czarna33 24.07.03, 06:32 Sto lat,sto lat dla Dziewczyny Bo ma dzisiaj urodziny Niech Ci slonko zawsze swieci Zycie na radosciach zleci! Duzo zdrowia i wszystkiego co najlepsze Niteczko:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lodbrok Re: Sto lat!!!!!!!!! 24.07.03, 07:31 Wszystkiego Wszystkiego Niteczko!!! Życzę ci przede wszystkim tego czego najbardziej potrzebujesz! A ty już wiesz:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Sto lat!!!!!!!!! 24.07.03, 08:23 Wszystkiego naj naj naj. Oczywiście na plus :) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Sto lat!!!!!!!!! 24.07.03, 08:28 Z samego słonecznego ranka - samych takich ranków - z uśmiechem:) Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: Sto lat!!!!!!!!! 24.07.03, 08:37 sto lat to za mało sto lat to za mało sto pięćdziesiąt by się zdało!!!! Wszystkiegoooooo naj naj naj hehehe a tak swoją drogą mnie nie długo ćwiartka stuknie, dokładnie w godzinę "W" ;-) Pozdrawiam!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Sto lat!!!!!!!!! 24.07.03, 08:42 Heh, ćwiartka ;) Kiedy to było ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Sto lat!!!!!!!!! 24.07.03, 09:05 Zdrowia, bo najważniejsze i wszystkiego innego, wg zapotrzebowania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nitka Re: Sto lat!!!!!!!!! IP: 80.51.249.* 24.07.03, 10:30 Dziekuję wszystkim bardzo :)))) Człowiek rano patrzy na forum, czyta a tu od razu tak miło :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z:Đ Re: Sto lat!!!!!!!!! IP: *.resetnet.pl 24.07.03, 10:32 Droga Niteczko niech Twój kłębuszek życiowy rozwija się dla Ciebie jak najbardziej pozytywnie, niech się spełnią Twoje największe marzenia a i te mniejsze też :D. ZOh Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Sto lat!!!!!!!!! 24.07.03, 10:54 Niteczko, samych usmiechow, radosci, milosci i bezsennosci tez troche, ale jak najbardziej nie ze smutnych i problematycznych pobudek;)) tylko z checi spotkania nas w w.w. watku;)) caluski rena Odpowiedz Link Zgłoś
polepszak Re: Sto lat!!!!!!!!! 24.07.03, 10:56 I ja się dołączę :))) Droga niteczko, zdrówka duuużo... bo i tak każdy wie, że ta Twoja "niteczka" do kłębka szczęśliwego Cię zaprowadzi ;-))) BUZIAKI !!! pozdrawiam, Łukasz ;-) _____________________ "W ogóle nie posiadam czasu wolnego i nigdzie go nie spędzam." ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Sto lat!!!!!!!!! IP: *.lublin.mm.pl 24.07.03, 11:26 Duzo dobrych rzeczy na urodzinkowym stole, dużo przyjaciół, szczęścia , zdrowia dla Ciebie i Twojego uroczego Psa, spełnienia marzeń , szczęścia w miłoście, katrach i grach losowych - zyczy Ryża Małpa Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Sto lat!!!!!!!!! 24.07.03, 14:14 Niteczko, dołączam się do tego wszystkiego co wyżej koleżeństwo napisało i jeszcze mnóstwo, z tej okazji ślę całusów:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisia Re: Sto lat!!!!!!!!! IP: 217.97.175.* 24.07.03, 18:00 Niech sie spelnia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Sto lat!!!!!!!!! 24.07.03, 18:04 Niech ci gwaizdka lalalala pomyslnosci nigdy nie lalalalala zagasnie:))))A kto z nami nie wypije ten wypije potem hehehehehe:)))))))))))Przezyj to z nami, twoimi forumowiczami :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Sto lat!!!!!!!!! IP: *.lublin.mm.pl 24.07.03, 18:11 Ejno0, chodx na piwo :-) Albo Nitka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Sto lat!!!!!!!!! 24.07.03, 18:12 Gość portalu: ryża małpa napisał(a): > Ejno0, chodx na piwo :-) Albo Nitka!!! Chalmy z czarna33 takze ewentualnie na Porebie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Sto lat!!!!!!!!! IP: *.lublin.mm.pl 24.07.03, 18:24 To weźcie tyłki w troki i marsz pod trybunał!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Sto lat!!!!!!!!! 24.07.03, 18:25 Kiedy my dopiero co z centruma przyjechaly:))) Odpowiedz Link Zgłoś
izis_2003 Re: Sto lat!!!!!!!!! 24.07.03, 21:25 Kochana Niteczko życzę Ci aby słoneczko zaświeciło nad Toba i rozpierzchły się wszystkie Twoje smuteczki a buzia śmiała się od ucha do ucha od rana do wieczora, aby wokół Ciebie byli sami prawdziwni przyjaciele tacy fajni jak my forumowi (a co!) i żeby spełniło się jedno Twoje marzenie (no nie bądźmy zachłanni). Wileka buźka Iza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nitka Re: Sto lat!!!!!!!!! IP: 80.51.249.* 25.07.03, 00:59 Wszystkim bardzo, bardzo serdecznie dziękuję :)) i przesyłam tysiąc buziaków :* Odpowiedz Link Zgłoś
ervumem Re: Sto lat!!!!!!!!! 25.07.03, 01:43 Gość portalu: nitka napisał(a): > Wszystkim bardzo, bardzo serdecznie dziękuję :)) i przesyłam tysiąc buziaków :* a czemu Ciem nie bylo dzisiaj na apelu ewidencyjno-piwnym? hmm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nitka Re: Sto lat!!!!!!!!! IP: 80.51.249.* 25.07.03, 01:58 Bo do kompa zasiadłam koło godziny 23, więc za późno się dowiedziałam, że spotykacie sie na piwku i strasznie żałuję, że mnie nie było, ale sobie to mam nadzieję jeszcze odbije :) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Sto lat!!!!!!!!! 25.07.03, 09:10 Subtelnie zaooponuję, bo dzisiaj balujesz jako solenizantka. To było bardzo miłe, ale i kurturalne piwko i nikomu się publicznie nie odbijało, choć poruszano zbliżone ku temu tematy... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mike79 Re: Sto lat!!!!!!!!! 26.07.03, 10:43 sto lat sto lat - czarnej :] wszystkiego naj naj od mike'a Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Sto lat!!!!!!!!! 26.07.03, 10:50 mike79 napisał: > sto lat sto lat - czarnej :] wszystkiego naj naj od mike'a > Brawo mike, wyprzedziłeś mnie! Wiesz, życzenia to przyjemność, a najpierw postanowiłem odrobić obowiązki... Czarna sto lat! Zdrowia, bo najważniejsze, a wszystko inne dobierzesz sobie z życia, jak Ci przypasuje! Dużo całusów, bo sam lubię ;-)... Aha, wygranej gry liczbowej z główna nagrodą na domek i własny trawnik, żeby żaden staruszek nie wstawiał tablic, że Ci czegoś zakazuje. I na koniec, wspólnego ogniska po lasem, z tych Twoich... no... swiczów... Zdrowia i uśmiechu. PS. Żeby Ci się wreszcie udało usłyszeć czyjś hejnał z LSM-u... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nitka Re: Sto lat!!!!!!!!! IP: 80.51.249.* 26.07.03, 11:02 Wszystkiego najlepszego zdrowia, szczęścia, pomyślności oraz gwiazdki z nieba :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Sto lat!!!!!!!!! 26.07.03, 12:21 Aj dziekuje Wam bardzo.(Tu wstalam i ladnie dygnelam przed monitorem)Serdeczne dzieki dla wszystkich i buziaki dla tych co lubieja:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z:Đ Re: Sto lat!!!!!!!!! IP: *.resetnet.pl 26.07.03, 18:41 No tak imieniny ma dziś droga Pani :D … chyba nie pozostaje nic innego jak życzyć trafnego skreślenia w totku – niech Twą dłoń przy wyborze liczb poprowadzi jakaś siła wyższa :D. No i oczywiście żebyś się już nigdy nie potykała o tabliczki jak będziesz biegała z pieskiem po trawniku ;b. ZOh Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Sto lat!!!!!!!!! 26.07.03, 14:32 Czarna i ja tez i ja tez publicznie wszystkiego naj ale i tak bylam pierwsza nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Sto lat!!!!!!!!! 26.07.03, 20:49 Czarna wszystkiego ,wszystkiego!!!! Nieustającego optymizmu, pogody ducha no i tego domku. Ale byśmy parapetówkę zrobili!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Sto lat!!!!!!!!! 26.07.03, 21:00 Imieniny ? Wszystkiego naj, naj, naj:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nocny_marek Re: Sto lat!!!!!!!!! 26.07.03, 21:21 Wprawdzie jestem niedoinformowany (jak zwykle zreszta - coz, artysta jezdem), ale jak 100 lat - to 100 lat - czarna! Niech Ci sie spelnia wszystkie marzenia i Bozia wyslucha Twoich (i naszych!) modlitw... Niech Ci gwiazdka - itd.! ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś