Dodaj do ulubionych

[spam] SUKNIA ŚLUBNA :)

IP: *.szel-sat.com.pl 14.09.03, 13:52
Sprzedam suknię firmy Margarett, model Collins z kolekcji 2003. Jestem jej pierwszą właścicielką. Suknia jest dwuczęściowa, ecru, bardzo wygodna, lekka i niezwykle wdzięczna. Spódnica pokryta jest warstewką wykończonego koronką tiulu, który nadaje całości lekkości i zwiewności. Gorset zapinany na zamek, opuszczane ramiączka. Do sukni dodam gratis halkę na jednym kole (można regulować jego obwód, a zatem i długość spódnicy), nad pupą ma ?kuperek?. Rozmiar 38, wzrost 170-178 cm (zależy od wysokości obcasów i średnicy koła w halce).Mogę również odstąpić satynowe buty ecru z paseczkiem, obcas 6,5 cm, rozmiar 38. Całość po specjalistycznym praniu. Cena: 1100 zł (katalogowa: 2300 suknia + 180 halka). Zainteresowanym mogę przesłać zdjęcia mailem.
Kontakt: magdalenca@wp.pl
Obserwuj wątek
    • dociek Re: [ironia] SUKNIA ŚLUBNA :) 14.09.03, 14:08
      Już Ci przeszło? Hihi! Warto było tyle forsy na to wywalać?
    • czarna33 Re: [spam] SUKNIA ŚLUBNA :) 14.09.03, 14:24
      Chyba sie zdecyduje.Ten "kuperek" przewazyl szale moich niepewnosci.
      • dociek Re: [spam] SUKNIA ŚLUBNA :) 14.09.03, 14:28
        Nie przesadzasz Czarna? Masz przecież wszystko na miejscu? Chcesz powrotu mody
        a'la rokokoko? :-p Ja bym na to poszedł ;-) , ale w męskim, własnym wydaniu...
        • czarna33 Re: [spam] SUKNIA ŚLUBNA :) 14.09.03, 14:30
          Wlasnie sobie wyobrazilam Ciebie Docku w tej sukni:))))))).Zastanow sie
          powaznie,zwlaszcza ze kolor pasuje do Ciebie idealnie.
          • dociek Re: [spam] SUKNIA ŚLUBNA :) 14.09.03, 14:39
            Uhmm, nie lubię długich kiecek... :-p :-D

• czarna33 Re: [spam] SUKNIA ŚLUBNA :) 14.09.03, 15:09
              Za pomoca halki mozesz regulowac dlugosc,wiec mozesz wystapic w wersji -za
              kolanko lub calkowicie mini.Tylko trzeba bedzie wtedy nogi wydepilowac:))
              • dociek Re: [spam] SUKNIA ŚLUBNA :) 14.09.03, 15:35
                Wolałbym jednak pumpy w łososiowo-błękitną dużą, ukośną kratę i do tego
                gładkie różowe podkolanówki... ;-)
                • Gość: selma2003 Re: [spam] SUKNIA ŚLUBNA :) IP: *.szel-sat.com.pl 14.09.03, 17:51
                  Proponuję do tego stroju halabardę oraz zmianę obywatelstwa:)
                  • dociek Re: [spam] SUKNIA ŚLUBNA :) 14.09.03, 19:15
                    Halabarda może być, ale dlaczego to obywatelstwo do zmiany?! Przecież jestem
                    duszą i sercem związany z ojczyzną mą. Nawet więcej, jestem lokalnym patriotą.

Dwa robale obłe i podłużne, syn i tata, grzebią sobie zawzięcie w gównie w
                    poszukiwaniu odrobiny jadalnych składników. Zezłoszczony mało owocnymi
                    poszukiwaniami synek robal pyta ojca: - tato, czy my nie możemy jak inne,
                    normalne robaczki pożerować sobie w słodkiej śliweczce, w aromatycznym
                    jabłuszku, czy soczystej gruszeczce? Oczywiście synku - odpowiada tatuś.
                    Możemy! Ale wiesz mój młody człowieku, funkcjonuje jeszcze takie pojęcie
                    jak: "patriotyzm".
                    • Gość: selma Re: [spam] SUKNIA ŚLUBNA :) IP: *.szel-sat.com.pl 14.09.03, 21:16
                      Czytając opis Twojego stroju wyobraziłam sobie ... gwardzistów papieskich, no i
                      dlatego ta halabarda i koniecznie obywatelstwo szwajcarskie.
                      A ku Twemu patrotyzmowi, a przede wszystkim lokalnej wiedzy, chylę czoło:)
                      • dociek Re: [spam] SUKNIA ŚLUBNA :) 15.09.03, 08:31
                        Nigdy nie będę cieciem w tej instytucji, nawet jako zupełny, bezdomny pauper,
                        ale do Szwajcarii nic nie mam.
      • Gość: ryża małpa Re: [spam] SUKNIA ŚLUBNA :) IP: *.szel-sat.com.pl 14.09.03, 18:52
        czarna33 napisała:

> Chyba sie zdecyduje.Ten "kuperek" przewazyl szale moich niepewnosci.

Hi hi, Czarna , masz zamiar brać ślub drugi raz czy chodzic w tej sukni z
        kuperkiem po domu?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka