mike79 28.06.03, 12:21 mam pytanie, czy ktos wie czym teraz zajmuje sie Pawel Brylowski ? jesli ktos wie, to z gory dzieki za informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rodrig Falkenstein re: IP: *.it-net.pl 28.06.03, 12:34 Pracuje w swoim zawodzie, jest prawnikiem mozna go czasami spotkać w sądzie jak siedzi w todze przed salą. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: O MPK z Pawłem Bryłowskim 28.06.03, 15:20 Przykro mi Panie Prezydencie, że pański następca tak chorobliwie (psychoza maniakalna?) i namiętnie demontuje wszystkie pożytki dla Lublina, które udało się uzyskać przy Pańskim udziale. Podejrzewam, że gdyby mógł, nawet deptak by rozkopał i ruraż z ziemi powyciągał, by go odpalić swoim kolesiom, w tym także uwielbianemu patronowi - arcypapci. Wszak była już próba zamachu na samą rekreacyjno-konsumpcyjno-turystyczną funkcję deptaka ze strony minonej radnej- nawiedzonej, izraelskiej tancerki, Jadvih Mach (ROP), która na całym deptaku w ramach "ochrony rodziny katolickiej" chciała wprowadzić prohibicję... Liczyłem, że po zwycięstwie wyborczym Brodowski odda w Pańskie ręce kontynuację tego dzieła dla Lublina, które Pan tak efektywnie rozpoczął... Niestety, dobił się do władzy kato-popapraniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektyw Re: O MPK z Pawłem Bryłowskim IP: *.zemborzyce.sdi.tpnet.pl 28.06.03, 16:19 nie wiem co dziwnego jest we współpracy PiRowca z czerwonymi np.(dyrekcja Mosiru) dla dobra mieszkańców Lublina.Czy naprawdę Lublin musi mieć teatr,komunikację miejską,zagospodarowany,czysty zalew,dworce,baseny??? Czy nie ważna jest strawa duchowa,pomniki i kopce? Ludzie,przynajmniej na tym forum pokażcie złodziejom-że to widzimy,krzyczmy - bo nic innego nie zrobimy... Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: O MPK z Pawłem Bryłowskim 28.06.03, 21:57 Prowadzi kancelarię radcy prawnego! Żyje spokojnym życiem, ale na emeryturę polityczną się nie wybiera!!! Jeszcze pokaże lwi pazur ;-) Pozdrawiam!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś