Gość: off IP: *.nplay.net.pl 03.12.08, 23:29 Leczył ktoś zęby w tej klinice na Narutowicza?podobno są nieźli Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.13, 14:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: klinika pięknego uśmiechu IP: *.7-1.cable.virginmedia.com 28.09.13, 00:39 Obsluga bardzo mila, atmosfera przyjazna, sprzed wydaje sie nowoczesny. Ale pod przeciaganiem leczenia sie podpisuje - moje leczenie kanalowe mialo zajac dwie wizyty i kosztowac okolo 400 zl (albo nawet mniej, dokladnie nie pamietam, ale na pewno nie byla to jakas odstraszajaca kwota wieksza niz srednio), a zajelo juz cztery i kosztowalo ponad 800, przy czym to jeszcze nie koniec. Generalnie teraz bardzo zaluje ze tam poszlam i stracilam juz tyle kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia ;) Re: klinika pięknego uśmiechu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.13, 17:59 Polecam Klinikę Pięknego Uśmiechu . Efekt końcowy znakomity . Czas długiego noszenia aparatu ( ponad 3 lata ) zaowocował w piękny , zdrowy uśmiech . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: klinika pięknego uśmiechu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.13, 17:53 Droga Magdo, leczenie ortodontyczne powinno trwać maksymalnie 1,5 - 2 lata i każdy uczciwy ortodonta Ci to powie. Przedłużanie tego okresu jest jedynie sposobem na zarabianie całkiem nie małych pieniędzy na tobie. Możesz mi powiedzieć czy miałaś przedstawiony plan leczenia i o jakim okresie noszenia była mowa przy zakładaniu aparatu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia [...] IP: *.lukman.pl 29.12.13, 22:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.690 Re: klinika pięknego uśmiechu dr Pucek 27.02.14, 18:36 Masz racje. Przeciągają wizyty latami, zęby latają w tą i z powrotem a kasa leci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacjent kpu Re: klinika pięknego uśmiechu dr Pucek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.16, 17:57 Zgadzam się - Klinika nastawiona tylko na zarobek - brak kompleksowego planu leczenia a jedynie wizyta , kasa , nastepna wizyta, kasa itd , efekt nie koniecznie najlepszy dla pacjenta. Na dodatek zabezpieczają sie robiąc zdjecia fotograficzne oraz rtg tylko dla potrzeb ewentualnych sporów sądowych. Nikt nie wykorzystuje przeswietleń w procesie leczenia ortodontycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: klinika pięknego uśmiechu IP: *.dynamic.chello.pl 02.02.16, 08:20 Też tak myślałam, ale mam podejrzenie, że mnie naciągają. Miało być leczenie i aparat bezpłatny (NFZ) tymczasem dowiedziałam się, że moje dziecko musi mieć aparat natychmiast a to kosztuje tysiąc złotych. Zgodziłam się - jestem tylko matką. Nie poinformowano mnie, że skoro aparat kupiłam prywatnie to każda wizyta teraz jest płatna - a nie są to dla mnie małe pieniądze (sto złotych). A paragonu nie wydają. Czuję się oszukana. Odpowiedz Link Zgłoś