zesty 23.09.07, 19:03 Przestan robic to co trobisz, dobrze ci radze. Jeszcze ci ktos te paluszki up... i jusz nigdy nic nie wstukasz w klawiature, kwiatuszku to moj;-}. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zesty Sorry Empi ale gowniarstwo sie rozbestwilo.... 23.09.07, 19:11 Synu ku.. i alkoholika, ..y wodoglowcu, dociera do ciebie, ze jesli spalisz mi np. motherbord, to wezma nastepny z 4 PC w domu a czesci na ktore cie nie stac, mam na miejscu i sa tu tanie. Jezli zadzwonie do kolegi ktory pracuje dla pentagonu i exploduje ci PC, wypie.. korki w mieszkaniu i osmali ci spodnie, to nie bedeziesz mnie mogl nawet pozwac do sadu na podstawie tego postu. Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ciekawe może chcesz o tym porozmawiać? IP: *.lublin.mm.pl 23.09.07, 19:19 polscy hakerzy cie krzywdzą? A może byś do biura sejmu wysłał tego kolegę z pentagonu by zrobił bum w komputerach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Nie, nie chce o tym porozmawiac;-}. IP: *.mad.east.verizon.net 23.09.07, 19:32 Gość portalu: to ciekawe napisał(a): > polscy hakerzy cie krzywdzą? A może byś do biura sejmu wysłał tego kolegę z > pentagonu by zrobił bum w komputerach. Polscy hakerzy mnie mecza. Kolega w pentagonie nie pracuje, pracuje dla pentadonu jako hmm... podwykonawca;-}. "Kolega" jest jednym z tych "codownych dzieci", najmlodszy w rodzinie moich 2 kumpli z lat szkolnych. W czasie imprez zawsze maly "gdzies platal", ale myslami byl w swoich kodach, etc. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś