antympk1 08.08.03, 06:17 I pozdejmowal w autobusach i trolejbusach kieszonki na ogloszenia - widze to ja i to mi donosi armia kolporterow ulotek antymiloszowych... Strasznie pan cienki bolek panie prezes....!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antympk2 Re: Prezesa MPK poniosly nerwy.....!!!!! 08.08.03, 07:43 Myślę, że pan M. nie ma już mocnej pozycji, nawet u swoich protektorów, to i panikuje, choć na zewnątrz nie robi takiego wrażenia. Nie robi żadnego ;D Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: Prezesa MPK poniosly nerwy.....!!!!! 08.08.03, 08:19 Czyżby zatrząsł portkami w zaciszu swojego gabinetu???? hmmm choć osobiście szczerze wątpię żeby Pruszek - okruszek go wywalił (wszak to wstyd dla rodziny) a sam napewno się nie poda do dymisji!!! Pozdrawiam!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwintesencja Dozywocie dla Milosza...???? 08.08.03, 11:09 Mam jednak nadzieje, ze wywalony z hukiem prezes - za szczegolne zaslugi w doprowadzeniu MPK Spolka z o.o. do upadlosci - nie dostanie darmowych biletow dozywotnio dla calej rodziny??? Jedyne dozywocie, na jakie powinnien liczyc, to dozywocie na panstwowym wikcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: **** Re: Dozywocie dla Milosza...???? IP: *.lublin.mm.pl 08.08.03, 12:15 Oj przydała by się czystka zarówno w mpk jak i ratuszu.Należy mieć nadzieję,że organa kontrolne zabiorą się solidnie do roboty.A do tego czasu ktoś prawdopodobnie będzie źle spał. Odpowiedz Link Zgłoś
tarka Re: Prezesa MPK poniosly nerwy.....!!!!! 08.08.03, 13:59 ciekawe byloby uslyszec co mowia o szanowny panie prezesie jego koledzy z branzy? czy bardzo sie pukaja w glowe, czy moze w niemym milczeniu podziwiaja samoboja jakiego sobie strzelil? a moze czekaja na pozytywny wynik jego dzialan, by zrobic to samo u siebie??? eee... to chyba niezmozliwe, przeciez tacy nieudaczni prezesi jak Jacek Milosz nie rodza sie na kamieniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podaj cegłe Re: Prezesa MPK poniosly nerwy.....!!!!! IP: *.it-net.pl 08.08.03, 18:04 Pruszkowski do Pruszkowa!!! Miłosz nie plam nazwiska!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś