Dodaj do ulubionych

Z pomponika

11.08.25, 20:51
www.pomponik.pl/skandale/news-mikolaj-krawczyk-nie-gryzl-sie-w-jezyk-ws-anety-zajac-nie-do,nId,8008890
Ematki pewnie nie czytają pomponika i pudla, ale ja owszem. I tkwię w szoku. Co za cham. Naprawdę czasem milczenie jest złotem. Pan sugeruje, że po kilkunastu latach pani dalej jest w nim zakochana i się nie chce odczepić? Bo dla mnie jest jasne, że kobieta sama wychowuje dwoje dzieci a z ich tatusiem musiała się szarpać o alimenty, bo ich nie płacił. Obrzydliwy typ.
Obserwuj wątek
    • angazetka Re: Z pomponika 11.08.25, 20:55
      Widziałam wczoraj na gazecie i, no cóż, wow. Pan burak niepojęty.
      • raczek47 Re: Z pomponika 11.08.25, 21:18
        Nie wiem kim są oboje. O panu jest napisane: aktor- może powinnam znać?
        • szmytka1 Re: Z pomponika 11.08.25, 21:23
          Aktorzy serialowi, niegdysiejsza para. Pan zostawił panią z bliźniakami malutkimi dla niejakiej Agnieszki Włodarczyk, ale też pewnie nie wiesz kto to, a po latach ustatkował się u boku takiej blond aktorki, co była zamężna z jakimś skandynawem, nie pamiętam jej nazwiska, ale to nie szkodzi, bo i tak nie znasz 😆
          Teraz ta Aneta schudła, a Krawczyk na to, coś w stylu: no to super, może wreszcie sobie chłopa znajdzie i się ode mnie odczepi
          • raczek47 Re: Z pomponika 11.08.25, 21:34
            Dzięki za wyjaśnienie. Nie mam zwykłej tv, więc nie oglądam nic i dlatego nie znam.
            • angazetka Re: Z pomponika 11.08.25, 21:41
              Też nie mam i żadnej z osób dramatu nie znam z seriali, tylko z tego, że pan alimenciarz.
          • jowita771 Re: Z pomponika 12.08.25, 07:26
            Zapomniałaś o ważnej rzeczy, jak Mikołaj zostawił Anetę, to razem z Agnieszką mieli cudny wywiad w jakiejś gazecie, gdzie twierdzili, że są jednym ciałem astralnym, a ich koty się pokochały od pierwszego wejrzenia. Potem się skończyło, ciało astralne się rozpadło i się błąkają te połówki luzem po kosmosie. Koty musiały się pewnie też rozstać.
            • anajustina Re: Z pomponika 13.08.25, 09:36
              Żałosne jednym słowem.
        • kaki11 Re: Z pomponika 11.08.25, 22:02
          Aktorami, grali razem w serialu „Pierwsza Miłość” i byli parą. Akurat z tego ich najbardziej kojarzę, bo w gimnazjum/lo ten serial lubiłam 😂 . Zagrała tam też Włodarczyk i dla niej MK rozstał się z AZ chyba chwilę po porodzie bliźniaków. Wtedy to była grupa celebrycla afera, ale poza nią to państwo wybitnych osiągnięć aktorskich nie mają... Krawczyk mi jeszcze parę razy gdzieś się przewijał, Zając nie widziałam chyba w niczym innym. 
          • turzyca Re: Z pomponika 13.08.25, 09:06
            > państwo wybitnych osiągnięć aktorskich nie mają... Krawczyk mi jeszcze parę razy gdzieś się przewijał, Zając nie widziałam chyba w niczym innym.

Zając gra w kilku serialach i wygrała teleturniej tańca - ogólnie kariera matki samotnie wychowującej dwójkę dzieci, musi mieć uregulowany tryb życia.
            • angazetka Re: Z pomponika 13.08.25, 09:41
              Zając gra też w teatrach, w repertuarze lekkim, ale jednak.
              • kaki11 Re: Z pomponika 13.08.25, 11:11
                Ok, nie twierdzę, że nie gra zupełnie nigdzie tylko, że mi nie mignęła, w przeciwieństwie do Krawczyka, którego od czasu do czasu gdzieś tam widziałam. I, że nie zrobili oszałamiających karier, co im nie odbiera bycia czynnymi aktorami.
    • 35wcieniu Re: Z pomponika 11.08.25, 21:23
      Nigdy normalny nie był
    • hanusinamama Re: Z pomponika 11.08.25, 21:23
      Pan od ciała astralnego??? NO nic mnie już z nim nie zdziwi...
      • hanusinamama Re: Z pomponika 11.08.25, 21:25
        Ok...jednak cofam. Szczękę zbieram z podłogi
        "Sylwią, moją pierwszą i jedyną żoną, ani Agnieszką nigdy nie będzie, ale super, że w końcu schudła, może wreszcie znajdzie jakiegoś faceta i odczepi się ode mnie"
        • borsuczyca.klusek Re: Z pomponika 11.08.25, 21:35
          Mnie zastanawia co na to pani Sylwia. Czy tak słucha i kiwa głową czy jednak też ją skręciło z żenady.
          • ruscello Re: Z pomponika 11.08.25, 21:38
            Bardzo wspierała męża w niepłaceniu alimentów na synów, więc pewnie zadowolona z krytyki poprzedniczki wink
            • hanusinamama Re: Z pomponika 11.08.25, 23:14
              One były chyba koleżankami kiedyś...
          • m_incubo Re: Z pomponika 12.08.25, 10:26
            Nie sądzę.
            Logiczna kobieta nie wyjdzie za idiotę, zwłaszcza, że zachowywał się jak idiota na długo przed ślubem.
            Taki sort jej najwyraźniej odpowiada.
        • jowita771 Re: Z pomponika 12.08.25, 07:29
          A jak był z Anetą, to opowiadał, że wypatrzył ją już w szkole teatralnej, studiowała na niższym roku i ją szczególnie fuksowal, bo tak mu się podobała.
          • hanusinamama Re: Z pomponika 12.08.25, 09:08
            On powinien się nie wypowiadać. Co palnie to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać.
            • m_incubo Re: Z pomponika 12.08.25, 12:27
              Właśnie niech się wypowiada na zdrowie.
              • lauren6 Re: Z pomponika 12.08.25, 15:49
                Tam jest dwójka dzieci, które niekoniecznie powinny słuchać takich publicznych wypowiedzi ojca.
                • m_incubo Re: Z pomponika 12.08.25, 16:19
                  Oczywiście, ale myślę, że mając takiego ojca słyszały niejedno oko w oko.
                  Ci chłopcy mają 14 lat, potrafią już samodzielnie ocenić, kim jest ich ojciec.
                  Aneta Zająć zawsze może pójść drogą sądową i uzyskać zakaz wypowiedzi publicznych na jej/dzieci temat.
                  • hanusinamama Re: Z pomponika 13.08.25, 11:18
                    Oni tak ale ich koledzy już inaczej.
    • bene_gesserit Re: Z pomponika 11.08.25, 21:42
      Nie rozumiem, czemu ten facet obnaża swoją słabość. Jego była kobieta musi go nadal bardzo obchodzić, skoro produkuje komentarze na jej temat kilkanaście lat po zakończeniu związku

Poza tym najwyraźniej ma swoje dzieci w nosie, co jest jeszcze bardziej słabe. Generalnie prezentuje się jako nieciekawy gn ek. Dziw bierze, czemu robi to publicznie
      • danaide2.0 Re: Z pomponika 12.08.25, 09:17
        Chciałam napisać: ewidentnie pan nie w trendach - ale sama już nie wiem, czy rzeczywiście takie miganie się od płacenia na własne dzieci wyszło już z mody czy to tylko moje myślenie życzeniowe. W każdym razie sprawę kojarzę, bo musiałam mieć jakieś punkty odniesienia więc miałam takie. Mam wrażenie, że MK w pewnym momencie pozował na kogoś, kto się dogadał, płaci bez problemu, nawet jakąś rólkę wtedy dostał (był w tych trendach?), a potem odnalazła się jego miłość z dawnych czasów, którą znał bodajże przed AZ i jest jak jest.

Mnie w ogóle zastanawia taka wrogość, ale mam to jakby na własnym poletku - posiadanie dyżurnego kozła ofiarnego ułatwia życie, a dowalenie kobiecie w znanym na forum stylu "bo sobie życia nie ułożyła" (nie jest w związku, reszta to detal) nadal funkcjonuje

A w ogóle takie prowokowanie ludzi sprawami alimentacyjnymi w sądzie to już naprawdę nie uchodzi...
    • kaki11 Re: Z pomponika 11.08.25, 21:51
      Dobra, nie spodziewam się, bo ich konflikty od lat mnie nie ruszają, ale przyznaję, że po tym komentarzu mi szczęka opadła 🫤 co to? Po co to? Czemu to?... no ludzie, takiej żenady dawno nie przecztałam 😬
    • arkanna Re: Z pomponika 11.08.25, 22:10
      Trochę przegięcie, mógł nic nie mówić .Słabo to wyszło pomimo że został sprowokowany..cały ich związek po rozstaniu to ciągle oskarżenia i z jednej strony i drugiej przed sądami. Mogliby już dać sobie spokój i wreszcie się dogadać.ale jak widać ani jedno ani drugie nie odpuszcza..żal tylko dzieci
      • segregatorwpaski Re: Z pomponika 11.08.25, 23:04
        Ja wiem czy oboje się oskarżają, ona raczej chyba milczy, chyba że mi umknęło, w mediach krążą informacje o wielkim długu alimentacyjnym, ale to głównie jego wynurzenia: że ciągle kasa i kasa, że więcej i więcej, że on nie ma bo biedny itp.
      • angazetka Re: Z pomponika 11.08.25, 23:12
        Nie wiem, widzę raczej problem tylko z jego strony, on nie płacił, on jątrzy.
      • hanusinamama Re: Z pomponika 11.08.25, 23:15
        NO jakby płacił alimenty to by do sądy nie był ciagny...szkoda ci misia?
      • szmytka1 Re: Z pomponika 12.08.25, 06:11
        Ona nic nie powiedziała, jej komentarz to było coś takiego: nie widzę potrzeby komentowania, bo czytają to nasze dzieci.
      • zerlinda Re: Z pomponika 12.08.25, 06:32
        A czym został sprowokowany? Schudnięciem dawnej partnerki? Mnie się wydaje, że biednemu misiowi te alimenty są takim ciężarem. No jeszcze dobre parę lat będzie musiał płacić.
        • anajustina Re: Z pomponika 12.08.25, 07:01
          Synowie są dla niego ciężarem.
      • jowita771 Re: Z pomponika 12.08.25, 07:31
        On jest nieustannie prowokowany, bo ta wstrętna baba chce alimenty na jakieś dzieci.
      • semihora Re: Z pomponika 12.08.25, 08:37
        Liczba mnoga jest tu, zdaje się, nieuzasadniona. To raczej o panu słychać, że nie odpuszcza, nie chce się dogadać i ma swoje dzieci głęboko w odwłoku (oraz wygłasza chamskie teksty). Ale oczywiście rozmydlajmy jego winy, zarzucając matce, że nie daje spokoju ojcu, a przecież wszyscy wiemy jak działa świat: chłop porzucił babę, to automatycznie porzucił potomstwo, normalka, więc czego ta wściekła macica chce?
      • m_incubo Re: Z pomponika 12.08.25, 12:28
        Słabo to wyszło pomimo że został sprowokowany.

A co konkretnie go sprowokowało? Zdjęcie odchudzonej byłej czy komentarz jakiejś losowej baby z netu?
      • szpil1 Re: Z pomponika 13.08.25, 13:13
        arkanna napisała:

> Trochę przegięcie, mógł nic nie mówić .

Trochę?

Słabo to wyszło pomimo że został sprowok
        > owany..

Czym dokładnie sprowokowany?

A spraw przed sądem może by nie było gdyby alimenty płacił, jak myślisz?
        • anajustina Re: Z pomponika 13.08.25, 14:16
          Sprowokowany tym, że mu się tyłek jakimiś dziećmi zawraca.
    • anajustina Re: Z pomponika 11.08.25, 23:22
      Ten osobnik to ewidentny imbecyl.
      • atoness Re: Z pomponika 12.08.25, 09:15
        Mnie też się wydaje, że on nie ma zbyt dużej mocy obliczeniowej.
    • lella_two Re: Z pomponika 12.08.25, 08:54
      Myślałam, że to jakiś Krawczyk od parostatków😎 Nie pojmuję, co ludzie mają w głowach, żeby się obnosić z takimi złotymi myślami. Niesłychany cymbał, nawet jak na polski szołbiz.
    • ender_celebi Re: Z pomponika 12.08.25, 10:48
      Czego wymagać od faceta, który myśli fiutem?
    • pitupitt Re: Z pomponika 12.08.25, 11:50
      Zaburzony koleś z bólem d...
    • briar_rose Re: Z pomponika 12.08.25, 13:28
      Ten człowiek nie rozumie, że pani Aneta nie daje mu spokoju, bo chce, żeby spłacił zaległości alimentacyjne. Mężczyźni jego pokroju są przekonani, że chodzi o ich wątpliwy urok osobisty... On tam jedzie dużo ostrzej po niej, nawet zestawił ze sobą zdjęcie Agi z nową żoną i napisał że na tym zdjęciu widać, która wygląda lepiej i że 50latka lepiej niż 40latka.
      • anajustina Re: Z pomponika 12.08.25, 13:34
        Jego po tej akcji nikt już zatrudnić nie powinien. Kompromitacja totalna.
        • hanusinamama Re: Z pomponika 13.08.25, 11:21
          A zatrudnia? Aktor z niego bardzo słabej jakości.
          Jak się go słucha to taki głupek wioskowy...
      • zerlinda Re: Z pomponika 12.08.25, 14:57
        Ale ta 50 latka musi mieć umysl wczesnej nastolatki, że odpowiada jej taki pajac jako mąż. Pan krawczyk uważam wygrywa w kategorii cham dekady. A może i lepiej.
      • alpepe Re: Z pomponika 12.08.25, 16:03
        Że co? Z takim się rozmnożyć to tragedia.
        • briar_rose Re: Z pomponika 13.08.25, 21:14
          Truteń jeden ciągał się z nową flamą po sesjach i śniadaniówkach i klepał farmazony o ciele astralnym, a dziećmi zajmowała się Aneta. Mam nadzieję, ze w końcu go scancelują tak jak scancelowano Rzeźniczaka.
    • katiemorag Re: Z pomponika 13.08.25, 12:26
      To jeszcze nic. Krawczyk obraża matkę chłopców i nie płaci alimentów. Najgorsze jest to, że jest człowiekiem bez skrupułów. Mnie najbardziej boli, że sądy pozwalają na takie wyroki:
      „Mikołaj Krawczyk twierdzi, że w ostatnich latach Aneta Zając utrudnia mu kontakt z synami. W końcu sprawę skierował do sądu. W lutym tego roku zapadł wyrok, zgodnie z którym Aneta Zając nie może ograniczać widzeń ojca z dziećmi pod karą grzywny. Jeśli aktorka nie będzie pozwalała na spotkania, za każdy należny mu dzień będzie musiała zapłacić 500 zł. To oznacza, że jeśli w miesiącu Mikołaj nie zobaczy się z bliźniakami w ogóle, Aneta będzie musiała zapłacić karę w wysokości 3 tys. zł (Krawczyk dostał prawo widzenia każdego z synów minimum trzy dni w miesiącu, co oznacza, że Zając musi wydać mu dzieci przynajmniej na sześciodniowy okres co ok. 30 dni).”
      Czyli albo Aneta będzie zmuszała dużych synów do kontaktów z ojcem albo będzie płaciła karę co miesiąc 3 tys zł ( to tyle ile wynoszą alimenty na chłopców).
      Która matka by zmuszała do czegoś takiego dzieci? Ona chyba już nie ma siły z nim walczyć. A on wychodzi na zero bo dzieci nie chcą się z piciem widywac a ona płaci za to karę .
      Facet umie się ustawić z życiu.
      • anajustina Re: Z pomponika 13.08.25, 12:36
        Trzy dni, nie sześć,chłopcy mogą widzieć ojca równocześnie. Świństwo to wszystko.
    • figa_z_makiem99 Re: Z pomponika 13.08.25, 21:35
      Dziwię się jego obecnej żonie, dla której jest 3 mężem smile że toleruje mądrości Depilatora, ale zapewne jest do niego podobna. Typa boli kieszeń, bo musi płacić alimenty. Jego wypowiedź jest żenująca i świadczy o jego poziomie.
      • figa_z_makiem99 Re: Z pomponika 13.08.25, 21:51
        Ptaszki ćwierkają, że obydwoje lubią alko, Depilator i jego "piękna" żona, w takim razie poziom żenady nie dziwi. A Aneta odchowa dzieci i będzie dziękowała bogu, że od niej odszedł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka