Dodaj do ulubionych

Dietetyk Lublin

• Gość: pacjentka Re: Dietetyk Lublin IP: *.ip.netia.com.pl 24.11.11, 15:19
      ja polecam Panią Joanne Grygiel z Gastromedu, cena 60 zł a dostałam jadłospis i wiem co i jak. Pani Asia jest miła, fajna, wie co mówi. Jestem zadowolona, dieta przynosi skutki także polecam
      • Gość: gosc Re: Dietetyk Lublin IP: *.dynamic.chello.pl 08.01.12, 14:56
        no tak dieta dziala cuda na krótko i zaraz pojawia sie efekt jojo,raz ulozony jadlospis nie rozwiaze problemu na dlugo...60 zl za wizyte to owszem malo ale czego wymagac po osobie ktora nawet mgr nie ma ???
    • Gość: mała Re: Dietetyk Lublin IP: 91.123.164.* 09.01.12, 22:28
      to zależy co chcesz dostać. jeśli chcesz się poważnie zabrać za siebie- zdecydowanie p.Justyna Siwiela z p.Magdą Jarzębowską! powodzenia :)
      • Gość: Wiola Re: Dietetyk Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.12, 18:55
        Gołąb Marta w luxmedzie, ktoś już korzystał? prosze o opinie, dziękuję
        • Gość: madzialena Re: Dietetyk Lublin IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.12, 20:10
          Polecam Pania Anię Wronę z Centrum dietetyki i Edukacji Zywieniowej Awast- uklada diete na podstawie tych produktow ktore sie lubi jesc, bez glodowania pierwsze kg traci sie juz w pierwszym tygodniu diety. No i co najwaznijesze dla mnie przy moim szybkim trybie zycia- dostosowuje diete do pacjenta a nie odwrotnie. I jest mi niezmiernie milo ze po kilku latach stosowanie roznych diet i roznych sposobow na schudniecie nareszcie sie okazalo ze dieta odchudzajaca wcale nie musi byc uciazliwa a wrecz przyjemna. Polecam
          • Gość: mała999 Re: Dietetyk Lublin IP: *.warszawa.vectranet.pl 07.05.12, 10:58
            Byłam tam niecały rok temu i nie polecam. pani Wrona daje WSZYSTKIM (wiem bo korzystałam ja- 22 lata, 70 kg, moja ciotka- 46 lat i 90 kg i koleżanka mamy- ponad 40 lat i ponad 100 kg) tą samą dietę (xero). nie wiem skąd osoba powyżej wzięła informację o układaniu diety na podstawie osobistych upodobań czy też dostosowywaniu diety do pacjenta, ja czegoś takiego tam nie doświadczyłam ani nawet o tym nie słyszałam. Nie polecam
    • Gość: mała kawka Re: Dietetyk Lublin IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 24.05.12, 10:03
      Polecam psychodietetyczkę- Panią Magdalenę Jarzębowską.Z jej podejściem do odchudzania można zapoznać się na jej blogu www.jarzebowska.com
      • dzwonek111111 Re: Dietetyk Lublin 23.02.13, 00:16
        A ja chodziłam do"Sanitasu" do psychodietetyk Katarzyny Pietrzak. Mi bardzo pomogła, uświadomiłam sobie, że moje problemy z jedzeniem biorą się z głowy, z błędnego myślenia o sobie i u niej sobie wszystko na spokojnie poukładałam.
    • Gość: Zbyś Re: Dietetyk Lublin IP: *.ennet.pl 26.06.12, 20:30
      proszę bardzo - Grzegorz Kowaluk Lublin nr tel 500 259 770
      • Gość: Gość Re: Dietetyk Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.12, 12:16
        Marta Gołąb, od jakiegoś czasu leczę się u niej i jest naprawde bardzo kontaktowa. Myslę że kto się wybierze na wizytę nie bedzie załował
        • Gość: kasiaaa Re: Dietetyk Lublin IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 29.03.13, 22:57
          Witam, a jaki jest koszt takiej wizyty ? :)
          pozdrawiam
    • Gość: Olka Re: Dietetyk Lublin IP: 83.238.201.* 10.10.12, 22:44
      Polecam panią dietetyk z Vitness na Hempla w Lublinie. Pozytywnie wspominam;)
      • jasinka9878 Re: Dietetyk Lublin 14.11.12, 14:32
        ktoś tu pisał o Grzegorzu Kowaluku z Lublina z www.isto.pl, ja również miałam z nim kontakt, to naprawdę przesympatyczny człowiek, i na dodatek naprawdę wie co mówi, dzięki czemu można szybko zobaczyć efekty
    • Gość: Wiem z autopsji Re: Dietetyk Lublin IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.12, 19:06
      W Lublinie nie ma dobrego dietetyka, ale jeśli zależny Ci żeby zrzucić kilogramy i nie "odbić" poszukaj najbliższego gabinetu z sieci Centrum Leczenia Otyłości. I to poskutkuje
    • goodbooq Re: Dietetyk Lublin 07.12.12, 19:34
      Polecam dietetyczkę z Vitness na Hempla. Bardzo przyjemna, komunikatywna i rzeczowa. Wykupiłam sobie 7-dniowy plan żywieniowy i powiem tylko tyle, że żałuję, że wcześniej nie skorzystałam z porady dietetyka. Łatwiej się zmobilizować, bo wiesz, że dieta jest przygotowana specjalnie dla Ciebie. Poza tym wolałam pójść do Pani dietetyk, jakoś łatwiej się dogadać ;]
      • Gość: Lenka Re: Dietetyk Lublin IP: *.play-internet.pl 15.02.13, 07:43
        Nie zgadzam się z Tobą, w Lublinie są dobrzy dietetycy, jestem od dawna stałą Klientka Pana Grzegorza Kowaluka z ISTO i mam wręcz u niego dług wdzięczności bo dzięki niemu schudłam nawet więcej niż to planowałam, wreszcie mogę cieszyć się życiem, chyba każdy kto schudł zna to uczucie...
        • Gość: Milordka Re: Dietetyk Lublin IP: *.play-internet.pl 17.03.13, 13:27
          z dietetykiem to chyba jak z fryzjerem, jedni będą zadowoeni z usługi inni nie, moim zdaniem wiele od nas zależy, jak wytłumaczymy lekarzowi o co nam chodzi, niektórzy niestety sami źle tłumaczą a otem maja pretensje, pracuje w restauracji i zna multum takich przpadów niezadowolonych Klientów

Grzgeorz Kowaluk ma u siebie wiele moich koleżanek pod opieką i wszystkie chude teraz, zadowolone, więc chyba wie co robi
    • Gość: Milordka Re: Dietetyk Lublin IP: *.play-internet.pl 24.03.13, 21:55
      bez spamujacych linków tutaj!

a co do Pana Grzesia, w tamtym tygodniu opowiadał on na takim spotkaniu pod tytułem "IM SIĘ UDAŁO" o swoich przypadkach, tzn przypadkach swoich pacjentów, naprawde im gratuluję!

tu macie ich historie ora ich zdjęcia przed i po

isto.pl/index.aspx?PageTitle=im_sie_udalo
      • Gość: YlonaLuna Re: Dietetyk Lublin IP: *.futuroexito.pl 29.03.13, 10:53
        o kurcze, niezłe te zdjęcia! no jak są żywe dowody to zupełnie inaczej patrzę na takiego dietetyka bo widzę, że naprawdę daje efekty! ja mam jakieś 30 kg nadwagi no i trochę już nie wierzę w to, że będę kiedyś atrakcyjna, choć jak patrzę na te zdjęcia przed i PO to niewiem, czy nie dać sobie jeszcze jednej szansy i zapisać się do ISTO ... jak myślicie? pomóżcie
        • Gość: MałaIlonkaLBN Re: Dietetyk Lublin IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.13, 22:47
          akurat jeśli chodzi o Pana Grzesia to się nawet nie zastanawiaj kobiet, do niego można iść w ciemno, ja tam chodziłam, moje koleżanki, i cały czas spotykam kogoś, kto się u niego odchudzał i jest naprawdę zadowolony z efektów
    • 7gaba Re: Dietetyk Lublin 07.04.13, 18:51
      Gość portalu: ankak83 napisał(a):

> poszukuję dobrego dietetyka w Lublinie... Proszę o pomoc i opinię...
      Polecam Ci Jakuba Krasuckiego, przyjmuje w Vitality www.vitality.org.pl naprawde zna się na rzeczy, układa diety z tego co lubisz jeść i chudniesz bez głodówki
      • Gość: Florentynka [...] IP: *.futuroexito.pl 24.04.13, 12:17
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • master_full [...] 06.05.13, 12:40
          • master_full [...] 17.05.13, 14:38
            • Gość: trzoskowa [...] IP: *.futuroexito.pl 20.05.13, 15:01
              • empi netykieta 20.05.13, 22:27
                nie spamuj, na dodatek pod wieloma nickami.
                pzdr.
      • Gość: Katarzynka Re: Dietetyk Lublin IP: *.play-internet.pl 24.07.13, 08:23
        Ja jestem pod wrażeniem usług dietetyka na Wolskiej 11. Pani dietetyk Iwona Buda przyjmuje w salonie Slim-Line. Indywidualne podejście do każdej osoby, zero głodówki, dieta oparta na lubianych produktach, bardzo dużo przygotowanych materiałów. Widać, że wkłada we wszystko dużo swojej pracy- szczerze polecam
        • Gość: gkasia Re: Dietetyk Lublin IP: *.nplay.net.pl 10.08.13, 19:09
          Ja bym bardzo prosiła o pomoc. Gdzie przyjmuje dietetyk na nfz? Dodam jeszcze, że nie chodzi mi o schudnięcie.
      • abi2-001 Re: Dietetyk Lublin 07.01.15, 14:01
        ja też w związku z tym, że nie miałam poleconego dietetyka przez znajomych długo szukałam po opiniach w necie. Zdecydowałam się na dietetyk Martę Baltaziak - ma gabinet w hali GLOBUS. Byłam wcześniej u dietetyka który nie pytał mnie nawet co lubię a co nie przez co długo nie wytrzymałam. Teraz jem co lubię, jestem najedzona i nawet nie czuję, że jestem na diecie a kilogramy lecą. Szkoda, ze wcześniej nie wiedziałam, ze to takie łatwe:( Dlatego szczerze polecam!!!!
    • mojosobistydietetyk Re: Dietetyk Lublin 25.10.13, 13:42
      Zapraszam do porad dietetycznych zarowno osoby pragnace schudnac jak i osoby chorujace m.in. na celiakie, cukrzyce, nadcisnienie, potrzebujace pomocy w ulozeniu jadlospisu. Rozpisuje diete z uwzglednieniem i wlaczeniem do jadlospisu produktow, z ktorych osoba zglaszajaca sie do mnie nie potrafi zrezygnowac (jesli nie maja przeciwskazan zdrowotnych). rosze pisac na mojosobistydietetyk@gmail.com. Pozdrawiam serdecznie - Maria Nowicka
    • Gość: FitBasia83 Re: Dietetyk Lublin IP: *.nplay.net.pl 20.02.14, 21:21
      Dobry jest Grzegorz Kowaluk. Byłam u niego juz na 3 wizytach, a na 4 umówilam sie na skype, poniewaz nie bedzie mnie akurat w lubl. fajnie ze jest taka mozliwosc :)
    • Gość: kootek Re: Dietetyk Lublin IP: *.nplay.net.pl 25.03.14, 06:25
      mam pytanko, kolega w pracy chwalił nową metodę odchudzania opartą o badania dna ...
      robił test, podawał co je, ile, jaki tryb życia prowadzi ... na tej podstawie ułożono jedzenie / ćwiczenia

gdzie tego szukać w Lublinie ?
      • Gość: Gość Re: Dietetyk Lublin IP: 87.246.214.* 25.03.14, 08:10
        Na to pytanko chyba najlepiej odpowie kolega z pracy droga spamerko...
        • Gość: kootek Re: Dietetyk Lublin IP: *.kompas.net.pl 25.03.14, 09:56
          dziękuję za dobrą radę ale "dobrymi radami piekło jest wybrukowane "

pytam, bo widzę że troszkę osób jest w temacie diety, odchudzania, a kolega
          niestety z uwagi że dopiero zaczął nie chciał zapeszyć

• dietaspecjalna [...] 03.04.14, 12:25
    • Gość: paula Dietetyk Lublin IP: *.dynamic.chello.pl 27.06.15, 16:19
      A ja również polecam Panią Martę Baltaziak,ma gabinet na globusie. Dieta nie dość że obfitowała w mnóstwo przepisów to przede wszystkim była skuteczna! Schudłam już 5 kg,poza tym Pani Marta jest super sympatyczną osobą i zawsze utrzymuje stały kontakt z pacjentem,zawsze służy radą i motywacją :)
    • 123cocacola Re: Dietetyk Lublin 28.01.16, 16:43
      Ja polecam Panią dietetyk Małgorzatę Gorzel. Pomogła mi w zrzuceniu 20 kg,a mojemu tacie pod okiem Pani Małgosi ubyło 10 kg - od razu lepsze samopoczucie, poprawa wyników badań (ładnie obniżył się cholesterol i unormował się cukier na czczo). Konkretnie i rzeczowo a do tego sympatyczna atmosfera i motywacja do osiągnięcia celu.
    • zielonka_01 Re: Dietetyk Lublin 26.02.16, 08:22
      Dr Kowaluka i mgr Wójcik to specjaliści naprawdę warci uwagi. Są bardzo pomocni i dobrze znają się na swojej pracy, widać, że zależy im na osobach, z którymi pracują. I układają bardzo smaczne, dobrze zbilansowane diety, polecam.
    • Gość: Agata Re: Dietetyk Lublin IP: *.play-internet.pl 08.11.17, 22:37
      Sprawdź www.smacznie.pl i panią Monikę Wojteczko. Godna polecenia, znająca się na rzeczy osoba o dużym doświadczeniu i świetnym podejściu do klienta. Miałam duży problem także natury zdrowotnej i musiałam zrzucić sporo naddatków. W efekcie pozbyłam się ponad 25 kilogramów. Oczywiście trochę to trwało, ale teraz gdy widzę, że nie ma jojo już od ponad roku doceniam fakt, że cały proces był ustawiony w sposób bardzo zrównoważony. To co warte uwagi to to, że pani Monika jest dietetykiem mobilnym, a więc umawiasz sobie wizytę domową i nie tracisz czasu na łażenie po gabinetach. Koncentracja na Twoim problemie 100%. Polecam sprawdzić, ja jestem bardzo zadowolona.
    • Gość: Katarzyna Re: Dietetyk Lublin IP: *.dynamic.mm.pl 04.05.18, 15:43
      Odradzam Dr Jarzebowską. Po paru spotkaniach (każde z nich kosztowało niemało), zostałam wysłana do psychologa, co mnie całkowicie załamało, ponieważ oczekiwałam holistycznego (psycholog + dietetyk) podejścia do mojej walki z otyłością. Jeszcze raz, NIE POLECAM.
    • Gość: Monika Re: Dietetyk Lublin IP: *.play-internet.pl 15.10.18, 13:31
      Ja polecam Panią Olę z Naturhouse z ul.Świętoduskiej. Naprawdę kobieta robi robotę. Schudłam już 15 kg bez żadnych wyrzeczeń. I jem ciastka na diecie ;) www.znanylekarz.pl/aleksandra-girek/dietetyk/lublin
    • Gość: kilona88777 Re: Dietetyk Lublin IP: 162.18.137.* 23.01.19, 13:39
      Dietetyk Dorota Hucał
      Pamiętam ją z jej poprzedniej poradni, ale szczerze mogę polecić. Schudłam tyle ile chciałam a posiłki były całkiem spore, nie wiem jak to ona robi... DObre też było to że pilnowala mnie cały czas
      To jej chyba nowa strona
      dietetykdorota.pl
      • Gość: kilona88777 Re: Dietetyk Lublin IP: 162.18.137.* 23.01.19, 13:41
        a ta poprzednia poradni Pani Doroty to eat2bfit.pl/

• lolcz Re: Dietetyk Lublin 15.04.19, 13:25
      Ja teraz jestem pod opieką dietetyka klinicznego Pani Agnieszki Cioś z nowego gabinetu ComplEAT. Jest w centrum w takiej białej kamienicy. Dobierze Ci dietę pod to co lubisz i pod wyniki badań.
    • lolcz Re: Dietetyk Lublin 15.04.19, 13:37
      Polecam dietetyk kliniczny i psychodietetyk w ComplEAT ! Możesz zaufać i będziesz zadowolona. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka