jetbang 17.08.03, 20:01 Durna inwestycja durnych władz miasta!!!!! Znów kupa kasy pójdzie do Warbudu albo Miteksu!!! a rodzimi budowlańcy będą przymierać głodem albo jechać na saxy do iraku!!! Pozdrawiam!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: raff Re: Walka o miliony IP: *.am.lublin.pl 18.08.03, 09:44 Zamiast 500 metrowego tunelu, mozna taniej przebudować skrzyżowanie z Racławickimi, włączając w to okoliczne uliczki... Ale ktoś wymyslił sobie taką dużą! inwestycję - chyba tylko po to, że duży jest z niej procent? Choć często korzystam z tej trasy to uważam, że tunel i wiadukt nie są roziązaniem optymalnym i najbardziej potrzebnym naszemu miastu! Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Walka o miliony 18.08.03, 09:51 Miejmy tylko nadzieję, że nie będzie tak jak z Teatrem w Budowie i halami sportowymi na Czubach i LSM. Zaczęli i... Końca nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
antympk Re: Walka o miliony 18.08.03, 09:58 peppe najgorsze moze byc to ze jak zaczna kopac z dwoch stron to moga sie nie spotkac w polowie drogi tylko beda dwa tunele :) a co do skrzyzowania to pewnie ze sie da inaczej niz tunelem, trzeba tylko madrego ktory by ustawil sygnalizacje na dole przy glebokiej, troszeczke przerobic skrzyzowanie przy glebokiej i przy raclawickich a co najwazniejsze mozna to zrobic za 15% kwoty jaka chca wydac na tunel !! Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: Walka o miliony 18.08.03, 10:54 Po za tym misto pewnie wyda obligacje na budowę tego obiektu!!! a inwestycji żadnych, a 120 mln (a może więcej bo nikt nie wie do końca ile ta inwestycja będzie kosztować) może porządnie zadłużyć miasto na okres popruszkowski. Ale sam Pan Pruszkowski nie ma się czym przejmować bo spłatą będą musieli się zająć jego następcy. Pozdrawiam!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijusXII Re: Walka o miliony IP: 212.182.122.* 18.08.03, 18:03 antympk napisał > a co do skrzyzowania to pewnie ze sie da inaczej niz tunelem, trzeba tylko > madrego ktory by ustawil sygnalizacje na dole przy glebokiej, ??? to tam jeszcze świateł nie ma? to na czym ja sie zatrzymuje? Odpowiedz Link Zgłoś
antympk Re: Walka o miliony 18.08.03, 18:10 nie wiem czy rozrozniasz slowo "ustawil" od "postawil" wiem, ze jest zreszta dziala do dupy, bo nie dosc ze zawsze tam byly korki to tereaz jeszcze jest objazd !! dzis korek w gore filaretow byl od glebokiej az za kladke, prawie ze dochodzil do lodowiska, tylko ze co madrzejsi omijali go i zawracali na rondzie !! ahh jak sobie wtedy przyjemnie pojechac srodkiem ulicy na rowerku gdy wszyscy tlocza sie i dusza na sloneczku w samochodach ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijusXII Re: Walka o miliony IP: 212.182.122.* 18.08.03, 19:37 stałem w tym korku:)a wycofać sie nie mialem jak a poza tym instruktor by mi nie pozwolił niestety Odpowiedz Link Zgłoś
antympk Re: Walka o miliony 18.08.03, 19:46 hehehe instruktor :))) taaa i jeszcze bylo zawrocic przez podwojna ciagla ;)) to by cie pochwalil napewno :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ekspert.ad.vocem Re: Walka o miliony 18.08.03, 18:28 a ja bym chciala tylko wiedziec: czy miasto bez pomyslu na rozwiazanie ukladu komunikacyjnego jako calosci - ze sciezkami rowerowymi, z obwodnicami, z ciagami pieszymi, z zielona fala - czy to miasto, w ktorym na codzien jezdzi sie ulicami pelnymi dziur i kolein, czy to miasto stac na 'kawalek' niby to 'nowoczsnego' rozwiazania, KTORE NIJAK NIE BEDZIE PRZYSTAWAC DO KONCEPCJI URBANISTYCZNEJ W TYM REJONIE MIASTA, NIE MOWIAC O DYSONANSIE Z CALYM UKLADEM KOMUNIKACYJNYM TEJ CZESCI GRODU...!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
leszczyna Re: Walka o miliony 20.08.03, 21:54 to up...!!! dla jetbang'a, skoro taki z siebie dumny :-))) Odpowiedz Link Zgłoś