pyosalpinx 30% "wyleczonych" 03.12.07, 13:37 brawo , takimi wynikami nie moze sie pochwalic zadna renomowana szkola psychaitri... abp powinien dostac docenture z psychaitri Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: 30% "wyleczonych" 03.12.07, 13:40 wyleczonych? to toto jest choroba? rentę jakiej grupy się przewiduje dla przewlekle chorych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przed 40 laty... Re: 30% "wyleczonych" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.07, 14:34 ...obowiązywała zacofaną komunistyczną pielęgniarkę skala Kinseya, którą musiała znać na pamięć, nie mówiąc o ławniku rozpatrującym skargę o gwałt na płocie i kozie. Dzięki staraniom laickich kreacjonistów skala poszła w zapomnienie. 50% wyleczonych trafisz sam z siebie pod warunkiem,że do gabinetu przyjdą ci takie dwurury jak Achilles, Patrokles, czy inny Gieroj Peloponezskowo Sojuza. I to by było na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hominis to jest... Re: 30% "wyleczonych" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.07, 14:35 membrum, a homo to jest homini, najczęściej lupus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: 30% "wyleczonych" IP: *.n4u.krakow.pl 03.12.07, 18:27 raczej... anus.... Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head A czego się spodziewał po SB-eckiej telewizji TVN? 03.12.07, 13:41 TVN własność dwóch agentów PZPR-owskich służb specjalnych, Waltera i Wejcherta, prowadzi własną wojnę z Kościołem w Polsce. Po SB-eckich prowokacjach wobec Radia maryja biorą się, jak widać, za inne organizacje kościelne. Ostatnio pokazany w TVN film z ukrytej kamery z tzw dziennikarką Machowska w roli głównej pokazał na co stć tę stację. Zwykła SB-ecka sitwa Odpowiedz Link Zgłoś
leszek993 [...] 03.12.07, 13:49 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
1milosierny powinno tez dzialac w druga strone... 03.12.07, 13:54 WTEDY NAGLE WY PO KILKU SPOTKANIACH Z "TERAPEUTA" ZACZNIECIE CZERPAC SATYSFAKCJE Z PIESZCZENIA CZLONKÓW... BO JEZELI "MANIPULACJA" DZIALA..TO W OBIE STRONY... TO SA BAJKI...CHYBA ZE CHODZI O BISEKSUALIST´W, FACET CO MA ZONE IDZIE DO TERAPEUTKI KRÓRA UMACNIA GO W W PRZEKONANIU ZEBY UJAWNIL SWE SKLONNOSCI SPRÓBOWAL...CZLONKA, ALE W TYM PRZYPADKU ON TYLKO TLAMSIL W SOBIE OWE HOMO SKLONNOSCI, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaleo Re: Abp Życiński krytykuje TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 14:38 oooch leszku tyle radosci :D let it burn baby! hahahahaha uwielbiam mezczyzn z plomiennymi fantazjami! a tak serio, to sprawa jest szalenie skomplikowana..choc nie za bardzo :) jesli jest ktos pragnie "leczyc" czy egzorcyzmowac osoby homoseksualne a do tego jeszcze zglaszaja sie takie osoby ktore mowia ze tego wlasnie potrzebuja - super, niech istnieja takie osrodki lecznicze i sie rozmnazaja. z przejrzystymi zasadami finansowania, podanymi otwarcie regulami terapii, wizytacjami itd. w wielu krajach tak to dziala i absotulnie serio sa ludzie, ktorych taka terapia uszczesliwia, mowia ze odnalezli droge itd, nie sposob im nie wierzyc, sa usmiechnieci i pogodzeni z zyciem. Wiec dlaczego nie? a reakcja Metropolity (very polite man indeed) jest odrobine paranoiczna reakcja, czlowieka ktory przez cale zycie wciska kit i obawia sie ze zadnych okien tym kitem juz nie uszczelni, wiec walczy jak ten lew nadal dumny i glupi. podobnie jak wizir tvn-u, ktory jest nedznym i glupim programem, bulwersantycznym i w najglebszym sensie nudnym, zaledwie pare tematow mieli sensownych i naprawde bulwersujacych w szerszym znaczeniu, bo TO ze ludzie sa glupi i robia sobie nawzajem swinstwa o wiele za czesto, nie jest wg mnie tematem do walkowania, bardziej mnie interesuje PO CO jeszcze ludzie sa rasistami, ksenofobami i rytualnymi robotami, skoro mielismy juz na swiecie beatelsow, plastikowe kwiaty na grobach, spaghetti, wieloryba w tamizie, zolte koparki, douglasa adamsa, swietna kawe rozpuszczalna i wyczajnie powalajace na kolana mozliwosci uzycia wanny, nie zapominajac o tym jak wygladaja i poruszaja sie foki uchatki. Odpowiedz Link Zgłoś
zemir Abp Życiński krytykuje TVN 03.12.07, 13:51 Jadowity i ordynarny oraz prymitywny język niejakiego Życińskiego nie ma żadnego umiaru. Odpowiedz Link Zgłoś
1milosierny dlaczego swoich ksiezy nie leczy ?? 03.12.07, 14:00 haha, to bajer, cale te intnienie tego osrodka ma tylko potwierdzic ze mozna sie z tego wyleczyc...skoro dzila osrodek, pracuja terapeuci, widocznie musza miec sukcesy bo inaczej by zamkneli...hahah a to tylko propaganda...ZADEN PSYCHOLOG NA SWIECIE ANI PSYCHIATRA NIE UDOWODNIL NAUKOWO ZE MOZNA PRZEPROGRAMOWYWAC... Zycinski o niewiescim glosie powinien sam i swoich kumpli takiego Paetza..arcybiskupa so uganial sie za klerykami tam wyslac...i Wielgusa, i Jankowskiego, i setki innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rat Re: żydziński IP: 81.219.116.* 03.12.07, 13:53 Hihihihi - szpitale psychiatryczne stoją otworem przed ludzmi takimi jak ty - bo z jednej strony uważasz biskupa za swojego a zdrugiej strony ani ty ani co gorsze on nie wiedzą co maja leczyć - bo katechizm KK wyraźnie mówi o tym że nieznane są przyczyny homoseksualizmu oraz mówi o szacunku dla osób homoseksualnych - cóz najwyraźniej z bp Zycińskim nalezycie do jakiejś sekty - bo prawidła wiary katolickiej są ci mało znane. Odpowiedz Link Zgłoś
pavle Re: żydziński 03.12.07, 13:54 szpitale psychiatryczne nie leczą czegoś, co nie jest chorobą. chyba, że są z definicji katolickie. ale w takim razie obsługa powinna zamienić się miejscami z klientelą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sw Twój fanatyzm i nienawiść mnie przeraża IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.07, 14:02 dobrze Ci z tym? Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Twój fanatyzm i nienawiść mnie przeraża 03.12.07, 14:23 przez dwa tysiące lat posługujecie się fanatyzmem i nienawiścia do ludzi myslących inaczej niż wy.korzystając z polskiej ciemnoty i słabości kolejnych rządów swoje przekonania religijne narzucacie wszystkim przy pomocy prawa państwowego.zamieniliście Polske w kraj wyznaniowy.więc teraz nie płaczcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Blacha Re: Twój fanatyzm i nienawiść mnie przeraża IP: 212.160.172.* 03.12.07, 14:31 Oczywiście przez 2000 korzystają z ciemnoty Polaków. "Państwowyznaniowe" w kontexcie Polski świadczy jedynie o Twoich powaznych zaburzeniach percepcji. Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Czy ja też mam "zaburzenia percepcji"? 03.12.07, 17:32 Gość portalu: Zenek Blacha napisał(a): > Oczywiście przez 2000 korzystają z ciemnoty > Polaków. "Państwowyznaniowe" w kontexcie Polski świadczy jedynie o > Twoich powaznych zaburzeniach percepcji. Czy ja też mam "zaburzenia percepcji" jeśli sądzę podobnie? Musi to być chyba społeczna fatamorgana, w wykonaniu miastowych. Tylko pozostali mają poprawną percjepcję, pozwalającą im nazywać obecną sytuację "normalną". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hej, Wenero!!! Re: Twój fanatyzm i nienawiść mnie przeraża IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.07, 14:47 Hej Wenero, ty nas nową straszysz erą!!! Jeszcze by ci lepiej szło By nie było tu PO Ale masz totalny zwis Bowiem przegrał Piss!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pragmatyk11 antykaczy.blog.onet.pl- i kto jest fanatykiem :/ 03.12.07, 15:58 wlasnie Venus ! i kto tu mówi o fanatyzmie ?..:-( www.antykaczy.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kotwkaloszach <a href="http://www.peoplecanchange.com/" target="_blank">www. 03.12.07, 14:16 pavle napisał: > szpitale psychiatryczne nie leczą czegoś, co nie jest chorobą. > > chyba, że są z definicji katolickie. ale w takim razie obsługa powinna zamienić > się miejscami z klientelą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurgen Homo o sobie IP: 217.116.102.* 03.12.07, 14:34 Lesbijska (w zasadzie biseksualna - przyp. MM) aktywistka, Camille Paglia dzieli się następującą obserwacją: homoseksualizm nie jest "normalny". Wręcz przeciwnie, jest on wyzwaniem dla normy... Natura istnieje czy akademikom się to podoba czy nie. A w naturze prokreacja jest jedyną nieustającą regułą. To jest normą. Nasze płciowe ciała zostały zaprojektowane dla reprodukcji . Nikt nie rodzi się gejem. Taka idea jest śmieszna homoseksualizm jest adaptacją, a nie cechą wrodzoną Powinniśmy być wystarczająco uczciwi, by wziąć pod uwagę to, czy homoseksualizm rzeczywiście nie może stanowić zatrzymania się na etapie przed pokwitaniem, gdy dzieci niespokojnie łączą się w grupy według płci... współcześni geje nie mogą upierać się, że homoseksualizm "nie jest wyborem"; że nikt nie wybrałby zostania gejem w homofobicznym społeczeństwie. Gdyż istnieje element wyboru w każdym zachowaniu, seksualnym czy innym. Stanowi wysiłek, by mieć do czynienia z płcią przeciwną; bezpieczniej jest wśród własnego rodzaju. Kwestią jest tu wyzwanie versus komfort. Socjolog Dr Steven Goldberg stwierdza: Praktycznie cała ewidencja przemawia przeciw istnieniu determinatywnego fizjologicznego czynnika sprawczego i nie wiem o jakimkolwiek badaczu, który wierzyłby w istnienie takiego determinatywnego czynnika (...) takie czynniki odgrywają rolę predyspozycyjną, a nie determinującą... Nie wiem o nikim z tej dziedziny, kto twierdzi, że homoseksualizm może być wyjaśniony bez odniesienia do czynników środowiskowych. Ta uwaga pochodzi z książki Goldberga pod ciekawym tytułem: "When Wish Replaces Thought; Why So Much of What You Believe is False" czyli "Gdy Zyczenie zastępuje Myśl; Dlaczego tak wiele, z tego, w co wierzysz, jest fałszywe" Simon LeVay (homoseksualista zresztą), którego nazwisko niejednokrotnie podawane było jako tego, którego badania miały wykazać, że ludzie rodzą się już homoseksualistami, sam skomentował efekty swych badań w ten sposób: Istotne jest podkreślenie tego, czego nie odkryłem. Nie odkryłem, że homoseksualizm ma genetyczną naturę ani nie znalazłem genetycznej przyczyny bycia gejem. Nie wykazałem, że mężczyźni-geje rodzą się jako tacy, co stanowi najpowszechniejszą pomyłkę popełnianą przy interpretowaniu mojej pracy. Ani też nie zlokalizowałem żadnego centrum homoseksualnego w mózgu. (...) Ponieważ badałem mózgi osób dorosłych, nie wiemy, czy znalezione w nich różnice istniały tam już przy urodzeniu, czy też pojawiły się później. (...) Ludzie sądzący, że geje i lesbijki rodzą się już takimi, są również bardziej prawdopodobnymi zwolennikami praw gejów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RABAN Abp Życiński krytykuje TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 13:56 BARDZO DOBRZE, ŻE MAMY DWIE NIEZALEŻNE źródła telewizyjne Tvn i Polsat wraz z bratnimi redakcjami. A co mam słuchać p. Pospieszalskiego często naginającego Fakty do teorii w TVP albo radia czy TV Puls i gdybania Macierewicza, Wassermana czy Dorna pod nadzorem jakiegoś księżulka? Albo tych byków i j.....w z Samoobrony? A może Ojca R. - kolejnego menelika z tego szeregu. Kiedyś kupowałem kabel elektryczny a sprzedawca słuchając Radia Maryja oszukał mnie na jego długości.. Ot i cała prawda o tego rodzaju pięknoduchach... A mentorowi Biskupowi Ż. radzę wstrzemięźliwość bo ta jego "czarna" społeczność to też taka średnia ważona statystyczna jak i pozostałe świeckie owieczki w kościele i poza nim też - często lepsze niż te padające na kolana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Abp Życiński krytykuje TVN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.07, 13:57 I słusznie, bo jak można równać tłuka dziennikarskiego z profesorem teologii? Jedyną zaletą tej paniusi są odpowiednio obszerne jamy ciała, gdzie może sobie mikrofon i kamerę wetknąć (mam na myśli dziury w mózgu). Zrobi wtedy program dla dowartościowanych prymitywów i wyszydzi wartości przez komunistów kiedyś nazywane wyższymi. Prymitywne kapitalistyczne ścierwo nie ma pojęcia o niektórych subtelnościach, jego mózg to też padlina reanimowana amfetaminą i psychotropami dla nieuleczalnych schizofreników. Brawo Anno, utop się w szambie własnym. Odpowiedz Link Zgłoś
1milosierny Zycinski jest koneserem sztywnych czlonków 03.12.07, 14:04 takiego betonu homoseksualnego -tzw lobby homoseksualne dzial w calej Polsce i episkopacie i Vatykanie, niech wyda papiez encyklike ze jezeli jakis ksiadz lub biskup wezmie do reki lub do ust czyjegos czlonka jest automatycznie ekskomunikowany! nie jest juz ksiedzem! haha.... Odpowiedz Link Zgłoś
duziabuzia Aneta Krawczyk,Alicja Pawełek,Hanka Sawicka.. 03.12.07, 14:07 Róża Lukxemburg - to są imiona mojej starej... Odpowiedz Link Zgłoś
princealbert hehe, czarni sie sfrustrowali 03.12.07, 14:08 najwiecej maja do powiedzenia w tematach, o ktorych nic nie wiedza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Ty pwenie wiesz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.07, 14:51 łykasz czy wypluwasz? Odpowiedz Link Zgłoś
princealbert Re: Ty pwenie wiesz... 03.12.07, 15:13 to zalezy czy bzykam biskupa czy zwyklego ksiedza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smuff Po co krytyka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 14:14 Można "porozmawiać" na wizji na inne, nośne tematy. Np. jak dorośli (che, che) zmieniają sobie pieluchę w miejscach użyteczności publicznej (są choroby, że muszą), jak kozystają z za.... toalet dobrze ubrane kobiety (najlepiej usunąć na wszelki wypadek te za... muszle, a dać same pisuary). Śnichu będzie po pachy! Na pewno przebije bigbrathera! Odpowiedz Link Zgłoś
bolek1965 Abp Życiński krytykuje TVN 03.12.07, 14:18 Co sie dziwic? Z tego co wiem to wiekszosc dziennikarz TVN-u to pedaly i lesby. Spieprzaj geju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WWW Życiński niby wykształcony, a zachowuje się jak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.07, 14:26 prymityw niedouczony, wciskają ludziom klechową propagandę!!!! HOMOSEKSUALIZM TO NIE JEST CHOROBA , KTóRą MOżNA LECZYć!!!!! GłUPOTA LUDZKA NIE ZNA GRANIC !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Abp Życiński krytykuje TVN IP: *.nycap.res.rr.com 03.12.07, 14:34 Oj, bardzo chcialabym poznac historie tych cudownych "uzdrowien"!!! To bylaby sensacja na skale swiatowa, bo bylibysmy chyba pierwszym krajem na swiecie, ktory wogole LECZY homoseksualizm i do tego SKUTECZNIE! I o tym powinien byc reportaz! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
2560a Re: Abp Życiński krytykuje TVN 03.12.07, 21:52 Gość portalu: anka napisał(a): > Oj, bardzo chcialabym poznac historie tych cudownych "uzdrowien"!!! > To bylaby sensacja na skale swiatowa, bo bylibysmy chyba pierwszym > krajem na swiecie, ktory wogole LECZY homoseksualizm i do tego > SKUTECZNIE! > I o tym powinien byc reportaz! :-) I tu sie mylisz. Nie tak dawno prezydent Iranu w czasie swojej bytnosci w USA oswiadczyl ze w Iranie pedalow NIE MA!!!Widocznie ich wyleczyli. Serio, Arabowie maja skuteczna metode na ZREDUKOWANIE poglowia homoseksualistow.Metoda jest 100% skuteczna. Homoseksualista poddany ich leczeniu nie ma prawa wrocic do zboczenia. Chyba , ze zmartwychwstanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Abp Życiński krytykuje TVN IP: *.olsztyn.mm.pl 03.12.07, 14:34 Nie, to KK jest prymitywny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Blacha Abp Życiński krytykuje TVN IP: 212.160.172.* 03.12.07, 14:34 "Jest pani stuprocentową heteroseksualną kobietą - stwierdziła terapeutka. " Widać terapeutka się zna - od razu rozpoznała ściemę. Natomiast zdanie sobie sprawy z włąsnych ułomności pomaga w znalezieniu miejsca w życiu, szanowni kochający inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
poginski Wyjątkowo prymitywny abp. Życiński 03.12.07, 14:36 Jeżeli jego ekscelencja myśli, że homoseksualizm można wyleczyć, jak opryszczkę, to jest to przykład myślenia bardzo prymitywnego. Jeśli dodatkowo szerzy się propagandę na temat rzekomych możliwości leczenia, patronuje się instutucjom, które takowe "lecznie" oferują, to jest to wstrętne i cyniczne zachowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
charlie11 Teraz Życiński jest zacofany i be???? 03.12.07, 14:36 Ale jak krytykuje Rydzyka lub inne zachowania w Kosciele to jest swiatly, proeuropejski i najwyzszej klasy naukowiec. Czyste schizo Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Abp Życiński krytykuje TVN 03.12.07, 14:37 Ten cały Życinski też jakiś taki b mięciutki Babę ma ??? Odpowiedz Link Zgłoś
tomiczek7 Abp Życiński krytykuje TVN 03.12.07, 14:44 Może od tego zacznijmy,że homoseksual;izm nie jest chorobą. Po drugie jżęli Życiyński czuję potrzebe leczenia, to niech lecvzy - zawsze sie jakiś głu[pszy od niego znajdzie. To żąłosne jakie pokurcza umysłowe są biskupami Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 TVN to szmatławiec ! 03.12.07, 14:45 Ostatnio "zabłysnął" prowokacją wobec o.Rydzyka (też z ukrytej kamery): red.Anna Machowska odzywała się wulgarnie do kapłana, aby sprowokować jego ostrą reakcję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik TVN zawsze chce emocji. Gdzie jej profesionalizm? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.07, 14:47 Granice przesuwane są coraz dalej. Tu nie ma mowy o wolności człowieka. Profesjonalizm dziennikarki, nie mówiąc o jej zwykłych odczuciach ludzkich, pozostawiam bez komentarza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przypadkowy gość A może TVN - ofiarą? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.07, 14:49 "Abp Życiński krytykuje TVN". Biedna telewizja. Same krytyki. Tylko co ona sobą reprezentuje? Odpowiedz Link Zgłoś
1milosierny ilu biskupów wyleczono? Paetz, Wielgus, Jankowski. 03.12.07, 14:54 Wielgus przez 5 lat gdy byl ordynariuszem w Plocku nic nie zrobil w sparawie molestowania homoseksualnego w seminarium nizszym i wyzszym do którego zjezdzali sie homo z calej Polski, mial opinnie liberalnego, prawie otwarcie chodzily tam "parki" gejów, prokuratura zamknela kilku wychowawców, Paetz...któery zabieral swoich chlopaków do rzymu, do prywatnego apartamentu, Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Ulżę raz sobie i powiem krótko a dosadnie... 03.12.07, 14:50 Debilizm, chamstwo i nieposkromiony pęd do manipulowania opinią społeczną jaką od zawsze chyba wykazywali dziennikarze TVN bije tak mocno po oczach, że inteligentnych ludzi oślepia swą nieskończoną tępotą nawet jeśli te oczy przed telewizorem zamkną. Za urządzanie polowań z nagonką na RM i o. T. Rydzyka odebrałbym natychmiast tym reporterom z Bożej łaski prawo wykonywania zawodu dziennikarza na zawsze. Kierownictwo i resztę złomu z TVN należałoby rozegnać na cztery strony świata, a już najlepiej wyeksportować na daleki wschód gdzie jest właściwe miejsce dla szkodników i pogańskich gorszycieli. ___________ Cóż to, zamordowaliście w swoich sumieniach Boga i myślicie że ujdzie to wam bezkarnie? (F.W. Nietzsche) Odpowiedz Link Zgłoś
atari800xl umialem sie 03.12.07, 15:02 a. prawda w oczy kole? b. to proponuje przerzucic si ena TV TRwam, ktora niewatpliwie jest najbardziej objektywna TV w Polsce:) plus Radio Maryja:) Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb TVN i prawda. Gościu! No chyba że "objektywna"... 03.12.07, 16:05 To brzmi jakbyś powiedział że posługujesz się w pracy swoim nickiem. A do RM i Trwam nie musisz mnie namawiać, raczej odwrotnie. Masz rację że objektywne jak piszesz to one nie są, ale są za to obiektywne napewno tak. Normalnie i bezbłędnie... ___________ Cóż to, zamordowaliście w swoich sumieniach Boga i myślicie że ujdzie to wam bezkarnie? (F.W. Nietzsche) Odpowiedz Link Zgłoś
princealbert Re: TVN i prawda. Gościu! No chyba że "objektywna 03.12.07, 16:09 Jesli ci sie nie podoba linia polityczna TVN, to nie ogladaj. Ja nie ogladam szmelcu ojca Rydzyka i mam spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Tak prawdę mówiąc po dłuższym zastanowiniu... 03.12.07, 16:48 to rzeczywiście dostrzegam nawet elementy propisowskie i "prorydzykowe" w TVN. Faktycznie głupotą i nachalnością dziennikarską wieje tak ostro, że trudno to zakwalifikować inaczej niż jako działalność "V Kolumny" wewnątrz TVN-u i robienie "kreciej roboty". No, a to już działanie pozytywne. Tak więc masz rację przyjacielu. Podoba mi się... ___________ Cóż to, zamordowaliście w swoich sumieniach Boga i myślicie że ujdzie to wam bezkarnie? (F.W. Nietzsche) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobry byk, Re: TVN i prawda. Gościu! No chyba że "objektywna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.07, 16:33 Business Objectives sobie kupił na kurs. Pojedzie jeszcze jako gosudarstwiennyj szpion do Jaffy...albo i radziec handlowy na Kamczatkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Re: TVN i prawda. Gościu! No chyba że "objektywna IP: *.chello.pl 04.12.07, 07:50 Znalazł się profesor w rodzaju "uczył Marcin Marcina". Obiektywnie, to "na pewno" pisze się osobno co najmniej od półwiecza (Jodłowski-Taszycki). A podpieranie się Nietzschem dla krzewienia "pożal się Boże światopoglądu" jest perwersją rekordową, jako że myśliciel ten był jednym z największych krytyków, by nie rzec tępicieli chrześcijaństwa. Chyba że nie o tego chodziło, lecz o jakiegoś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I tak należy, a Re: umialem sie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.07, 16:50 tobie nie będzie do śmiechu jak cię diabeł z szat obedrze i widłami w zad kolnie,żebyś w smole nurkował! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ty jesteś mędrszy, Re: to ze biskup nie znaczy ze madry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.07, 14:50 bo byłeś traktorzystą w kołchozie, ukończyłeś szkolenie ateistyczne z pieczątką, teraz przypinasz gwiazdy i idziesz na prazdnik. Tak trzymać, towarzyszu! Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Mam nadzieje że kościół wyleczył już księży,znikną 03.12.07, 15:06 ich obrażające wiernych zachowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ty, Kolumbie nie Re: Mam nadzieje że kościół wyleczył już księży,z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.07, 15:15 bujaj, choć zestaw korabia, gołębia i tegoż Christoforosa dobrze się komponuje. Lepiej zważaj na misje wśród hermafrodytów kolumbijskich, to byłoby cymes, nie? Odpowiedz Link Zgłoś