Gość: gość IP: *.chello.pl 19.06.08, 20:44 witam. mieszkam na czechowie. zostałam szczęśliwą posiadaczką kotka. muszę wybrać weterynarza, najchętniej w mojej okolicy. proszę o rady, gdzie jest dobry weterynarz, a kogo unikać. dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ejno Re: weterynarz 20.06.08, 09:07 Ja zasuwam ze swoim burkiem na ul. Stefczyka do prywatnego, jestem zadowolona. Ale ilu ludzi tyle opinii, pewnie znajdzie się ktoś niezadowolony:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes Re: weterynarz IP: *.chello.pl 20.06.08, 14:43 dokladnie znalazla sie osoba ktora niepoleca weterynarza na stefczyka,w tym hotelu niedbaja o zwierzeta,kiedys oddalam tam mojego psa na qwekend bo wyjezdzalam i niemoglam go ze soba zabrac.po odbiorze psa okazalo sie,ze nikt sie nim niezajmowal,niewyprowadzil na spacer,przez 2 dni siedzial w klatce,a zalatwil sie przy gl.wejsciu jak po niego przyszlam.a pieniadze to niewiem za co wzieli. na czechowie niema dobrego weterynarza,ja jezdze do kliniki na gleboka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina Re: weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.08, 10:20 Od lat korzystamy z pomocy dr Janiszewskiego, Młodej Polski 18, wieżowiec za Orfeuszem (przy wąwozie) Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: weterynarz 24.06.08, 15:07 Widzisz, ja mam złe doświadczenie z głębokiej, po leczeniu tam mój pies o mało kopyt nie wyciągnął. Jedyni dobrzy lekarze to Pan doktor od oczu i Pani chirurg...nazwiskami sypała nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nona Re: weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 11:10 dobry weterynarz jest na ul.Dolnej Panny Marii.ADAM WASAK .polecam Odpowiedz Link Zgłoś
wadera01 Re: weterynarz 05.07.08, 15:46 Weterynarz na ul.Dolnej Panny Marii- bez obaw można powierzyć swoje zwierzątko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fjo Re: weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 17:49 Przez kobietę z tej lecznicy zmarła mi Mysia!:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja n ajakiej podstawie wysuwasz takie oskarżenie? IP: *.ip.netia.com.pl 03.03.10, 14:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sindi Re: weterynarz IP: 31.61.67.* 08.03.12, 00:25 Ta kobieta Z dolnej Panny Marii nie jest weterynarzem tylko mikrobiologiem...Oszustwo goni oszustwo. uważajcie na tych ludzi. Mojego psa też załatwili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: weterynarz IP: 31.61.67.* 08.03.12, 00:18 To jakieś jaja,tam jest niebotycznie drogo!!!! Uczciwość też pod znakiem zapytania, operowałam tam mojego psa, błagałam o dobrą diagnozę, zrobiłam uprzednio badania krwi prześwietlenia. Pan weterynarz wmówił mi, że pies ma jednego guza. Po operacji okazało się, że zostawił dwa inne w sąsiedztwie. Kiedy zwróciłam na to uwagę powiedział że wyrosły,,,,OD OPERACJI MINĘŁY CZTERY DNI. Zaproponował kolejną operację. Zapomniałam....za każdy zastrzyk po operacji płaciłam 3 razy tyle co na ulicy Głębokiej, dodam że robiłam je sama bo zrobienie to kolejne 20 złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: weterynarz IP: *.dynamic.chello.pl 23.09.12, 11:18 zły weterynarz drogi złe diagnozy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,,,, Re: weterynarz IP: *.dynamic.chello.pl 23.09.12, 11:23 nikomu nie polecam i przestrzegam przed weterynarzem na ul. dolnej panny Marii. bardzo drogo złe diagnozy doprowadzili do tego ze musieliśmy uśpić pieska szczeniaczek tak lecza by zarobic a nie wyleczyć Odpowiedz Link Zgłoś
wypasiona_foczka Polecam Azorka 05.07.08, 20:19 Wg. mnie najlepszymi lekarzami z jakimi miałam okazję się spotkac są weterynarze z lecznicy "Azorek". Lecznica jest przy Globusie, chyba ul. Chrobrego ale sprawdź w jakiejś wyszukiwarce. To drugi koniec miasta ale naprawdę warto. To lecznica wyspecjalizowana w kotach ale leczą tez inne zwierzaki. Lekarze sa przyjaźni, indywidualnie patrzą na każdy przypadek, dużo tłumaczą i wyjaśniają. Mojego kocura juz kilka razy zdjęli śmierci z wideł za co jestem dozgonnie wdzięczna. Specjalizują się tez w nietypowych, trudnych przypadkach no i jest tam tanio. Absolutnie polecam bo miałam juz do czynienia z mnóstwem vetów a z Azorka są bezkonkurencyjni. --- "Trzeba żyć tu by wiedzieć, co dosłownie jest co noc Gdy samochody płoną, latarnie gasną, Los przypadkowych pieszych łapie za gardło. Ten świat jest pułapką, tu nawet z nieba wrócę Ten świat to Bałuty, stąd nie da się uciec..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Polecam Azorka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.12, 10:13 czesc!! Ile mnie wiecej kosztuje tam wizyta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abulka Re: weterynarz IP: *.it-net.pl 10.07.08, 07:28 napewno omijaj azorka na Chrobrego i chiron vet na Szmaradowej Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: weterynarz 10.07.08, 13:18 No ja u "Azorka" też miałam przeboje, dlatego z Piastowskiego zasuwałam na drugi koniec miasta do weterynarza ehhh. Jak widać każdy się naciął na tego samego lekarza lub jest z niego zadowolony. Tak naprawdę muszisz sama znaleźć "swojego", szukajcie a znajdziecie, byle nie po trupach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnkaKw Re: weterynarz IP: *.enterpol.pl 11.07.08, 12:14 Najlepszy psi lekarz to pan Jacek Kutrzuba z Głębokiej.Ma też prywatny gabinet na Romera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: weterynarz IP: *.chello.pl 24.07.08, 15:06 korzystam w końcu z usług na młodej polski. myślicie , że to dobrze? w sumie chyba nie mam powodu do narzekań... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina Re: weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.08, 21:18 Mój pies przeżył ponad 15 lat, będąc pod opieką dr Janiszewskiego z Mlodej Polski. I nadal ma się nieźle jak na swój wiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina Re: weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.08, 10:49 > Mój pies przeżył ponad 15 lat, będąc pod opieką dr Janiszewskiego z Mlodej > Polski. I nadal ma się nieźle jak na swój wiek. Kiedy to pisałam, był upalny dzień (sobota) i pies, choć stary i z przewlekłymi schorzeniami (niedomykalność zastawki mitralnej, kamica szczawianowa, niewydolność nerek - na szczęście niezbyt ciężka)czuł się nieźle, normalnie jadł i spacerował. Następnego dnia - w upalne niedzielne południe - nagle upadł, nie był w stanie chodzić, przewracał się - rozpacz. Doktor Janiszewski leczył go przez kilka dni - wizyty domowe, zastrzyki, po kilku dniach ekg. I już od wtorku pies czuł sie coraz lepiej, każdego dnia robił postępy. Na spacer wychodziliśmy z asekuracją - wyprowadzałam go podtrzymując, w kapoku, by się nie przewracał. Po 5 dniach zainteresował się jedzeniem. Po tygodniu chodził bez pomocy i podnosił nogę! Dziś czuje sie niemal tak dobrze, jak przed tym zdarzeniem - najpewniej był to zator - i jest to zasługa jego samego, niesamowitej woli życia, jaką wykazał, ale przede wszystkim wspaniałego lekarza. Mam tu na myśli gotowość niesienia pomocy w każdych okolicznościach, elastyczność w podejściu do obranej metody leczenia, cierpliwe odpowiadanie na pytania i wspaniałe podejście do zwierząt. Dziękujemy, Panie Doktorze Alina i Puma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: weterynarz IP: 195.117.240.* 03.03.10, 11:16 Dziękuję za opinię:) przez prawie rok chodziłam z moją sunią do przychodni na Stefczyka. Ale nie widzę żadnej poprawy. A ze świnkami morskimi na Stefczyka w ogóle nie ma po co jechać:( strata czasu, pieniędzy:( od tygodnia słyszę od lekarzy, że nie wiedzą co się dzieje ze świneczką, na co choruje:( a skóra jest cała w strupkach. Dziś wybieram się do dra Janiszewskiego, jest podobno fantastyczny. Z moja jamniczką też pewnie tam pojadę:) pozdrawiam wszystkich miłośników zwierzaków:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: weterynarz IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 21.03.12, 18:11 nie podzieliłabym tej opinii, usuną mojemu psu tarczyce i przez lat się nie skapną, dopiero inny lekarz to stwierdził ,pies o mało nie zdechł nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: weterynarz IP: 91.200.92.* 04.08.08, 14:57 Polecam pana doktora Cichorzewskiego. Ma gabinet na 1.górce sławinkowskiej. Lekarz z powołania, oddany, ma niesamowite podejście do zwierzątek, przytula je, całuje. Moja Tina nie boi się wchodzić do gabinetu, skacze i wita się z doktorem! Jest rozważny, doświadczony i zawsze znajdzie czas dla zwierzaków:) I co ważne, zawsze walczy do końca! 4 lata temu, kiedy inni lekarze chcieli uśpić moją Tinę, pan doktor Cichorzewski podjął się bardzo skomplikowanego zabiegu i moja suczka żyje aż do dziś:) Szczerze polecam, to osoba, której można zaufać:) Odpowiedz Link Zgłoś
kadrel Re: weterynarz 11.06.09, 16:21 Tylko i wyłącznie dr. Aneta Koczmara, lecznica NOE, Wierzbowa5 ( przy kosciele św. Maksymiliana na Bronowicach) Nie leczy w ciemno, na miejscu pełna diagnostyka. Tylko trzeba poczekać w kolejce. Ale, z kolei, z jakiegoś powodu te kolejki u niej są, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joannn Re: weterynarz IP: 212.106.23.* 27.07.10, 17:49 Zdecydowanie POLECAM !!!!! Pani doktor Koczmara to bardzo kompetentny lekarz. Trafiłam do Niej z kotkiem w stanie bardzo ciężkim - poprzedni wet leczył go pół roku, nie wykonując prawie badań, a do tych co zrobił nie miałam wglądu. Co prawda leczenie trwa kilka miesięcy, ale spustoszenia jakie poczyniły lamblie były ogromne :((( URATOWAŁA naszego pieszczocha!!! Na miejscu, od ręki była pełna diagnostyka, nic "w ciemno". Z całą odpowiedzialnością możecie zaufać temu wetowi. Pozdrawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: weterynarz IP: *.ennet.pl 07.11.12, 14:51 Ja osobiście nie polecam pani Anety Koczmary, lecznica Noe, ponieważ nie zdołała uratować mojej Suni która chorowała na ropomacicze, tak psiaka wymęczyła że byliśmy zmuszeni ja uśpić. Po operacji, zamiast przechodzić w klinice rekowalescęcję to musiałam odrazu zabrać sunię do domu, czy to normalne? Nie polecam tej kobiety!!!!!! a że sa kolejki do niej to nie oznacza że jest dobrą weterynarz. Kilkanaście osób już mnie przed nią ostrzegało, tylko szkoda że tak późno, bo może moja Sunia by jeszcze żyła!!!! :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: weterynarz IP: *.centertel.pl 13.03.13, 21:19 Również nie polecam Pani doktor Koczmary. Tak mi zestresowała szczeniaka że na widok i zapach swojej książeczki zdrowia warczy i się trzęsie. Owszem jest miła..... ale tylko na pierwszej wizycie. Koszty wizyty są nieobliczalne, ponieważ sama wizyta kosztuje w zależności od pacjenta potem dochodzą inne rzeczy o których właściciel zwierzaka jest informowany po fakcie czyli zamiast 30 zł po 15 min robi się 130 itp. Co do trafności diagnozy to też kwestia do dyskusji. Ta Pani ewidentnie prowadzi tą przychodnie dla zrobienia dużej kasy w krótkim czasie. A i jeszcze jedno! Czy dobry weterynarz podczas obcinania paznokci powinien uszkodzić pazur????? Bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: weterynarz IP: 80.51.153.* 02.03.10, 16:57 Witam Według mnie najlepsza przychodnia weterynaryjna to ,,Pazur" na ulicy Sudeckiej 126 w Lublinie szczególnie polecam p. Patrycję Goleń doświadczonego lekarza weterynarii, życzliwa i pomocna w każdej sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elasia Re: weterynarz - dr Rafał Rzezak - Chironwet IP: *.nplay.net.pl 17.03.10, 13:10 Polecam doktora Rafała Rzezaka z lecznicy Chironwet na Szmaragdowej. Jedynie on w tej lecznicy jest profesjonalistą, lekarzem godnym zaufania i przyjaznym dla zwierząt i właścicieli. Juz nie raz uratował zwierzęta leczone u innych i poprawiał kolegow po fachu. Pan doktor nigdy mnie nie zawiódł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystan Re: weterynarz - dr Rafał Rzezak - Chironwet IP: *.adsl.inetia.pl 16.01.14, 01:26 Bardzo dobry lekarz. Wysokie kompetencje, świetny kontakt ze zwierzakiem i jego właścicielem. Uratował naszego pieska, mimo iż w innej lecznicy było to niemożliwe. Można mu w pełni zaufać, powierzając mu swojego zwierzaka. A ponadto bardzo sympatyczny i życzliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanin Re: weterynarz IP: *.speed-net.pl 08.09.10, 14:19 Ja tez mieszkam na czechowie, ale do dr janiszewskiego nigdy nie chodzimy. Najlepszym wterynarzem jest dr Wasak. Prowadzi juz mojego drugiego psa i do zadnego innego weterynarza bym psa nie oddala. A na Stefczyka nie ma co isc nawet. Kase zedra tylko, a zwierzeta maja gdzies. Moj pies malo nie wyskoczy z siebie jak tylko podchodzi blisko do kliniki. Unikaj jak ognia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lentilka Unikajcie wetów leczących "na oko" IP: *.lublin.mm.pl 25.09.10, 18:43 Nigdy przenigdy nie chodźcie tam gdzie wet leczy na oko, bez badań. Znam wielu takich, którzy potrafią leczyć na nerki albo koci katar, a kot ma FIPa... I jak ognia unikajcie takich, którzy zawsze pakują steryd, czy trzeba czy nie. Jedna taka MUNDRA, dobiła sterydem mojego psa, który był otruty. Dopiero dwa dni później, jak zobaczyła wyniki krwi to zaczeła leczyc , ale bylo za późno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaune Re: Unikajcie wetów leczących "na oko" IP: *.acn.waw.pl 03.10.10, 22:42 JA polecam dr Janiszewskiego, przyjmującego przy młodej polski! Chciałabym mieć takiego interniste, wspaniale podejscie do zwierzaków oraz ich opiekunów. I przede wszystkim skuteczny! Wyleczył moją kotkę. Polecam go z calego serca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: weterynarz IP: *.chello.pl 05.10.10, 21:18 radzę postępować z wyborem weterynarza tak, jak z wyborem lekarza dla siebie samego - iść tam, gdzie sa kolejki, a kolejki są przede wszystkim przy Stefczyka. Osobiście polecam dr. Czerniaka, choć jego gawędziarstwo przyprawia o skręt jelit u właściciela psa. Co do dr.Janiszewskiego - znane mi było małżeństwo prześwietnych lekarzy (małżeństwo) o tym nazwisku, ale ww pan dr nie ma z nimi nic wspólnego. Za pogawędkę na temat ciąży urojonej, pomacanie sutków i zapisanie jodyny (na karteczce) zainkasował 50,00 zł (6 lat temu). Psiak przeniesiony został wiekuiście do Przych. Małych Zwierząt przy Stefczyka, choć sterylizacji poddana została u dr. Badala (może jednak jakoś inaczej?) przy Dr.Męcz. Majdanka - lekarz także godny polecenia (ale tylko on, bo tłuściutki w średnim wieku jest czystym zdziertusem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borek_inc Re: weterynarz IP: 89.167.24.* 16.10.10, 20:15 Ja ze swoją tiną chodzę do weterynarza na Braci Wieniawskich.Facet ma dobre podejście do zwierząt ,tanie usługi i przede wszystkim dobrze leczy.Moja jamnisia ma 16 lat i jeszcze się nie wybiera na tamten świat ,mimo 2 operacji wycinania nowotworów i paraliżu tylnych kończyn(które zostały wyleczone).Staruszka pobryka jeszcze pare latek ;))A co do weterynarza na stefczyka nie polecam ,raz byłem zmuszony w niedziele odwiedzić tą przychodnię dla pupili ,nic nie zrobilio a wzieli sporo kasy za wizyte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: weterynarz IP: *.lublin.mm.pl 19.10.10, 08:47 Kilka lat temu miałam szczurki i zawsze korzystałam z pomocy tych lekarzy na Głębokiej. Teraz mam dwa kotki, szczurków już nie (koty ich nie zjadły :) ). Oni zawsze mi pomagali i pomagają (dr Dorotka i dr Maciek). Otworzyli teraz prywatny gabinet na Balladyny i nadal pracują na Głębokiej, będziemy mieli bliżej. Mają swoją stronę: www.lublin-weterynarz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnkaZ Re: weterynarz IP: 83.238.56.* 14.11.10, 20:11 Wszystkie moje zwierzaki leczę na ul Żywnego. Bardzo miła i kompetentna pani doktor. Z czystym sercem mogę polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pancia Re: weterynarz IP: *.nplay.net.pl 05.01.11, 22:52 I ja dopisuje swoj glos serca i WIELKIEGO UZNANIA dla Kliniki "Chironwet"lublin-na ul.Szmaragdowej!!! Profesjonalny sprzet, opieka, obsluga i wszystko co trzeba..A Pan dr Rafal Rzezak to Mistrz w fachu i prawdziwy lekarz z powolania-OBY WIECEJ TAKICH JAK ON! GORACO POLECAM-nawet jesli macie do przejechania caly Lublin-naprawde warto!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Psia mama Re: weterynarz IP: *.enterpol.pl 07.01.11, 12:52 Ja z kolei gorąco mogę polecić dr.Ostaszewicza ze Stefczyka. Ma dobre podejście i do zwierzaków i do ich właścicieli. Jest bardzo kompetentny i skuteczny.A to chyba najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_gol Re: weterynarz 18.01.14, 20:13 Ja też bardzo polecam Klinikę "Chiron -Wet" i Pana dr Rafała Rzezaka. Lekarz z prawdziwego zdarzenia!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inga Re: weterynarz IP: 62.233.138.* 03.04.11, 08:46 Fajni i dobrzy są w tym co robią. Ostatnio sterylizowali mi moją sunię, przy okazji odkryli niedobrego guza i zajęli się nim. Oboje doktorzy leczyli mi moje zwierzaki (na przemian :) ) na Głębokiej gdzie pracują także. Sunia już ma się dobrze. Teraz do 15 kwietnia mają promocję na sterylizację w ramach marcowej ogólnopolskiej akcji organizowanej przez stowarzyszenie Arka. Było o tym w TVN. U nich dłużej niż w całej Polsce. Zachęcam wszystkich, sterylizujcie swoje zwierzaki dla ich dobra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: weterynarz IP: *.centertel.pl 25.05.11, 13:12 proszę o adanie dokładnego adresu lub numeru do tej przychodni lub nazwisko lekarza pilne bo mam mało czasu inaczej lusia juz nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniaw Re: weterynarz IP: *.lublin.mm.pl 04.04.11, 22:42 Najlepszy weterynarz to dr Andrzej Milczak!!! Nie tylko jest świetnym fachowcem, ale również wspaniałam człowiekiem. Dziękuję PANIE DOKTORZE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: weterynarz IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.11, 18:14 Napewno nie idzcie na Rubinową (osiedle Poręba, Czuby). Tam Pan doktor leczy zwierzaki będąc po piwku i śmiało pije podczas wizyt zwierzaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: weterynarz IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.08.11, 10:36 Dobrzy specjaliści są na Stefczyka. Polecam zwłaszcza panią dr Wójtowicz, ewentualnie doktora Sokołowskiego. Tyle, że poliklinika się ceni. W nagłych przypadkach mozna jechać jak w dym. Weterynarza "pierwszego kontaktu" mam na LSM-ie - ul. Śmiałego, Gabinet AZOREK, mimo że mieszkam w drugim końcu miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocia mama Re: weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.12, 10:16 Ja kiedyś byłam na ul Gorskiej, nie wiem czy jest tam jeszcze ta klinika. Urzędował tam super przystojny Pan doktor. Miły czuły dla zwierząt, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: weterynarz IP: *.dynamic.chello.pl 26.03.12, 08:34 Ja mam fatalne doświadczenia z gabinetem ZDROVET na milenijnej - Pani dr przez 3 miesiące leczyła mi kociaka , zapominając o tym iż kotu należałoby zrobić konkretne badania krwi , moczu , prześwietlenie a nie działać w ciemno co właśnie robiła ( brak jakichkolwiek badań na miejscu , nawet morfologii !!!)- efekt kotek nie przeżył . Po sekcij na Stefczyka okazało się iż przyczyna była zupełnie inna niż to na co był leczony - PORAŻKA na całego !.L. ps. na Stefczyka polecam , mają przede wszystkim sprzęt do diagnostyki i fachową obsługę , ja niestety dowiedziałam się o tym za późno.L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: zdrovet IP: *.ennet.pl 04.06.12, 17:30 Ja również przestrzegam przed gabinetem ZDROVET przy ul.Organowej.Mieliśmy sytuację bardzo podobną do powyższej.Pani doktor nie słuchała uwag właściciela zwierzęcia , leczyła bez diagnostyki {badania laboratoryjne,RTG,USG}.Mój kotek też nie przeżył ,mimo kilkumiesięcznego leczenia,gdyż był leczony zupełnie nie na to, na co był chory.A być może wystarczyłoby jedno prześwietlenie jamy brzusznej...Dodam,że mój drugi kot po zabiegu kastracji wykonanym w tym gabinecie, też ledwo uszedł z życiem.PROSZĘ wiec,dla dobra waszych zwierząt,omijajcie ZDROVET szerokim łukiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!R. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdrovet Re: weterynarz IP: *.dynamic.chello.pl 30.01.13, 13:25 Zgadzam się z poprzedniczkami - "gabinet"omijać szerokim łukiem !!! Iza . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati dr na Młodej Polski IP: *.adsl.inetia.pl 23.10.13, 03:11 ja również polecam serdecznie dr z młodej polski.. jak miałem 18 lat kupiłem psa , który miał się okazać pekińczykiem lecz tylko miał... była bardzo chora bo jej nikt nie zaszczepiał ale dr ją wyleczył pzdr wielkie dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odradzam, polecam Re: weterynarz IP: *.31.14.170.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.05.15, 01:15 Przywiozłam na Stefczyka moją malutką kruszynkę, ponieważ była chora na Babesziozę (podobno) 3 dni podawania leków nic nie dało (jeździłam na Majdanek nie polecam, wizyta wyglądała tak : zastrzyki, pieniądze, dom. Zero zainteresowania z ich strony)!!! O godzinie 23 pojechaliśmy na Stefczyka... psinka zdychała na moich oczach.. doktor który akurat miał dyżur, przebadał ją, stwierdził, że nic poważnego się nie dzieje, nie jest odwodniona i da tylko leki. Natomiast ja bałam się nocy, że nie przeżyje i zostawiłam ją na noc w "szpitalu" .. Z rana około godziny 10 zadzwoniłam. Dostałam szokujące informacje, że pies jest w krytycznym stanie, że wyniki są fatalne, wątroba uszkodzona, że ciągle jest pod kroplówkami, itd.. (A było mówione w nocy, że nic się nie dzieje) Następnie o godzinie 14 zadzwoniłam i zapytałam jak się sunia czuje.. Odparli, że jest już o wiele lepiej, że sunia jest bardzo "aktywna" na spacerach.. Postanowiłam, że ją odwiedzę. Około godziny 16 byłam już na miejscu.. Z sunią było jeszcze gorzej! Wcale nie chciała się ruszać na spacerze, zaczęła śmierdzieć, psuła się od środka i była bardzo ale to bardzo SMUTNA I WYSTRASZONA jakby była bita! Uśmierciliby mi psa! Druga sprawa, to ich wysoka cena :) Od godziny 00.00 do około 17 wyciągnęli ode mnie 275 zł!! Zdzierstwo!!!! Chcą tylko zarobić, a nie pomóc zwierzęciu!!! Polecam weterynarza na UL. TYMIANKOWEJ 7, dali w ogóle inną diagnozę, była to parwowiroza.. pies po pierwszym dniu leczenia odżył, zaczął machać ogonkiem, pić wodę!!! Mam nadzieje, że przeżyje, jak nie to dam popalić tym "znachorom" ze Stefczyka i Majdanka!!! Aby pieniądze w głowach! Nie mają serca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akim30 Re: weterynarz IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 25.05.15, 09:41 Od niedawna mieszkam w Lublinie i chodzę tu ze swoim beaglem do weterynarz która pracuje w przychodni dla zwierząt na tymiankowej. Mają tam cały potrzebny sprzęt. Bardzo profesjonalnie podchodzą do tematu leczenia zwierząt. Byłem tam już z 4 razy i nie mogę złego słowa powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wkurzona! Re: weterynarz IP: *.dynamic.chello.pl 25.02.18, 17:50 Nie polecam Kliniki na Stefczyka w Lublinie 23.02.2018 pożegnałam moją świnkę morską na zawsze 17.01.2018 specjalista od gryzoni nie zdiagnozował choroby u zwierzaka-Dr Nalepa ze Stefczyka miesiąc później gdy stan się bardzo pogorszył pojechałam na Głęboką gdzie lekarze podjęli walkę o zwierzaka ale stan był już za poważny - dodam że świnka miała potężne zapalenie wątroby - norma wskaźnika wątroby przekroczona kilkadziesiąt razy!!!!!! Nie róbcie tego swoim zwierzakom nie korzystajcie z tej kliniki Odpowiedz Link Zgłoś