luk2484 21.07.07, 12:38 Czy dentysta Marek Kiełtyka jest dobry ???? i czy warto do niego iść. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zadowolona Re: dentysta w luxmedzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 13:32 korzystam z usług Pani Magdaleny Ciężczyk w Luxmedzie na Radziwiłłowskiej jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
heure Re: dentysta w luxmedzie 06.08.07, 18:36 Bylam u niego 3 razy. Niestety nie do końca wykańcza starannie wypełnienia (tzn troche mnie jedna plomba drapie:-( ) Nie jestem też zadowolona z koloru wypełnienia, tzn troche sie odznacza, co przy jedynkach jest deliktanie mowiac denerwujące. U innych dentystów nigdy mi sie to nie zdarzało. W każdym razie po raz 4 już do niego nie pójdę. Jak plus trzeba napisać że ów pan doktor jest bardzo miły, delikatny i jak ktoś się boi panicznie dentysty jak ja to potrafi jakoś nad tym strachem zapanować :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dentysta w luxmedzie IP: *.devs.futuro.pl 07.08.07, 09:45 A jak wygląda to od strony cen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewaaaa Re: dentysta w luxmedzie IP: *.lublin.enterpol.pl 03.01.08, 12:09 ile kosztuje zwykle lub kanałowe wypełnienie w luxmedzie? Odpowiedz Link Zgłoś