joannabarska 29.05.08, 16:46 passent.blog.polityka.pl/ Oto blog. Wspaniała lektura dająca wiele do myslenia. Dla mnie rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wampir-wampir Re: Warto poczytać Passenta 29.05.08, 17:26 Dopiero teraz to odkryłaś? Współczuję... Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Warto poczytać Passenta 29.05.08, 17:56 ci trzej opisani przez Passenta mają jedną cechę wspólną - nie donosili do SB. NIe dziwię się, że Passent ich nie lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Warto poczytać Passenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 18:57 ale jak ten Passent spadl na 4 lapy najpierw uciekl przed nowa wladza, amerykanscy Zydzi dali mu prace na Uniwerysytecie w USA potem swoi wrocili , dostal posadke na placowce a teraz gwiazda TVNu i jak sie martwi o Rakowskiego milioner a dzialacze z Solidarnosci lubelskiej przymieraja glodem Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: aron popierający palikota!!!! 29.05.08, 21:47 czy ja popieram Palikota? Stwierdzam tylko że Palikot nie współpracował z SB. To jest poparcie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy Re: aron popierający palikota!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 19:30 a skąd ty wiesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bird Nie warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 19:42 Passent?Daniel? JB pisze, ze warto czytac, ze rewelacja!!!??? Co to za "mądra" kobita! Az mnie cos skreca na te jej mądrosci. Towarzyszko: zamilknij, zniknij z postow. Radze dobrze, bo mi szkoda starszej , komunistycznej redaktorki, by sie tak kompromitowala. Czy Joannobarska nie zauwazylas, ze czasy sie zmienily, juz Twoje poglady sa niemodne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekn66 Nie warto! IP: 92.10.25.* 09.07.08, 00:49 Nie warto. Passent to wicirus wszystkich etapow. Jego czas juz dawno powinien minac, a to, ze nie minal swiadczy o patologii naszego zycia publicznego. Po za tym po co komu blog powtarzajacy propagande @Gazety Wyborczej@ Odpowiedz Link Zgłoś