Dodaj do ulubionych

Manifa Lublin?

25.02.08, 17:56
czy w Lublinie organizowana jest w tym roku Manifa? Proszę o pomoc ,
szukam i nie mogę nigdzie znaleść informacji =(
Obserwuj wątek
    • Gość: Paul Re: Manifa Lublin? IP: *.nwrknj.east.verizon.net 25.02.08, 18:01
      Co to jest ta "Manifa"? Rozumiem ze to ma cos wspolnego z
      manifestem/manifestacja czegos, tak?
      Uszanowanie,
      Paul
      • Gość: bosman znaczy Panie Paul.... IP: *.lublin.mm.pl 25.02.08, 21:54
        stado lasek, którym w życiu nawet włosy nie wyszły, skrzykuje sie i
        coś tam wykrzykuje (już słyszę te wrzaski na mnie hehehe)
        a tu szczegóły:
        Manifa - doroczna demonstracja feministyczna organizowana w
        Warszawie przez nieformalną grupę Porozumienie Kobiet 8 Marca(za
        Wikipedią)

pl.wikipedia.org/wiki/Manifa
        • nekomimimode Re: znaczy Panie Paul.... 25.02.08, 23:41
          skąd u ciebie taka agresja bez powodu? znasz mnie?
          • Gość: Paul Pani najwyrazniej jakas przewrazliwiona... IP: *.nwrknj.east.verizon.net 26.02.08, 03:42
            nekomimimode napisała:

> skąd u ciebie taka agresja bez powodu? znasz mnie?
            Bosman, dla Ciebie Pan Bosmam, odpowiedzial na moje pytanie nie
            piszac nic o Tobie, bo wlasnie Cie nie zna. A moze Tobie wlasnie
            wyszly... te wlosy? Ale nie o tym mialo byc. Informacje przyjalem,
            Bosmanowi dziekuje, skojarzylem i przypomnialem sobie pewne fakty z
            Polski, slowem wiem o co chodzi, tyle. A czego ty taka chamska od
            pierwszego zdania i na sile myslisz, ze ktos "knuje" przeciw tobie,
            wlasnie tobie...(sic!) - troche pokory w stosunku do siebie samej.
            Dlaczego nie odpowiedzialas mi krotko i zwiezle na pytanie? Pan
            Bosman odpowiedzial na pytanie, moze troche specyficznie, ale za to
            go cenie. Za co mam cenic Ciebie? Zastanow sie, doskonale wpisujesz
            sie w to co sugeruje Bosman, bez niczyjej pomocy.
            Uszanowanie,
            Paul
          • Gość: bosman no i widzisz nekomimimode :-) IP: *.centertel.pl 27.02.08, 11:51
            pisałem że "słyszę te wrzaski" :-)
            • nekomimimode Re: no i widzisz nekomimimode :-) 27.02.08, 12:24
              rozumiem ,że stąd ta agresja u ciebie? pozostaje wyemigrować gdzieś
              na ten czas lub przyłączyć się w celu jej rozładowania ;)
              • Gość: bosman nie jestem nekomimimode emigrantem,a.............. IP: *.lublin.mm.pl 27.02.08, 20:14
                w moim wieku wrzaski babskie już "mi nie robią". Baw się dobrze
                laluniu :-)
                • nekomimimode Re: nie jestem nekomimimode emigrantem,a......... 27.02.08, 21:53
                  emico? laluco? co ci nie robią? miłej migrenki dziadu :-)
                  • Gość: bosman [...] IP: *.lublin.mm.pl 27.02.08, 22:39
                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                    • robertw18 A jeśli idzie o prawa człowieka... 05.03.08, 00:28
                      to można przytoczyć nagłówek z dzisiejszej GW:
                      "9 groźnych gangsterów ”Pruszkowa” wyszło na wolność".

To zapewne zgodnie z działającym na niwie "praw człowieka" p. Ćwiąkalskim i jego nastawieniem.

Pozdr.
                  • tajnos.agentos Re: nie jestem nekomimimode emigrantem,a......... 28.02.08, 08:22
                    Dziadu - nie dziadu ale dobrze godo. Sio! Do garów!:-P
                • _aaa_ Re: nie jestem nekomimimode emigrantem,a......... 28.02.08, 01:24
                  Gość portalu: bosman napisał(a):

> w moim wieku wrzaski babskie już "mi nie robią". Baw się dobrze
                  > laluniu :-)

bosmanie, nie łudź się, w każdym wieku mozna facetem sterować...i wcale nie trzeba przy tym wrzeszczeć:)
                  • Gość: bosman w każdym wieku ale czyim? IP: *.centertel.pl 28.02.08, 12:05
                    kobitki czy faceta? Bo nie wynika to z Twojej wypowiedzi.
                    PS: Mną nie można - śmiem twierdzić.A wrzaskiem - nigdy!
                    • Gość: rokita Re: w każdym wieku ale czyim? IP: *.gprs.plus.pl 01.03.08, 22:59
                      czyzby bosmanku? hehehehehheehhe
                      • Gość: bosman a jednak......... IP: *.centertel.pl 03.03.08, 12:03
                        rokito :-)
    • pep-per Re: Manifa Lublin? 27.02.08, 11:46
      nekomimimode napisała:

> czy w Lublinie organizowana jest w tym roku Manifa? Proszę o
      pomoc ,
      > szukam i nie mogę nigdzie znaleść informacji =(

Tak, jest organizowana. 1.05 na Placu Litewskim. Godziny nie znam :)
      • nekomimimode dziękuję bardzo =) 27.02.08, 12:16
        jakbyś poznała godzinę to się odezwij. A tak pozatym to czemu
        dopiero 1.05? Jakoś strasznie późno O.o
        • Gość: Ursus Re: dziękuję bardzo =) IP: 62.233.194.* 27.02.08, 19:17
          Fakt - późno. Proponuję 24 marca - "Lany Poniedziałek" :)
          Pozdrawiam.
          • nekomimimode Re: dziękuję bardzo =) 27.02.08, 21:51
            coś ty lany poniedziałek to lany poniedziałek ;D
            • Gość: jacek Re: dziękuję bardzo =) IP: *.lublin.mm.pl 27.02.08, 22:23
              biorąc pod uwagę że wiekszość feministek jest na lewo od lenina, to dobra data...
    • nekomimimode Re: Manifa Lublin? 04.03.08, 16:44
      podnoszę żeby nie spadł
      • Gość: Paul Ech ... kobiety.... IP: *.nwrknj.east.verizon.net 04.03.08, 16:48
        nekomimimode napisała:

> podnoszę żeby nie spadł
        Zawsze w koncu spadnie.
        Uszanowanie,
        Paul
        • nekomimimode Re: Ech ...menszczyźni.... 04.03.08, 17:18
          aleś pan czepliwy
          cauję rączki
          • Gość: Paul No prosze... nie nakrzyczala nawet...;-} IP: *.nwrknj.east.verizon.net 04.03.08, 17:23
            Droga Pani, to ja caluje roczki, czy moze dla Pani to czyn
            ponizajacy i sexistowski;-)?
            Uszanowanie,
            Paul
            • nekomimimode Re: No prosze... nie nakrzyczala nawet...;-} 04.03.08, 17:29
              zależy w czyim wykonaniu drogi panie
              a skoro pan taki nazbyt szarmancki na pokaz to nie wiem czy bym
              chciała mieć przez pana ręce ucałowane
              ukłony
              • Gość: Paul Re: No prosze... nie nakrzyczala nawet...;-} IP: *.nwrknj.east.verizon.net 04.03.08, 17:33
                Nie..., nie zwyklem robic rzeczy "na pokaz". Inna sprawa, ze rece
                paniom caluje jedynie w Polsce i w odpowiednich do tego
                sytuacjach;-). Pozdrawiam.
                Uszanowanko,
                Paul
                • nekomimimode Re: No prosze... nie nakrzyczala nawet...;-} 04.03.08, 17:40
                  a to dobrze a dlaczegóż tylko w PL? na pokaz?
                  • Gość: Paul Re: No prosze... nie nakrzyczala nawet...;-} IP: *.nwrknj.east.verizon.net 04.03.08, 17:47
                    nekomimimode napisała:

> a to dobrze a dlaczegóż tylko w PL? na pokaz?
                    Taka kultura. Niektore panie w niektorych sytuacjach tego oczekuja,
                    a ja wyszedl bym na gbura, nie przestrzegajac zasad w danym kraju
                    panujacych. Tak jak Muzulmanina nie bede zaraz poklepywal po plecach
                    np. i proponowal mu gumy do zucia, czy w rozmowie z Japonczykiem nie
                    bede trzymal rak w kieszeni.
                    Takie... podstawy;-).
                    Uszanowanie,
                    Paul
                    • nekomimimode Re: No prosze... nie nakrzyczala nawet...;-} 04.03.08, 17:53
                      ale to znaczy że to nie idzie z pana serca tylko jest wyuczonym
                      plastikowym gestem ;)
                      • Gość: Paul Re: No prosze... nie nakrzyczala nawet...;-} IP: *.nwrknj.east.verizon.net 04.03.08, 18:06
                        nekomimimode napisała:

> ale to znaczy że to nie idzie z pana serca tylko jest wyuczonym
                        > plastikowym gestem ;)
                        Nie jestem "pan" tylko Pawel;-). Co do meritum - upraszczasz cale
                        zagadnienie. Bedac w Polsce pragne z calego serca byc milym, jesli
                        nie poprawnym w stosunku do swych ziomkow oraz dla lepszego kontaktu
                        nie narzucac jakis swoich wyuczonych gestow, czy zachowan. Staje
                        sie "bardziej" Polakiem, bo jestem w Polsce. Bedac np. w Arabii
                        Saudyjskiej staramj sie tak samo byc troche Saudyjczykiem, aby nasze
                        kontakty byly.... hmm bardziej owocne i zeby nikogo nie obrazic. To
                        nie oportunizm, moze troche pragmatyzmu, przedewszystkim zdrowy
                        rozsadek i szacunek dla bardziej, albo mniej inaczej myslacych niz
                        ja sam. Mysle, ze nie wymaga to dalszego tlumaczenia, proste to i
                        takie normale, prawda? Ok ostatni przyklad, bardzo przyziemny - na
                        plaze nudystow nie wybiore sie ubrany, choc przeciez moge, ale po co
                        w takim razie ide na plaze nudystow;-)?
                        Uszanowanko,
                        Paul
                        • Gość: neko Re: No prosze... nie nakrzyczala nawet...;-} IP: 212.182.108.* 04.03.08, 18:14
                          znaczy z pawła kameleon
                          • Gość: Paul Re: No prosze... nie nakrzyczala nawet...;-} IP: *.nwrknj.east.verizon.net 04.03.08, 18:23
                            Gość portalu: neko napisał(a):

> znaczy z pawła kameleon
                            Dawniej mowilo sie "czlek swiatowy". Teraz w modzie jest wlezc
                            wszedzie w swoich "zabloconych butach", bo co... bo wolno mi i niech
                            kazdy wie ze ja "swiatowo" mam buty zablocone;-). Do filcharmonii
                            rowniez nie pojde w pizamie, czy w dresach... masz racje, "kameleon"
                            ze mnie;-).
                            Uszanowanie,
                            Paul
                            • nekomimimode Re: No prosze... nie nakrzyczala nawet...;-} 04.03.08, 18:26
                              cosmo!
                              • Gość: Paul Re: No prosze... nie nakrzyczala nawet...;-} IP: *.nwrknj.east.verizon.net 04.03.08, 18:32
                                Chyba "kosmos"...;-).
                                Uszanowanie,
                                Paul
                                • nekomimimode Re: No prosze... nie nakrzyczala nawet...;-} 04.03.08, 18:38
                                  Gość portalu: Paul napisał(a):

> Chyba "kosmos"...;-).

nie ;)
                                  • Gość: Paul Re: No prosze... nie nakrzyczala nawet...;-} IP: *.nwrknj.east.verizon.net 04.03.08, 18:50
                                    No widzisz, bo ja taki malo rozgarniety jestem, jak z paniami
                                    rozmawiam. Kobiety mnie oniesmielaja;-). Pozdrawiam.
                                    Uszanowanko,
                                    Paul
                                    • nekomimimode Re: No prosze... nie nakrzyczala nawet...;-} 04.03.08, 19:22
                                      takto czasem bywa
                                      • zesty Re: No prosze... nie nakrzyczala nawet...;-} 04.03.08, 19:32
                                        nekomimimode napisała:

> takto czasem bywa
                                        W moim przypadku... zawsze;-).
                                        Paul
                                        • nekomimimode Re: No prosze... nie nakrzyczala nawet...;-} 04.03.08, 19:36
                                          dlatego wybrałeś na dom arabię saudyjską ;> ?
                                          • zesty Re: No prosze... nie nakrzyczala nawet...;-} 04.03.08, 19:39
                                            Nie, nie.... "nie zrozum mnie zle";-))). Chociaz niektore aspekty
                                            zycia w krajach arabskich... podobaja mi sie;-))))).
                                            Pozdrawiam,
                                            Paul
                                            • nekomimimode Re: No prosze... nie nakrzyczala nawet...;-} 04.03.08, 19:42
                                              zakaz picia alko?
                                              • zesty Re: No prosze... nie nakrzyczala nawet...;-} 04.03.08, 19:46
                                                nekomimimode napisała:

> zakaz picia alko?
                                                Nie badz na sile smieszna;-))).
                                                Uszanowanie,
                                                Paul
                                                • nekomimimode Re: No prosze... nie nakrzyczala nawet...;-} 04.03.08, 19:52
                                                  na siłę? bo nie wiem co może ci się tam podobać, jak byś miał
                                                  problem z alko to moglo ci to odpowiadać ;). może klimat
                                                  • zesty Re: No prosze... nie nakrzyczala nawet...;-} 04.03.08, 19:55
                                                    Trafilas w samo sedno - wspanialy, cudowny, orzezwiajacy klimat!;-)))
                                                    Paul
                                                  • nekomimimode Re: No prosze... nie nakrzyczala nawet...;-} 04.03.08, 19:56
                                                    co to już bez uszanowania? to ja już wolę hiszpanię
                                                  • zesty Re: No prosze... nie nakrzyczala nawet...;-} 04.03.08, 20:04
                                                    A ja juz z tego "wszystkiego" wole... Lubelszczyzne;-).
                                                    Uszanowanie,
                                                    Paul
                                                  • nekomimimode Re: No prosze... nie nakrzyczala nawet...;-} 04.03.08, 20:13
                                                    a ja nie chociaż lepsze to niż a.saudyjska
                                                  • Gość: Paul Re: No prosze... nie nakrzyczala nawet...;-} IP: *.nwrknj.east.verizon.net 04.03.08, 20:47
                                                    Wszystko jak mniemam jest lepsze niz Arabia Saudyjska;-). Pozdrawiam.
                                                    Uszanowanie,
                                                    Paul
    • joannabarska Ogon 12.03.08, 11:47
      Jako kobiety jstesmy traktowane jak nasze poprzedniczki na Zachodzie
      dwa wieki temu.Nieco przesadzam,ale tylko nieco...
      • nekomimimode Re: Ogon 13.03.08, 14:08
        no trza coś z tym zrobić

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka