angersfr 07.04.08, 22:16 hahaha polska policja ta jedna wielka banda skur....ów. trzymaj sie chłopaku i walcz o swoje podstawowe prawa do godnosci i nietykalnosci cielesnej. brak slow na to co sie dzieje w tym gó..e zwanym policja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Orn Re: On był brutalny czy policja? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.08, 08:26 Zapewne prawda leży po środku. Pewnie nabluzgał im od psów a oni się zemścili fizycznie, gdy robił problemy. Nie zdziwilbym się, gdyby sami go prowokowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamut [...] IP: *.insurance.waw.pl 08.04.08, 09:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
damianbsc Re: Bardzo dobrze, że mu wpie..li. 08.04.08, 09:41 POkazcie zdjecie chlopaka a powiem wam jak bylo! Odpowiedz Link Zgłoś
mis22 Drastyczne przekroczenie uprawnień przez policję 08.04.08, 21:47 Czy w Polsce za obrazę słowną można bezkarnie człowieka pobić tak, że wymaga wizyty w szpitalu? Sądzę, że nie. Policjanci drastycznie przekroczyli swoje uprawnienia. Za obrazę policji powinni byli skierować sprawę do sądu. Sądzę, że nastąpiło drastyczne przekroczenie uprawnień przez policjantów. W praworządnym kraju powinni zostać ukarani i prawdopodobnie zwolnieni z pracy w policji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozi Re: Drastyczne przekroczenie uprawnień przez poli IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.08, 19:04 Jeśli ktoś decyduje się znieważyć policjanta to tak naprawdę znieważa Państwo Polskie... a kto znieważa Państwo Polskie zasługuje na specjalne traktowanie...wiec jeśli sie zdarzyło że klient dostał lekki omłot to tylko na zdrowie jemu i nam wyjdzie. Pozdrawiam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Astra Re: Bardzo dobrze, że mu wpie..li. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.08, 10:10 Mamut, ty zarośnięty chamie, pewnie jesteś ojcojebcą. Policjant może też człowiek - dowodów na to nie ma, a zachowanie tych bandytów z Zamościa potwierdza raczej tezę przeciwną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buki Re: Bardzo dobrze, że mu wpie..li. IP: *.elk.net.pl 10.04.08, 14:19 buahaha znow ,,niewinny studencik" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makaron Re: Bardzo dobrze, że mu wpie..li. IP: *.ip.fastwebnet.it 08.04.08, 11:39 to widac ze tam trafiaja zakopeksieni pijaki ,psychole ,niudaczniki zyciowe, cos wrodzaju bylego ORMO. jestes tego dokladnym przykladem ty gliniany dupku!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Wy żałosne s-syny,W mundury strojni,Zbrojni w pały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 14:49 Mamut, chciałbym żeby ta sama "dzielna" załoga posterunku pobiła twoje dzieci, albo żeby ci skatowali matkę albo ojca, bo przeszedł jezdnię na czerwonym. A niech się uczą dziatki i dziadki poszanowania prawa i porządku! A szacunku dla policji przede wszystkim... Przecież są ludźmi i muszą odreagować że Wielkanoc spędzają w "fabryce". Nie!? Trol to trol; obojętne co założy mundur, czy dres. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dedo brutalnoscia policja polska nie zjedna sobie szacu IP: *.versanet.de 08.04.08, 17:29 nku a wrecz przeciwnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamut Re: Wy żałosne s-syny,W mundury strojni,Zbrojni w IP: *.chello.pl 08.04.08, 18:36 30 lat mam prawie i nie przypominam sobie żeby policja mnie pobiła. Raz mnie zgarnęli za przechodzenie na czerwonym świetle. Sprawdzali moje dane przez 20 minut, a ja w tym zasie pogadałem sobie z nimi, pożartowałem, przygotowałem się na mandat, a oni mnie puścili. Jak ktoś się zachowuje wobec nich jak człowiek to i oni się zachowują jak ludzie. A jak jedyne co potrafisz powiedzieć to HWDP to już ja Ci nie pomogę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arm Re: Wy żałosne s-syny,W mundury strojni,Zbrojni w IP: *.chello.pl 08.04.08, 19:45 A ja mam 24, a w wieku 19 lat zostalem troche poturbowany. Oczywiscie nic nie zrobilem, poza chodzeniem po dzielnicy, zwineli mnie z dilerami, typowa prowokacja. Bluizgali, zachowywali sie jak bandyci, mnie nie bili za bardzo (chociaz uwazam, ze mnie obrazili i urazili), za to kolesi kopali po calym ciele, tak, zeby nie bylo widac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grant Policja rulez i cool! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 16:13 Jeśli policjanci mają takich "adwokatów" jak mamut, to mówi to samo za siebie. Czy ktoś z policjantów ma na ciele jakieś ślady czynnego znieważenia? Bo znieważenie słowne to można sobie wymyślić tak samo jak każdy inny głosłowny zarzut. W przypadku kiedy policjantów jest kilku, a (rzekomo) znieważający jeden, argumenty o "znieważeniu" w ogóle nie powinny być brane pod uwagę przez prokuraturę i sąd. To zbyt drastyczna różnica pozycji i sił aby chłopak mógł stanowić jakiekolwiek zagrożenie dla "stróżów porządku". Niestety, pomimo upływu 18 lat od chwili obalenia totalitarnego ustroju politycznego, Polska nadal jest krajem policyjnym, w którym policjant zawsze ma rację, choćby to on był sprawcą, agresorem, napastnikiem itp. No, chyba, że złapano go na goracym uczynku, a przestępstwo widziała z setka ludzi. Napisałem "setka", gdyż kilku to chyba jest zbyt mało. W ub. roku na ul. Braci Wieniawskich kilku policjantów spałowało jednego mężczyznę, ale "praworządna i wiarygodna" prokuratura umorzyła postępowanie ponieważ świadkowie zdarzenia różnili się w zeznaniach co do ... koloru podkoszulka pobnitego. Co prawda wszyscy jednomyślnie twierdzili, że mężczyzna był bity pałami, ale jedni uznali podkoszulek bitego za różowy, a inni za błękitny. Ta drobna rozbieżność (kto, jeśli biją człowieka, koncentruje uwagę na kolorze podkoszulka?) wystarczyła jednak prokuraturze aby zdecydować, że nie ma sprawy. Policja rulez i cool! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroro konfabulacje policji polskiej sa znane na calym IP: *.versanet.de 08.04.08, 17:27 swiecie, nikt tka nie preparuje zeznan a w grupie policji to same aniolki, wystarczy jednak dac ich przesulchac indiwidualnie i zadawc SZCZEGOLOWE pytania i cla ta 'prawda' wyjdzie na wierzch. oj policyjne klamczuszki polskie WSTYD BRUTALE !!! Tylko tam gdzie naprawde wala w gebe na Pradze czy Balutachw Lodzi to was nie ma odwazni na malotala sie rzucili w 5!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lutek Trzymaj sie student IP: *.devs.futuro.pl 08.04.08, 18:26 HWDP jeb...m katom!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :| On był brutalny czy policja? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.08, 09:51 dojście prawdy będzie trudne. Dla mnie ważne jest żeby dresy przed policją czuły respekt. Prawe nigdy nie ma tak w tego typu sytuacjach że oberwiesz jeśli nie jesteś winny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiadek Re: On był brutalny czy policja? IP: 84.203.168.* 08.04.08, 12:06 Niestety wykazujesz sie naiwnoscia. Bylem swiadkiem oraz ofiara czterech bezzasadnych atakow policji. Raz gliniarze nawet odbezpieczywszy bron celowali mi w glowe dla postrachu. Udalo im sie, cholernie sie balem. Nie jestem lysy, robie doktorat, jestem spokojnym czlowiekiem unikajacym konfrontacji. O polskiej policji mam jednoznacznie negatywne zdanie. Na komendach powinien byc monitoring, bo jesli nie ma swiadkow to moga zrobic z Toba co chca, wlacznie z zabiciem, bo zawsze moga powiedziec, ze rzuciles sie na nich i wyrwales im pistolet. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Potwierdzam. 08.04.08, 13:03 Niejeden policjant i strażnik miejski poszli do służby tylko po to, aby komuś walnąć pałką. Wala jak popadnie i kogo popadnie, standardowo w sądzie zeznają, że pobity był agresywny i pijany. Policjantów jest dwóch, pobity nieszczęśnik jeden. Nigdy nie wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hannabilska Re: Potwierdzam. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 16:30 Gdyby jeszcze sądy miały coś wspólnego ze sprawiedliwością to można by mieć choc okruch nadziei. Ale nasze sądy potrafią tylko wypuścić recydywistę, który następnie morduje nastolatkę. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Re: Potwierdzam. 09.04.08, 18:58 Musimy poczekać na nowe pokolenie sędziów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Policjant ma zawsze rację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 16:24 Obawiam się, że się mylisz. Ja wprawdzie nie oberwałem pałą, ale pewnie lada dzień "oberwę" w sądzie, dokąd policja skierowała sprawę, ponieważ odmówiłem zapłacenia mandatu za fikcyjne wykroczenie. Policjant, który zatrzymał mnie za jazdę bez zapiętych pasów, kiedy pokazałem mu zaświadczenie lekarskie, że mam chory kręgosłup i nie mogę jeździć w pasach, wpadł w złość i wymyślił sobie nagle, że rozmawiałem przez telefon komórkowy oraz zażądał 200 zł mandatu. Ponieważ odmówiłem, dostałem wezwanie na przesłuchanie, a wówczas dowiedziałem się, że do fikcyjnego zarzutu rozmowy (na którą policjant nie miał żadnego dowodu, nie miałem nawet przy sobie telefonu!) dołożył jeszcze rzekome niewłączenie kierunkowskazu. Nie wiem jak potoczy się ropzprawa, ale obawiam się, że w naszym "państwie prawa" wszystko jest możliwe i że mogę zostać skazany za niepopełnione wykroczenia tylko na podstawie gołosłownego oświadczenia policjanta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arm Re: Policjant ma zawsze rację IP: *.chello.pl 08.04.08, 19:48 Nagłośnij. Gazety to chętnie przyjmą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Policjant ma zawsze rację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.08, 02:10 Gość portalu: arm napisał(a): > Nagłośnij. Gazety to chętnie przyjmą. Przepraszam, a jakie mam możliwości "nagłośnienia"? Przecież swój przypadek opisałem na forum dyskusyjnym GAZETY W LUBLINIE. Gdyby Gazetę interesował ten temat, mógłbym udzielić bardziej szczegółowych informacji. Niestety, jak dotąd nikt z redakcji nie okazał zainteresowania. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: Policjant ma zawsze rację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.08, 11:10 Do Janka: Helsinska Fundacja Praw Czlowieka, Sejmowa Komisja Sprawiedliwosci i Praw Czlowieka - moze ich Twoja sprawa zainteresuje? www.hfhrpol.waw.pl/ www.sejm.gov.pl/komisje/www_spc.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Policjant ma zawsze rację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.08, 19:38 Dziękuję, haniu, za wskazówkę, być może będę zmuszony skorzytstać z tej porady. Niemniej muszę chyba najpierw wyczerpać możliwości dochodzenia sprawiedliwości w sądzie. Rozprawa już niedługo, więc poczekam i zobaczę co na to wszystko "wysoki sąd". Czy, tradycyjnie, da wiarę policjantowi czy też przypomni sobie, że winę należy dowieść w sposób nie budzący wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: Policjant ma zawsze rację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.08, 19:52 Do Janka: Osobiscie radzilabym Ci nie czekac. Ktoras z organizacji moze zechciec wytypowac niezaleznego obserwatora, w obecnosci ktorego sad moze dzialac zupelnie inaczej. Im wiecej publicznosci pojdzie z Toba na sale, tym lepiej. Sprawdzone. Jesli gazety to olewaja, napisz notke na portal, na ktorym samodzielnie mozna publikowac informacje (np. poland.indymedia.org). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Policjant ma zawsze rację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 09:07 Pewnie masz rację, Haniu. Spróbuję skontaktować się z Fundacją Helsińską, bo na komisję sejmową to raczej nie można liczyć, oni przecież są od "spraw wielkich" - stanowienia prawa, a nie "adwokatowania" jakiemuś szaraczkowi. W każdym razie bardzo dziękuję za poradę i wsparcie moralne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Policjant ma zawsze rację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 09:27 Haniu, bardzo przepraszam, ale przejrzawszy portal poland.indymedia.org nie zdołałem zorientować w jakiej rubryce (czy na liście dyskusyjnej) mógłbym opublikować swoją sprawę. W rubrykach informacyjnych jest miejsce dla zdarzeń o znacznym zasięgu i wadze społecznej, a żadna z grup tematycznych nie dotyczy problematyki "prywatno-skargowej". Czy mógłbym więc prosić Cię o kontakt na adres mailowy thiel@lol.pl aby nie omawiać publicznie kwestii technicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: and On był brutalny czy policja? IP: *.chelm.mm.pl 08.04.08, 10:02 brawo "wybiórcza". następny super super potrzebny artykuł. dziennikarzyki z niespełnionymi ambicjami tak trzymać. kazali napisać bo się sprzedaje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibolek Re: On był brutalny czy policja? IP: *.chello.pl 08.04.08, 10:17 Czy jest jeszcze jekieś przestępstwo lub nieprawidłowość którą zarzuca się PRL-owi a którego by nie popełniono w obecnym ustroju? Tylko nie piszcie że jeszcze nie strzelano do protestujących bo po pierwsze strzelano (np. do studentów w Łodzi i tak jak w Gdańsku przez pomyłkę), po drugie jeszcze nikt masowo nie podpalał budynków i sklepów (nie ma dolarów i nie machętnych żeby to robić) a po trzecie nowa władza z góry zakłada protesty więc zakupiła karabiny na gumowe kule i inne słuszne środki represji. Liczę na konkretne wypowiedzi. Sam jestem ciekawy (bo ja uważam że nie ma różnic) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BoBo Re: On był brutalny czy policja? IP: *.chello.pl 08.04.08, 11:23 Policja,Milicja zawsze broni systemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: occiputshot Lata mijają a milicja bez zmian. IP: *.speed-net.pl 08.04.08, 11:48 Patologiczny relikt PRL trzyma się dobrze, ale czemu tu się dziwić, wiadomo kto tam pracuje. Wystarczy przeczytac wpis mamuta i wszystko jasne. Przynajmniej nicka trafnie sobie dobrał. Może jeszcze musi minąć 50 albo 100 lat aż do milicyjnych głów trafi, że w demokratycznym państwie nie są żadną władzą, tylko służbą usługową wobec społeczeństwa, z pieniędzy którego są opłacani. Tak jak np. MPO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amerika W USA policja w ogóle nie bije IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 16:46 i nie "tejzuje". Bo tam nie ma reliktu PRL-u. Odpowiedz Link Zgłoś
mis22 Idealne USA 08.04.08, 21:57 Gość portalu: amerika napisał(a): > W USA policja w ogóle nie bije i nie "tejzuje". Pomyliło ci się USA z niebem. W niebie jest Pan Bóg, anioły i tylko dobrzy ludzie. W USA w policji pracują zwykli ludzie i wśród nich czasem trafiają się przestępcy. Czasem policja też pobije niewinnego człowieka, czasem nawet zastrzeli. Czasem sfabrykuje dowody i niewinny trafi do więzienia. Przypuszczam, że skład policji odzwierciedla skład społeczeństwa. W krajach o wysokiej przestępczości w policji też jest dużo przestępców, a w bezpiecznych krajach można nie obawiać się policjantów. Polska jest pewnie około 60-tego miejsca wśród 195 krajów świata (bliżej lepszego końca). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczowstrzymywacz Policja jest winna! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 14:36 Wszystkiemu winna jest policja, niezależnie od przebiegu zajścia. Policjanci zachowali się nieprofesjonalnie i niewłaściwie! Skoro zatrzymali kogoś, to biorą odpowiedzialność za jego bezpieczeństwo. Mają do dyspozycji różne środki przymusu bezpośredniego, po to żeby chronić siebie i wymusić odpowiednie zachowanie, bez robienia krzywdy zatrzymanemu. Co więcej mają obowiązek dopilnować żeby zatrzymany sam sobie nie zrobił krzywdy! Obojętne jaki by nie był agresywny, trudno sobie wyobrazić że kilku policjantów uzbrojonych w pałki gaz i kajdanki nie dało rady powstrzymać studenta, tym bardziej po przewiezieniu na komendę. Jeśli był faktycznie agresywny trzeba go było skuć, a nie bić! Policjant też człowiek? Tak! Chciałbym żeby policjanci byli godni tego miana! A policjant na służbie powinien być człowiekiem po dwakroć; bronić obywatela, a nie odreagowywać swoje kompleksy. To jest SŁUŻBA! Rodzice pobitego płacili (swoimi podatkami) policji za ochronę porządku i bezpieczeństwo rodziny , nie za pobicie syna. Społeczeństwo wynajmuje niejako policjantów do pełnienia trudnej misji, daje im za to godziwe pieniądze i wcześniejszą emeryturę. Wiem, zaraz ktoś napisze że za taką pracę to wcale nie takie godziwe. Cóż nikt do policji nie wciela "na siłę", to jest wolny wybór. Chcesz być księdzem; wyciągasz wacka TYLKO do sikania. Chcesz być policjantem; trzymasz nerwy na wodzy. Jeśli policjant nie potrafi opanować agresji staje sie gorszy od bandyty! Tak, to piękna teoria, a życie życiem. Ale właśnie dlatego policjanci powinni ponieść konsekwencje, bo dopowiadają za to co zaszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Policja jest winna! 100% zgody IP: *.versanet.de 08.04.08, 17:28 masz racje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grant Re: Policja jest winna! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.08, 02:23 Bardzo rzeczowa i logiczna wypowiedź. Tylko co z tego? Kto sie tym przejmie? W najlepszym przypadku jakiś rzecznik policji, opłacany za nasze, podatników pieniądze, naopowiada banałów nie mających nic wspólnego z prawdą i rzeczywistością. Niestety, władza demoroalizuje, a im większa władza tym demoralizuje bardziej. Policjant, wbrew pozorom, ma olbrzymią władzę i przewagę nad obywatelem, gdyż posiada tzw. środki przymusu bezpośredniego, a za sobą cały zorganizowany system ochrony, nie gardzący przemocą, kłamstwem i fałszem. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodeusz Dobra tradycja.... 08.04.08, 14:37 posterunków MO.Tam pewno ,funkcjonariusze zbierali szlify. Odpowiedz Link Zgłoś
macarthur Odkąd Kaczyński nadał priorytet porządkowi 08.04.08, 15:19 policyjna mafia rośnie w siłę brawo PIS-dzielcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romaria On był brutalny czy policja? IP: 91.91.218.* 08.04.08, 15:38 policja, co to jest ??!!!.To jest jedyna zbrojna panstwowa bojowka,zbior ostatnich bydlakow sposrod super bydlakow.Pracowac w takich formacjach,to oznacza byc skonczonym degeneratem spolecznym!!!. Tylko takie skonczone typy moga zajmowac sie podobnymi sobie. Zatem spolecznie sa rowniez potrzebni,slowem GOWNO uzywane jest do likwidowania GOWNA !!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki On był brutalny czy policja? IP: *.petrus.pl 08.04.08, 16:48 Łukaszu nie powinieneś bez mamusi wychodzić z domu, przynajmniej wieczorem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arm Re: On był brutalny czy policja? IP: *.chello.pl 08.04.08, 19:53 A moze bys tak napisał coś sensownego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anton policja to samo na wilczej w Warszawie IP: *.versanet.de 08.04.08, 17:24 tam tez buja bez powodu zwyrodnialcy policyjni w mundurach Odpowiedz Link Zgłoś
edico Co za światowcy ;)) 08.04.08, 18:41 Postawcie się tak w Hiszpanii, czy USA ;o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frew On był brutalny czy policja? IP: *.chello.pl 08.04.08, 19:46 Ktoś tu napisał że policjant zarabia godziwe pieniądze. Czy 1500 na rękę to są godziwe pieniądze?? raczej nie bo za pracę na kuchni zarabiam więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: socjalizm Re: On był brutalny czy policja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 21:41 Nie chcę wnikać w wysokość zarobków, ale policjant może bardzo wcześnie iść na emeryturę, w odróżnieniu od kucharza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baska On był brutalny czy policja? IP: *.spray.net.pl 08.04.08, 19:58 Przecież wiadomo ze nikt normalny nie idzie do Policji Co i raz słychać ze Policja kogoś skopała , pobiła , albo jakiegos Policjanta złapano na jeżdzie po pijaku Przecież to mowi samo za siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blizna On był brutalny czy policja? Jakie konsekwencje??? IP: *.lublin.mm.pl 08.04.08, 20:48 Ręka rękę myje a w mafii porządek być musi tak więc łeb się sprawie ukręci i tyle. To już nie pierwszy raz że policja "pany" robiuą ze społeczeństwem co chcą a ich przełożeni jeszcze za to premie dają . To samo jest w lubelskiej policji która w czynie sprawczym z znajomą prokurator z okradzionego robią przestępcę bo dłużnik pracuje w ARiMR i może dużo załatwić. Ale kraj COOOOOO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y7 Re: On był brutalny czy policja? Jakie konsekwenc IP: 212.182.124.* 08.04.08, 20:54 A co z tym Szwedem, któtrego policjanci mieli okraść i znieważyć? Jakoś gazeta nie jest skoro do przeprosin policji.... Jeśli ten niewinnie pobity z Zamościa to taki sam gostek jak ten Szwed, to gratuluje gazeecie wiarygodności... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porzadkowy Re: On był brutalny czy policja? IP: *.pools.arcor-ip.net 08.04.08, 21:31 Ma nauczke szczeniak. Nie bedzie sie na drugi raz tak sadzil. Walcie policjanci w te tepe lby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BARDZO DOBRZE On był brutalny czy policja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 21:42 Chuligan zawsze zostanie chuliganem!!!Lać takich pałami,aż im się odechce chuliganić!!!Popieram POLICJE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
przyczajony_mason_ukryty_zyd CHWDP i tyle za komentarz!!!! 08.04.08, 23:21 zawsze i wszedzie psiarnia jeb..a bedzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz.konkel Norma 09.04.08, 00:02 Mego kumpla tez pobili, w Krakowie. Nic nie robil takiego poza lezeniem na lawce. Zawlekli na komende, na zaplecze i paly, kopy...a podobno dawno nie ma ZOMO... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vero On był brutalny czy policja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.08, 01:23 Zauważyliście, że policjant popełniający jakiekolwiek przestępstwo w Polsce prawie nigdy nie zostaje skazany ani wydalony ze służby. W zasadzie może pobić, okraść obywatela, a i tak sądy wezmą jego stronę. Paradoksalnie jedynym batem na policjanta jest jazda "po spożyciu", czyli w zasadzie czynność generalnie społecznie akceptowalna. Za to dostaje wyrok, jest wydalony ze służby. Czy coś takiego jest normalne??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxis On był brutalny czy policja? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.08, 08:02 Brawo Policja!!! takich młodocianych skur...synów trzeba tępić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelek Re: On był brutalny czy policja? IP: *.rad.vectranet.pl 10.04.08, 12:19 Gó.. to ty masz ale w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: On był brutalny czy policja? IP: *.steelus.net 10.04.08, 22:09 no tak pełna anarchia strach komus uwage zwrocic a policja siedzi w sądzie przez byle huligana których niestety nie brakuje Odpowiedz Link Zgłoś