Dodaj do ulubionych

Porwali i zabili dla samochodu

• Gość: styp Re: Porwali i zabili dla samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 14:25
      POwrót do normalności
      • Gość: Jacques Do Anglii.. IP: *.chello.pl 27.02.08, 14:53
        To nie chciał jechać do Anglii ?
        Ze swoją Żanetą (czy tam Andżeliką) ?
        Tam teraz pełno takich "rodaków" (na ulicy i w metrze wszędzie słychać "ty h..ju" itp.)
        (a to kiedyś był taki wspaniały kraj......ale dawno temu)
    • Gość: gosc Majo Porwali i zabili dla samochodu IP: *.speed.planet.nl 27.02.08, 14:48
      To sa wlasnie tacy,z ktorych dumna jest Platforma i Tusk.
      To tacy chca miec wszystko od razu i za wszelka cene.Tusk obiecal
      szybko Irlandie , dlatego tacy oddawali na niego swoje glosy.
      To sa ludzie na czasie przebojowi z marzeniami,jak najbardziej maja
      juz przeciez komorki,bo tylko w/g Tuska ciemnogrod ich nie ma do tej
      pory.Marzenie o samochodzie tez spelnione wlasnie.
      Cwiakalski wypuscil z wiezienia obcinaczy palcow,a ci uruchomili juz
      swoich kumpli z jednej paczki i robia swoje.
    • krusnik02 Porwali i zabili dla samochodu 27.02.08, 14:52
      Jak widzę szarych komórek brak - czyżby elektorat PO się odezwał??? Wyobraź
      sobie, kretynie jeden, że nie wszyscy w tym kraju pija wódę i rozbijają się
      kradzionymi samochodami, mordując ich właścicieli. To, że zachód jest lepiej
      rozwinięty zawdzięczacie tylko temu,że macie więcej przemysłu i komuszki dbały o
      to, żeby elektorat był zadowolony. Może mi jeszcze powiesz, że u was mieszka
      sama elita i kwiat społeczeństwa??? Żenada.
    • neiden Porwali i zabili dla samochodu 27.02.08, 15:02
      przez przypadek? na tej ziemi nie ma przypadkow.wszystko jest
      zaplanowane.
    • Gość: dziobak Re: Porwali i zabili dla samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 15:17
      Ciekawe kiedy przygłupie katolki zrozumieją że tylko kara śmierci
      może coś tu zmienić. A tak nawet jak dostanie dożywocie to będzie
      nieudacznik do końca życia miał wakacje ze m.in. moje pieniądze.
      MACIE SWOJĄ MIŁOŚĆ DO BLIŹNIEGO. TRZEBA DZIAŁAĆ A NIE SŁUCHAĆ I
      GADAĆ BZDUR W KOŚCIELE.
    • Gość: inikto I tak ich uniewinnią IP: *.com.pl 27.02.08, 15:59
      spoko wyjdą po 5 latach
    • emeryt21 Porwali i zabili dla samochodu 27.02.08, 16:13
      Hammurabi juz kilka tysiecy lat temu wymyslil doskonale prawo.Nalezy
      go zastosowac w tym przypadku.To sa wsciekle bydlaki i nie zgadzam
      sie jako podatnik do utrzymywania takich zbrodniarzy,ktorzy napewno
      nie rokuja poprawy.
    • Gość: A. Porwali i zabili dla samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 16:51
      Niewyobrazalny koszmar! To ojciec mojej bardzo dobrej kolezanki z
      pracy. To co teraz przezywa ta biedna dziewczyna..... Od teraz
      jestem za kara smierci dla takich bydlakow!
    • przytomny2 Re: Porwali i zabili dla samochodu 27.02.08, 17:04
      Kolejne brednie kolejnego internetowego nieroba co to innych chce oceniac - °pracus° sie znalazl. Schwytanie przestepcow po 1 dniu to duzo lepsze tempo pracy policji niz srednia krajowa. A w statystyce kradziezy i dystrybucji narkotykow jak rowniez w przekretach kapitalowych to zdecydowanie przoduje Zachod Polski i nic dziwnego - to w koncu tam trafili w wiekszosci repatrianci zza Buga po 1945!!!
      Rozliczyc Zachod Polski z zagrabionych przez ostatnie 60 lat srodkow publicznych!!!!

PS. I nie wymyslaj mi tu od pisiorow bo akurat w ostatnich wyborach na prezydentow miast we wschodniej Polsce zaden pisior nie przeszedl (w odroznieniu od takiej Lodzi) a R. Giertych 21 pazdziernika dostal 1% glosow w Lublinie. Za to matecznikiem klanu Giertychow i LPR jest °liberalna Wielkopolska°, siedziba Radia Maryja - tzw °nowoczesne i postepowe Kujawy° a Kosciol sw Brygidy miesci sie w Gdansku, gdzie jest tez zreszta °kolebka S° wiecznie wyciagajaca lape po publiczny grosz bo na siebie nie jest w stanie nijak zarobic. Tam tez zreszta wykladal prawo pracy nasz obecny prez. - gratuluje °koneksji°!
    • bruner4 Re: Porwali i zabili dla samochodu 28.02.08, 01:40
      A co Ty tu Kolego w tym kontekscie o kaczorach pieprzysz, lepiej
      sobie przypomnij co obiecywali ze zrobia a co rzeczywiscie zrobili,
      przed wyborami gada sie ze podatki, pielegniarki, emeryci, rencisci
      maja po tysiac zl renty czy emerytury albo jeszcze mniej, ale jak
      sie jeden z drugim juz do zlobu dostanie to juz o tym nie pamieta i
      zalatwia swoje interesy, wiec z laski swojej nie imputuj ze
      spoleczenstwo dla kaczek nie takie jest jak trzeba, bo kto dla kogo
      tu jest to chyba jest oczywiste.
    • Gość: Dorota Porwali i zabili dla samochodu IP: *.in.lublin.pl 28.02.08, 08:38
      Wczoraj słyszała w radiu wiadomości na ten temat .Pan redaktor informował ,że nawet nie okazują skruchy za to co zrobili.Więc zastanawia mnie dlaczego do tej pory nikt nie wyszedł z propozycją zmiany kar za zbrodnie takie jak te.Myślę,że kara śmierci byłaby idealna dla nich i tym przykładem może ktoś inny zanim zrobiłby coś tak podłego to 3 razy by się zastanowił.
      Pozdrawiam
      • Gość: chuck norris Re: Porwali i zabili dla samochodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.08, 09:32
        A to dlatego nikt nie wyszedł, że wchodząc do unii zobowiązaliśmy się, że nie
        będzie u nas kary śmierci. O ile jestem za unią o tyle jestem też za karą
        śmierci, a przynajmniej ciężkimi robotami. Każdy pierdlarz powinien sobie
        zarobić na chleb, na strażnika i na wszystko inne
        • Gość: y7 Re: Porwali i zabili dla samochodu IP: 195.117.192.* 28.02.08, 10:02
          jestem też za karą
          > śmierci, a przynajmniej ciężkimi robotami.

to mała różnica:)))
          a tak na serio
          • Gość: chuck norris Re: Porwali i zabili dla samochodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.08, 10:29
            Różnica niemała, ale wychowawczo chyba skuteczna. Teraz w pierdlach mają wczasy,
            a gdyby tak rzeczywiście na każde śniadanie, obiad i kolację musieli zarobić?
            Zlikwidować telewizję, może obowiązkowo tylko jakieś wiadomości do obejrzenia,
            zlikwidować siłownie, pokoje intymne i co oni tam jeszcze mają z udogodnień. To
            powinna być kara a nie odpoczynek no i oczywiście jakieś skutki wychowawcze też
            powinny zaistnieć. Ja bym dołożył obowiązek kształcenia eksternistycznego. Nie
            zaliczysz klasy - nici z widzeń, lub inne utrudnienie. Myślę, że parę metod by
            się znalazło.
        • Gość: chuck norris Re: Porwali i zabili dla samochodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.08, 10:22
          Tak sobie siedzę i myślę.... skoro Niemcy wysyłają młodzież w celach
          wychowawczych na Syberię, to może i my możemy w ten sposób rozładować tłok w
          więzieniach. Tam na pewno potrzeba rąk do pracy i na kromkę chleba każdy musi
          ciężko zapracować....
    • Gość: rokita Re: Porwali i zabili dla samochodu IP: *.gprs.plus.pl 01.03.08, 22:55
      tylko kara smierci. zadnych bzdur o niehumanitarnosci !!!!! ten
      czlowiek chcial zyc!
    • Gość: totti Porwali i zabili dla samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 15:40
      na pal sk....now nabic !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka