Dodaj do ulubionych

....WSZYSCY WSZYSTKIM ŚLĄ ŻYCZENIA ...

14.12.01, 14:43
ale milusio,
eor i inni - dzięki.
:)))
Obserwuj wątek
    • ronja Re: ....WSZYSCY WSZYSTKIM ŚLĄ ŻYCZENIA ... 14.12.01, 15:02
      Ach, jak to cobrze, że mamy takiego odważnego ślącego życzenia...:)))))))
      • Gość: eor Ronju!! Everybody!!!! IP: *.swipnet.se 14.12.01, 15:06
        Powiedzcie mi kiedy slemy nasze zyczenia autorskie. Tekst obiecuje dac do
        autoryzacji. Data mi potrzebna. Osobiscie proponuje - poniedzialek-sroda. Ale
        wolalbym sam nie decydowac za cale forum.
      • Gość: mops Re: ....WSZYSCY WSZYSTKIM ŚLĄ ŻYCZENIA ... IP: *.216-194-7-200.nyc.ny.metconnect.net 14.12.01, 20:00
        I ja rowniez sie przylacze.
        Rodzinnych, Zdrowych i Spokojnych Swiat zyczy mops.
        • Gość: lucy_z Re: ....WSZYSCY WSZYSTKIM ŚLĄ ŻYCZENIA ... IP: 192.168.0.* 14.12.01, 20:44
          Gość portalu: mops napisał(a):

> I ja rowniez sie przylacze.
          > Rodzinnych, Zdrowych i Spokojnych Swiat zyczy mops.

Kochany Mopsiku:)))) Ja Ci składam tak samo gorące, serdeczne życzenia:)))
          Niech Ci się spełnią wszystkie marzenia:)) Życzenia dla Rodzinki:)
      • elzkaj Re: .Rzeszów dziękuje za życzenia ... 18.12.01, 17:24
        dziękuję za bożonarodzeniowe życzenia.
        przesyłam wiele serdeczności i życzę sukcesów, zdrowia i oby przyszły Nowy 2002
        Rok był dla wszystkich lepszy.
    • lucy_z Re: ....WSZYSCY WSZYSTKIM ŚLĄ ŻYCZENIA ... 18.12.01, 17:01
      "Jest w moim Kraju zwyczaj, że w dzień wigilijny,
      Przy wejściu pierwszej gwiazdy wieczornej na niebie,
      Ludzie gniazda wspólnego łamią chleb biblijny,
      Najtkliwsze przekazując uczucia w tym chlebie".

Cyprian Kamil Norwid

Kochani moi :))))))
      Wszystkim Wam tu na forum oraz Tym, którz są tak daleko od nas, a myślą tak
      blisko pragnę z całego serca życzyć wspaniałych, zaśnieżonych Świąt Bożego
      Narodzenia, niech Wam się spełniają Wasze pragnienia i niech szczęście Was nie
      opuszcza. Tego Wam życzy Lucy

Dlatego już dziś to robię, bo niektórzy nas wkrótce opuszczą,żeby nas Lublinian
      i nie tylko przywitać, ja chyba też będę wpadać troszeczkę mniej i nie tylko
      ja, bo mam pewne obowiązki. Śnieg już zamówiłam tak, że nasi przyjezdni jak
      Ronja, Pola i Eor, niech się nie martwią. A może jeszcze ktoś przyjedzie?????
      Niech się odezwie:))))))
      • Gość: eor ALEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swipnet.se 18.12.01, 23:55
        Luciu - zauwazylem, pewnie, ze zauwazylem. Nie zdazylem jedynie zareagowac.
        Przepraszam. I baaaaaaardzo dziekuje. Sliczne zyczenia. Lezka mi sie w oku
        zakrecila, ze ktos mi tak ladnie zyczy...

Buziak, Eor
        • lucy_z Życzenia....... 19.12.01, 18:23
          Muszę wyeksponować moje życzenia, żeby wszyscy przeczytali i Ci na obczyźnie w
          szczególności:))))
          • Gość: eor Re: Życzenia....... IP: *.swipnet.se 19.12.01, 18:27
            To przerzuc je do nowego watku, Luciu!!!!!!!
            • lucy_z Re: Życzenia....... 19.12.01, 18:31
              Gość portalu: eor napisał(a):

> To przerzuc je do nowego watku, Luciu!!!!!!!

Myślę, że czytają wszystkie. Ja bym tak robiła:))))
              • Gość: eor Re: Życzenia....... IP: *.swipnet.se 19.12.01, 19:08
                Ale jak przerzucisz, to pewnosc 100%. I zrobisz innym miejsce na specjalne
                podziekowania, a pewnie beda chcieli specjalnie dziekowac. Ja bym chcial:))
                • Gość: lucy_z Re: Życzenia....... IP: 192.168.0.* 19.12.01, 19:41
                  Gość portalu: eor napisał(a):

> Ale jak przerzucisz, to pewnosc 100%. I zrobisz innym miejsce na specjalne
                  > podziekowania, a pewnie beda chcieli specjalnie dziekowac. Ja bym chcial:))

Eorku:) To by musiały być nasze jeszcze wspólne bo Ty też życzyłeś i jak to
                  zrobić???????
      • Gość: mops .WSZYSCY WSZYSTKIM ŚLĄ ŻYCZENIA .-do Lucy.. IP: *.246.85.47.Dial1.NewYork1.Level3.net 19.12.01, 19:23
        "Jest w moim Kraju zwyczaj, że w dzień wigilijny,
        Przy wejściu pierwszej gwiazdy wieczornej na niebie,
        Ludzie gniazda wspólnego łamią chleb biblijny,
        Najtkliwsze przekazując uczucia w tym chlebie".

Cyprian Kamil Norwid

Kochani moi :))))))
        Wszystkim Wam tu na forum oraz Tym, którz są tak daleko od nas, a myślą tak
        blisko pragnę z całego serca życzyć wspaniałych, zaśnieżonych Świąt Bożego
        Narodzenia, niech Wam się spełniają Wasze pragnienia i niech szczęście Was nie
        opuszcza. Tego Wam życzy Lucy

Dziekuje Ci Lucy w imieniu swoim wlasnym, jak i tych ktorzy sa bardzo daleko,
        ale jednoczesnie myslami bardzo blisko. Tobie rowniez zycze spelnienia
        najskrytrzych marzen i wiary w lepsze jutro. Pozdrawiam serdecznie z NYC.
        • Gość: lucy_z Re: .WSZYSCY WSZYSTKIM ŚLĄ ŻYCZENIA .-do Lucy.. IP: 192.168.0.* 19.12.01, 19:45
          Gość portalu: mops napisał(a):

> "Jest w moim Kraju zwyczaj, że w dzień wigilijny,
          > Przy wejściu pierwszej gwiazdy wieczornej na niebie,
          > Ludzie gniazda wspólnego łamią chleb biblijny,
          > Najtkliwsze przekazując uczucia w tym chlebie".
          >
          > Cyprian Kamil Norwid
          >
          > Kochani moi :))))))
          > Wszystkim Wam tu na forum oraz Tym, którz są tak daleko od nas, a myślą tak
          > blisko pragnę z całego serca życzyć wspaniałych, zaśnieżonych Świąt Bożego
          > Narodzenia, niech Wam się spełniają Wasze pragnienia i niech szczęście Was nie
          > opuszcza. Tego Wam życzy Lucy
          >
          > Dziekuje Ci Lucy w imieniu swoim wlasnym, jak i tych ktorzy sa bardzo daleko,
          > ale jednoczesnie myslami bardzo blisko. Tobie rowniez zycze spelnienia
          > najskrytrzych marzen i wiary w lepsze jutro. Pozdrawiam serdecznie z NYC.

Bardzo, bardzo dziękuję Ci:)))))) Ja Cię już dawno znam bo ja w skrytości Was
          podczytywałam i w końcu się ośmieliłam:) Życzę również wszystkiego najlepszego
          Twojej Rodzince i czekam na wiadomości o następnym członku Rodziny:))))))
    • Gość: Beata Życzenia świąteczne z Olsztyna: IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 22.12.01, 08:02
      Święta Bożego Narodzenia
      to czas zadumy, refleksji i chwil spokoju -
      - chwil, w których możemy cieszyć się tradycją
      miłością i przyjaźnią bliskich nam osób.

W imieniu własnym oraz
      forumowiczów z OLSZTYNA życzę,
      aby Święta i Nowy Rok przyniosły to,
      co najcenniejsze w rodzinie i wśród przyjaciół,
      to, co ulubione wśród przysmaków świątecznego stołu
      i to, co wymarzone w prezencie gwiazdkowym :)
      • alterego Dzieki! Tez zycze wszystkim Wesolych i Dosiego! 22.12.01, 14:25

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka