Gość: Slotna IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.03, 02:13 Ktoś wie ile w zeszłym roku było osób na jedno miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hm` hm` mowi: Slotna to nasz przyjaciel. Ciupazko. 15.06.03, 09:17 Jak w Donnym Brasco. Ciupazko, lub ktokolwiek inny niechze odpowie. ;] pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: hm` mowi: Slotna to nasz przyjaciel. Ciupazko 15.06.03, 09:46 www.student.lublin.pl/wizytowka.html?id=57&dzial=uczelnie&inne=państwowe Czy pod tym adresem nie można byłoby się o to popytać? Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: hm` mowi: Slotna to nasz przyjaciel. Ciupazko 15.06.03, 09:49 Dociek, ja tu nietutejszy. Ja tylko prosilem o wsparcie, bo wiem, ze nikt by nie zareagowal. ;] Tak przynajmniej sadze. Dzieki Dociek. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slotna Re: hodowla koni na AR IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.03, 23:07 Dzięki za odzew;) Ja mam nawet telefon pod którym ewentualnie mogłabym się dowiedziec, ale tam, CHOLERA, NIKT NIE ODBIERA!!! Tzn owszem, raz się dodzwoniłam ale akurat wtedy miałam inne pytania, ważniejsze i o tym zapomniałam;) na maile też nie odpisują, żeby ich... Ech, trudno, i tak będę tu studiować. Kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: hodowla koni na AR IP: *.buk.sdi.tpnet.pl 16.06.03, 09:48 A gdzie w Polsce (najblizej Poznania) jest na wydział hodowla koni i jezdziectwo lub hodowla i uzytkowanie koni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: hodowla koni na AR IP: *.ltk.com.pl 16.06.03, 13:07 Najbliżej poznania-trudno powiedzieć.Ale o użytkowanie konia możesz zapytać w każdej agencji (towarzyskiej oczywiście) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slotna Re: hodowla koni na AR IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.03, 16:16 W Lublinie;) Tylko tam. (Chyba, ze o czymś nie wiem. Ale przysiegam, wchodziłam na strony wszystkich akademii rolniczych w kraju i nigdzie poza Lublinem nie było). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: **** Re: hodowla koni na AR IP: *.ltk.com.pl 16.06.03, 13:04 vide:www.ar.lublin.pl/Wydzialy/Biologii_i_Hodowli_Zwierzat/ Odpowiedz Link Zgłoś