acryl 02.01.08, 15:33 podzielcie sie prosze swoja znajomoscia dobrej kuchni ,gdzie mozna szybko nie drogo zjesc smaczny obiadek na miescie dodam ze nie chodzi mi o miejsca np z gyrosem a kultowa galeria smaku jest mi juz dobrze znana Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
folkatka Re: lunch w Lublinie.... 02.01.08, 19:47 A co lubisz? Bo ja ze względów zdrowotnych upodobałam sobie "Wegetarianina" na Placu Wolnosci, oraz "Green Waya" na Narutowicza. Pierwsze miejsce - taniutkie, i już ciut mi sie przejadło, dlatego teraz chodze w to drugie. Fakt ze jest tam drożej, ale jedzenie - mmmm :)) Przynajmniej wiem, że nie dostanę fryt odsmażanych na starym tłuszczu tudzież kurczaka tuczonego na hormonach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: lunch w Lublinie.... IP: *.cust.tele2.pl 06.01.08, 02:27 A gdzie mozna zjeść z dobrym Klientem biznesowo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: novembre Re: lunch w Lublinie.... IP: *.chello.pl 07.01.08, 23:57 w hotelu focus na krasnickich. Mniam kaski drobiowe... nov. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stef Re: lunch w Lublinie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.08, 14:52 potwierdzam Odpowiedz Link Zgłoś
acryl Re: lunch w Lublinie.... 10.01.08, 11:55 ...dzieki za info folkatka bylem w Grinie sprawdziłem fajny klimat przypomniały mi sie stare dobre czasy trawka bob marley i moj weekendowy wegetarianizm hehee ale ciagnie wilka do lasu a mnie do dań miesnych nastepnego dnia byłem w ćeskiej piwnicy - knedliczki z miesem przypominały mi bardziej kluski ślaskie :) prosze o jeszcze ... bo mam dosyc obiadow ze styropianowych pojemnikow :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: lunch w Lublinie.... IP: *.gprs.plus.pl 07.01.08, 21:30 W LUblinie nie je sie lunchu. W Lublinie je sie sniadanie, obiad i kolacje ;) A props "Green Waya" to dla mnie jest to to samo co odsmażane frytki...nie jest świeże to jedzenie... Ja lubie kafejke francuska na Chopina - maja rewelacyjne jejecznice w bajglu - polecma wersję ze szpinakiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: folkatka Re: lunch w Lublinie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.08, 21:35 Na biznesowe spotkanie to polecam Mandragorę. Jest to bardzo elegancki lokal, ja tam b. czesto umawiam się na różne ważne spotkania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motor lublin Re: lunch w Lublinie.... IP: *.range217-43.btcentralplus.com 08.01.08, 18:15 mysle ze wqanilla cafe na deptaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fredzia Re: lunch w Lublinie.... IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.08, 21:04 sprawdz Locomotywę, przy nowym BP Nowa knajpa z fajnym klimatem. Przynajmnie mi odpowiada. Polecam kopytka z ricotty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: lunch w Lublinie.... IP: *.gprs.plus.pl 11.01.08, 22:24 O, gdzie to dokładnie? Co to jest nowy BP? Odpowiedz Link Zgłoś
wampir72 Re: lunch w Lublinie.... 12.01.08, 01:36 Stacja benzynowa :-))) A Locomotiva tutaj: www.gastronauci.pl/lokal.php?p=4077 Odpowiedz Link Zgłoś
wampir72 Re: lunch w Lublinie.... 12.01.08, 01:39 Na niebiznesowe obiadki polecam Giuseppe na Hipotecznej. Jedzonko niezłe, a w ogóle Ulice Miasta no i Mandragorę - szarlotka przepyszna zwłaszcza pod herbatkę ze śliwowicą ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: lunch w Lublinie.... 13.01.08, 15:47 Zdecydowanie Alternatywa....zabrałam tam ostatnio moją rodzinkę i byli zachwyceni, może nie jest najtańsza ale za to ma pyszne jedzenie i niesamowite sałatki:) Odpowiedz Link Zgłoś