nekomimimode 25.02.08, 17:56 czy w Lublinie organizowana jest w tym roku Manifa? Proszę o pomoc , szukam i nie mogę nigdzie znaleść informacji =( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paul Re: Manifa Lublin? IP: *.nwrknj.east.verizon.net 25.02.08, 18:01 Co to jest ta "Manifa"? Rozumiem ze to ma cos wspolnego z manifestem/manifestacja czegos, tak? Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman znaczy Panie Paul.... IP: *.lublin.mm.pl 25.02.08, 21:54 stado lasek, którym w życiu nawet włosy nie wyszły, skrzykuje sie i coś tam wykrzykuje (już słyszę te wrzaski na mnie hehehe) a tu szczegóły: Manifa - doroczna demonstracja feministyczna organizowana w Warszawie przez nieformalną grupę Porozumienie Kobiet 8 Marca(za Wikipedią) pl.wikipedia.org/wiki/Manifa Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: znaczy Panie Paul.... 25.02.08, 23:41 skąd u ciebie taka agresja bez powodu? znasz mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Pani najwyrazniej jakas przewrazliwiona... IP: *.nwrknj.east.verizon.net 26.02.08, 03:42 nekomimimode napisała: > skąd u ciebie taka agresja bez powodu? znasz mnie? Bosman, dla Ciebie Pan Bosmam, odpowiedzial na moje pytanie nie piszac nic o Tobie, bo wlasnie Cie nie zna. A moze Tobie wlasnie wyszly... te wlosy? Ale nie o tym mialo byc. Informacje przyjalem, Bosmanowi dziekuje, skojarzylem i przypomnialem sobie pewne fakty z Polski, slowem wiem o co chodzi, tyle. A czego ty taka chamska od pierwszego zdania i na sile myslisz, ze ktos "knuje" przeciw tobie, wlasnie tobie...(sic!) - troche pokory w stosunku do siebie samej. Dlaczego nie odpowiedzialas mi krotko i zwiezle na pytanie? Pan Bosman odpowiedzial na pytanie, moze troche specyficznie, ale za to go cenie. Za co mam cenic Ciebie? Zastanow sie, doskonale wpisujesz sie w to co sugeruje Bosman, bez niczyjej pomocy. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman no i widzisz nekomimimode :-) IP: *.centertel.pl 27.02.08, 11:51 pisałem że "słyszę te wrzaski" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: no i widzisz nekomimimode :-) 27.02.08, 12:24 rozumiem ,że stąd ta agresja u ciebie? pozostaje wyemigrować gdzieś na ten czas lub przyłączyć się w celu jej rozładowania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman nie jestem nekomimimode emigrantem,a.............. IP: *.lublin.mm.pl 27.02.08, 20:14 w moim wieku wrzaski babskie już "mi nie robią". Baw się dobrze laluniu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: nie jestem nekomimimode emigrantem,a......... 27.02.08, 21:53 emico? laluco? co ci nie robią? miłej migrenki dziadu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman [...] IP: *.lublin.mm.pl 27.02.08, 22:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
robertw18 A jeśli idzie o prawa człowieka... 05.03.08, 00:28 to można przytoczyć nagłówek z dzisiejszej GW: "9 groźnych gangsterów ”Pruszkowa” wyszło na wolność". To zapewne zgodnie z działającym na niwie "praw człowieka" p. Ćwiąkalskim i jego nastawieniem. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: nie jestem nekomimimode emigrantem,a......... 28.02.08, 08:22 Dziadu - nie dziadu ale dobrze godo. Sio! Do garów!:-P Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: nie jestem nekomimimode emigrantem,a......... 28.02.08, 01:24 Gość portalu: bosman napisał(a): > w moim wieku wrzaski babskie już "mi nie robią". Baw się dobrze > laluniu :-) bosmanie, nie łudź się, w każdym wieku mozna facetem sterować...i wcale nie trzeba przy tym wrzeszczeć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman w każdym wieku ale czyim? IP: *.centertel.pl 28.02.08, 12:05 kobitki czy faceta? Bo nie wynika to z Twojej wypowiedzi. PS: Mną nie można - śmiem twierdzić.A wrzaskiem - nigdy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rokita Re: w każdym wieku ale czyim? IP: *.gprs.plus.pl 01.03.08, 22:59 czyzby bosmanku? hehehehehheehhe Odpowiedz Link Zgłoś
pep-per Re: Manifa Lublin? 27.02.08, 11:46 nekomimimode napisała: > czy w Lublinie organizowana jest w tym roku Manifa? Proszę o pomoc , > szukam i nie mogę nigdzie znaleść informacji =( Tak, jest organizowana. 1.05 na Placu Litewskim. Godziny nie znam :) Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode dziękuję bardzo =) 27.02.08, 12:16 jakbyś poznała godzinę to się odezwij. A tak pozatym to czemu dopiero 1.05? Jakoś strasznie późno O.o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ursus Re: dziękuję bardzo =) IP: 62.233.194.* 27.02.08, 19:17 Fakt - późno. Proponuję 24 marca - "Lany Poniedziałek" :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: dziękuję bardzo =) 27.02.08, 21:51 coś ty lany poniedziałek to lany poniedziałek ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: dziękuję bardzo =) IP: *.lublin.mm.pl 27.02.08, 22:23 biorąc pod uwagę że wiekszość feministek jest na lewo od lenina, to dobra data... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Ech ... kobiety.... IP: *.nwrknj.east.verizon.net 04.03.08, 16:48 nekomimimode napisała: > podnoszę żeby nie spadł Zawsze w koncu spadnie. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Ech ...menszczyźni.... 04.03.08, 17:18 aleś pan czepliwy cauję rączki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul No prosze... nie nakrzyczala nawet...;-} IP: *.nwrknj.east.verizon.net 04.03.08, 17:23 Droga Pani, to ja caluje roczki, czy moze dla Pani to czyn ponizajacy i sexistowski;-)? Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: No prosze... nie nakrzyczala nawet...;-} 04.03.08, 17:29 zależy w czyim wykonaniu drogi panie a skoro pan taki nazbyt szarmancki na pokaz to nie wiem czy bym chciała mieć przez pana ręce ucałowane ukłony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: No prosze... nie nakrzyczala nawet...;-} IP: *.nwrknj.east.verizon.net 04.03.08, 17:33 Nie..., nie zwyklem robic rzeczy "na pokaz". Inna sprawa, ze rece paniom caluje jedynie w Polsce i w odpowiednich do tego sytuacjach;-). Pozdrawiam. Uszanowanko, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: No prosze... nie nakrzyczala nawet...;-} 04.03.08, 17:40 a to dobrze a dlaczegóż tylko w PL? na pokaz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: No prosze... nie nakrzyczala nawet...;-} IP: *.nwrknj.east.verizon.net 04.03.08, 17:47 nekomimimode napisała: > a to dobrze a dlaczegóż tylko w PL? na pokaz? Taka kultura. Niektore panie w niektorych sytuacjach tego oczekuja, a ja wyszedl bym na gbura, nie przestrzegajac zasad w danym kraju panujacych. Tak jak Muzulmanina nie bede zaraz poklepywal po plecach np. i proponowal mu gumy do zucia, czy w rozmowie z Japonczykiem nie bede trzymal rak w kieszeni. Takie... podstawy;-). Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: No prosze... nie nakrzyczala nawet...;-} 04.03.08, 17:53 ale to znaczy że to nie idzie z pana serca tylko jest wyuczonym plastikowym gestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: No prosze... nie nakrzyczala nawet...;-} IP: *.nwrknj.east.verizon.net 04.03.08, 18:06 nekomimimode napisała: > ale to znaczy że to nie idzie z pana serca tylko jest wyuczonym > plastikowym gestem ;) Nie jestem "pan" tylko Pawel;-). Co do meritum - upraszczasz cale zagadnienie. Bedac w Polsce pragne z calego serca byc milym, jesli nie poprawnym w stosunku do swych ziomkow oraz dla lepszego kontaktu nie narzucac jakis swoich wyuczonych gestow, czy zachowan. Staje sie "bardziej" Polakiem, bo jestem w Polsce. Bedac np. w Arabii Saudyjskiej staramj sie tak samo byc troche Saudyjczykiem, aby nasze kontakty byly.... hmm bardziej owocne i zeby nikogo nie obrazic. To nie oportunizm, moze troche pragmatyzmu, przedewszystkim zdrowy rozsadek i szacunek dla bardziej, albo mniej inaczej myslacych niz ja sam. Mysle, ze nie wymaga to dalszego tlumaczenia, proste to i takie normale, prawda? Ok ostatni przyklad, bardzo przyziemny - na plaze nudystow nie wybiore sie ubrany, choc przeciez moge, ale po co w takim razie ide na plaze nudystow;-)? Uszanowanko, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neko Re: No prosze... nie nakrzyczala nawet...;-} IP: 212.182.108.* 04.03.08, 18:14 znaczy z pawła kameleon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: No prosze... nie nakrzyczala nawet...;-} IP: *.nwrknj.east.verizon.net 04.03.08, 18:23 Gość portalu: neko napisał(a): > znaczy z pawła kameleon Dawniej mowilo sie "czlek swiatowy". Teraz w modzie jest wlezc wszedzie w swoich "zabloconych butach", bo co... bo wolno mi i niech kazdy wie ze ja "swiatowo" mam buty zablocone;-). Do filcharmonii rowniez nie pojde w pizamie, czy w dresach... masz racje, "kameleon" ze mnie;-). Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: No prosze... nie nakrzyczala nawet...;-} 04.03.08, 18:26 cosmo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: No prosze... nie nakrzyczala nawet...;-} IP: *.nwrknj.east.verizon.net 04.03.08, 18:32 Chyba "kosmos"...;-). Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: No prosze... nie nakrzyczala nawet...;-} 04.03.08, 18:38 Gość portalu: Paul napisał(a): > Chyba "kosmos"...;-). nie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: No prosze... nie nakrzyczala nawet...;-} IP: *.nwrknj.east.verizon.net 04.03.08, 18:50 No widzisz, bo ja taki malo rozgarniety jestem, jak z paniami rozmawiam. Kobiety mnie oniesmielaja;-). Pozdrawiam. Uszanowanko, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: No prosze... nie nakrzyczala nawet...;-} 04.03.08, 19:22 takto czasem bywa Odpowiedz Link Zgłoś
zesty Re: No prosze... nie nakrzyczala nawet...;-} 04.03.08, 19:32 nekomimimode napisała: > takto czasem bywa W moim przypadku... zawsze;-). Paul Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: No prosze... nie nakrzyczala nawet...;-} 04.03.08, 19:36 dlatego wybrałeś na dom arabię saudyjską ;> ? Odpowiedz Link Zgłoś
zesty Re: No prosze... nie nakrzyczala nawet...;-} 04.03.08, 19:39 Nie, nie.... "nie zrozum mnie zle";-))). Chociaz niektore aspekty zycia w krajach arabskich... podobaja mi sie;-))))). Pozdrawiam, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: No prosze... nie nakrzyczala nawet...;-} 04.03.08, 19:42 zakaz picia alko? Odpowiedz Link Zgłoś
zesty Re: No prosze... nie nakrzyczala nawet...;-} 04.03.08, 19:46 nekomimimode napisała: > zakaz picia alko? Nie badz na sile smieszna;-))). Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: No prosze... nie nakrzyczala nawet...;-} 04.03.08, 19:52 na siłę? bo nie wiem co może ci się tam podobać, jak byś miał problem z alko to moglo ci to odpowiadać ;). może klimat Odpowiedz Link Zgłoś
zesty Re: No prosze... nie nakrzyczala nawet...;-} 04.03.08, 19:55 Trafilas w samo sedno - wspanialy, cudowny, orzezwiajacy klimat!;-))) Paul Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: No prosze... nie nakrzyczala nawet...;-} 04.03.08, 19:56 co to już bez uszanowania? to ja już wolę hiszpanię Odpowiedz Link Zgłoś
zesty Re: No prosze... nie nakrzyczala nawet...;-} 04.03.08, 20:04 A ja juz z tego "wszystkiego" wole... Lubelszczyzne;-). Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: No prosze... nie nakrzyczala nawet...;-} 04.03.08, 20:13 a ja nie chociaż lepsze to niż a.saudyjska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: No prosze... nie nakrzyczala nawet...;-} IP: *.nwrknj.east.verizon.net 04.03.08, 20:47 Wszystko jak mniemam jest lepsze niz Arabia Saudyjska;-). Pozdrawiam. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Ogon 12.03.08, 11:47 Jako kobiety jstesmy traktowane jak nasze poprzedniczki na Zachodzie dwa wieki temu.Nieco przesadzam,ale tylko nieco... Odpowiedz Link Zgłoś