Dodaj do ulubionych

Gratulacje dla Widzewa

IP: 213.25.90.* 04.08.01, 19:32
Mam nadzieję, że ŁKS jutro nie gorzej się spisze.
Obserwuj wątek
    • Gość: Slobo D. Re: Gratulacje dla Widzewa IP: *.toya.net.pl 04.08.01, 20:31
      Oby chlopaki z Pilsudskiego grali tak dalej!
      • krotoss Re: Gratulacje dla Widzewa 05.08.01, 14:43
        A to mala pomoc z Bydgoszczy zebyscie szybciej mineli Katowice.Swoja droga ja w
        Bydzi mieszkam na Piłsudskiego :))).

Ps.Ta pomoc to dzieki Hubarowi ktory u nas czesto gosci ale ostatni przycichl.
        Ps.Powodzenia w dalszych meczach.
        • Gość: xyz Re: Gratulacje dla Widzewa IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.08.01, 21:16
          GRATUUULACJEEE!!! Taki Widzew przyjemnie się ogląda.
          a. Sarnat powinien pójść do psychologa bo ciemno widzę Wisełkę z Barcą
          b. Jop - zemsta jest słodka
          jeszcze raz gratulacje!!!!
          • Gość: Maciek Re: Gratulacje dla Widzewa IP: *.koronowo.sdi.tpnet.pl 06.08.01, 11:09
            gratulacje również dla kibiców WIdzewa za stworzenie super atmosfery na meczu
            • hubar Re: Gratulacje dla Widzewa 06.08.01, 15:01
              Dołączam się do wszystkich gratulacji!!!!
              • Gość: shookee Re: Gratulacje dla Widzewa IP: *.pg.com 06.08.01, 16:20
                powiem szczerze, gratulacje! nie wierzylem, ale na widzew z reguly mozna liczyc
                w spotkaniach, gdy nikt im nie daje zadnych szans... Swoja droga nie jestem na
                czasie, ktos mi powie czemu Szczesny nie gra?
                • Gość: Adamo Re: Gratulacje dla Widzewa IP: *.uml.lodz.pl 07.08.01, 11:27
                  Gość portalu: shookee napisał(a):

> powiem szczerze, gratulacje! nie wierzylem, ale na widzew z reguly mozna liczyc
                  >
                  > w spotkaniach, gdy nikt im nie daje zadnych szans... Swoja droga nie jestem na
                  > czasie, ktos mi powie czemu Szczesny nie gra?
                  Bo ma kontuzję.
                  A tak w ogóle, to przy tym składzie, to naprawdę niesamowity wyczyn.
                  Przy okazji - trochę realizmu Panowie. Utrzymać się w lidze będzie bardzo ciężko.
                  Słusznie Kaczmarczyk w TV powiedział, że brakuje Zająca. Bo Szemoński i Suchomski
                  są do odstawki. Przewiduję, że razem przez całą rundę zdobędą 1 lub 2 bramki.

• Gość: Barlomeo Re: Gratulacje dla Widzewa IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.01, 23:15
                    No cóż byłem na meczu (jak zwykle). Myśle, że jakoś by było gdyby nie atak,
                    przy tych zawodnikach (oprócz Dubickiego) bramki beda strzelac obroncy i
                    pomocnicy, a bez dwóch porzadnych napadziorów bedzie bardzo cięzko, reszta
                    (pomoc i obrona) jakoś da sobie radę. Tylko Ci napastnicy, Grajewski mógłby
                    jeszcze się o 2 średnich (bo ci co są, są po prostu słabi) napastników
                    postarac, wtedy ciężko bo cięzko ale Widzew na pewno z tym składem by się
                    utrzymał a tak ...

P.S Gdyby nie Kaczmarczyk to nic by w sobote nie strzelili. Brawo Rafał,
                    zdecysowanie zawodnik meczu!

Pozdrawiam

Bartolomeo
                    • Gość: Barlomeo Re: Gratulacje dla Widzewa IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.01, 23:16
                      Aha i mam nadzieje, że na następnym meczu w Łodzi wszyscy, którzy dziś
                      gratulowali Widzewowi pojawią sie na stadionie!

Cały stadion na Widzewie! Czy wygrywasz czy nie ...

Pozdrawiam

Bartolomeo
                      • Gość: Jack Re: Gratulacje dla Widzewa IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.01, 00:35
                        Gratulacje! oby mimo tych bardzo ostrożnych prognoz sukces ten był dobrym
                        znakiem dla Widzewa. Spokojnie, Widzew odradzał się kilka razy! Pamiętamy
                        półfinał pucharu Europy, Ligę Mistrzów itd. Pozdrowienia z Torunia dla kibiców
                        Widzewa!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka