oorlando 27.11.07, 18:35 Czy w Lublinie są jakieś lokale (kawiarnie, restauracje, bary) z całkowitym zakazem palenia w środku? Pytam, bo chętnie bym się do takiego miejsca wybrała. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kretowski [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.07, 19:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
oorlando Re: Jasne, euro-pitolenie 27.11.07, 21:17 Mam wrażenie, że Twoja odpowiedź jest nie na temat. Ja niczego nie postuluję, tylko pytam się o lokal bez papierosów. W innych miastach są takie miejsca i jakoś nikogo to nie dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Jasne, euro-pitolenie IP: *.lublin.enterpol.pl 27.11.07, 21:47 3 McDonaldy Odpowiedz Link Zgłoś
oorlando Re: mcDonaldy :/ 28.11.07, 08:26 Bardzo zabawne, bardzo. A poza fast foodami naprawdę nic nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
krt_czart Re: mcDonaldy :/ 28.11.07, 08:58 Bary przyszpitalne PSK4, Kraśnicka, itp. Bar przy ZUS... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiejska baba oj ludzie ale wiocha.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.07, 09:36 bylam w Sopocie ,najwiekszy lokal oblegany do 6 rano przez tłumy ....BEZ PAPIEROSA ! Odpowiedz Link Zgłoś
wampir72 Re: oj ludzie ale wiocha.... 28.11.07, 23:25 No wiocha, wiocha... porządnej knajpy z całkowitym zakazem palenia chyba nie ma w Lublinie. Choć mnie to akurat nie martwi, nie zamierzam rzucać ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman owszem, jest IP: *.centertel.pl 28.11.07, 09:39 Restauracja "Ulice miasta" ma dwie sale. Jedną dla palących drugą dla tych nie. Sale są tak usytuowane że dym z jednesalki do drugiej nie przenika. Jeśli Cię to satysfakcjonuje - polecam. A żarełko - miodzio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Jest lokal bez papierosa IP: *.lublin.enterpol.pl 28.11.07, 22:28 Jest Eco Pizza. Na Warszawskiej na przeciw skansenu. W srodku palić nie wolno. Aha, przy okazji smaczna pizza (dość nietypowe dodatki) sałatki no i piwo oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir72 Re: Jest lokal bez papierosa 28.11.07, 23:26 Nietypowe piwo? Od dawna poluję na Amstela... jest może w tej knajpie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Jest lokal bez papierosa IP: *.lublin.enterpol.pl 29.11.07, 20:22 wampir72 napisał: > Nietypowe piwo? Od dawna poluję na Amstela... jest może w tej > knajpie? Niestety nie chodziło mi o piwo tylko o niestypowe dodatki znajdujące się na pizzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apteka Re: Jest lokal bez papierosa IP: *.lublin.enterpol.pl 29.11.07, 20:24 "nietypowe" a nie "niestypowe", choć może coś w tym jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
oorlando piwo 29.11.07, 23:07 Bardzo duży wybór jest w "Ceskiej Pivnicy" na starym mieście, na Grodzkiej, tuż za szewcem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aanka Re: lokal bez papierosa? IP: *.telprojekt.pl 01.12.07, 13:04 Wyobrazcie sobie ze jednak jest w Lublinie lokal w ktorym obowiazuje całkowity zakaz palenia.Restauracja Rafaello na ul.Kruczkowskiego, pyszne jedzenie polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: lokal bez papierosa? 30.12.07, 08:05 Znów jakaś durna ale modna akcja skretyniałych pismaków? Następnym razem proponuję akcję "lokal bez psa". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: lokal bez papierosa? IP: *.cust.tele2.pl 06.01.08, 02:25 Palenie powinnoi być dozowlone wyłącznie we własnym domu lub własnym ogóródku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: folkatka Re: znalazłam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.07, 00:56 Tudzież "Wegetarianin" przy Pl. Wolności Odpowiedz Link Zgłoś