eor 09.01.02, 20:42 ...w Swidniku...tralalalalalalalalalala Ja tylko tak, goscinnie, z usmiechami i pozdrowieniami. I wyznaniem. Bylem w Swidniku zaledwie raz. I nic nie pamietam. Ale jestem przekonany, ze jak przygoda to tylko w Swidniku...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ronja Re: Jak przygoda to tylko w Swidniku 10.01.02, 10:36 To pewnie dlatego tak Ci się wydaje, bo nic nie pamiętasz...:) Miło nam gościć Ciebie na naszym małym forym meteorologiczno-kulinarnym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: Jak przygoda to tylko w Swidniku IP: 192.168.0.* 10.01.02, 10:42 ronja napisał(a): > To pewnie dlatego tak Ci się wydaje, bo nic nie pamiętasz...:) > Miło nam gościć Ciebie na naszym małym forym meteorologiczno-kulinarnym! Ale miła niespodzianka:))) Eor zawitał na nasze forum i nabił nam jednego posta;))) Koniecznie Eorku musisz, przy następnej bytności odwiedzić Świdnik, koniecznie jak będzie ciepło:) I myślę, że nas jeszcze odwiedzisz!!! My z Ronją "robimy tu" za czołowe forumowiczki, ha, ha:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Jak przygoda to tylko w Swidniku 10.01.02, 13:46 Fajnie jest być gwiazdą, co nie?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: Jak przygoda to tylko w Swidniku IP: 192.168.0.* 10.01.02, 14:54 ronja napisał(a): > Fajnie jest być gwiazdą, co nie?:))) Nooooooooo;))) Ronju! Mam pomysł, może my przenieśmy forum lubelskie do Świdnika ale by było....;) Albo zwerbujemy , no podkupimy trochę zawodników??>, ha, ha:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
eor VETO!!!!!!!!! 10.01.02, 18:59 Knujecie, co????? :)))) No nie knujcie. Nie, nie, nie!!!!!! Blagam, nie podkupujcie. Przeciez Lublin i tak daleko w tyle za Radomiem, czy innymi Kielcami. Swidnik stoi natomiast calkiem dobrze w wojewodztwie. A przede wszystkim nie wynoscie sie z lubelskiego forum. Prosze!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: VETO!!!!!!!!! 11.01.02, 09:28 eor napisał(a): > Knujecie, co????? :)))) No nie knujcie. Nie, nie, nie!!!!!! > > Blagam, nie podkupujcie. Przeciez Lublin i tak daleko w tyle za Radomiem, czy > innymi Kielcami. Swidnik stoi natomiast calkiem dobrze w wojewodztwie. A przede > > wszystkim nie wynoscie sie z lubelskiego forum. Prosze!!!!!!!!! No nie Eorku!!!!!!! My damy radę na kilku forach;))))) Ale Lublina nie opuścimy!!!!!!! Widziałeś jak dzielnie go broniłam, prawie pierś i głowę nastawiałam :))))) Ale odwiedzaj nas, odwiedzaj :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: VETO!!!!!!!!! IP: 212.244.252.* 11.01.02, 10:23 Ja proponuję nie podkupywać na stałe, tylko od czasu do czasu namawiać wdziecznymi słowy i obietnicami do wpdnięcia tu na chwile. Ludzie postów nabija i wrócą na lubelskie! Co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: VETO!!!!!!!!! 11.01.02, 10:30 Gość portalu: Ronja napisał(a): > Ja proponuję nie podkupywać na stałe, tylko od czasu do czasu namawiać > wdziecznymi słowy i obietnicami do wpdnięcia tu na chwile. Ludzie postów nabija > > i wrócą na lubelskie! > Co Ty na to? Choćby po jednym pościku:)))) Każdy bliżej nam znajomy, ha, ha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: VETO!!!!!!!!! IP: 212.244.252.* 11.01.02, 10:45 No, i taz z raz na tydzień! Ale nabijemy! Puławy przegonimy! Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: VETO!!!!!!!!! 11.01.02, 11:28 Gość portalu: Ronja napisał(a): > No, i taz z raz na tydzień! > Ale nabijemy! > Puławy przegonimy! Dopiero sprawdziłam !!!!! Co to dla nas:))))) Zamość już mamy, Chełm też!!!:))) Popatrz Ronju! Jak nas nie ma w Lublinie to jest pustka:((( Wpadam w samouwielbienie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: VETO!!!!!!!!! 17.01.02, 13:51 lucy_z napisał(a): Dopiero sprawdziłam !!!!! Co to dla nas:))))) Zamość już mamy, Chełm też!!!:) > )) > Wpadam w samouwielbienie :)))) Popatrz Ronju:))) Przegoniliśmy Białą Podlaską!!!!!! Eor nam pomógł też ale coś się zaniedbuje :(((((( Sama mam ciągnąć???? Trochę mam obowiązków!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: VETO!!!!!!!!! 17.01.02, 14:13 Właśnie psojrzałam i tez się ucieszyłam!!! Huraaa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: VETO!!!!!!!!! 17.01.02, 14:42 Zauwazylem ten wyrzut, Luciu :)))))))))))) Osiolki maja dobre serduszka i dlatego postaram sie teraz, zeby Swidnik zajal pierwsze miejsce!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: VETO!!!!!!!!! 17.01.02, 14:44 Ale mi ta Magda Umer do glowy wlazla, no: Jestes taki wiecznie zajety, Ciagle patrzysz w przeciwna strone Wiesz, ze jedno Twoje spojrzenie To mi zwroci co juz stracone Ja mam tyle putych wieczorow, Wtorkow, piatkow i niedziel Chcialam Cie kiedys zobaczyc, Chcialam Ci kiedys powiedziec: Jesli myslisz, ze ja Cie nie kocham, to sie mylisz..... Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: VETO!!!!!!!!! 17.01.02, 14:47 I dalej Jesli myslisz, ze ja Cie nie kocham to nie wiesz Ile tracisz przez takie myslenie, ile tracisz Wieczorow przy swiecach i rankow przy kawie I zaklec tysiecy i marzen na jawie. Jesli myslisz, ze ja Cie nie kocham, to pol biedy Ja Ci przeciez to moge powiedziec.... tylko kiedy. Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: VETO!!!!!!!!! 17.01.02, 14:48 Ale sie milo spiewa. Caly Swidnik tanczy..... Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Ale miło :))))))))))) 17.01.02, 14:54 eor napisał(a): > Ale sie milo spiewa. Caly Swidnik tanczy..... Dzięki za to :))))))))) Tak miło się zrobiło ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: VETO!!!!!!!!! 17.01.02, 14:53 Ale dobrze... dla wszystkich z depresja: Jeszcze w zielone gramy, Jeszcze nie umieramy, Jeszcze ktoregos rana Odbijemy sie od sciany Jeszcze wiosenne deszcze Obudza run zielona Jeszcze zimowe smieci Na ogniskach wiosny splona Jeszcze w zielone gramy Jeszcze wzrok nam sie pali Jeszcze sie nam poklonia Ci co palcem wygrazali Mozemy byc w klopocie Ale na rozpaczy dnie Jeszcze nie. Dlugo nie. Pomaga. Trzeba sobie podspiewywac i pomaga :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eor SWIDNIK RULES!!!!!!! 17.01.02, 14:55 I tak oto - Swidnik jest najlepszy w wojewodztwie. Ale nic w tym dziwnego, skoro dwie takie przemile Panie nim zarzadzaja. Lucy i Ronju - uklony niskie i caluski, Eor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: SWIDNIK RULES!!!!!!! IP: 192.168.0.* 17.01.02, 16:57 eor napisał(a): > I tak oto - Swidnik jest najlepszy w wojewodztwie. Ale nic w tym dziwnego, > skoro dwie takie przemile Panie nim zarzadzaja. Lucy i Ronju - uklony niskie i > caluski, > Eor Eorku:))))) Dziękuję:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ale to ciekawe, wszyscy na jedną nutę gramy, ho, ho;)))))) I to jest piękne i to jest cudowne i to mnie zaskakuje :))))))) Miło!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thorgal bez tematu IP: *.ltk.com.pl 24.01.02, 12:24 ja też się ucieszyłem bo właśnie kolega uświadomił mi że polibuda też ma darmową pracownię komputerową z dostępem do inetu a propos jak przygoda to tylko w świdniku Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: bez tematu 24.01.02, 13:10 Gość portalu: thorgal napisał(a): > ja też się ucieszyłem > bo właśnie kolega uświadomił mi że polibuda też ma darmową pracownię komputerow > ą > z dostępem do inetu > > a propos > jak przygoda to tylko w świdniku Hej:)))) Witamy Cię serdecznie:)))) Jesteś ze Świdnika????? Wpadaj tu, wpadaj! Pozdrawiam:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Ronja!!!!!!!! 25.01.02, 09:52 lucy_z napisał(a): > > jak przygoda to tylko w świdniku > > Hej:)))) Witamy Cię serdecznie:)))) Jesteś ze Świdnika????? Wpadaj tu, wpadaj > ! > Pozdrawiam:)))))) Ronju! O tym wątku pisałam :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: Ronja!!!!!!!! IP: 192.168.0.* 27.01.02, 11:09 ronja napisał(a): > Acha:)))))))) Już przegoniliśmy Przemyśl. Takie duże miasto, w stosunku do Świdnika:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: Ronja!!!!!!!! IP: 192.168.0.* 27.01.02, 11:12 Gość portalu: lucy_z napisał(a): > Już przegoniliśmy Przemyśl. Takie duże miasto, w stosunku do Świdnika:))) Przypomniało mi się coś. Nie można wierzyć mężczyznom:((( Taki jeden obiecywał nas wspierać przynajmniej raz w tygodniu, acha, na obiecankach się skończyło:(((( :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Lucy! 29.01.02, 14:31 ale co tam: Jeszcze Świdnik nie zginął, póki my zyjemy!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Lucy! 29.01.02, 15:51 ronja napisał(a): > ale co tam: Jeszcze Świdnik nie zginął, póki my zyjemy!!!:) Nie opuszczę cię, nie opuszczę cię...tra lla la , to słowa piosenki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kd Re: Lucy! IP: *.proxy.aol.com 15.03.02, 20:29 ronja napisał(a): > ale co tam: Jeszcze Świdnik nie zginął, póki my zyjemy!!!:) Lucy z Ronja czasem Eor, wszystkich przeeeeescignieeeeeeemy!!!:) kd Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Jak przygoda to tylko w Swidniku 14.02.02, 09:32 No i co z tymi przygodami wŚwidniku? Wiesz, tak mi sie ostatnio znów zamarzyła ścieżka rowerowa ze Świdnika do Lublina przez Nadleśnictwo Świdnik. To oznaka wiosny... Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Jak przygoda to tylko w Swidniku 14.02.02, 19:22 ronja napisał(a): > No i co z tymi przygodami wŚwidniku? > Wiesz, tak mi sie ostatnio znów zamarzyła ścieżka rowerowa ze Świdnika do > Lublina przez Nadleśnictwo Świdnik. > To oznaka wiosny... Patrzę na dwór i nie wierzę:(((((((( Mrozik i śnieg spadł. Gdzie ta wiosna????? Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Jak przygoda to tylko w Swidniku 18.02.02, 15:10 Dopiero wróciłam. Deszczyk sobie pada równo..... Oglądnęłam te pocztówki. Świetna jest z Bolkiem i Lolkiem i z jeźdźcem na koniu, na tle Świdnika ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Jak przygoda to tylko w Swidniku 19.02.02, 12:29 Bo niby Świdnik wszystkim kojarzy się z kawlaerią...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kd Re: Jak przygoda to tylko w Swidniku IP: *.proxy.aol.com 27.03.02, 18:17 lucy_z napisał(a): > Dopiero wróciłam. Deszczyk sobie pada równo..... > Oglądnęłam te pocztówki. Świetna jest z Bolkiem i Lolkiem i z jeźdźcem na > koniu, na tle Świdnika ;))))) To BOLEK i LOLEK sa tez Swidniczanie??????????????????????????? kd Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Jak przygoda to tylko w Swidniku 27.03.02, 19:46 Gość portalu: kd napisał(a): > lucy_z napisał(a): > > > Dopiero wróciłam. Deszczyk sobie pada równo..... > > Oglądnęłam te pocztówki. Świetna jest z Bolkiem i Lolkiem i z jeźdźcem na > > koniu, na tle Świdnika ;))))) > > To BOLEK i LOLEK sa tez Swidniczanie??????????????????????????? > kd Tak ludzie nazwali kiedyś pomnik dwóch żołnierzy splecionych w uścisku;)))))) Pomnik stoi na głównym placu!!!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Jak przygoda to tylko w Swidniku 28.03.02, 08:25 Ja pamiętam jak w pierwszej klasie podstawówki pani-patriotka socjalistyczna spytała dzieci, jak się nazywa plac w Świdniku. Wszystkie dzieci zamilkły, bo jedna nazwa nasuwała się na gębę. A Ronjeczka wstała i powiedziała te nazwę... Plac Bolka i Lolka... Ojciec codziennie jak mnie z przedszkola zabierał mówił: Patrz, Mała, to stoja Bolek i Lolek... Uwaga do dzienniczka i rodzice wezwani do szkoły... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kd Re: Jak przygoda to tylko w Swidniku IP: *.proxy.aol.com 29.03.02, 15:44 ronja napisał(a): > Ja pamiętam jak w pierwszej klasie podstawówki pani-patriotka socjalistyczna > spytała dzieci, jak się nazywa plac w Świdniku. Wszystkie dzieci zamilkły, bo > jedna nazwa nasuwała się na gębę. A Ronjeczka wstała i powiedziała te nazwę... > Plac Bolka i Lolka... > Ojciec codziennie jak mnie z przedszkola zabierał mówił: Patrz, Mała, to stoja > Bolek i Lolek... > > Uwaga do dzienniczka i rodzice wezwani do szkoły... A nazwa tego placu jest????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Jak przygoda to tylko w Swidniku 05.04.02, 13:58 Wtedy zapamiętałam, że to był Plac XXXlecia PRL - na całe życie to zapamiętam... A teraz chyba Konstytucji 3 Maja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kd Re: Jak przygoda to tylko w Swidniku IP: *.proxy.aol.com 15.03.02, 20:57 lucy_z napisał(a): > ronja napisał(a): > > > No i co z tymi przygodami wŚwidniku? > > Wiesz, tak mi sie ostatnio znów zamarzyła ścieżka rowerowa ze Świdnika do > > Lublina przez Nadleśnictwo Świdnik. > > To oznaka wiosny... > A z wiosna moze tez byc i na trawniku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > Patrzę na dwór i nie wierzę:(((((((( Mrozik i śnieg spadł. Gdzie ta wiosna??? > ?? Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Jak przygoda to tylko w Swidniku 26.04.02, 10:44 No dobra z okazji zbliżającego się długiego weekendu mam fanaberię podrzucić nieco postów Świdnikowi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: Jak przygoda to tylko w Swidniku IP: *.proxy.aol.com 27.04.02, 07:24 ronja napisał(a): > No dobra z okazji zbliżającego się długiego weekendu mam fanaberię podrzucić > nieco postów Świdnikowi:) O'K Czekamy:)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Jak przygoda to tylko w Swidniku 28.04.02, 10:58 ronja napisał(a): > No dobra z okazji zbliżającego się długiego weekendu mam fanaberię podrzucić > nieco postów Świdnikowi:) Brawo Ronju!!! Jesteś grzeczna dziewczynka;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Jak przygoda to tylko w Swidniku IP: 194.204.160.* 28.04.02, 17:26 :)))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Jak przygoda to tylko w Swidniku 08.05.02, 08:07 Fanaberia po chwilowej niedyspozycji zwiazanej z wybijaniem sobie z głowy rzucania w diabły pracy i robienia sobie wakacji:) trwa nadal:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
usmiechnietakaska Re: Jak przygoda to tylko w Swidniku 08.05.02, 08:11 I co? Wybiłaś skutecznie? Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Ronja!!! 08.05.02, 09:17 Ronju!!! Tu się ktoś pod Ciebie podszywał ;))) Na którymś wątku!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Ronja!!! 08.05.02, 09:41 A kto? Pod moim nickiem pisze?:) Kasia, nie wybiłąm - przyciszyłam je nieco. Jak zawsze. Przy nastepnym wolnym znów zwariuje na tym punkcie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Ronja!!! 08.05.02, 10:38 ronja napisał(a): > A kto? Pod moim nickiem pisze?:) > Ktoś tu się wpisał nie zalogowany. Kasia też to zauważyła! Odpowiedz Link Zgłoś
usmiechnietakaska Re: Ronja!!! 08.05.02, 13:16 Ronja, sprawdź adres, jak nie twój, to przeprowadzimy śledztwo;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Ronja!!! IP: 212.244.252.* 08.05.02, 13:48 Jeżeli z 29 kwietnia, to ja byłam z kafejki interentowej w Świdniku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: Ronja!!! IP: *.com / 192.168.0.* 08.05.02, 14:52 Gość portalu: Ronja napisał(a): > Jeżeli z 29 kwietnia, to ja byłam z kafejki interentowej w Świdniku:))) O!!!!! To być może TY. Bo rzeczywiście godzina nas myliła, popołudniowa;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Ronja!!! IP: 212.244.252.* 10.05.02, 12:46 Ale kurczę - jesteście niesamowicie czujne i spostrzegawcze, dziewczyny!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thorgal Re: Ronja!!! IP: 212.182.21.* 08.05.02, 19:48 ty byłaś z kafejkii ronja? wow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Ronja!!! IP: 212.244.252.* 10.05.02, 12:45 I cieakwe o co mu w tej wypowiedzi chodziło...;) Pewnie o to, żeby mnie jak zwykle wyśmiać...;))) Odpowiedz Link Zgłoś