Gość: ana80 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.08, 13:15 Bardzo proszę o opinie o tym lekarzu.Z góry dzienkuję:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdalena6911 Re: dr. Filip Stoma 30.10.08, 15:03 nie wiem czy o dobrym myślę- jakiej specjalnosci jest ten o którego Ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: dr. Filip Stoma IP: *.pronet.lublin.pl 31.10.08, 17:52 Moje wrażenia b. pozytywne. Kontaktowy, uprzejmy i chyba wie co robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: dr. Filip Stoma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.09, 15:08 moim zdaniem ten doktor Filip nie ma sobie równych. Poprostu jest najlepszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była pacjetka Re: dr. Filip Stoma IP: *.cdma.centertel.pl 02.01.13, 13:33 według mnie dr Stoma jest bardzo dobrym neurochirurgiem , jestem po dwóch operacjach i to właśnie dzieki temu lekarzowi zawdzięczam życie . Bardzo polecam Odpowiedz Link Zgłoś
proost Re: dr. Filip Stoma 02.01.13, 18:56 Właściwie cała neurochirurgia w SPSK4 w Lublinie jest super. Profesor Tomasz Trojanowski "wychował" kadrę doskonałych specjalistów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: dr. Filip Stoma IP: 94.232.154.* 02.03.09, 12:30 to młody lekarz, z tego co wiem jeszcze bez specjalizacji. więc zależy czego się oczekuje.uprzejmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulka Re: dr. Filip Stoma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 18:45 Jeżeli chodzi o dr. Stomę który pracuje na oddziale neurochirurgii szpitala na Jaczewskiego to potwierdzam że to bardzo uprzejmy, kontaktowy i niezwykle towarzyski człowiek. Jednak mimo wszysto z drugiej strony to lekarz bardzo młody i bez większego doświadczenia zawodowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoperowany Re: dr. Filip Stoma IP: 195.20.110.* 16.09.09, 14:39 operował mnie na przepukline krążka, jestem trzy miesiące po operacji i wszystko jest ok,wszystkie niedogodności, bóle ustapiły...trzeba uważać z dźwiganiem ale to już pan pikuś. Polecam,miły,kompetentny i skuteczny fachowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: dr. Filip Stoma IP: *.chello.pl 11.05.10, 06:32 ja mam odmienne zdanie, ów pan doktor postawił złą diagnozę u mnie, a nie chodziło o byle co, bo o naczyniaka żylnego w mózgu, straciłem 2 mce życia przez nerwy i dalekie jeżdżenie do Lublina, na szczęście nie miałem tego schorzenia, ale jak na neurochirurga powinien mieć ten lekarz lepsze rozeznanie, moja opinia jak najbardziej negatywna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robi1973 Re: dr. Filip Stoma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.11, 13:35 Fantastyczny lekarz. Dzięki niemu mogę czuć się dalej potrzebny, widzieć świat w nieco innych barwach i kolorach, kochać i być kochanym. Pozdrawiam Cię Filipie. Robert Rzeszów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: dr. Filip Stoma IP: *.ip.netia.com.pl 24.10.11, 19:02 Pozdrawiam wszystkich. Czy wspomniany lekarz przyjmuje gdzieś prywatnie? oprócz szpitala na Jaczewskiego? pozdrawiam i dziękuję za odpowiedźi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarka Re: dr. Filip Stoma IP: *.nplay.net.pl 24.10.11, 22:50 Niedawno otworzył gabinet na ul. Cichej, dokładnego adresu nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: dr. Filip Stoma IP: 212.182.60.* 28.10.11, 17:05 Niecała 15, www.maxxmed.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelyn Re: dr. Filip Stoma IP: *.nplay.net.pl 08.11.11, 15:33 ma brzydką twarz, a ja lubie przystojnych lekarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: dr. Filip Stoma IP: *.lublin.eu 13.07.12, 07:56 swoim podejściem do pacjenta zdobywa pełne zaufanie, co daje spokój i nie wywołuje obaw co do wyniku operacji, profesjonalnie zajmuje się pacjentem, bardzo polecam, operował mi kręgosłup chodzę, pracuję, wróciłam do pracy po miesiącu od operacji. pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
proost Re: dr. Filip Stoma 05.12.12, 00:03 Świetny człowiek, doskonały lekarz. Po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: dr. Filip Stoma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.13, 12:54 Dr, Stoma operował mnie 6 kwietnia 2013 w Sandomierzu na przepuklinę kregosłupa szyjnego , wszystko przebiegało tak jak powinno i tak jak było zaplanowane, Wspaniały lekarz a przy tym wspaniały człowiek. W tym stwierdzeniu nic dodac nic ująć.Życzę wszystkim takiego lekarza. Potrafi zając sie pacjentem, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dr. Filip Stoma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.13, 22:21 Świetny operator jak widzę nie tylko ja jestem tego zdania polecam wszystkim, ma poczucie humoru, mimo iż lekarze tam można powiedzieć są przepracowani ponieważ no stop operują, mnie też operował i jak widać wszystko w porządku, pozdrawiam życzę wszystkim równie wspaniałych lekarzy no i oczywiście dużo zdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
pan44 Re: dr. Filip Stoma 22.11.15, 03:51 Kłamca i oszust ,spieprzył mi operacje kręgosłupa zrobił ze mnie kalekę i się nie przyznał , na operacje poprawkową czekam już rok a Wspaniała Klinika karze mi czekać 2 lata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BM Re: dr. Filip Stoma IP: *.bb.sky.com 08.12.16, 23:57 Wizyty prywatne u dr Stoma polecam ominąć szerokim łukiem. Lekarz przereklamowany i nastawiony na kasę. Zero zainteresowania pacjentem i diagnozą. ODRADZAM!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś