Dodaj do ulubionych

dr. Filip Stoma

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.08, 13:15
Bardzo proszę o opinie o tym lekarzu.Z góry dzienkuję:)
Obserwuj wątek
    • magdalena6911 Re: dr. Filip Stoma 30.10.08, 15:03
      nie wiem czy o dobrym myślę- jakiej specjalnosci jest ten o którego
      Ci chodzi?
    • Gość: elle Re: dr. Filip Stoma IP: *.pronet.lublin.pl 31.10.08, 17:52
      Moje wrażenia b. pozytywne. Kontaktowy, uprzejmy i chyba wie co robi.
    • Gość: pacjent Re: dr. Filip Stoma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.09, 15:08
      moim zdaniem ten doktor Filip nie ma sobie równych. Poprostu jest
      najlepszy...
      • Gość: była pacjetka Re: dr. Filip Stoma IP: *.cdma.centertel.pl 02.01.13, 13:33
        według mnie dr Stoma jest bardzo dobrym neurochirurgiem , jestem po dwóch operacjach i to właśnie dzieki temu lekarzowi zawdzięczam życie . Bardzo polecam
        • proost Re: dr. Filip Stoma 02.01.13, 18:56
          Właściwie cała neurochirurgia w SPSK4 w Lublinie jest super. Profesor Tomasz Trojanowski "wychował" kadrę doskonałych specjalistów.
    • Gość: ja Re: dr. Filip Stoma IP: 94.232.154.* 02.03.09, 12:30
      to młody lekarz, z tego co wiem jeszcze bez specjalizacji. więc zależy czego się
      oczekuje.uprzejmy.
      • Gość: anulka Re: dr. Filip Stoma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 18:45
        Jeżeli chodzi o dr. Stomę który pracuje na oddziale neurochirurgii szpitala na Jaczewskiego to potwierdzam że to bardzo uprzejmy, kontaktowy i niezwykle towarzyski człowiek. Jednak mimo wszysto z drugiej strony to lekarz bardzo młody i bez większego doświadczenia zawodowego.
        • Gość: zoperowany Re: dr. Filip Stoma IP: 195.20.110.* 16.09.09, 14:39
          operował mnie na przepukline krążka, jestem trzy miesiące po
          operacji i wszystko jest ok,wszystkie niedogodności, bóle
          ustapiły...trzeba uważać z dźwiganiem ale to już pan pikuś.
          Polecam,miły,kompetentny i skuteczny fachowiec.
          • Gość: ... Re: dr. Filip Stoma IP: *.chello.pl 11.05.10, 06:32
            ja mam odmienne zdanie, ów pan doktor postawił złą diagnozę u mnie, a nie
            chodziło o byle co, bo o naczyniaka żylnego w mózgu, straciłem 2 mce życia przez
            nerwy i dalekie jeżdżenie do Lublina, na szczęście nie miałem tego schorzenia,
            ale jak na neurochirurga powinien mieć ten lekarz lepsze rozeznanie, moja opinia
            jak najbardziej negatywna!
    • Gość: robi1973 Re: dr. Filip Stoma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.11, 13:35
      Fantastyczny lekarz. Dzięki niemu mogę czuć się dalej potrzebny, widzieć świat w nieco innych barwach i kolorach, kochać i być kochanym. Pozdrawiam Cię Filipie.
      Robert Rzeszów.
    • Gość: Krzysztof Re: dr. Filip Stoma IP: *.ip.netia.com.pl 24.10.11, 19:02
      Pozdrawiam wszystkich. Czy wspomniany lekarz przyjmuje gdzieś prywatnie? oprócz szpitala na Jaczewskiego?
      pozdrawiam i dziękuję za odpowiedźi
      • Gość: tarka Re: dr. Filip Stoma IP: *.nplay.net.pl 24.10.11, 22:50
        Niedawno otworzył gabinet na ul. Cichej, dokładnego adresu nie znam.
        • Gość: gość portalu Re: dr. Filip Stoma IP: 212.182.60.* 28.10.11, 17:05
          Niecała 15, www.maxxmed.pl
          • Gość: ewelyn Re: dr. Filip Stoma IP: *.nplay.net.pl 08.11.11, 15:33
            ma brzydką twarz, a ja lubie przystojnych lekarzy
    • Gość: Barbara Re: dr. Filip Stoma IP: *.lublin.eu 13.07.12, 07:56
      swoim podejściem do pacjenta zdobywa pełne zaufanie, co daje spokój i nie wywołuje obaw co do wyniku operacji, profesjonalnie zajmuje się pacjentem, bardzo polecam, operował mi kręgosłup chodzę, pracuję, wróciłam do pracy po miesiącu od operacji.
      pozdrawiam,
    • proost Re: dr. Filip Stoma 05.12.12, 00:03
      Świetny człowiek, doskonały lekarz. Po prostu.
    • Gość: jolka Re: dr. Filip Stoma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.13, 12:54
      Dr, Stoma operował mnie 6 kwietnia 2013 w Sandomierzu na przepuklinę kregosłupa szyjnego , wszystko przebiegało tak jak powinno i tak jak było zaplanowane, Wspaniały lekarz a przy tym wspaniały człowiek. W tym stwierdzeniu nic dodac nic ująć.Życzę wszystkim takiego lekarza.
      Potrafi zając sie pacjentem,
    • Gość: gość Re: dr. Filip Stoma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.13, 22:21
      Świetny operator jak widzę nie tylko ja jestem tego zdania polecam wszystkim, ma poczucie humoru, mimo iż lekarze tam można powiedzieć są przepracowani ponieważ no stop operują, mnie też operował i jak widać wszystko w porządku, pozdrawiam życzę wszystkim równie wspaniałych lekarzy no i oczywiście dużo zdrówka
    • pan44 Re: dr. Filip Stoma 22.11.15, 03:51
      Kłamca i oszust ,spieprzył mi operacje kręgosłupa zrobił ze mnie kalekę i się nie przyznał , na operacje poprawkową czekam już rok a Wspaniała Klinika karze mi czekać 2 lata
    • Gość: BM Re: dr. Filip Stoma IP: *.bb.sky.com 08.12.16, 23:57
      Wizyty prywatne u dr Stoma polecam ominąć szerokim łukiem. Lekarz przereklamowany i nastawiony na kasę. Zero zainteresowania pacjentem i diagnozą. ODRADZAM!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka