Dodaj do ulubionych

namawiam do myslenia,szczególnie idiotow w koszulk

10.09.08, 15:24
W koszulkach z sierpem i młotem.To taki sam symbol jak hitlerowska
swastyka,dlatego palantów ktorzy "czczą' rocznice komunistyczne
należy zamykać do pudła.
Obserwuj wątek
    • tajnos.agentos Re: namawiam do myslenia,szczególnie idiotow w ko 10.09.08, 15:29
      Jak neokomunistów - to również przy okazji neonazistów, którzy coraz
      śmielej podnoszą łby. Zero litości.
      • powrut Re: namawiam do myslenia,szczególnie idiotow w ko 10.09.08, 23:03
        tajnosie jak bedziesz w paryzu na kosmicznej ulicy niedaleko banku
        SG metro rue du bac stoi budynek ubogacony w SWASTYKI polecam
        • tajnos.agentos Re: namawiam do myslenia,szczególnie idiotow w ko 11.09.08, 08:29
          O! Właśnie jeden się objawił - i udowadnia, że to tylko indyjskie
          symbole, rzymskie pozdrowienia, a sflekowanie czarnucha albo gościa,
          co wyglądał jak Żyd, to czysty przypadek albo huligański wybryk. Tak
          jakoś wyszło...
    • scalonik Re: namawiam do myslenia,szczególnie idiotow w ko 10.09.08, 15:45
      Proponuję też zakazać odgrywania hymnu Rosji, gdyż ma melodię wziętą z hymnu ZSRR. No i oczywiście nalezy wyburzyć pałac kultury i nauki (celowo małymi literami dla podkreślenia pogardy wobec zbrodniczego systemu). A każdy, kto uczył się obowiązkowo języka rosyjskiego w szkole i musiał śpierwać piosenkę pt. "Pust' wsiegda budiet sołnce" powinien poddać się obowiązkowej psychoterapii. Piosenka ta w swojej ideologicznej wymowie niczym się nie różni od pieśni śpiewanych przez Hitlerjugend!
      • andrzej.sawa Re: namawiam do myslenia,szczególnie idiotow w ko 10.09.08, 16:00
        Nie pieprz,najpierw pomyśl
        • scalonik Re: namawiam do myslenia,szczególnie idiotow w ko 10.09.08, 16:01
          Ja również zachęcam do myślenia.
          • andrzej.sawa Re: namawiam do myslenia,szczególnie idiotow w ko 10.09.08, 16:08
            Zacznij od siebie.
            Proste pytanie - czym różni sie system sowiecki-socjalizm sowiecki
            od narodowego socjalizmu-Tylko tym,ze zamordowal wiecej ludzi od
            tzw.hitleryzmu.
            Natomiast tzw.pkin nalezy zbużyc bo oprocz wydźwieku politycznego
            jest po prostu architektonicznym gownem w Warszawie - naszej Stolicy.
    • scalonik Re: namawiam do myslenia,szczególnie idiotow w ko 10.09.08, 16:19
      Powinno się też zakazac lądowania w Polsce samolotów Aerofłotu, bo używają symbolu śierpa i młota (z dodatkiem skrzydeł), a następnie zagrozić zerwaniem stosunków dyplomatycznych z Rosją, ponieważ jedna ze stacji metra nadal nosi tą diabelską nazwę.
      • andrzej.sawa Re: namawiam do myslenia,szczególnie idiotow w ko 10.09.08, 16:24
        No a pomyśl chwilę,co by sie działo jakby jakaś niemiecka linia
        lotnicza zaczęła używać znaku swastyki,albo po prostu flagi III
        rzeszy.Natomiast spadkobiercom czerwonych bandytow wolno?
        • Gość: jotka Re: namawiam do myslenia,szczególnie idiotow w ko IP: *.lublin.enterpol.pl 12.09.08, 10:27
          wzorcowym idiotą jest sawa.takich jak on w obecnych czasach przybywa w
          zastraszającym tempie; historycy,prokuratorzy z ipeen, 3/4 sejmowych ław,pół
          rządu itd.. gdziekolwiek spojrzysz-kretyn kretyna pogania -to przeróbka piosenki
          mojego ulubionego barda .....
        • tajnos.agentos Re: namawiam do myslenia,szczególnie idiotow w ko 12.09.08, 12:02
          Linii tniczej z Che Guevarą nie widziałem, ale jakbyś chciał
          koszulkę z Hitlerem, to proszę bardzo:
          www.8ball.co.uk/tshirt/3/26772/T-Shirts/Offensive-T-Shirts/Hitler-European-Tour-1939-45/
    • Gość: j2 Re: namawiam do myslenia,szczególnie idiotow w ko IP: *.lublin.mm.pl 10.09.08, 22:54
      nie można już nic zrobić nikomu w całej ch..ni europejskiej której bolszewicki
      sąd uznał że zabranianie noszenia gwiazdy czerwonej jest łamaniem prawa
      człowieka do wypowiedzi. Wyrok ten był wynikiem pozwu Węgra którego skazano na
      więzienie gdyż na Węgrzech noszenie czerwonej gwiazdy jest zakazane.
      Teoretycznie można od teraz byłoby nosić gwiazdy Dawida na szubienicy ale nie
      polecam bo może się okazać że odwołanie w Strasburgu nie przyniosłoby
      oczekiwanego wyniku
      • Gość: :))) widzę, że sawie podłączyli internet ponownie IP: *.chello.pl 11.09.08, 01:39
        czyli zapowiada się wesoła jesień.
        a.s. nawołując do myslenia proponuję uszczegułowić postulat, bo mysleć można np o dupieMaryni i jak się to ma do czerwonych koszulek? a nie zaprzeczysz, że zalecana czynnośc jest wykonywana:)

a wracając do sierpa i młota, to drogi kolego w momencie kiedy coś zaczyna życie jako jeden z symboli pop kultury, to nie jest takie oczywiste, że wszystkim kojarzy się tak jak tobie:)))

no to proponuje pomysleć, zanim się założy taki durnowaty wontek
        • rilian Re: widzę, że sawie podłączyli internet ponownie 11.09.08, 09:25
          pop-kultura swoją drogą. uwielbiam krążący po n-klasie choćby rysuneczek z
          adolfem i tekstem "hitler ocaliłby nas przed postmoderną".

ale gostek z che w klapie, który krzyczy na mnie, że moi idole spowodowali, że
          ludzie w biedaszybach żyją, budzi we mnie litość.

inna sprawa, jeszcze, że prawo nasze niezdarnie ściga propagowanie
          totalitaryzmów wszelkiej maści.
        • Gość: j2 Re: widzę, że sawie podłączyli internet ponownie IP: *.lublin.mm.pl 11.09.08, 10:00
          ale można by wreszcie zrobić inny symbol pop kultury i bydło co chodzi w
          koszulkach z podobiznami mordercy che guevary opluwać na ulicy. Dla mnie super
          pomysł. Czerwone gwiazdy traktować jak tarcze to plucia.
    • Gość: nelly Ja bym poszła jeszcze dalej IP: 89.204.195.* 11.09.08, 09:58
      Komunizm wywodzi sie z KK. A więc palantów, którzy czczą rocznice
      ustanowione przez KK zamknąć do pudła. Dlaczego? Bo czczenie tych
      rocznic ma im uprzytomnić, że " Bóg jest z nimi " aby w imię tego
      Boga mogli prześladować innych ". Dzięki temu czują sie niepokonani,
      bo tak działa myślenie grupowe! Przykład? Cud nad Wisłą. Czczenie
      takich rocznic to dawanie władzy w łapy chciwego i próżnego kleru!
      • Gość: folkatka Re: Ja bym poszła jeszcze dalej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.08, 10:24
        Witaj Nelly!
        Jak miło Ze zonwu zaszczycasz nas swoimi wspaniałymi, aczkolwiek
        kontrowersyjnymi teoriami.
        Jestem ciekawa dlaczego uważasz że komunizm wywodzi się z KK. Potrafisz to
        uzasadnić?
        • Gość: nelly Re: Ja bym poszła jeszcze dalej IP: 89.204.195.* 11.09.08, 10:53
          Witaj Folkatko

No cóż, ostatnio pisałam dużo na forum Religia i Społeczeństwo, ale
          o forum Lublin nie zapomniałam. Gdy są ciekawe tematy włączam się do
          dyskusji. Co do tego czy potrafię uzasadnić, że komunizm wywodzi się
          z KK. Oczywiście, że tak. Nigdy nie piszę tego, czego uzasadnić nie
          umiem ;))). Od czego wychodził komunizm? Od miłości bliźniego. Od
          czego wychodzi KK? Również od miłości bliźniego. Na czym miłość
          bliźniego polega? Na tym, że ktoś o wiele lepiej od Ciebie wie, co
          Tobie jest potrzebne do szczęścia. Jeśli się nie buntujesz - to
          szczęście Ci zapewni, ale musisz nie myśleć samodzielnie, a to co Ci
          zapewni - uważać za szczęscie. Jak myślisz samodzielnie i uważasz,
          że szczęścia Ci nie zapewnił, to jesteś buntownikiem, a takich w
          imię miłości bliźniego ( bo nie tylko nie doceniają starań innych
          ale i są niewdzięczni ) należy ukarać. Czy KK robił coś innego do
          wieków? No a komunizm robił to samo. Co jeszcze jest wspólne:
          podział na równych i równiejszych i system odwoławczy, mający
          przekonać ludzi, że na samej górze są najmądrzejsi. Myślący człowiek
          wie, że to nieprawda, ale w KK dogmat o nieomylności papieża robi
          swoje. No i dlatego ci, co wydają decyzje są nieomylni...Co jeszcze?
          Propaganda i przekonanie, że skoro jest nas dużo, to Bóg jest z
          nami " lub " nie możemy sie mylić " ( bo komuniści w Boga nie
          wierzyli ) ;). Ale to myślenie grupowe w jednym i drugim przypadku.
          Co jeszcze? Ano te nieszczęsne rocznice, mające budzić ducha
          narodowego czyli wdzięczność dla tych, którzy do zwycięstw się
          przyczynili bez względu na to czy to żywi czy umarli czy to świeccy
          czy święci. Czemu to ma służyć? Ano zapewnieniu władzy dla tych,
          którzy są pośrednikami tychże łask. Myślenie grupowe to tragedia dla
          ludzi myślacych...
          Pozdrawiam.
          • Gość: ułan Re: Ja bym poszła jeszcze dalej IP: *.pronet.lublin.pl 11.09.08, 19:33
            Przekonujące ,logiczne ,zrozumiałe, ciekawe rozumowanie ,choć klechom się to
            może nie podobać no ale prócz mamony panienek im się nie wiele podoba taka to
            instytucja i jej urzędnicy!.A ponieważ ,ciekawie napisane ,proszę o więcej
            takich słusznych spostrzeżeń ,jeżeli prosić można?!.
      • Gość: j2 Re: Ja bym poszła jeszcze dalej IP: *.lublin.mm.pl 11.09.08, 11:26
        o nelly nie dostała dziś pastylek i wypięła się z pasów.
        • Gość: nelly Re: Ja bym poszła jeszcze dalej IP: 89.204.195.* 11.09.08, 11:41
          Gość portalu: j2 napisał(a):

> o nelly nie dostała dziś pastylek i wypięła się z pasów.

O typowe rozumowanie klechów i komunistów ;))). Jeśli ktoś myśli
          inaczej czyli samodzielnie to jest obłąkany.
          • joannabarska Re: Ja bym poszła jeszcze dalej 11.09.08, 13:21
            Nelly,kretynów mozna ewentualnie opluć, ale gadac z nimi to
            masochizm.
            • powrut Re: Ja bym poszła jeszcze dalej 11.09.08, 22:01
              Ale POnoc dla niekturych MASOCHIZM to najwieksza rozpusta
          • Gość: Levi Re: Ja bym poszła jeszcze dalej IP: 212.106.20.* 11.09.08, 13:35
            Oprócz samodzielnego myślenia warto też od czaso do czasu trochę poczytać.
            • tajnos.agentos Re: Ja bym poszła jeszcze dalej 11.09.08, 14:23
              Ja ostatnio ytam książkę kucharską - a Ty?:P
              • Gość: Levi Re: Ja bym poszła jeszcze dalej IP: 212.106.17.* 11.09.08, 15:48
                A ja "Gringo wśród dzikich plemion". Stąd moja obecnośc tutaj :)
    • Gość: darek namawiam do myslenia,głównie idiotow w koszulkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.08, 17:10
      myslenie w tym wypadku jest wykluczone
      oni realizuja zlecone zadania,Sawa,
      • Gość: d. Re: namawiam do myslenia,głównie idiotow w koszul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.08, 19:41
        ułan, napewno mozna prosić, koniecznie i bez końca opluwajcie
        tylko naucz sie przynajmniej pisać na forum
    • Gość: Pytalski Inny temat do przemyślenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 01:32
      Koniec mitu "globalego ocieplenia"
      Pierwsza połowa tego roku była najchłodniejsza od co najmniej pięciu lat -
      stwierdza najnowszy raport Światowej Organizacji Meteorologicznej (World
      Meteorological Organization -WMO). Profesor Dan J. Easterbrook z uniwersytetu
      Western Washington University dodaje, że okres globalnego ocieplenia, który miał
      miejsce podczas ostatnich 30 lat, skończył się.
      Prof. Easterbrook, autor 8 książek i ponad 150 publikacji naukowych, przewiduje,
      że w latach 2065-2100 temperatury będą niższe i na przełomie wieku będą o jeden
      stopień niższe niż obecnie. Przewidywania te stoją w sprzeczności wobec
      popularyzowanej wizji globalnego ocieplenia, która przewiduje wzrost temperatury
      aż o 10 stopni.
      "Średnia z czterech głównych metod pomiaru temperatury, jest nieznacznie niższa,
      począwszy od 2002 roku. Argument, że jest to zbyt mały okres pomiarowy, byłby
      sluszny, gdyby nie fakt, że to obniżenie temperatury idealnie pasuje do trendu
      cykli zimno/cieplnych w ciągu ostatnich 400 lat." - napisał 1 marca br. prof.
      Easterbrook.
      Globalne średnie temperatury na świecie były pod koniec lipca br. o 0.28 stopnia
      Celsjusza wyższe niż średnia z lat 1961-1990 - potwierdza raport brytyjskiego
      centrum meteorologicznego Office Hadley Centre for Climate Change Research, co
      czyni pierwszą połowę roku 2008 najchłodniejszą od 2000 roku.
      "Z wielkim prawdopodobieństwem możemy spodziewać się, że pozostała część roku
      będzie chłodniejsza od ostatnich pięciu lat." - powiedział Omar Baddour ze
      światowej organizacji WMO.
      Dane satelitarne wskazują na rok 2005 jako rozpoczynający trend globalnego
      ochłodzenia.
      Źródło:www.newsmax.com/headlines/global_cooling/2008/09/08/128749.html...
      Petycja 31 tysięcy naukowców przeciwko propagandzie "globalnego ocieplenia"
      Ponad 31 tysięcy naukowców amerykańskich, w tym ponad 9 tysięcy z tytułami
      doktorskimi w takich dziedzinach jak klimatologia, meteorologia czy badań
      środowiska, podpisało petycję odrzucającą powszechnie propagowany mit
      "globalnego ocieplenia" będący jakoby konsekwencją i efektem działalności
      człowieka na Ziemii mającego wytwarzać zgubne "gazy cieplarnianie".
      "Nie ma żadnych przekonujących wyników badań wskazujących na korelację pomiędzy
      wytwarzanymi przez człowieka gazami takimi jak dwutlenek węgla czy metan, które
      mają powodać w przyszłości katastrofę ocieplenia ziemskiej atmosfery i
      zaburzenia klimatu Ziemi" - stwierdza petycja i podkreśla, że "Wręcz przeciwnie:
      istnieją silne materiały badań naukowych wskazujące na to, że wzrost ilości
      dwutlenku węgla w atmosferze powoduje pozytywne skutki dla środowiska fauny i
      flory na Ziemii."
      Akcja zbierania podpisów The Petition Project rozpoczęła się 10 lat temu i
      wzmogla się w latach 1999-2007 kiedy to podpisało się pod nią dziesiątki tysięcy
      naukowców. Akcja zbierania podpisów jest tym cennniejsza, że miała miejsce
      podczas presji na środowisko naukowe ze strony mediów prowadzących intesywną
      kampanię propagandową "efektu cieplarnianego" oraz władz centralnych
      rozporządzających funduszami na projekty naukowe.
      Akcja zbierania podpisów jest w pewnym sensie odpowiedzią na lansowanie
      katastrofalnej wizji propagowanej m.in. przez Ala Gore - laureata Pokojowej
      Nagrody Nobla w 2007 roku "na rzecz przeciwdziałania globalnemu ociepleniu". Jak
      stwierdził Art Robinson, profesor chemii i współzałożyciel naukowego instytutu
      Linus Pauling Institute of Science and Medicine: "Film Ala Gore'a [chodzi o film
      pt. 'An Inconvenient Truth' propagowany w mediach i używany w szkołach w
      procesie prania mózgów dzieci i młodzieży] twierdzi jakoby istnieje 'konsens' i
      'naukowa zgoda" w sprawie powodowanego działalnością człowieka globalnego
      ocieplenia. Niestety, film Gore'a zawiera wiele poważnych nieprawidłowości, z
      którymi żaden uczciwy, znający się na rzeczy naukowiec nie może się zgodzić."
      Lista sygnatariuszy dostępna jest na stronie internetowej The Petition Project.
      Źródło:www.worldnetdaily.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=64734...

Hmm. Jeżeli ktoś oglądał film Alex`a Jones`a END GAME ( jest w necie
      z polskim tłumaczeniem ), to może zrozumie o co chodzi z tym
      niby ociepleniem i wielkim szwindlem naszych "strasznych braci".
      • Gość: Pytalski Dla myślących na dokładkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 01:37
        energetyka.wnp.pl/niekorzystne-dla-polski-glosowanie-w-komisji-pe-ws-emisji-co2,59610_1_0_0.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka