Gość: Marta IP: 80.51.196.* 17.05.08, 11:33 Poszukuję w Lublinie gabinetu masażu relaksującego. mam bardzo stresująca pracę, a takie zabiegi mi pomagają. Proszę o namiary. Mam nadzieję, że nie istnieją takie tylko w Nałęczowie.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Edyta Re: Masaż relaksujący IP: *.centertel.pl 18.05.08, 10:00 Z tego co wiem to chyba na Czechowie na Korozynowej, gdzieś na Bursztynowej oraz na Chodźki w Aromie, czy jakoś tak. W tym ostatnim gabinecie była moja koleżanka. Mówiła, że tam jest kilka rodzajów masażu relaksującego. Ona akurat była kilka razy na jakimś hawajskim. Jak zdobędę namiary to zostawię tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Masaż relaksujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 09:40 Osobiście byłem w Aromie. Jestem bardzo zadowolony z masażu czekoladowego oraz lomi. Delikatne ręce. Polecam. Mogę podać telefon: 606 820 816. Ostrzegam od razu, że niekiedy trudno się dodzwonić, chyba ze względu na ilość pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
karol-8 Re: Masaż relaksujący 22.05.08, 17:27 Zgadzam się z Panem, że delikatne ręce, idealne do masażu relaksującego. Byłem już trzy razy na takim normalnym z olejkami i za kazdym razem bardzo się rozluźniałem. Zupełnie zapominałem o sprawach, ktore mnie na codzień gnębią. Teraz zapisałem się na ten lomi, zobaczę czy będzię tak samo przyjemny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Masaż relaksujący IP: 80.51.196.* 22.05.08, 21:21 Dziękuję za informacje. Mam nadzieję, że faktycznie będzie tak profesjonalnie jak w Nałęczowie. Odpowiedz Link Zgłoś
karol-8 Re: Masaż relaksujący 05.06.08, 20:32 No to jestem ciekawy "Marto", Pani wrażeń, jeśli oczywiście była już Pani w Aromie. A ja wybrałem się na ten masaż lomi i muszę przyznać, że ma on w sobie specyficzny urok i bardzo odpręża a jednocześnie miałem wrażenie, że urosły mi skrzydła. Powiem więcej, podczas drugiego masażu jakbym ujrzał rozwiązanie mojego problemu, nad którym męczyłem sie już 2 tygodnie. Rozwiązanie okazało się trafne. Kiedyś mówiono mi, że ten lomi ma zupełnie inne działanie, nieco jakby nie z tego świata i może coś w tym jest. Tak czy inaczej dla mnie jest OK. Jednak na razie robię sobie urlop od takich przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Masaż relaksujący IP: *.it-net.pl 06.06.08, 08:00 A ile kosztuje taka przyjemność??/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Masaż relaksujący IP: 80.51.196.* 08.06.08, 23:34 Witam. Niestety pokusiłam się na masaż na Korozynowej, bo trochę taniej, ale nie jestem zadowolona. Następnym razem pójdę jednak za Pana przykładem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karol-8 Re: Masaż relaksujący 18.06.08, 19:45 Proszę tak zrobić i pochwalić się wrażeniami ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wasilew42 Re: Masaż relaksujący 29.07.14, 14:59 Czy mogę ponowić wątek? Gdzie w Lublinie kompleksowo można się profesjonalnie wymasować? Głównie chodzi mi o miejsce, w którym będę mógł mieć całkowitą opiekę zdrowotną, gdzie i masaże i inne zabiegi będą realizować osoby wykwalifikowane medycznie. To dla mnie priorytet, żeby to był medyczny, a nie kosmetyczny gabinet. Dziękuję z góry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Masaż relaksujący IP: *.centertel.pl 29.07.14, 23:02 Ja chodzę do Rehasendu na Fulmana na masaż i mobilizację. Bardzo też jest chwalony ośrodek WOMP na Nowym Świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawsi Re: Masaż relaksujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.14, 07:25 Taki w pełni medyczny gabinet, a nawet kilka bo ostatnio bardzo się rozrosła... Jest rehabilitacja przy ul. Zwycięskiej w Galerii Zone. Masz zarówno masaże jak i zabiegi. Nie ma ogromnych kolejek bo przybyło im pracowników i tak jak napisałem rozrosła się na maksa wiec mają chyba pełen zakres. Korzystam z oferty pakietowej. Wykupując 30 zabiegów na 3 różne części ciała mam sporo taniej niż normalnie. Zresztą wszystkiego na miejscu sie dowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
hevira Re: Masaż relaksujący 30.07.14, 14:58 W poprzednich gabinetach nie byłam, ale z własnego doświadczenia mogę Ci polecić Gabinet i rehabilitacji i hydrokolonoterapii, wart uwagi zabieg swoją drogą. To na Młyńskiej. Jest gdzie zaparkować, bez problemu. Jakbyś o to chociażby się martwił. Odnośnie samych usług, chodze od dawna i jestem bardzo zadowolona. Nie nadziałam się nigdy na jakieś odbębnienie zabiegów. Wszystko bardzo dokładnie. Masaże, aż mnie zdziwiło bo wcześniej nie miałam aż tak sumiennych. Możesz spróbować tego miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
spahikari [...] 21.04.13, 16:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś