Dodaj do ulubionych

Epstein vol23400

17.02.26, 13:14
Nie zjadajcie mnie żywcem, ale co jest prawdopodobne w sprawie JE? Piszę tak enigmatyczne, bo nie chce dodawać szumu informacyjnego, który zalewa media. (Zwłaszcza teorie spiskowe).

1. Nastolatki, "masaże", gwałty, zmuszanie do prostytucji, szantaże - ok

2.Dzieci w wieku przedszkolnym, niemowlęta, tortury etc. Czy to ma jakiekolwiek podstawy?
Obserwuj wątek
    • simply_z Re: Epstein vol23400 17.02.26, 13:23
      Zazdroszcze naiwnosciwink, tak to jest mozliwe.
      • kira_03 Re: Epstein vol23400 17.02.26, 18:37
        Jest i watek ze zjadaniem dzieci. I pozbywaniem się ciał osob, ktore nie przezyly tortur. I jeszcze jeden, z satanistami.
        • princesswhitewolf Re: Epstein vol23400 17.02.26, 20:57
          Dokładnie. I niemowletami ssącymi nie powiem co i potem cream cheese.... Nie powiem co

Tego sie nie da odzobaczyc. W Europie sa sprawy za sprawa a w Ameryce ten swistak zawija w sreberka...
    • taje Re: Epstein vol23400 17.02.26, 18:55
      black_magic_women napisała:

> Nie zjadajcie mnie żywcem, ale co jest prawdopodobne w sprawie JE? Piszę tak en
      > igmatyczne, bo nie chce dodawać szumu informacyjnego, który zalewa media. (Zwła
      > szcza teorie spiskowe).
      >
      > 1. Nastolatki, "masaże", gwałty, zmuszanie do prostytucji, szantaże - ok
      >
      > 2.Dzieci w wieku przedszkolnym, niemowlęta, tortury etc. Czy to ma jakiekolw
      > iek podstawy?

Tak, niestety, nawet są zdjęcia. Tu popatrz, przypis na str 7 (zdjęcie jest zakryte ale przypis opisuje co jest na zdjęciu). www.justice.gov/epstein/files/DataSet%209/EFTA00078198.pdf
      • black_magic_women Re: Epstein vol23400 17.02.26, 19:48
        Właśnie widziałam i... no nie mogę. To znaczy, że pizzagate itp nie były wymysłem wielbicieli teorii spiskowych?!
        • princesswhitewolf Re: Epstein vol23400 17.02.26, 20:03
          No nie do konca.
        • princesswhitewolf Re: Epstein vol23400 17.02.26, 20:11
          Tamta pizzeria Comet Ping Pong w Waszyngtonie nawet nie ma piwnic i to byly kity by nie glosowali na Clintonowa i nawet szaleniec byl tam z bronia i szukal tychze piwnic.

Ale Pizza Gate jako taka istnieje bo w Epstein files jak najbardziej uzywaja okreslenia Pizza na dziewczynke, i Clinton byl zaangazowany , stafy Bush i wielu innych
          • vivi86 Re: Epstein vol23400 17.02.26, 20:26
            Vomwtcping pong nie było w "teorii". Dopisały to liberalne mediaxby ośmieszyć doniesienia o pizzagate. A pismaki zamiast mieć otwarte głowy i zbadać wątek zasunęły modnym tekstem o szurach i płaskoziemcach dzięki czemu poczuli się jak intelektualiści. Furda z danymi o pdf znanymi od lat. Tak to działa.
            • vivi86 Re: Epstein vol23400 17.02.26, 20:26
              Comet ping pong
            • princesswhitewolf Re: Epstein vol23400 17.02.26, 20:31
              Ja nie wiem kto dopisal i co. Pdf-y sa wsrod Republikanow i Demokratow. Tam zadna ze stron nie jest lepsza. Fakten jest ze ta konkretna pizzeria byla wymyslem

Natomiast wykorzystywanie seksualne dzieci jest niewyobrazalne ale faktem i to wsrod osob na szczycie
              • vivi86 Re: Epstein vol23400 17.02.26, 21:25
                Dopisali o tej konkretnej pizzerii żeby wyśmiać całość. A libki z mózgiem leminga rżały że śmiechu nad teorią spiskową.
                • princesswhitewolf Re: Epstein vol23400 17.02.26, 21:28
                  To z kolei teoria spiskowa republikanow po tym jak Eric jakistam republikanin z flinta tam wpadl.
              • vivi86 Re: Epstein vol23400 17.02.26, 21:26
                I było wiadome od lat. Ale po co pismaki mają użyć mózgu lepiej modnie powiedzieć spiseg i rżeć
                • princesswhitewolf Re: Epstein vol23400 17.02.26, 21:29
                  Teraz to Trump twierdzi ze sprawa Epsteina powinna byc zamknieta bo tam nic nie ma. Niu niu.
                  W Europie trwaja aresztowania i sledztwo.
                  • vivi86 Re: Epstein vol23400 17.02.26, 22:55
                    A latami twierdzili seksowni, wyszczekani i liberalni
                    • princesswhitewolf Re: Epstein vol23400 18.02.26, 00:08
                      Za bardzo na to patrzysz w sposob partyjnym. To jest cos ponad ponad partie.
                      • vivi86 Re: Epstein vol23400 18.02.26, 04:59
                        Wyjazdy na wyspę tak, mówienie o tym, że coś takiego miało miejsce od lat - nie.
                        • princesswhitewolf Re: Epstein vol23400 18.02.26, 17:12
                          Mowili rozni ludzie zupelnie roznsj orientacji politycznej. Wielu utrupili. Cala lista.
                          • vivi86 Re: Epstein vol23400 20.02.26, 17:21
                            Nic pod8bnego. Mówił tzw ciemnogród, seksowny, wyszczekani, wykształcenie i z wielkich miast wyzywali od szurów, płaskoziemcow I w ogóle spiseg. Niech się teraz nie podpinają.
                            • analoga_niet Re: Epstein vol23400 20.02.26, 21:29
                              W jakim znaczeniu ty używasz słowa seksowny?
                    • analoga_niet Re: Epstein vol23400 18.02.26, 05:52
                      Trump nie jest seksownie i wyszczekany?
                      • vivi86 Re: Epstein vol23400 18.02.26, 17:07
                        Libkolewica od lat wyzywającs każdego piszącego o tym temacie od szurów, płaskoziemców, a w ogóle to spiseg
                        • princesswhitewolf Re: Epstein vol23400 18.02.26, 17:12
                          Vivi a ty naprawde wierzysz w plaska ziemie?
                          • vivi86 Re: Epstein vol23400 20.02.26, 17:18
                            Ty serio nie rozumiesz przenośni?
                            • princesswhitewolf Re: Epstein vol23400 20.02.26, 18:32
                              No nie rozumiem tych slangowych zwrotow. Ja nie mam kontaktu z zywym jezykiem polskim z wyjatkiem mojej matki albo najblizszej rodziny
                              • snakelilith Re: Epstein vol23400 20.02.26, 21:22
                                princesswhitewolf napisała:

> No nie rozumiem tych slangowych zwrotow. Ja nie mam kontaktu z zywym jezykiem p
                                > olskim z wyjatkiem mojej matki albo najblizszej rodziny
                                >

Jak na osobę, która do każdej innej pierdoły nie zawaha się użyć AI, jesteś mocno nieogarnięta:

"Pismak to w języku polskim potoczne, zazwyczaj pogardliwe lub lekceważące określenie dziennikarza, publicysty lub pisarza. Słowo to sugeruje, że osoba tworzy teksty niskiej jakości, nieudolne, tendencyjne lub sensacyjne, często pracując dla brukowców."

• princesswhitewolf Re: Epstein vol23400 20.02.26, 22:15
                                  Masz order genialnosci. Kop dalej trollu
                        • analoga_niet Re: Epstein vol23400 18.02.26, 17:23
                          Ale ja nie o to pytam. Jeśli Trump nie jest wyszczekany to już nie wiem, kto jest. Seksownie też się starał być
                          • vivi86 Re: Epstein vol23400 18.02.26, 18:09
                            Wyszczekany, seksowny nie. I to nie on wyzywał mówiących o pizzagate, wyspie Epsteina i in od zwolenników teorii spiskowych tylko tzw postępowe media.
                            • analoga_niet Re: Epstein vol23400 18.02.26, 18:13
                              Który punkt nie pasuje do Trumpa? Seksownie to kwestia subiektywna, swego czasu uchodził chyba za całkiem hot w pewnych kręgach
                              • princesswhitewolf Re: Epstein vol23400 18.02.26, 19:24
                                Ale on nie ma opinii często tylko bredzi
                          • princesswhitewolf Re: Epstein vol23400 18.02.26, 19:24
                            >Jeśli Trump nie jest wyszczekany to już nie wiem, kto jest.

Co rozumiesz przez " wyszczekany"? Ze jest elokwentny? Ze mowi z ladem i skladem? Ze jest oralnie sprawny?

Ucz się dziewczyno angielskiego. Daleka droga przed toba
                            • analoga_niet Re: Epstein vol23400 18.02.26, 22:40
                              Nie umiesz wyszukać definicji dziewczyno? To masz ją wyżej wklejoną. I może poucz się polskiego to zrozumiesz, że „wyszczekany” to nie jest komplement
                              • princesswhitewolf Re: Epstein vol23400 18.02.26, 22:45
                                Przeciez odpowiedzialam na twoja definicje. Nie jestem dziewczyna.
                                Trump bredzi. Wyszczekany jest sprawny oralnie. On nie jest
                                Styl wypowiedzi Donalda Trumpa jest chaotyczny i nieuporzadkowany, czesto stwarza wrazenie stenkania czy gadania bez logiki. Jego wypowiedzi sa impulsywne i skacze od tematu do tematu, co utrudnia zrozumienie. Czesciowo operuje przesada i niejasnoscia co wywoluje dezorientacje u odbiorcow. Jezyk jest polaryzujacy i agresywny a takze dzieli ludzi na my versus oni
                                • nieobiektywnie Re: Epstein vol23400 18.02.26, 23:50

> Przeciez odpowiedzialam na twoja definicje. Nie jestem dziewczyna.
                                  > Trump bredzi. Wyszczekany jest sprawny oralnie. On nie jest
                                  > Styl wypowiedzi Donalda Trumpa jest chaotyczny i nieuporzadkowany, czesto stwar
                                  > za wrazenie stenkania czy gadania bez logiki. Jego wypowiedzi sa impulsywne i s
                                  > kacze od tematu do tematu, co utrudnia zrozumienie. Czesciowo operuje przesada
                                  > i niejasnoscia co wywoluje dezorientacje u odbiorcow. Jezyk jest polaryzujacy i
                                  > agresywny a takze dzieli ludzi na my versus oni
                                  >

Ten opis pochodzi z chata gpt 😂
                                  • princesswhitewolf Re: Epstein vol23400 19.02.26, 01:07
                                    Chat gpt uzywa okreslen takich jak stekanie i gadanie bez logiki?

Chyba poprawniej wyrazilabym sie piszac: gadac nielogicznie a nie bez logiki
                                • mops4 Re: Epstein vol23400 19.02.26, 11:04
                                  To dokładnie jak twoje wypowiedzi na forum, princess smile
                                  • princesswhitewolf Re: Epstein vol23400 19.02.26, 13:22
                                    Mops4 a ty to kto? Nowy nick? A niby mnie zna .
                                    Nie masz odwagi pisac na jednym stalym nicku i lubisz tak przywalic znienacka z anonimowego? Miernota
                                • analoga_niet Re: Epstein vol23400 19.02.26, 12:12
                                  Wybacz osobo nieidentyfikująca się jako dziewczyna 😀
                              • tania.dorada Re: Epstein vol23400 19.02.26, 01:38
                                Ale on nie jest wyszczekany. Wyszczekana jest Karoline Leawitt. On ma po prostu tupet.
    • princesswhitewolf Re: Epstein vol23400 17.02.26, 20:01
      >Czy to ma jakiekolwiek podstawy?

Zeznania osob oraz w samych emailach jest przeciez o torturach. Ogladaj kogos kto podaje nr emaila i mozesz isc na strone gdzie FBI opublikowalo i przeczytac np. "Podobalo mi sie video tortur" albo "Mysle ze moge ci pomoc z tym ssaniem"
    • trampki-w-kwiatki Re: Epstein vol23400 17.02.26, 20:36
      Wiele lat temu oglądałam wywiady z ludźmi, którzy kiedyś byli dziećmi porwanymi przez takich kretynów i przeżyli. Historie, które opisywali były obrzydliwe. Dotyczyły one osób ze szczytów władz, znanych ludzi. Dokładnie takie same opowieści wypływają z akt Epsteina.
      • simply_z Re: Epstein vol23400 17.02.26, 21:52
        Szokujace jest to ile gwizd showbusinessu jest w to zamieszanych..
        • trampki-w-kwiatki Re: Epstein vol23400 17.02.26, 22:37
          Gwiazdy czy nie, najgorsze jest to, że człowiek potrafi być takim szmaciarzem, do którego nie da się przyłożyć żadnych kategorii etycznych. Odstrzał sanitarny całego tego szlamu powinien nastąpić. I przerobić toto na karmę dla zwierząt.
          • simply_z Re: Epstein vol23400 17.02.26, 22:39
            Niestety..
          • vivi86 Re: Epstein vol23400 17.02.26, 22:57
            No, ale to była podobno teoria szurow i płaskoziemców. I gdzie dziś ta elita intelektualna gardząca motłochem i ich hihi ażury hihi płaskoziemcy hihi spiseg?
            • ferra Re: Epstein vol23400 17.02.26, 23:33
              www.justice.gov/epstein/files/DataSet%209/EFTA01082667.pdf

www.justice.gov/epstein/files/DataSet%209/EFTA01082667.pdf Tekst linku
            • princesswhitewolf Re: Epstein vol23400 18.02.26, 00:09
              A co, ktos udowodnil ze ziemia jest plaska? Haha
              • vivi86 Re: Epstein vol23400 18.02.26, 04:58
                Przeczytaj jeszcze raz tym razem ze zrozumieniem
                • princesswhitewolf Re: Epstein vol23400 18.02.26, 19:25
                  Ale zdajesz sobie sprawe z tego ze nadal sa ludzie wierzacy w plaska ziemie?
                  • taje Re: Epstein vol23400 18.02.26, 20:32
                    Princess, ale vivi nie o to przecież chodziło. Tylko o przykład wyśmiewanej teorii spiskowej, która okazuje się, na przykładzie afery Epsteina, przynajmniej w części prawdziwa. Co prawda płaskoziemcy to słaby przykład, ale to nie było dosłownie o tym, nie o płaskiej ziemi.
                    • princesswhitewolf Re: Epstein vol23400 18.02.26, 20:38
                      Taje ja rozumiem o co chodzi i z ta czescia sie zgadzam. Nie zgadzam sie jednak z upolitycznieniem ze to niby lewica wysmiewala a prawica niu niu- to nie prawda.

To wlasnie Demokraci walczyli i walcza o pelna transparencje. Epstein files.

Pizza Gate z Comet pizzernia byla wymyslona wlasnie skierowana przeciw Clintonowej. No i co sama sobie to wymyśliła by przegrac wybory?

Ze strony Demokratow:
                      Jamie Raskin (czlonek House Judiciary Committee) publicznie wzywal do pelnego ujawnienia dokumentow zwiazanych ze sprawa Epsteina, argumentujac, ze przejrzystosc jest kluczowa dla zaufania publicznego.
                      Jerry Nadler, byly przewodniczacy tej samej komisji, krytykowal ograniczony zakres udostepnionych materialow i podnosil kwestie nadmiernych zaczernien.
                      Sheldon Whitehouse w United States Senate wielokrotnie opowiadal sie za wieksza transparentnoscia w sprawach dotyczacych elit finansowych i powiazan politycznych, w tym w kontekscie sprawy Epsteina.
                      Alexandria Ocasio-Cortez publicznie popierala ujawnienie dokumentow i apelowala o to, by Departament Sprawiedliwosci wyjasnil zakres redakcji oraz podstawy prawne dalszego utajniania czesci akt.

A Republikanka Marjorie Taylor Greene zostala wywalona z partii za krytyke Pam Bondi i DOJ za brak transparentnosci
                      • vivi86 Re: Epstein vol23400 18.02.26, 21:14
                        Owszem, prawda. O sprawie o lat mówili ludzie nazywani szurami, płaskoziemcami i ciemnym prawactwem bo mlodzi wykształceni z wielkich miast i oświecona lewica wiedziała, że nic na wyspie się nie dzieje i panie spiseg. A dziennikarze tak się Bali powyższych etykietek, że nawet nie próbowali sprawdzić tego o czym się mówiło od lat.
                      • vivi86 Re: Epstein vol23400 18.02.26, 21:18
                        Comet wymyślili chroniący klikę Epsteina. Do prawdziwej teorii (pdf) dodali kłamstwo (Comet) by triumfalnie powiedzieć, że całość to spiseg a kto uwierzy choć w części ten szur i płaskoziemca. I pismaki tak się przerazili, że nie zbadali materiału siedzącego im niemal na głowie. Przez prawie 2 dekady?
                        • princesswhitewolf Re: Epstein vol23400 18.02.26, 21:26
                          >Comet wymyślili chroniący klikę Epsteina

Nie. To była internetowa spekulacja, która rozwinęła się na forach i w mediach społecznościowych.

Sprawe Epsteina to znacznie bardziej chca i chcieli ujawnic Demokraci.
                          • vivi86 Re: Epstein vol23400 18.02.26, 21:51
                            Nie. To dodano to doniesień o pizzagate i pdfach.
                            • princesswhitewolf Re: Epstein vol23400 18.02.26, 22:32
                              Dowod?
                        • taje Re: Epstein vol23400 18.02.26, 21:31
                          Tak właśnie bywa - żeby uciszyć temat należy go przejaskrawić, tak żeby odbiorcy uznali, że to mało prawdopodobne i spisali go w poczet odjechanych teorii spiskowych. Klasyczna technika dezinformacji.
                          • princesswhitewolf Re: Epstein vol23400 18.02.26, 21:39
                            taje napisała:

> Tak właśnie bywa - żeby uciszyć temat należy go przejaskrawić, tak żeby odbiorc
                            > y uznali, że to mało prawdopodobne i spisali go w poczet odjechanych teorii spi
                            > skowych. Klasyczna technika dezinformacji.
                            >

Owszem. Tylko stratna byla Clintonowa ktora przez ta teorie przegrala wybory. Wiec ja nie wiem jak to i czym mialo sluzyc demokratom.
                            • taje Re: Epstein vol23400 18.02.26, 21:42
                              A kto mówi, że to miało służyć Demokratom? To było na rękę Epsteinowi.
                              • princesswhitewolf Re: Epstein vol23400 18.02.26, 21:45
                                No vivi mowi.
                          • vivi86 Re: Epstein vol23400 18.02.26, 21:53
                            I dokładnie to zrobiono dodając do sprawy Comet. A libki jak stado baranów uwierzyły dyscyplinując pismaków wyzwiskami od szurów, płaskoziemcow I w ogóle spiseg. Piśnij słowo to postawisz się na równi z mentalnym Podkarpaciem daleko od młodych wykształconych i z wielkiego miasta. Zadziałało na lata.
                            • princesswhitewolf Re: Epstein vol23400 18.02.26, 22:03
                              Pisz po polsku.
                              • taje Re: Epstein vol23400 18.02.26, 22:11
                                Princess, ale to jak najbardziej było zrozumiałe po polsku.
                                • princesswhitewolf Re: Epstein vol23400 18.02.26, 22:24
                                  Ja nie wiem co to sa libki i pismaki. Kojatzy mi sie z polskimi okreslaniami liberalow i PIS. ...I jak sie maja do Pizza gate Comet- to nie jest sprawa polska
                                  • princesswhitewolf Re: Epstein vol23400 18.02.26, 22:25
                                    Poza tym w Polsce lewice okresla sie liberalami? Przeciez to cos innego. Liberalowie to raczej centrum
                                  • taje Re: Epstein vol23400 18.02.26, 22:34
                                    Może niech vivi się wypowie, ale jak dla mnie pismacy to po polsku dziennikarze, a libki w żargonie USA to środowisko zwolenników Partii Demokratycznej. Chodzi o to, że uważane, za bardziej "postępowe" środowiska odrzuciły tę teorie spiskową bo nie wypadało jej podnosić, skoro kojarzyła się z szurią.
                                    • tania.dorada Re: Epstein vol23400 19.02.26, 01:45
                                      Raczej została doprowadzona do szurii. Pogabrykpwano mnóstwo bredni na podstawie zupełnie normalnych e-maili tak, że jak ktoś próbował weryfikować te wszystkie teorie to to faktycznie były wymysły. W rodzaju ktoś tam napisał w mailu “zostawiłeś swoją czarno-białą bandanę” a szuria do tego dopisywała “każdy wie, że czarno-biała
                                      Bandana oznacza seks z dziećmi w tajnym języku bandan”.
                                      • dracaria Re: Epstein vol23400 19.02.26, 11:37
                                        tania.dorada napisał(a):

> W rodzaju ktoś tam napisał w mailu “zos
                                        > tawiłeś swoją czarno-białą bandanę” a szuria do tego dopisywała “każdy wie, że
                                        > czarno-biała
                                        > Bandana oznacza seks z dziećmi w tajnym języku bandan”.

Nie, nie przypisywała po "szursku" i bezpodstawnie, tyko na podstawie obserwacji, że określone słowa pojawiały się podejrzanie często, np. wyrażenie "beef jerky". Jakkolwiek potrawa popularna w USA, to tak jak z tą pizzą - wzmianki o niej w mailach pojawiały się dziwnie często oraz w dziwnych kontekstach. Podejrzewa się, że "beef jerky" to określenie na ludzinę.
                                        To, że jest to nadal tylko spekulacja zupełnie nie oznacza, że można ją z automatu odrzucać.
                                        • tania.dorada Re: Epstein vol23400 19.02.26, 13:29
                                          Nie rozumiesz o czym piszę ale musisz zaprzeczyć.
                                          • taje Re: Epstein vol23400 19.02.26, 13:44
                                            Dramatika musi dla zasady się nie zgodzić, nawet gdy się zgadza. To jej mit założycielski i zrąb tożsamości wink

A co do kodów występujących często w e-mailach Epsteina tu jest ciekawy artykuł. substack.com/home/post/p-187707754

Choć akurat o jerky nic nie ma. To jest jasne, że pizza czy np grape soda to muszą być kody na coś. Kto irl pisze o spotkaniu towarzyskim - o której chcesz iść na pizzę i napój winogronowy? Tak jakby grape soda to był obowiązkowy element menu.

Dentysta to też musi być kod. Wszyscy w umawiają się non stop z dentystą Epsteina, co patrząc na jego uzębienie, wydaje się dość zastanawiające.
                                            • black_magic_women Re: Epstein vol23400 19.02.26, 16:31
                                              taje napisała:

>
                                              > Dentysta to też musi być kod. Wszyscy w umawiają się non stop z dentystą Epstei
                                              > na, co patrząc na jego uzębienie, wydaje się dość zastanawiające.

Czytałam, że jednak z ważnych dziewczyn była/jest dentystką. Jak coś wrzucę jej nazwisko.
                                              >
                                              • taje Re: Epstein vol23400 19.02.26, 16:37
                                                Tak, ostatnia dziewczyna Epsteina, której nota bene załatwił przyjęcie do szkoły medycznej na Columbia U, mimo, że nie miała skończonych wcześniejszych studiów (w USA medycyna to studia na poziomie graduate ).

W e-mailach Epsteina chodziło o innego dentystę (chyba) - wszyscy chcieli się z nim umawiać.
                                                • niemcyy Re: Epstein vol23400 19.02.26, 18:30
                                                  taje napisała:

> W e-mailach Epsteina chodziło o innego dentystę (chyba) - wszyscy chcieli się z
                                                  > nim umawiać.

To rzuca nowe, acz mało zaskakujące, światło na kontakty Mette-Marit, której organizował wizytę u dentysty w USA.
                                              • princesswhitewolf Re: Epstein vol23400 19.02.26, 16:53
                                                No i Epstein mial tam swoj gabinet "dentystyczny"
                                    • vivi86 Re: Epstein vol23400 19.02.26, 06:13
                                      Dokładnie.
                                    • princesswhitewolf Re: Epstein vol23400 19.02.26, 16:52
                                      >libki w żargonie USA

Chyba w zargonie polskim?

W US na liberals mowi sie libs, a obrazliwie libtards

Jak ktos pisze duzo polskimi skrotami slangu z internetu to ja czasem nie wiem o co chodzi
                                      • vivi86 Re: Epstein vol23400 20.02.26, 17:19
                                        Ale to jest proste do domyślenia się
                                        • princesswhitewolf Re: Epstein vol23400 20.02.26, 18:33
                                          Dla kogos kto mieszka w Polsce to moze i tak. Skad mialam wiedziec ze pismak to dziennikarz. Ja od 30 lat nie mieszkam w Polsce. Myslalam ze to od PIS
                              • vivi86 Re: Epstein vol23400 19.02.26, 06:12
                                Piszę.
                      • infinitypool Re: Epstein vol23400 20.02.26, 18:44

> Pizza Gate z Comet pizzernia byla wymyslona wlasnie

Nie bylabym tego taka pewna biorac pod uwaga to co wlasciciel tej pizzerii wrzucal na Insta oraz jakie filmiki z "eventow" w tej pizzerii wyplynely
                        • princesswhitewolf Re: Epstein vol23400 20.02.26, 18:53
                          No przeciez w Pizzerio odbywaja sie party dla dzieci - w kazdej.

Juz dawno by go aresztowano gdyby byly dowody

Pizza Gate istnieje w postaci Epstein Gate i zapewne wielu jakich nie wiemy

Ale wtedy w tamtej Pizzerii nie bylo zadnych podziemi, nic takiego.
                          • infinitypool Re: Epstein vol23400 20.02.26, 19:32
                            Raz jeszcze, poszukaj w necie (pokasowanych juz oczywiscie) postow tego typa - wlascciela - na IG . To co on RAM wrzucal nie zachecalo raczej do organizowania tam Party dla.dzieci.

"Juz dawno bylby aresztowany gdyby byly dowody" haha nke badz naiwna.
                            Aresztowan nie bylo bo Klientela byla taka a nie inna i nikt do tego nie dopuscil
                            • princesswhitewolf Re: Epstein vol23400 20.02.26, 22:16
                              No ale jak ja to teraz znajde. Masz nazwe jego konta?
                              • princesswhitewolf Re: Epstein vol23400 20.02.26, 22:16
                                Albo znajdz prosze i wklej
                    • vivi86 Re: Epstein vol23400 18.02.26, 21:12
                      Dziękuję, choć jedna osoba rozumie co czyta.
          • krypteia Re: Epstein vol23400 20.02.26, 18:42
            Nie człowiek tylko w tym wypadku mężczyźni, bogaci i u władzy. Sądzisz że równie bogate kobiety na bardzo wysokich stanowiskach byłyby w stanie wykorzystywać niemowlęta i torturować ludzi w ten sposób?
            • princesswhitewolf Re: Epstein vol23400 20.02.26, 18:54
              W Epsteina plikach wystepuja tez kobiety - oprawcy wlasnie tacy jak G Maxwell
    • nieobiektywnie Re: Epstein vol23400 18.02.26, 21:00
      Czy ktoś coś wie o co chodzi z Melem Gibsonem? Mignęło mi że on wiedział coś i zaczął gadać o tym już w latach 90 przez co zrobiono z niego wariata i wykopano z Hollywood. Czy ktoś zgłębił temat? Plotki to tylko? Nie miałam czasu ani zdrowia się w to wgłębiać.
      • princesswhitewolf Re: Epstein vol23400 18.02.26, 21:29
        No bo ujawnil ze w Hollywood rzadza satanisci pedofile. Wszyscy brali go za pijaka i wariata a teraz okazuje sie ze to wszystko co mowil to prawda.

Jest masa nagran.

Jakie znowu plotki?! Od dekad 3 znana sprawa.

A takze Michaela Jacksona wrobili jak pokazuja pliko Epsteina. Googluj o tym a znajdziesz
        • nieobiektywnie Re: Epstein vol23400 18.02.26, 21:39

>
          >
          > Jakie znowu plotki?! Od dekad 3 znana sprawa.
          >
          > A takze Michaela Jacksona wrobili jak pokazuja pliko Epsteina. Googluj o tym a
          > znajdziesz
          >

Nie chce mi się googlać. Wolę zapytać na ematce. Jeszcze raz: Czy ja dobrze zrozumiałam? Jackson nie był pedofilem tylko wrobili go w to ludzie od Epsteina???
          • princesswhitewolf Re: Epstein vol23400 18.02.26, 21:42
            To jest wieksze niz " od Epsteina" tylko.
            Ale w tych plikach wyszlo ze Jackson sprzatnal im z przed nosa pare gwiazd ktore wywiozl z ich matkami do Neverlandu.

Sa tez zeznania już dorosłych o tym jak ich nagabywali by zeznawali przeciw MJ.

Jak rowniez jest wiele dowodow ze go sprzątnięto.

Ja nie wiem czy na forum moge o tym tak sobie mowic.
            • taje Re: Epstein vol23400 18.02.26, 21:46
              Dlaczego niby nie możesz? Najlepiej podaj linka do dokumentów DOJ, jeśli masz, to sobie poczytam.
              • princesswhitewolf Re: Epstein vol23400 18.02.26, 21:48
                Jak natrafie znów to ci wysle emailem na poczte.
            • nieobiektywnie Re: Epstein vol23400 18.02.26, 22:04
              Tu mi wieje jakąś tanią sensacją. Niby z jakiego powodu mieliby wrabiać Jacksona z pedofilię? Po co?
              • taje Re: Epstein vol23400 18.02.26, 22:06
                Przecież on już dawno był o to oskarżany. Może nowe informacje rzucają nowe światło na kontekst tych oskarżeń.
              • princesswhitewolf Re: Epstein vol23400 18.02.26, 22:35
                Wyżej bylo o tym jak dziala przeniesienie sensacji by ukryc inna. Zreszta jego lekarz byl skazany. Oni go uśmiercili
              • princesswhitewolf Re: Epstein vol23400 18.02.26, 22:38
                Carter za to zyciem zaplacil
                www.instagram.com/reel/DTWbIK-kz0H/?igsh=bnJuMnJod2RzbTgw
          • taje Re: Epstein vol23400 18.02.26, 21:44
            Tego wątku z akt Epsteina nie znam, ale nigdy nie byłam do końca przekonana, że Jackson to był klasyczny pedofil. On mi wyglądał na zaburzoną psychicznie osobę, która nigdy nie miała prawdziwego dzieciństwa i chciała to naprawić szukając (nieseksualnych) kontaktów z dziećmi.
            • princesswhitewolf Re: Epstein vol23400 18.02.26, 21:53
              No zaburzony byl wiadomo, ale podobno nic takiego nie robil.
            • princesswhitewolf Re: Epstein vol23400 18.02.26, 22:04
              Dzisiaj to jest najciekawszym wydarzeniem. Kongresmen demokratyczny Ted Lieu ktory widzial pliki:

www.instagram.com/reel/DU6H7ntjjjQ/?igsh=bmJjejdyMXV2anpo
              • taje Re: Epstein vol23400 18.02.26, 22:10
                Widziałam. Ale z tego co sama dotąd czytałam wszystko to są zeznania świadków, często anonimowych, brak bezpośrednich dowodów.
                • grey_delphinum Re: Epstein vol23400 18.02.26, 22:33
                  Właśnie miałam pisać , ze Vera. Rewelacyjny serial!
                • princesswhitewolf Re: Epstein vol23400 18.02.26, 22:36
                  Przeciez wszystkie sady i wszystkie sprawy opieraja sie na zeznaniach swiadkow + jest to co jest w plikach i kongresmeni widzieli wiecej niz nam pokazali i o tym Lieu mowi
                  • taje Re: Epstein vol23400 18.02.26, 22:40
                    Ale w tych aktach były często lisity pisane przez ewidentnie chore psychicznie osoby - np. widziałam list, w którym jakaś kobieta twierdziła, że kiedy była w szkole średniej w 1967 r. porwał ją i gwałcił Epstein, a on w tym czasie miał 14 lat (mniej niż ona) i do tego były jakieś inne zupełnie fantastyczne brednie zupełnie z innej epoki. Tak więc w takich przypadkach nie dziwię się, że nikt tego nie badał, bo świadek oczywiście był niewiarygodny.
                    • princesswhitewolf Re: Epstein vol23400 18.02.26, 23:02
                      Taje ale to nie jest tylko ujawnienie tych listow z zamazanymi nazwiskami i calymi fragmentami. Kongresmeni czytali calosc. Ogladalu video na ktorym byla przemoc wobec dzieci. Tam sa video. Dowody na video.

Ja sie nie wypowiem o tym konkretnym liscie kogos tam bo tego nie znam. W wieku 14 lat nastolatki popelniaja przestepstwa. Adolescence seria
                    • black_magic_women Re: Epstein vol23400 18.02.26, 23:13
                      taje napisała:

> Ale w tych aktach były często lisity pisane przez ewidentnie chore psychicznie
                      > osoby - np. widziałam list, w którym jakaś kobieta twierdziła, że kiedy była w
                      > szkole średniej w 1967 r. porwał ją i gwałcił Epstein, a on w tym czasie miał 1
                      > 4 lat (mniej niż ona) i do tego były jakieś inne zupełnie fantastyczne brednie
                      > zupełnie z innej epoki. Tak więc w takich przypadkach nie dziwię się, że nikt t
                      > ego nie badał, bo świadek oczywiście był niewiarygodny.

>
                      Stąd moje pytanie w otwarciu. Co ziarno prawdy, co plewy.
                      • princesswhitewolf Re: Epstein vol23400 18.02.26, 23:40
                        Dla swojej blogiej nieswiadomosci uznaj ze wszystko plewy. Tak latwiej.

I wysmiewaj wszystkie ofiary. Wszak sa rzekome
                        • black_magic_women Re: Epstein vol23400 19.02.26, 00:10

> Dla swojej blogiej nieswiadomosci uznaj ze wszystko plewy. Tak latwiej.
                          >
                          > I wysmiewaj wszystkie ofiary. Wszak sa rzekome
                          >
                          Że niby ja? W którym momencie. Ja jestem przerażona i staram się zrozumieć, jak daleko to zło zaszło. Nie obrażaj mnie proszę.
                          • princesswhitewolf Re: Epstein vol23400 19.02.26, 00:34
                            Nie jest moja intencja obrazac. Raczej chronic. Ludzie ktorzy sie zaglebili w te pliki sa wstrzasnieci. Wszyscy kongresmeni po wizycie w DOJ.
                            • black_magic_women Re: Epstein vol23400 19.02.26, 01:06

> Nie jest moja intencja obrazac. Raczej chronic. Ludzie ktorzy sie zaglebili w t
                              > e pliki sa wstrzasnieci. Wszyscy kongresmeni po wizycie w DOJ.

>
                              Ok. Sama jestem ofiarą nadużycia i trudno mi o tym zapomnieć. Czyli faktycznie jest aż tak źle...
                              • princesswhitewolf Re: Epstein vol23400 19.02.26, 01:10
                                Przytulam nie pytajac o szczegoly.
                                • black_magic_women Re: Epstein vol23400 19.02.26, 01:35

> Przytulam nie pytajac o szczegoly.
                                  >
                                  A ja przyłączam się do Twojej myśli, że to nie ma barw politycznych. W sumie tym komentarzem o radnych (posłach czy kimtam) odpowiedziałaś poniekąd na pytanie z mojego posta. PRZERAŻAJĄCE.
                                  • princesswhitewolf Re: Epstein vol23400 19.02.26, 01:41
                                    No wlasnie. Ja sporo o tym czytam i slucham tych kongresmanow którzy to czytali w szczegółach i czuję sie po paru zdjeciach i tresciach jakbym zjadla wiadro zab. Niedobrze mi
                                    • pani.asma Re: Epstein vol23400 19.02.26, 12:05
                                      Princess po co to czytasz

A co z rodziną królewską skoro część trafi do więzienia ?
                                      • princesswhitewolf Re: Epstein vol23400 19.02.26, 20:49
                                        No mloda para bedzie ciagnac ten biznesuncertain zbyt oplacalny.

Cos ty, nie czytam, zablokowalam sztalugi i clara veritas a ze snejkowa to ja jakos lubie sie droczyc.

Przezywaja to twoje podkrecanie ich jak mrowki okres
                      • princesswhitewolf Re: Epstein vol23400 18.02.26, 23:54
                        Moja rozmowa w odmetach internetu pewnym braunowcem z okolo przed tygodnia:

Video pokazujace Demi Moore całująca 13 letniego syna gleboko w usta. Nie cmok cmok... Głęboko. On na to: ah dla chlopaka to dobre doswiadczenie zyciowe.

Potem sprawa Epsteinai jego komentarz: ah sa takie 13-14 latki ktore same chca! Same sie pchaja! I jako dowod podaje mi Lolita Nabokova. Tlumacze mu ze to ksiazka pisana niby z perspektywy tego zboczenca, jak on to widział. Nie dociera
                        A potem mowi ze on to ma 9 lat mlodsza zone i poznal ja jak miala 17 lat. Ale nie uklada im sie.

No taka oto historia o tym jak mysla niektorzy Polacy. A kobiety nie wierza ze pedofile sa tuz obok

🤦🤦🤦
                        • black_magic_women Re: Epstein vol23400 19.02.26, 00:12

> Moja rozmowa w odmetach internetu pewnym braunowcem z okolo przed tygodnia:
                          >
                          > Video pokazujace Demi Moore całująca 13 letniego syna gleboko w usta.
                          Ona ma 3 córki z Brusem Wi.
                          • nieobiektywnie Re: Epstein vol23400 19.02.26, 00:23
                            black_magic_women napisała:

> princesswhitewolf napisała:
                            >
                            > > Moja rozmowa w odmetach internetu pewnym braunowcem z okolo przed tygodni
                            > a:
                            > >
                            > > Video pokazujace Demi Moore całująca 13 letniego syna gleboko w usta.
                            > Ona ma 3 córki z Brusem Wi.

youtu.be/CAFQvnraf4c?is=FxI9efLV-OfwsB9B
                            To? Ona tam jest nieźle napruta na tym filmie. 🙈 I to nie jest jej syn tylko jakiś kolega z planu z tego co zrozumiałam ona tam ma 19 lat on ma 15. Czy jest to głęboki pocałunek ? Nie mam pojęcia. Sceny dosyć kontrowersyjne jak na dzisiejsze standardy, Czy w latach 90 też byłoby tak kontrowersyjne jak dziś?
                            • princesswhitewolf Re: Epstein vol23400 19.02.26, 00:35
                              Oh nie dopisalam. Juz rozumien dlaczego o corkach mowisz.
                              To byl syn Mimi Rogers
                            • princesswhitewolf Re: Epstein vol23400 19.02.26, 00:38
                              A jakby mezczyzna w jej wieku pocalowal tak 13 latke to byloby ok?

No sorry ale ja sobie nie zycze by jakakolwiek dorosła baba calowala tak mojego 13 latka.
                              Za rok dwa jak sie cmoknie z rowiesniczka to co innego niz z kobieta 20 lat starsza.
                            • black_magic_women Re: Epstein vol23400 19.02.26, 01:05
                              nieobiektywnie napisała:

>
                              >
                              > youtu.be/CAFQvnraf4c?is=FxI9efLV-OfwsB9B
                              > To? Ona t

Ojej, nie. Nadużycie nastolatka.
                          • princesswhitewolf Re: Epstein vol23400 19.02.26, 00:35
                            A jaki to ma zwiazek z tym o czym napisałam? Ze matka dziewczynek ma prawo calowac 13 latka w usta z otwartymi ustami i gleboko? Nie rozumiem
            • princesswhitewolf Re: Epstein vol23400 19.02.26, 01:11
              Taje. Zobacz kanal na Youtube : Redacted. Tam dwoje prawicowcow właśnie zrobilo filmik o Michaelu Jacksonie. Dzis opublikowany
              • dracaria Re: Epstein vol23400 19.02.26, 11:25

> Taje. Zobacz kanal na Youtube : Redacted. Tam dwoje prawicowcow właśnie zrobilo
                > filmik o Michaelu Jacksonie. Dzis opublikowany

To "redacted" to farmienie kasy na tanich i inflantylnych sensacjach. Filmiku o Jakcsonie nie widzę.

W temacie Jacksona polecam tę analizę:
                www.youtube.com/watch?v=udRycb_Uulo
                Analiza zachowania, tekstów, scenicznego imydżu wskazuje, że typ był marionetką w rękach "globalistów", czy jak tam chcecie ich nazywać. Celowo androgeniczny, bezrasowy. Aseksualny, bo chcący uosabiać niewinność dziecka, głoszący pokój i miłośc, a jednocześnie symulujący ruchy frykcyjne na scenie. Siejący przekaz, że tylko wymieszanie ras i kultur dla pokój na świecie, jednocześnie jawnie atakujący białą rasę.
                Świadkowie na jego pedofilię są, ale jak to świadkowie, zwłaszcza w USA - mogą bredzić. Jeśli jednak przeanalizuje się całość jego scenicznego konstruktu, to nie ma żadnych wątpliwości, że był psychopatą, który stworzył swój infantylny wizerunek, aby ukryć swoją naturę i aby jednocześnie propagować globalistyczny i rasistowski przekaz dla ludzkości.

• yadaxad Re: Epstein vol23400 19.02.26, 11:32
                  A royalAndrzejek zatrzymany przez policję.
                • taje Re: Epstein vol23400 19.02.26, 13:54
                  Jest na Redacted. Nie znam kanału. Jak rozumiem, przekaz tego materiału o Jacksonie (nie mam czasu oglądać bo długi) był taki, że nie tylko nie był pedofilem, ale wręcz chronił dzieci, a zwłaszcza młodych aktorów dziecięcych przez pedofilami w Hollywood i dlatego stał się niewygodny i został zlikwidowany. Ja akurat Jacksona nigdy nie słuchałam, jego muzyka nigdy do mnie zbytnio nie trafiała, a i on sam wydawał się zaburzonym osobnikiem z obsesją na tle swojego wyglądu dziwną historią dotyczącą matki swoich dzieci, ale nie wyglądał mi nigdy na pedofila.
                  • princesswhitewolf Re: Epstein vol23400 19.02.26, 20:51
                    Ladnie sie ruszal. Spiewac hmmm no to kwestia gustu
                • princesswhitewolf Re: Epstein vol23400 19.02.26, 20:50
                  >To "redacted" to farmienie kasy na tanich i inflantylnych sensacjach.

Wcale nie. Posluchaj. To sa doswiadczeni dziennikarze akurat
    • headonshouldersbaby Re: Epstein vol23400 19.02.26, 13:53
      Jednym zdaniem podsumuje: gratuluję niezaszczepionym ze nie posłuchali rad satanistycznych pedofilów . Niech folia będzie noszona z chwałą na ktora zasługuje. A wy się dalej zastanawiajcie jak to możliwe że bill gates który przecież tu miał stopy wylizane, po bzykaniu nieletnich Rosjanek i złapaniu od nich syfa, planował z epsteinem jak dorzucić żonie antybiotyk po kryjomu oraz zaangażować WHO w ‚pandemię’ i jak mu się to udało. Brawo za zawierzenie swojego zdrowia temu panu oraz za waszą liberalną nienawiść do teorii spiskowych. Jakbyście jeszcze doczytały satanistyczna Biblię to tam też doczytacie o ‚wolności’ do seksualności aborcji oraz skakania z kwiatka na kwiatek i wszelkich progresywnych dewiacji promowanych przez elyty. Pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka