Gość: pepe IP: 213.25.90.* 04.08.01, 19:32 Mam nadzieję, że ŁKS jutro nie gorzej się spisze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Slobo D. Re: Gratulacje dla Widzewa IP: *.toya.net.pl 04.08.01, 20:31 Oby chlopaki z Pilsudskiego grali tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Gratulacje dla Widzewa 05.08.01, 14:43 A to mala pomoc z Bydgoszczy zebyscie szybciej mineli Katowice.Swoja droga ja w Bydzi mieszkam na Piłsudskiego :))). Ps.Ta pomoc to dzieki Hubarowi ktory u nas czesto gosci ale ostatni przycichl. Ps.Powodzenia w dalszych meczach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Gratulacje dla Widzewa IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.08.01, 21:16 GRATUUULACJEEE!!! Taki Widzew przyjemnie się ogląda. a. Sarnat powinien pójść do psychologa bo ciemno widzę Wisełkę z Barcą b. Jop - zemsta jest słodka jeszcze raz gratulacje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Gratulacje dla Widzewa IP: *.koronowo.sdi.tpnet.pl 06.08.01, 11:09 gratulacje również dla kibiców WIdzewa za stworzenie super atmosfery na meczu Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Gratulacje dla Widzewa 06.08.01, 15:01 Dołączam się do wszystkich gratulacji!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shookee Re: Gratulacje dla Widzewa IP: *.pg.com 06.08.01, 16:20 powiem szczerze, gratulacje! nie wierzylem, ale na widzew z reguly mozna liczyc w spotkaniach, gdy nikt im nie daje zadnych szans... Swoja droga nie jestem na czasie, ktos mi powie czemu Szczesny nie gra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adamo Re: Gratulacje dla Widzewa IP: *.uml.lodz.pl 07.08.01, 11:27 Gość portalu: shookee napisał(a): > powiem szczerze, gratulacje! nie wierzylem, ale na widzew z reguly mozna liczyc > > w spotkaniach, gdy nikt im nie daje zadnych szans... Swoja droga nie jestem na > czasie, ktos mi powie czemu Szczesny nie gra? Bo ma kontuzję. A tak w ogóle, to przy tym składzie, to naprawdę niesamowity wyczyn. Przy okazji - trochę realizmu Panowie. Utrzymać się w lidze będzie bardzo ciężko. Słusznie Kaczmarczyk w TV powiedział, że brakuje Zająca. Bo Szemoński i Suchomski są do odstawki. Przewiduję, że razem przez całą rundę zdobędą 1 lub 2 bramki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barlomeo Re: Gratulacje dla Widzewa IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.01, 23:15 No cóż byłem na meczu (jak zwykle). Myśle, że jakoś by było gdyby nie atak, przy tych zawodnikach (oprócz Dubickiego) bramki beda strzelac obroncy i pomocnicy, a bez dwóch porzadnych napadziorów bedzie bardzo cięzko, reszta (pomoc i obrona) jakoś da sobie radę. Tylko Ci napastnicy, Grajewski mógłby jeszcze się o 2 średnich (bo ci co są, są po prostu słabi) napastników postarac, wtedy ciężko bo cięzko ale Widzew na pewno z tym składem by się utrzymał a tak ... P.S Gdyby nie Kaczmarczyk to nic by w sobote nie strzelili. Brawo Rafał, zdecysowanie zawodnik meczu! Pozdrawiam Bartolomeo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barlomeo Re: Gratulacje dla Widzewa IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.01, 23:16 Aha i mam nadzieje, że na następnym meczu w Łodzi wszyscy, którzy dziś gratulowali Widzewowi pojawią sie na stadionie! Cały stadion na Widzewie! Czy wygrywasz czy nie ... Pozdrawiam Bartolomeo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: Gratulacje dla Widzewa IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.01, 00:35 Gratulacje! oby mimo tych bardzo ostrożnych prognoz sukces ten był dobrym znakiem dla Widzewa. Spokojnie, Widzew odradzał się kilka razy! Pamiętamy półfinał pucharu Europy, Ligę Mistrzów itd. Pozdrowienia z Torunia dla kibiców Widzewa! Odpowiedz Link Zgłoś