justi87 22.09.07, 04:17 ma ktos plan zajec umcs filologia germanska? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paul Re: plan zajec umcs IP: *.mad.east.verizon.net 23.09.07, 07:00 justi87 napisała: > ma ktos plan zajec umcs filologia germanska? A ty co, dziewczynka z zapalkami, co z choinki sie urwala?;-} Usszanowanie, "Paul74";-} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: januszek77 Re: plan zajec umcs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 10:13 Czemu się czepiasz? Skoro dziewczyna nie ma planu zajęć to dlaczego nie może o niego spytać? Pzdr;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Facet z UMCS. Re: plan zajec umcs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 12:25 Jestem pracownikiem UMCS-u i chol...a mnie bierze, gdy wejde na strony www Uniwersytetu. Ci komputerowcy to geniusze nieudacznictwa. No prosze: wpiszcie w wyszukiwarke "UMCS" a pojawi sie blado-zielono- szara strona (oni to nazywaja "nowoczesną wizją stron www"). Strony musza BYC CZYTELNE, latwo dostepne hasla, latwosc wyszukiwania. Jest haslo: "pracownicy", guzik prawda, Mam wrazenie, ze nad tymi ludzmi nikt NIE PANUJE. A jest specjalna komorka d/s informacji. Ciekawe, ile te mlode facety tam zarabiaja, czy czasem nie wiecej niz ja, ciezko tyrający. No ale oni to....fachowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: plan zajec umcs 23.09.07, 12:33 To tak jak w sklepie mięsnym poprosić o kilo gwoździ. Kaczka Dziwaczka się kłania. O qr... To może zabrzmieć za mocno politycznie. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: januszek77 Re: plan zajec umcs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 13:03 "...Kaczka Dziwaczka się kłania." Uważaj co mówisz. Za takie porównania można teraz mieć trzyletni "urlop". Obecna władza nie zna się na żartach, a ich kompleksy przysłaniają im zdrowe myślenie. Pzdr;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan. Re: plan zajec umcs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 13:27 Biedny "Januszek" uwierzyl w propagande GW, LSD i tych popaprancow z UD=UW=PO. Czlowieku, czy gdy siadasz do komputera to cos Ci sie wylącza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: januszek77 Re: plan zajec umcs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 15:04 Tak, spada mi poziom tolerancji dla pewnych chorych zachowań. To miłe, że dzięki Tobie dowiedziałem się, w co uwierzyłem. Sam pewnie na to nie wpadłbym;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ms.messy Re: plan zajec umcs 23.09.07, 15:14 Zlociutka, co Ty jestes z 1 roku, ze myslisz, ze plan zajec dostaniesz 23 wrzesnia? Plan bedzie najwczesniej w piatek, bo sekretarka szanowna pani Maja nie nauczyla sie jeszcze robic tabelek w Wordzie na tyle szybko i bezblednie, zeby dac to wczesniej. A zanim szanowna pani doktor Lucynka Krzysiak wymysli taka kombinacje, zeby mozliwie duzo grup mialo kilka zajec o tej samej porze, tez musi troche minac. Jestes na germanistyce UMS, nie rob sobie zludzen;-( Odpowiedz Link Zgłoś