Gość: Adam Prokuratura odnalazła byłe betanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 01:09 Czy wy krytykujecie te kobiety za to że nie są katolickie? O co wam chodzi/ Nawet nie piszecie co one mówią. Jesteście propagandą, chamstwem godnym spluwocin a nie gazetą. k**wy jesteście. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit_2006a Ci od sekt to sa obroncy ksiezy pedofili uwazaj na 17.05.08, 04:17 swoje dziecko czy nie mialo kontaktu z tymi "specjalistami" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzekson2 Re: Ci od sekt to sa obroncy ksiezy pedofili uwaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 04:20 pewnie każda jest w ciąży i żadna nie wiem z kim a może z duchem świętym albo ze świętym mikołajem a mmoże z reniferem ??? s13.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53376 Odpowiedz Link Zgłoś
konton Re: Ci od sekt to sa obroncy ksiezy pedofili uwaz 18.05.08, 11:44 tiaaaaaa......, napewno mam takie 'niejasne' wrazenie, ze zdania zaczynajace sie od "pewnie...." wyrazaja po pierwsze - nie mam zielonego pojecia jak jest naprawde, po drugie - ale z powodow moich osobistych uwarunkowan postanawiam mimo wszystko zabrac glos (np z checi zwrocenia na siebie uwagi), po trzecie - w zaleznosci od tresci - zawartosc glowy artysty (milych snow ... niewatpliwie sa mile, he?), po czwarte - rowniez w zaleznosci do tresci - intencje piszacego - w tym wypadku jest to wroga niechec i pragnienie bezmyslnego ponizenia ludzi, ktorych nie bylby w stanie nawet sprobowac zrozumiec. no nic - co Betanki jeszcze 'pewnie sa?', a moze co jeszcze 'pewnie zrobia?' - taka ciekawa historia - nie poddawaj sie za wczesnie, rozwin.... pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja i co z tego ze w ciazy? IP: *.dyn.iinet.net.au 17.05.08, 04:38 niech sobie beda nawet wszystkie w ciazy, niech beda lesbijkami, spiewaczkami czy kobietami na traktorze, to jest tylko ich sprawa, sa wolnymi ludzmi i wolno im robic co chca i nic do tego biskupowi czy prokuratorowi czy motlochowi, ale polskie umysly nie moga objac pojecia wolnosci i dlatego wolaja o kontrole, sprawdzania, przesluchania- mentalnosc niewolnika albo psa ogrodnika, tylko pamietajcie ze dzisiaj "betanki" jutro..palacze, kierowcy, wlasiciele mieszkan..rodzice, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziwne.. Re: Prokuratura odnalazła byłe betanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 08:55 "wciąż interpretują one rzeczywistość według klucza nadprzyrodzonego" - myślałem, że u katolików, a zakonnych szczególnie, to dość normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
ajah Prokuratura odnalazła byłe betanki 17.05.08, 09:38 Ja tam bym na prokuraturę nie liczyła. To jest przecież płatna posługa WIELKICH... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kdrgh Ok, znaleziono je IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 10:23 ale czy to przestępstwo?jeśli płacą czynsz to jest ok. w czym problem? A ja to bym zrobił artykuł o czym też te betanki opowiadają. Jakos o tym cisza. To może być ciekawe. Jpr+9RkBITAhIT AhLQSATtO3hD4= Odpowiedz Link Zgłoś
acc4 Dajcie im święty spokój! 17.05.08, 10:42 Jest wolność wyznania. Mogą zobie założyć sektę, albo nowy kościół. Prokuraturze nic do tego. Dlaczego nie zajmuje się przekrętami finansowymi Rydzyka? Odpowiedz Link Zgłoś