Gość: Qba22 IP: 212.182.123.* 20.09.03, 14:03 Moja dziewczyna rozpoczyna studia na pielęgniarstwie AM w Lublinie, czy macie dla niej jakieś rady? Dzięki za info :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lekarz-emeryt Re: pielęgniarstwo na AM? IP: *.lublin.mm.pl 20.09.03, 14:15 Nie wiem dlaczego tytuł pielegniarstwo na AM jest zakończone znakiem zapytania. Ten wydział funkcjonuje od wielu lat. A co radzić? Samozaparcia, owocnej nauki w zdobywaniu zawodu, kochania ludzi, zwłaszcza tych potrzebujących pomocy i życzliwości, oraz nadziei, że kiedyś w naszej służbie zdrowia będzie lepiej. Ja w to wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
nike18 Re: pielęgniarstwo na AM? 22.09.03, 14:08 Ja studiuje na Wydziale Pielegniarstwa na AM a dokładnie położnictwo, zycze Twojej dziewczynie samych sukcesów. Ja wybierając po raz drugi nigdy już nie wybrałabym zawodu pielegniarki czy położnej. Studia na tym kierunku nie sa trudne, można spotkać wielu wspaniałych ludzi i nauczyc sie wielu pożytecznych rzeczy, sa też minusy ale to już sama sie przekona. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś