Dodaj do ulubionych

Lublin Cafe??

28.06.03, 09:25
Byłem przed chwilą (w niecnych celach ;D) na forum Trójmiasto. Mają tam
podforum Cafe Trójmiasto. Może zrobimy mały plagiat i spróbujemy ubiegać się
o własne podobne podforum, w którym zamieszczalibyśmy na przykad wątki
dotyczące spotkań Forumowiczów itd. Żeby nie zanudzać na ogólnym osób
niezainteresowanych?? ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: ryża małpa Re: Lublin Cafe?? IP: *.lublin.mm.pl 28.06.03, 09:38
      Popieram:-)
      • hm` Re: Lublin Cafe?? 28.06.03, 10:11
        Podforum to zlo. Takie moje zdanie.
        pozdr. hm`
      • rena_gd Re: Lublin Cafe?? 28.06.03, 10:13
        Forum Cafe Trójmiasto to forum prywatne, otwarte, czytać może każdy, a pisać
        tylko przyjęci przez administratorkę. Niestety powstało w związku z małymi
        konfliktami na forum Gdańsk-Sopot-Gdynia... Piszą tam ludzie, którzy kochają
        3city, interesują się zabytkami, historią i tym co się tam dzieje teraz. To
        super ludzie i super wirtualne miejsce...
        Polecam plagiat, bo warto...
        Peppe tylko napisz najpierw do administratorki Cafe Trójmiasto (orissa), żeby
        później nie było komentarzy, że coś ściągacie... hihihi uprzedzam, gdyż w
        momencie kiedy na gazecie powstało Cafe byliśmy trochę wściekli, że nie
        przejęli się, iż taka nazwa już gdzieś na portalu funkcjonuje...
        Pozdrowionka bardzo gorące i powodzenia;)
        Rena
        • pepperoni78 Re: Lublin Cafe?? 28.06.03, 10:18
          A jeśli nazwiemy jakoś inaczej, na przykład Forum Lublin Exclusive Club?? Albo
          inna nazwa trochę z jajem?? Czekam na propozycje ;)
          • lucy_z Re: Lublin Cafe?? 28.06.03, 16:35
            Pepperoni, ale rozpętała się dyskusja i zbacza jak zwykle na politykę. O
            Lublinie jakby zapominają;)
            Cafe powstała z powodów takich jakie podała Rena. Tu nie ma takiej potrzeby bo
            ludzie sa fajni i z rzadka trafia się jakis oszołom czy inny chory psychol;)
            Tam było odwrotnie!
            :)))
            • mike79 Re: Lublin Cafe?? 28.06.03, 16:59
              ja tez popieram, moglyby na takim podforum pisac tylko osoby ktore pokaza na
              forum ogolnym lublin ze nei sa spamerami, oszolomami itd, oczywiscie na
              poczatek krag osob o tylko stalych nickach itd.

jestem ZA !
          • dociek Re: Lublin Cafe?? 28.06.03, 17:18
            Jestem przeciwny, bo to jest start do mechnizmu tworzenia tzw. "elyt", klik,
            gangów, itp., jakie by one nie były. Jest zasada powszechnej równości i
            wolności w necie i proponuję przy niej pozostać, "wychowując przy okazji na
            ludzi" różnych oszołomów, którym też w końcu wolno bredzić, skoro nie potrafią
            myśleć. Nie wystarcza wam lubelska klika-mafia Prawa i Rodziny i jej boss?
    • lucy_fair Re: Lublin Cafe?? 28.06.03, 23:58
      Przeciw, przeciw i jeszcze raz przeciw! Z góry ogłaszam, że moja wirtualna
      noga nie postałaby na żadnym pseudoelitarnym forum! Nie mi dociekać (w końcu
      nie jestem Dociek) z jakich powodów powstało cafe trójmiasto, ale jeśli
      miałbym zniżać się do proszenia kogoś o pozwolenie na udzielanie się na jakimś
      forum, to uprzejmie proszę spadać, niezależnie od pobudek. Z tego też powodu
      właśnie olewam wszelkie tego typu podfora, jak również regularne forum
      3miejskie, które jest niestety nudne jak flaki z olejem i służy generalnie do
      komentowania artykułów z wyborczej. Forum Lublin jest więc moim jedynym i
      ulubionym forum w necie, ale jeśli chcecie się bawić w jakieś zamknięte fora,
      to je otwórzcie, a ja wtedy będę musiał się pożegnać. Uważam, że to niedobry
      pomysł, pozdrawiam.
      • lodbrok Re: Lublin Cafe?? 29.06.03, 20:11
        Ja też przeciw. Elita forum sama się tworzy poprzez to co każdy ma do
        powiedzenia, uczestniczenie w spotkaniach forumowych tudzież innych
        przedsięwzięciach (np. strona o Lublinie). Podforum rzeczywiście grozi pewnym
        rozłamem czy inaczej mówiąc selekcją jego uczestników. Oszołomstwo też jest
        potrzebne bo bez niego nie potrafilibyśmy docenić swojej "normalności". A
        dobrze wiecie, że jak na naszym forum pojawi się ktoś kto jest nie do
        przyjęcia, większość potrafi takie indywiduum wyśmiać, skląć lub zignorować. I
        o to chyba chodzi... Pozdrówka
        • ervumem Re: a wlasciwie czemu Cafe? 30.06.03, 00:01
          czemu akurat Cafe? to taaakie oklepane..

zalozmy WIRTUALNA PIWIARNIE im. Icchaka Lejba Pereca
          ten lubelski pisarz (1852-1915) ..."usiłował (bez powodzenia) założyć szkołę,
          prowadził (ze wspólnikiem) piwiarnię, która niebawem zamieniła się w klub
          dyskusyjny", uwazam ze to dobry patron - literacki biznesmen.
    • Gość: akacja Zgadzam się :)))) IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 30.06.03, 13:49
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka