09.08.06, 08:48
witam, od pewnego czasu planuję zamieszkać w Markach, czy przy ulicy Tuwima
jest jakies osiedle? jeśli tak to jak się mieszka mieszkańcom?
połaczenie z Warszawy to chyba 718 i 805?
dzieki. marta
Obserwuj wątek
    • ancy5 Re: Tuwima 09.08.06, 09:03
      mialam kiedys ogladac mieszkanie na ul.Tuwima.Zapowiadalo sie super. Niestety na
      miejscu jak zobaczylam sama ulice i stojace tam budynki odechcialo mi sie
      wchodzenia do samego mieszkania. Jest tam jakas w mare nowa kamienica ale ja nie
      mialabym odwagi w niej mieszkac :).Pozdrawiam
      • mirelle Re: Tuwima 23.08.06, 23:28
        hmmm, akurat czasami bywam w tym nowym budynku na Tuwima i nie sądzę, aby
        strach było tam mieszkać... Zgadzam się, że uliczka prowadząca do tego budynku
        nie jest najpiekniejsza, po prostu mieszkają tam biedni ludzie, ale z tego co
        wiem są raczej spokojni i nieuciążliwi... Sami mieszkańcy "nowej kamienicy" nie
        narzekają na nich... Drażnią mnie takie opinie jak poprzedniej koleżanki, w
        takim razie powinna poruszać się tylko po ekskluzywnych, najlepiej zamkniętych
        osiedlach apartemontowców... snobizm bije z daleka... pozdrawiam
        • ancy5 Re: Tuwima 25.08.06, 14:45
          witam. o gustach sie nie dyskutuje, ale jesli snobizmem jest fakt iz wole miec
          widok z okna na cokolwiek innego niz na rozwalajace sie domy i syf ktory panuje
          na terenie przynalezacym do samej kamienicy to tak przyznaje jestem mega snobka.
          Pozdrawiam.
    • turn1 Re: Tuwima 24.08.06, 12:06
      Mieszkam w poblizu ul.Tuwima juz kilkadziesiąt lat. Jest tam bezpiecznie. Nie
      każdy w naszym kraju mieszka w pięknej willi. Sa tam zaniedbane domki
      jednorodzinne ale nie oznacza to że mieszkają w nich ludzie wywodzący się z
      patologii.Jest to bardzo spokojna okolica.
    • casio21 Re: Tuwima 25.08.06, 14:17
      Nie polecam mieszkań w tej kamienicy. Kiedyś wynajmowałem tam mieszkanie.
      Właściciele są mało uczciwi.Miszkania są (możę były ale nie sądzę żeby coś się
      zmnieniło to było 1 rok temy) ogrzewane olejem opałowym, brak gazu. Właściciele
      zakręcali wodę dla całej kamienicy żeby wszczynać awantury. NIE POLECAM.
      Porozmawiajcie z osobami, które już tam mieszkają

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka