Dodaj do ulubionych

Koniec Media Marketu???

IP: *.dashnet.lublin.pl 05.09.03, 10:57
W dzisiejszym Kurierze jest taki artykuł na pierwszej stronie...
Co się dzieje? faktycznie upadają?

Bo jeśli tak to lubelscy kupcy mają to czego chcieli. Kilkudziesięciu(?)
ludzi wyleci na bruk....
Obserwuj wątek
    • Gość: Rodrig Falkenstein Re: Koniec Media Marketu??? IP: *.it-net.pl 05.09.03, 11:03
      należy się małpom.

od trzech tygodni reperują mój aparat cyfrowy, a przedtem dwa razy mi go oddali
      bezczelnie twierdząc, że jest sprawny.
      • pepperoni78 Re: Koniec Media Marketu??? 05.09.03, 11:15
        Jak głosi reklama (zwróćcie uwagę na drobne literki nad/pod artykułem - w
        zależności od gazety, w której przeczytaliście o zamknięciu marketu).

1. Czy firma, która rzeczywiście przestaje istnieć wydaje mnóstwo kasy na
        reklamy w radiu i prasie??

2. Zamknięcie ma nastąpić 13.09.2003 (sobota) o godz. 19.00.
        www.mediamarkt.pl/markety_8.html - sprawdźcie, do której jest otwarty w
        sobotę ;)

3. Kolejna hipoteza: w większości państw sieć jest znana jako M7. Być może
        rzeczywiście Media Markt 13.09. przestanie istnieć a przy Zana 31 pojawi się
        M7??
        • Gość: idyota Re: Koniec Media Marketu??? IP: *.umcs.lublin.pl 05.09.03, 11:34
          Aż tak by lecieli w ciula? Wszystko po nich możliwe. A co następstem w
          przypadku odpowiedzalności kupca za sprzedany wadliwy towar? Problem z główki?
        • Gość: mk Re: Koniec Media Marketu??? IP: *.lublin.mm.pl 05.09.03, 22:12
          pepperoni78 napisał:

> 2. Zamknięcie ma nastąpić 13.09.2003 (sobota) o godz. 19.00.

a otwarcie następnego dnia (niedziela) o 10:00

mk
    • Gość: Super DidżeJ Heniu Re: Koniec Media Marketu??? IP: *.freeway.pl / 172.16.1.* 05.09.03, 11:28
      Gość portalu: Paparazzi napisał(a):

> W dzisiejszym Kurierze jest taki artykuł na pierwszej stronie...
      > Co się dzieje? faktycznie upadają?
      >
      > Bo jeśli tak to lubelscy kupcy mają to czego chcieli. Kilkudziesięciu(?)
      > ludzi wyleci na bruk....

E tam. Z praktyką w tak renomowanej firmie zaraz znajdą sobie drugą pracę (
      może już znaleźli). Czego im szczerze życzę.
    • dociek Re: Koniec Media Marketu - eeee tam! 05.09.03, 12:22
      Gigantyczny i bezczelny przekręt reklamowy...
      • Gość: koMEDIAnt Re: Koniec Media Marketu - eeee tam! IP: *.lublin.mm.pl 05.09.03, 13:52
        Sadze ze to chwyt reklamowy,zawsze byli znani z bezczelnych reklam ale jesli
        teraz to okaze sie reklama to niezla przesada,moze niebawem pracownicy dla
        poprawienia sytuacji materialnej firmy MM popelnia zbiorowe samobójstwo...chyba
        bym sie nie zdziwił!
    • bozenamroczek1 Re: Koniec Media Marketu??? 05.09.03, 13:52
      A pamiętacie jak powstawał Media markt: wielki napis "Nie tylko dla idiotów".
    • ekspert.ad.vocem Re: Koniec Media Marketu??? 05.09.03, 14:09
      z prowadzonego nasluchu radiowego wynika, ze to li tylko reklama... co
      zapowiada? znajac ich... pewnie nowy blamaz...!
    • Gość: selma2003 Re: Koniec Media Marketu??? IP: *.lublin.mm.pl 05.09.03, 21:26
      Reklama. Ciekawa jestem jaka agencja reklamowa im patronuje? "Nie tylko dla
      idiotów", "Powinni tego zabronić", i te ohydne plakaty świadczą o braku dobrego
      gustu tej firmy.
    • Gość: marktfan Re: Koniec Media Marketu??? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 21:30
      szwabski kawal dla glupich polaczkow
      • Gość: kangaroo-1983 Re: Koniec Media Marketu??? IP: 212.182.123.* 05.09.03, 21:49
        Gigantyczny przewał, i tyle!!!
        Sama dzisiaj byłam świadkiem rozmowy jednego klienta ze sprzedawcą, który na
        pytanie dlaczego zamykają, odpowiedział tylko śmiechem. Po chwili dodał
        jeszcze, że w tej chwili mają zakaz rozmów na ten temat,i po chwili znowu
        śmiech:-). Jak na ludzi mogących zostać za jakiś czas bez pracy, humorek ich
        nie opuszcza!
    • mali_bu Re: Koniec Media Marketu??? 05.09.03, 22:03
      sn.tradepress.com.pl/default.asp?thdid=3475
      • pepperoni78 Re: Koniec Media Marketu??? 06.09.03, 08:21
        A może tak w ramach pokazania oburzenia z powodu robienia przez media markt
        (specjalnie małą literą) idiotów ze swoich klientów, ci ostatni powinni
        zbojkotować ten sklep 13-go?? Może to nauczyłoby czegoś szefostwo firmy??
        PS
        Reklamy należącego do tej samej firmy reala są równie głupie. Przez kilka
        miesięcy idąc do pracy musiałem "podziwiać" wiszącą na billboardzie pomysłowość
        ichnich speców od reklamy. Na szczęście od września w tym miejscu reklamuje się
        inna firma.
        • parapsycholog Re: Koniec Media Marketu??? 07.09.03, 23:01
          Hm...Zgodze sie, ze reklama jest dosyc ryzykowna, ale i nieszablonowa. Wywoluje
          kontrowersje, ale marka, ktora promuje zapada w pamiec i zdaje sie wywoluje
          emocje. No i oto chyba miedzy innymi chodzi. Poza tym nikt logicznie myslacy
          nie uwierzy, ze media przezywa tak powazne klopoty finansowe, ktore skalniaja
          ich do zmakniecia marketu:-)do tego wydaje mi sie, ze niektorzy zbyt osobiscie
          odbieraja reklamy. Czy stwierdzenia "pora juz wymienic Twoja stara..." nie
          nalezy brac z przymrozeniem oka?

Mirzo, a ja spójrzałem! Przez Swiata szczeliny
          Tam widziałem - com widział, opowiem po śmierci,
          Bo w żyjących języku nie ma na to głosu.
          • Gość: Jas Re: Koniec Media Marketu??? IP: *.dip.t-dialin.net 08.09.03, 00:04
            Tu link do Metra
            www.metrogroup.de/servlet/PB/menu/-1_l1/index.html
            popatrzcie na "Vertriebslinien" jakie sieci naleza do tej firmy.
            W Niemczech 160 sklepow Media Markt.
            Makro tez do nich nalezy.Metro to najwieksza niemiecka firma handlowa i czy nie ma pieniedzy...
            • Gość: Jakub Re: Koniec Media Marketu??? IP: *.lublin.mm.pl 08.09.03, 20:28
              A bo to prawda?
            • Gość: Jakub Re: Koniec Media Marketu??? IP: *.lublin.mm.pl 08.09.03, 20:30
              Czyżby to była prawda? Trudo w to uwierzyć.
    • Gość: m04 Re: Koniec Media Marketu??? IP: *.szel-sat.com.pl 13.09.03, 13:09
      ...
    • Gość: olabs Re: Koniec Media Marketu??? IP: *.mlyniec.gda.pl 13.09.03, 15:27
      To jest ogólnopolska kampania reklamowa. Tyle, że pojawiająca się co jakiś czas
      w róznych miastach (tam gdzie oczywiście są MM).Po informacji o zamknęciu
      powinna się zaraz pojawić na bilbordach reklama o wielkim otwarciu. Tak
      przynajmniej było w połowie czerwca Gdańsku.
      • Gość: Trefniś Re: Koniec Media Marketu??? IP: *.lublin.mm.pl 13.09.03, 17:01
        Gość portalu: olabs napisał(a):

> To jest ogólnopolska kampania reklamowa. Tyle, że pojawiająca się co jakiś
        czas>
        > w róznych miastach (tam gdzie oczywiście są MM).Po informacji o zamknęciu
        > powinna się zaraz pojawić na bilbordach reklama o wielkim otwarciu. Tak
        > przynajmniej było w połowie czerwca Gdańsku.

Zobaczymy w poniedziałek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka