Dodaj do ulubionych

dr Kurowska - endokrynolog

IP: *.chello.pl 23.04.08, 13:59
Czy ktoś zna aktualny numer do prywatnego gabinetu pani dr? Chciałam iść do
niej na wizytę ale pod numerem tel podanym na forum (do gabinetu na Chodźki 3)
nikt się nie zgłasza od kilku dni (dzwoniłam o różnych porach). A może p. dr
zmieniła adres gabinetu? Jeżeli ktoś ma aktualne wiadomości to bardzo proszę o
pomoc! Z góry dzięki!
Obserwuj wątek
    • Gość: natkaa66 Re: dr Kurowska - endokrynolog IP: *.it-net.pl 23.04.08, 15:59
      Nadal przyjmuje na Chodźki,najlepiej zadzwoń po godz.14.00
      • Gość: Aga Re: dr Kurowska - endokrynolog IP: *.chello.pl 26.04.08, 11:37
        Niestety nikt nie odbiera... dzwonię non stop :/ A może ktoś wie w jakie dni
        przyjmuje na Chodźki p. doktor?? Umówiłabym się osobiście...
        • Gość: natkaa66 Re: dr Kurowska - endokrynolog IP: *.it-net.pl 26.04.08, 14:01
          Przyjmuje we wtorki od 14.00.Nie wiem jaki masz numer tel.ale ja dzwoniłam
          wczoraj i uzyskałam połączenie.Pozdrawiam
          • Gość: Aga Re: dr Kurowska - endokrynolog IP: *.chello.pl 26.04.08, 15:17
            740-30-66? To dobry numer?
            • Gość: aneta Re: dr Kurowska - endokrynolog IP: 212.160.172.* 28.05.08, 11:38
              Podbijam
              Czy numer do Pani dr Kurowskiej jest nadal aktualny (081)740 30 66
              Ile w tej chwili kosztuje wizyta? Czy Pani dr zna sie na Hashimoto i
              faktycznie jest tak doskonalym lekarzem?? Bardzo mi zalezy na
              iformacjach bo jak do tej pory to mnostwo pieniazkow poszlo na
              prywatnych lekarzy ale zaden z nich nie pomogl tak jak trzeba....
              Bede niezmiernie wdzieczna
              Pozdrawiam Aneta
              • Gość: Gość Re: dr Kurowska - endokrynolog IP: *.neospot.pl 30.05.08, 21:28
                Hej, dr Kurowska jest świetnym specjlaista, ja ma Hashimoto i to
                pierszy lekarz, który sie zorientował, teraz mnie prowadzi i między
                innymi dzięki niej jestem w 23 tyg ciąży ( po wcześniejszych
                poronieniach). Z całego serca polecam, naprawdę warto z nia się
                skonsultować.
                • Gość: aga Re: dr Kurowska - endokrynolog IP: *.chello.pl 02.06.08, 23:17
                  Byłam parę dni temu. Numer na rejestrację: (081)747-19-38.
                  Wizyta kosztuje 70zł. Pani dr na prawdę SUUUUPER!! Jeszcze żaden lekarz nie
                  wypytał mnie o tyle rzeczy i równie wielu rzeczy nie tłumaczył... POLECAM!!
                  • x.armide Re: dr Kurowska - endokrynolog 01.01.09, 18:03
                    czy w gabinecie mozna zrobic usg ?
    • Gość: Mirosława Re: dr Kurowska - endokrynolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.14, 13:28
      Endokrynolog dr Kurowska przyjmuje na Chodźki 3 tel. 81-747-19-38 przyjmuje od 14-18 ej, numer mam od Pani Dr Kurowskiej. Mam też nr domowy, ale nie wiem czy mogę podawać na forum. Jeśli jest Pani zainteresowana prywatnym numerem Pani dr jako pacjent to proszę o kontakt ze mną 665 953 901.
      • Gość: kk Re: dr Kurowska - endokrynolog IP: *.comarch.com 01.09.17, 16:49
        pod tym numerem Pani dr już nie pracuje, nie udało mi się znaleźć innych namiarów
        • condesa Re: dr Kurowska - endokrynolog 07.12.17, 21:52
          Pani doktor przyjmuje teraz w prywatnym gabinecie na Chodźki 25, lokal U-5 w poniedziałki i środy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka