Dodaj do ulubionych

MPK Lublin

IP: *.radom.leased-e.ids.pl 07.08.03, 09:20
Walczcie!!!!!!!!!
Ja jestem z Radomia ale odwiedzam Lublin ponieważ studiuję na UMCS, to
czyste chamstwo - nie mają na kim zarabiać no to czepiaja sie biednych
studentów. Nie dajcie się!
Obserwuj wątek
    • Gość: muniek Re: MPK Lublin IP: *.friaco.access.uk.tiscali.com 10.08.03, 12:25
      Ja jestem z lublina chociaz teraz przebywam w LADYNIE i przeraz mnie co sie
      wyprawia w tym miescie za panowania prezydenta PRUSZKOWSKIEGO (ja na nie go
      nie glosowalem ) niech dale daje wiecej na kosciol i LUPIE biednych szarych
      ludzi wprowadzajac co raz wieksze oplaty np za MPK zamiast zapewnic mlodym
      ludziom i nie tylko prace.
      • Gość: Super DJ Heniu Re: MPK Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.03, 12:10
        Gość portalu: muniek napisał(a):

> Ja jestem z lublina chociaz teraz przebywam w LADYNIE i przeraz mnie co sie
        > wyprawia w tym miescie za panowania prezydenta PRUSZKOWSKIEGO (ja na nie go
        > nie glosowalem ) niech dale daje wiecej na kosciol i LUPIE biednych szarych
        > ludzi wprowadzajac co raz wieksze oplaty np za MPK zamiast zapewnic mlodym
        > ludziom i nie tylko prace.

Dobrze,że nie zapomniałeś polskiego języka. Kto w Lądynie zapewnił Ci pracę?
        Ken Livingstone?
    • antympk Re: MPK Lublin 14.08.03, 22:16
      czyzby cisza przed burza ?? od prawie 40h zadnego nowego postu
      na 'komunikajci' ?!
    • Gość: Mariusz Re: MPK Lublin IP: 212.182.108.* 08.01.04, 18:38
      W zwiazku z działaniami "Szanownego Pana" Miłosza nad cennikiem MPK podaje
      aktualne ceny normalnych biletów w komunikacji w Antwerpii(Belgia)z której
      korzystam na codzień.1 przejazd=1euro(czyli ok.4.6zł),miesięczny na całą
      sieć=25euro(ok.115zł),roczny na całą siec(tak-tam sa bilety roczne!)=135euro
      (ok.620zł).Średnia pensja ok.1700euro(7850zł).Podobne stosunki cen biletów
      jednorazowych do sieciowych sa w większości znanych mi miast Belgii,Francji i
      Niemiec.Chodzi o to,by były one tanie dla mieszkańców(sieciówki)i drogie dla
      przyjezdnych(jednorazowe).No i nie jest tajemnica ze bilet okresowy to
      przecież także forma kredytu dla przedsiębiorstwa.O kulturze kierowców i
      stosunku do pasażerów nie wspomnę,wszyscy się chyba domyślają jak olbrzymia
      jest różnica...Niech ten Miłosz wyciągnie z tego jakies wnioski.I prezydent
      tego pomylonego miasta też.
      • pepperoni78 Re: MPK Lublin 09.01.04, 09:47
        Gość portalu: Mariusz napisał(a):

Niech ten Miłosz wyciągnie z tego jakies wnioski.I prezydent
        > tego pomylonego miasta też.

NaTwoim miejscu zmieniłbym lekko szyk wyrazów zdania: "I pomylony prezydent
        tego miasta też". Miasto jest ok. To z władzami coś nie tak ;)
        Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka