Gość: absolwentka2003 IP: *.resetnet.pl 23.09.03, 23:32 cała politechnika lubelska...:( nic sie nie zmienia... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: architekt Re: Kurs przygotowawczy na architekturę PL IP: *.pol.lublin.pl 24.09.03, 10:40 A mnie się wydaje panie Reszka, że architekt to jednak powinien się znać na matematyce, i to raczej lepiej niż gorzej, nie tylko dlatego, że matematyka jest królową nauk, ale z tego jakże przyziemnego powodu, aby się panu, panie Reszka dach gdzieś tam w budynku na głowę nie s... no nie zsypał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: architekt Matematyki trza się uczyć!!! IP: *.pol.lublin.pl 24.09.03, 10:43 A mnie się wydaje panie Reszka, że architekt to jednak powinien się znać na matematyce, i to raczej lepiej niż gorzej, nie tylko dlatego, że matematyka jest królową nauk, ale z tego jakże przyziemnego powodu, aby się panu, panie Reszka dach gdzieś tam w budynku na głowę nie s... no nie zsypał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Kurs przygotowawczy na architekturę PL IP: *.powernet.pl 24.09.03, 11:51 Gdy dziesięć lat temu zdawałam maturę wachałam się czy iść na architekturę do Warszawy, bo już za rok miała być architektura na PL. Studia skończyłam, robię uprawnienia i cały czas mówi się, że za rok. Ja bym na miejscu władz PL nie była tak optymistycznie nastawiona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gramatyka Re: Kurs przygotowawczy na architekturę PL IP: *.umcs.lublin.pl 24.09.03, 12:03 Z tą maturą... , że się tak zawaHam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Folkatka Re: Kurs przygotowawczy na architekturę PL IP: *.jeremi.pl 24.09.03, 18:54 Porąbało ich. W naszym kraju jest nadprodukcja architektów, a i tak licza sie tu Kraków i Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś