Gość: pacjentka Re: Dietetyk Lublin IP: *.ip.netia.com.pl 24.11.11, 15:19 ja polecam Panią Joanne Grygiel z Gastromedu, cena 60 zł a dostałam jadłospis i wiem co i jak. Pani Asia jest miła, fajna, wie co mówi. Jestem zadowolona, dieta przynosi skutki także polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dietetyk Lublin IP: *.dynamic.chello.pl 08.01.12, 14:56 no tak dieta dziala cuda na krótko i zaraz pojawia sie efekt jojo,raz ulozony jadlospis nie rozwiaze problemu na dlugo...60 zl za wizyte to owszem malo ale czego wymagac po osobie ktora nawet mgr nie ma ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Dietetyk Lublin IP: 91.123.164.* 09.01.12, 22:28 to zależy co chcesz dostać. jeśli chcesz się poważnie zabrać za siebie- zdecydowanie p.Justyna Siwiela z p.Magdą Jarzębowską! powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiola Re: Dietetyk Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.12, 18:55 Gołąb Marta w luxmedzie, ktoś już korzystał? prosze o opinie, dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzialena Re: Dietetyk Lublin IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.12, 20:10 Polecam Pania Anię Wronę z Centrum dietetyki i Edukacji Zywieniowej Awast- uklada diete na podstawie tych produktow ktore sie lubi jesc, bez glodowania pierwsze kg traci sie juz w pierwszym tygodniu diety. No i co najwaznijesze dla mnie przy moim szybkim trybie zycia- dostosowuje diete do pacjenta a nie odwrotnie. I jest mi niezmiernie milo ze po kilku latach stosowanie roznych diet i roznych sposobow na schudniecie nareszcie sie okazalo ze dieta odchudzajaca wcale nie musi byc uciazliwa a wrecz przyjemna. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała999 Re: Dietetyk Lublin IP: *.warszawa.vectranet.pl 07.05.12, 10:58 Byłam tam niecały rok temu i nie polecam. pani Wrona daje WSZYSTKIM (wiem bo korzystałam ja- 22 lata, 70 kg, moja ciotka- 46 lat i 90 kg i koleżanka mamy- ponad 40 lat i ponad 100 kg) tą samą dietę (xero). nie wiem skąd osoba powyżej wzięła informację o układaniu diety na podstawie osobistych upodobań czy też dostosowywaniu diety do pacjenta, ja czegoś takiego tam nie doświadczyłam ani nawet o tym nie słyszałam. Nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała kawka Re: Dietetyk Lublin IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 24.05.12, 10:03 Polecam psychodietetyczkę- Panią Magdalenę Jarzębowską.Z jej podejściem do odchudzania można zapoznać się na jej blogu www.jarzebowska.com Odpowiedz Link Zgłoś
dzwonek111111 Re: Dietetyk Lublin 23.02.13, 00:16 A ja chodziłam do"Sanitasu" do psychodietetyk Katarzyny Pietrzak. Mi bardzo pomogła, uświadomiłam sobie, że moje problemy z jedzeniem biorą się z głowy, z błędnego myślenia o sobie i u niej sobie wszystko na spokojnie poukładałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyś Re: Dietetyk Lublin IP: *.ennet.pl 26.06.12, 20:30 proszę bardzo - Grzegorz Kowaluk Lublin nr tel 500 259 770 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Dietetyk Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.12, 12:16 Marta Gołąb, od jakiegoś czasu leczę się u niej i jest naprawde bardzo kontaktowa. Myslę że kto się wybierze na wizytę nie bedzie załował Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaaa Re: Dietetyk Lublin IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 29.03.13, 22:57 Witam, a jaki jest koszt takiej wizyty ? :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: Dietetyk Lublin IP: 83.238.201.* 10.10.12, 22:44 Polecam panią dietetyk z Vitness na Hempla w Lublinie. Pozytywnie wspominam;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasinka9878 Re: Dietetyk Lublin 14.11.12, 14:32 ktoś tu pisał o Grzegorzu Kowaluku z Lublina z www.isto.pl, ja również miałam z nim kontakt, to naprawdę przesympatyczny człowiek, i na dodatek naprawdę wie co mówi, dzięki czemu można szybko zobaczyć efekty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiem z autopsji Re: Dietetyk Lublin IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.12, 19:06 W Lublinie nie ma dobrego dietetyka, ale jeśli zależny Ci żeby zrzucić kilogramy i nie "odbić" poszukaj najbliższego gabinetu z sieci Centrum Leczenia Otyłości. I to poskutkuje Odpowiedz Link Zgłoś
goodbooq Re: Dietetyk Lublin 07.12.12, 19:34 Polecam dietetyczkę z Vitness na Hempla. Bardzo przyjemna, komunikatywna i rzeczowa. Wykupiłam sobie 7-dniowy plan żywieniowy i powiem tylko tyle, że żałuję, że wcześniej nie skorzystałam z porady dietetyka. Łatwiej się zmobilizować, bo wiesz, że dieta jest przygotowana specjalnie dla Ciebie. Poza tym wolałam pójść do Pani dietetyk, jakoś łatwiej się dogadać ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: Dietetyk Lublin IP: *.play-internet.pl 15.02.13, 07:43 Nie zgadzam się z Tobą, w Lublinie są dobrzy dietetycy, jestem od dawna stałą Klientka Pana Grzegorza Kowaluka z ISTO i mam wręcz u niego dług wdzięczności bo dzięki niemu schudłam nawet więcej niż to planowałam, wreszcie mogę cieszyć się życiem, chyba każdy kto schudł zna to uczucie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milordka Re: Dietetyk Lublin IP: *.play-internet.pl 17.03.13, 13:27 z dietetykiem to chyba jak z fryzjerem, jedni będą zadowoeni z usługi inni nie, moim zdaniem wiele od nas zależy, jak wytłumaczymy lekarzowi o co nam chodzi, niektórzy niestety sami źle tłumaczą a otem maja pretensje, pracuje w restauracji i zna multum takich przpadów niezadowolonych Klientów Grzgeorz Kowaluk ma u siebie wiele moich koleżanek pod opieką i wszystkie chude teraz, zadowolone, więc chyba wie co robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milordka Re: Dietetyk Lublin IP: *.play-internet.pl 24.03.13, 21:55 bez spamujacych linków tutaj! a co do Pana Grzesia, w tamtym tygodniu opowiadał on na takim spotkaniu pod tytułem "IM SIĘ UDAŁO" o swoich przypadkach, tzn przypadkach swoich pacjentów, naprawde im gratuluję! tu macie ich historie ora ich zdjęcia przed i po isto.pl/index.aspx?PageTitle=im_sie_udalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YlonaLuna Re: Dietetyk Lublin IP: *.futuroexito.pl 29.03.13, 10:53 o kurcze, niezłe te zdjęcia! no jak są żywe dowody to zupełnie inaczej patrzę na takiego dietetyka bo widzę, że naprawdę daje efekty! ja mam jakieś 30 kg nadwagi no i trochę już nie wierzę w to, że będę kiedyś atrakcyjna, choć jak patrzę na te zdjęcia przed i PO to niewiem, czy nie dać sobie jeszcze jednej szansy i zapisać się do ISTO ... jak myślicie? pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MałaIlonkaLBN Re: Dietetyk Lublin IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.13, 22:47 akurat jeśli chodzi o Pana Grzesia to się nawet nie zastanawiaj kobiet, do niego można iść w ciemno, ja tam chodziłam, moje koleżanki, i cały czas spotykam kogoś, kto się u niego odchudzał i jest naprawdę zadowolony z efektów Odpowiedz Link Zgłoś
7gaba Re: Dietetyk Lublin 07.04.13, 18:51 Gość portalu: ankak83 napisał(a): > poszukuję dobrego dietetyka w Lublinie... Proszę o pomoc i opinię... Polecam Ci Jakuba Krasuckiego, przyjmuje w Vitality www.vitality.org.pl naprawde zna się na rzeczy, układa diety z tego co lubisz jeść i chudniesz bez głodówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Florentynka [...] IP: *.futuroexito.pl 24.04.13, 12:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
master_full [...] 06.05.13, 12:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
master_full [...] 17.05.13, 14:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzoskowa [...] IP: *.futuroexito.pl 20.05.13, 15:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
empi netykieta 20.05.13, 22:27 nie spamuj, na dodatek pod wieloma nickami. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzynka Re: Dietetyk Lublin IP: *.play-internet.pl 24.07.13, 08:23 Ja jestem pod wrażeniem usług dietetyka na Wolskiej 11. Pani dietetyk Iwona Buda przyjmuje w salonie Slim-Line. Indywidualne podejście do każdej osoby, zero głodówki, dieta oparta na lubianych produktach, bardzo dużo przygotowanych materiałów. Widać, że wkłada we wszystko dużo swojej pracy- szczerze polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gkasia Re: Dietetyk Lublin IP: *.nplay.net.pl 10.08.13, 19:09 Ja bym bardzo prosiła o pomoc. Gdzie przyjmuje dietetyk na nfz? Dodam jeszcze, że nie chodzi mi o schudnięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
abi2-001 Re: Dietetyk Lublin 07.01.15, 14:01 ja też w związku z tym, że nie miałam poleconego dietetyka przez znajomych długo szukałam po opiniach w necie. Zdecydowałam się na dietetyk Martę Baltaziak - ma gabinet w hali GLOBUS. Byłam wcześniej u dietetyka który nie pytał mnie nawet co lubię a co nie przez co długo nie wytrzymałam. Teraz jem co lubię, jestem najedzona i nawet nie czuję, że jestem na diecie a kilogramy lecą. Szkoda, ze wcześniej nie wiedziałam, ze to takie łatwe:( Dlatego szczerze polecam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mojosobistydietetyk Re: Dietetyk Lublin 25.10.13, 13:42 Zapraszam do porad dietetycznych zarowno osoby pragnace schudnac jak i osoby chorujace m.in. na celiakie, cukrzyce, nadcisnienie, potrzebujace pomocy w ulozeniu jadlospisu. Rozpisuje diete z uwzglednieniem i wlaczeniem do jadlospisu produktow, z ktorych osoba zglaszajaca sie do mnie nie potrafi zrezygnowac (jesli nie maja przeciwskazan zdrowotnych). rosze pisac na mojosobistydietetyk@gmail.com. Pozdrawiam serdecznie - Maria Nowicka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FitBasia83 Re: Dietetyk Lublin IP: *.nplay.net.pl 20.02.14, 21:21 Dobry jest Grzegorz Kowaluk. Byłam u niego juz na 3 wizytach, a na 4 umówilam sie na skype, poniewaz nie bedzie mnie akurat w lubl. fajnie ze jest taka mozliwosc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kootek Re: Dietetyk Lublin IP: *.nplay.net.pl 25.03.14, 06:25 mam pytanko, kolega w pracy chwalił nową metodę odchudzania opartą o badania dna ... robił test, podawał co je, ile, jaki tryb życia prowadzi ... na tej podstawie ułożono jedzenie / ćwiczenia gdzie tego szukać w Lublinie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Dietetyk Lublin IP: 87.246.214.* 25.03.14, 08:10 Na to pytanko chyba najlepiej odpowie kolega z pracy droga spamerko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kootek Re: Dietetyk Lublin IP: *.kompas.net.pl 25.03.14, 09:56 dziękuję za dobrą radę ale "dobrymi radami piekło jest wybrukowane " pytam, bo widzę że troszkę osób jest w temacie diety, odchudzania, a kolega niestety z uwagi że dopiero zaczął nie chciał zapeszyć Odpowiedz Link Zgłoś
dietaspecjalna [...] 03.04.14, 12:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Dietetyk Lublin IP: *.dynamic.chello.pl 27.06.15, 16:19 A ja również polecam Panią Martę Baltaziak,ma gabinet na globusie. Dieta nie dość że obfitowała w mnóstwo przepisów to przede wszystkim była skuteczna! Schudłam już 5 kg,poza tym Pani Marta jest super sympatyczną osobą i zawsze utrzymuje stały kontakt z pacjentem,zawsze służy radą i motywacją :) Odpowiedz Link Zgłoś
123cocacola Re: Dietetyk Lublin 28.01.16, 16:43 Ja polecam Panią dietetyk Małgorzatę Gorzel. Pomogła mi w zrzuceniu 20 kg,a mojemu tacie pod okiem Pani Małgosi ubyło 10 kg - od razu lepsze samopoczucie, poprawa wyników badań (ładnie obniżył się cholesterol i unormował się cukier na czczo). Konkretnie i rzeczowo a do tego sympatyczna atmosfera i motywacja do osiągnięcia celu. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonka_01 Re: Dietetyk Lublin 26.02.16, 08:22 Dr Kowaluka i mgr Wójcik to specjaliści naprawdę warci uwagi. Są bardzo pomocni i dobrze znają się na swojej pracy, widać, że zależy im na osobach, z którymi pracują. I układają bardzo smaczne, dobrze zbilansowane diety, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Dietetyk Lublin IP: *.play-internet.pl 08.11.17, 22:37 Sprawdź www.smacznie.pl i panią Monikę Wojteczko. Godna polecenia, znająca się na rzeczy osoba o dużym doświadczeniu i świetnym podejściu do klienta. Miałam duży problem także natury zdrowotnej i musiałam zrzucić sporo naddatków. W efekcie pozbyłam się ponad 25 kilogramów. Oczywiście trochę to trwało, ale teraz gdy widzę, że nie ma jojo już od ponad roku doceniam fakt, że cały proces był ustawiony w sposób bardzo zrównoważony. To co warte uwagi to to, że pani Monika jest dietetykiem mobilnym, a więc umawiasz sobie wizytę domową i nie tracisz czasu na łażenie po gabinetach. Koncentracja na Twoim problemie 100%. Polecam sprawdzić, ja jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: Dietetyk Lublin IP: *.dynamic.mm.pl 04.05.18, 15:43 Odradzam Dr Jarzebowską. Po paru spotkaniach (każde z nich kosztowało niemało), zostałam wysłana do psychologa, co mnie całkowicie załamało, ponieważ oczekiwałam holistycznego (psycholog + dietetyk) podejścia do mojej walki z otyłością. Jeszcze raz, NIE POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Dietetyk Lublin IP: *.play-internet.pl 15.10.18, 13:31 Ja polecam Panią Olę z Naturhouse z ul.Świętoduskiej. Naprawdę kobieta robi robotę. Schudłam już 15 kg bez żadnych wyrzeczeń. I jem ciastka na diecie ;) www.znanylekarz.pl/aleksandra-girek/dietetyk/lublin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilona88777 Re: Dietetyk Lublin IP: 162.18.137.* 23.01.19, 13:39 Dietetyk Dorota Hucał Pamiętam ją z jej poprzedniej poradni, ale szczerze mogę polecić. Schudłam tyle ile chciałam a posiłki były całkiem spore, nie wiem jak to ona robi... DObre też było to że pilnowala mnie cały czas To jej chyba nowa strona dietetykdorota.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilona88777 Re: Dietetyk Lublin IP: 162.18.137.* 23.01.19, 13:41 a ta poprzednia poradni Pani Doroty to eat2bfit.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
lolcz Re: Dietetyk Lublin 15.04.19, 13:25 Ja teraz jestem pod opieką dietetyka klinicznego Pani Agnieszki Cioś z nowego gabinetu ComplEAT. Jest w centrum w takiej białej kamienicy. Dobierze Ci dietę pod to co lubisz i pod wyniki badań. Odpowiedz Link Zgłoś
lolcz Re: Dietetyk Lublin 15.04.19, 13:37 Polecam dietetyk kliniczny i psychodietetyk w ComplEAT ! Możesz zaufać i będziesz zadowolona. :) Odpowiedz Link Zgłoś