pepperoni78 26.10.03, 11:56 No, może niezupełnie. :] Siostra cioteczna wyjeżdża na kilka tygodni za granicę i zostawiła u nas bachorka. Chyba będziemy musieli polubić się :-/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dociek Re: Pepper - tatuś :] 26.10.03, 12:01 Chyba to lepiej brzmi, niż np. "dziadek dociek"... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Pepper - tatuś :] IP: *.lublin.mm.pl 26.10.03, 12:40 Nie rzejmuj się, po kilku tygodniach nauczysz sia pacyfikacji bachorków :) Odpowiedz Link Zgłoś
izis_2003 Re: Pepper - tatuś :] 26.10.03, 22:51 No i jak CI idzie? Przekupiłeś już małęgo obywatela lizakiem? Odpowiedz Link Zgłoś
shawman Re: Pepper - tatuś :] 26.10.03, 22:55 Pamiętaj - kreskówki, cola, chipsy - i będziesz miał spokój. :P Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Pepper - tatuś :] 27.10.03, 06:15 Peppe, czy instrukcja obsługi do tego wynalazku była załączona? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: Pepper - tatuś :] 27.10.03, 06:54 heh to taka jadza testowa jak w salonach samochodowych możesz spróbować jak to jest :d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buuuuu Re: Pepper - tatuś :] IP: *.lublin.mm.pl 27.10.03, 07:18 a jak ci si emodel nie spodoba to mozesz oddac :D:D albo moze kolor np ci nie odpowiada :) a karmisz piersia :P Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Pepper - tatuś :] 27.10.03, 09:46 a co będzie jak taki model Ci się spodoba i z powodu ubóstwa będziesz musiał sam zrobić cóś takiego (oczywiście mając wspólnika). pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: Pepper - tatuś :] 27.10.03, 09:56 empi napisał: > a co będzie jak taki model Ci się spodoba i z powodu ubóstwa będziesz musiał > sam zrobić cóś takiego (oczywiście mając wspólnika). chyba wspólniczkę a może się mylę :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Pepper - tatuś :] 27.10.03, 10:00 Chyba dziś wezmę w pracy jakieś nadgodziny ;) W tej chwili brat męczy się z "gościem". Chyba pokazanie 4-letniemu szkrabowi wynalazku, jakim są puzzle nie było dobrym pomysłem. Myślałem, że zajmie go to. Niestety, trzeba pomagać w układaniu. PS Mój kot jeszcze żyje... Sąsiedzi też ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Pepper - tatuś :] 27.10.03, 10:48 pepperoni78 napisał: > Chyba dziś wezmę w pracy jakieś nadgodziny ;) a za pieniadze z nadgodzin kupisz smarkaczowi pistolet na kapiszony:)) to sie sasiedzi uciesza:)) powodzenia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Pepper - tatuś :] 27.10.03, 10:01 jeśli Peppe to On to napewno uda się tylko ze wspólniczką, nie jestem przeciw zdrowemu porządkowi natury. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś