Gość: Ah, któż to? IP: 57.66.23.* 02.10.03, 12:17 Urodziny Ryżej Małpy są dzisiaj, jakby kto nie wiedział, 2-go pazdziernika!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ah, któż to? Re: Piwo forumowe specjalne IP: 57.66.23.* 02.10.03, 12:18 Duża rośnij Ryża Małpo! Niech Ci życie pachnie chałwą Miej szczęśliwe długie życie I pieniążki na przepicie I tężyznę miej fizyczną Byś rodzinę niezbyt liczną Mogła podjąć na bankiecie Lub na mieście gdzieś w bufecie Życzę kwiatów Ci i kotów Przeskoczonych zgrabnie płotów Miej apetyt, lecz bez wzdęć I na szwagra wieczną chęć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Piwo forumowe specjalne IP: *.lublin.mm.pl 02.10.03, 12:21 Ach, ach , dziekuję:) Dziękuje pieknie i wzruszam sie do łzów ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ah, któż to? Re: Piwo forumowe specjalne IP: 57.66.23.* 02.10.03, 12:31 nie wiem czy to bylo slychac, ale oni ci spiewali "Sto lat" po polsku, ale za to na melodie "Happy birthday" najpierw a potem na melodie marsza weselnego! "sto" i "lat" byly to zreszta jedyne dwa slowa tej wzruszajacej piesni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża malpa Re: Piwo forumowe specjalne IP: *.lublin.mm.pl 02.10.03, 12:33 Słyszałam, cos dziwnego bardzo to było. Słyszałam wyraźne stolat ale melodia mi nie pasowała. Bardzo piekne to było :D Podziękuje wszystkim w moim imieniu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Piwo forumowe specjalne 02.10.03, 16:28 Tak więc, znowu się posunęłaś, zatem wszystkiego pozytywnego dla żywota Twojego. Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Piwo forumowe specjalne 02.10.03, 17:05 Jak ja zazdroszczę tej osiemnastki... :) Odpowiedz Link Zgłoś