Gość: malpiarnia Re: Nieznane zdjęcia Lublina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 19:24 Gazeto!!! przy okazji wywal zdjecie Palikota , ktore wisi tygodniami no nie da sie juz go ogladac jak nie macie zadnych innych zdjec, to napiszcie , my wam podeslemy nie zatruwajcie nam zycia tym typem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiejska baba Re: Nieznane zdjęcia Lublina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 21:01 nie darujesz sobie takiej okazji? nieelegancko wobec tego co ogladasz..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malpiarnia Re: Nieznane zdjęcia Lublina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 21:22 taka mam podzielnosc uwagi tu ogladam zdjecia a tu wisi ten typ, ale nie to jest wazne wazne jest to , co sprawia , ze gazeta tak uparcie tkwi w tym , co dla nas jest dokuczliwe a ten zestaw jest wlasnie okazja, zeby zareagowali Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Nieznane zdjęcia Lublina 02.01.09, 08:05 Ja si Wam, towarzyszu coś nie podoba - to oglądajcie "Cosmopolitana". Tam nie ma zdjęć Palikota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikola Znane zdjęcia biznesmena. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 21:24 Słuszna uwaga: wywalcie wreszcie to zdjecie, no - chyba że podacie powód; wtedy zrozumiemy bo w gazetach piszą, że mamy podobno kapitalizm, np. taki argument "osoba na zdjęciu za każdy dzień obecności na łamach odpala redakcji cos tam, cos tam". Wtedy zrozumiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
leniak Bóg nic nie musi odpalać wyznawcom 02.01.09, 00:41 ba chyba jest odwrotnie... w końcu Palikot chyba otzrymuje wierszówkę co najmniej za swe wypociny... a kto wie może nawet jest na etacie... ... mniejsza zresztą z tym jak tam to formalnie wyglada... kupując Gazetę pamiętajcie o tym że nabijacie w ten sposób kabzę Palikotowi... ... a co do zdjec i tekstów innych niz palikotowe to zmniejszająca się ich ilośc (tekstów) swiadczy o tym że są jedynie dodatkami do ulotki Palikota takimi listkami figowymi czy warto się zatem nad nimi pochylać? a co jeśli pod nimi kryje się palikocie przyrodzenie? tęsknicie do tego widoku? GwL wszak przestała już być gazetą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Redaktor Re: Bóg nic nie musi odpalać wyznawcom IP: *.airaim.com 02.01.09, 10:22 Leniaku, od kiedy GW Ci się nie podoba?. Biegałeś do niej na dysputy. Prawie, że w imieniu forum. Aspirowałeś do etatu w niej, czym nie zapomniałeś się na forum pochwalić. Nie chcieli Cię i stąd teraz taka postawa. Czy GW przedtem była inna? Redaktor :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malpiarnia Re: Bóg nic nie musi odpalać wyznawcom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.09, 11:12 Redaktorze , a jak sie nazywasz? skoro wywlekasz cudze sprawy prywatne, to podaj nazwisko i Dział Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumek Re: Bóg nic nie musi odpalać wyznawcom IP: 87.118.104.* 02.01.09, 11:19 Gościu żadna prywatna sprawa. Leniak sam o tym często na forum pisał. wręcz przechwalał się. Zapytaj go. Poczytaj jego wpisy wstecz. On tu leczy swoje kompleksy wiecznego bezrobotnego. Odpowiedz Link Zgłoś
leniak bez przesady z tą prywatnością 02.01.09, 20:15 chciałem być reporterem w Gazecie zaproponowano mi funkcję redaktora po czym zrezygnowano ze mnie z powodu takiego że trudnię się miedzy innymi (chocby pracami fizycznymi) pisaniem prac naukowych (od zaliczeń do magisterek)... nieskromnie powiem, że dobrych prac... kto wie może kilku moich naukowców tu pisuje??? przyzna się ktoś? ;-) no nie mniej uznano że dziennikarz Gazety nie powinien pisać obcym osobom prac naukowych... ot i cała "tajemnica"... Odpowiedz Link Zgłoś
leniak Propos nazwiska "redaktora" 02.01.09, 21:11 bez przesady nie wymagaj małpiarnio takiej odwagi by ktoś nazwisko podawał... ;-) ... zapewne to jakiś pracownik firmy PR - pracujacej dla Palikota... niby to forum jak słusznie wielokrotnie podkreslał mały - nic nie znaczy aleć zawsze celny (no grzeszę tu wyraźnie ale skoro juz grzeszyć...) komentarz pod kazdym "tekstem" Palikota nieco zakłóca kampanię promocyjną którą tak usilnie Palikot i Bielecka-Hołda prowadzą za czytelnicze pieniądze... ... niczym innym nie mogę sobie wytłumaczyć tak nagłego zainteresowania moimi archiwalnymi postami... no nic zawsze ktos sobie poczyta dobre teksty ;-) ... szkoda tylko że ten PR jak wszystko co zwiazane z Palikotem taki kiepski... hmm no mógłby nawet być ale wadzą nieco te źdźbła słomy miedzy wierszami... Odpowiedz Link Zgłoś
leniak A pomnisz o czym była dysputa? 02.01.09, 20:08 nie wysilaj się przypomnę otóż zarzucałem GwL że kreuje newsy pod potrzeby kampanii Palikota i o tym była rozmowa kochaneczku jeśli byłeś to sobie przypominasz... i faktycznie byłem jedynym z forum który przyszedł na ogłoszoną i otwartą w końcu dyskusję - taka jakaś dziwna cecha nie wstydzić się siebie i nie chować po forumowych kątach... ... co do etatu to ech kiciusiu plamisty owszem chciałem zostać reporterem... zaproponowano mi inne stanowisko po czym zmieniono zdanie... tak czasem bywa wyobraź sobie... ciekaw jesteś jak było spytaj MBH - to w końcu nie tajemnica żadna... a w temacie żali z tego powodu odsyłam do okolicznościowego wpisu na moim blogu: leniak.blox.pl/2007/10/Nie-mozna-miec-roszczeniowego-stosunku-do-marzen.html czy GwL była inna? chyba nie zobacz nazwałem MBH Urbanem Palikota zanim odbyły sie rozmowy o etacie... przykro mi ale musisz dalej poszukiwać psychologicznej podbudowy mojej niechęci do hołdyzmu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j2 Antysemici na straży IP: *.lublin.mm.pl 02.01.09, 07:34 zdjęcie podpisane: dwie żydówki... A skąd wie autor że to Żydówki? To można z twarzy rozpoznać że ktoś jest Żydem? Czy nie jest rozpoznawanie po rysach żydostwa antysemityzmem, rasizmem? Pierwszym krokiem d kolejnej eksterminacji jakiegoś narodu? A fe gazeto, nieładnie Odpowiedz Link Zgłoś
zawrotniak Re: Nieznane zdjęcia Lublina 02.01.09, 11:29 Zdjęcie Żydówek szyjących w oknie (w specjalnych perukach rytualnych) nie jest jakimś specjalnym odkryciem. Znane jest conajmniej od przeszło ćwierczwiecza. Henryk Gawarecki, w swojej książce "O dawnym Lublinie" wyd. ok. 1979 r. zamieścił tą fotografię. Zostało ono wykonane prawdopodobnie ok. 1938 r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malpiarnia Re: Nieznane zdjęcia Lublina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.09, 11:52 a co one szyja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek GW sie chowa, oto mój prezent noworoczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.09, 14:31 stary Lublin www.youtube.com/watch?v=9v8aXQbxvkY&feature=channel Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Prezent noworoczny ? 02.01.09, 14:34 ...A nowagodniuju jołku już ubraliście, towarzyszu? Odpowiedz Link Zgłoś
leniak Prezent noworoczny 02.01.09, 21:40 co sie czepiasz człowieka? a jesli jest Żydem to co? gorszy człowiek? ... czym ty się od syjonistów róznisz Tajnosie? a film jest ciekawy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malpiarnia Re: Prezent noworoczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.09, 14:23 przychodzi Palikot do Gazety i pyta - chcecie wina? chcemy - odpowiadaja no tak, ale co ja z wami zrobie jak bedziecie wszyscy rzygac? taki los wroze Gazecie Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Prezent noworoczny 04.01.09, 12:57 leniak napisał: > co sie czepiasz człowieka? To nie jest człowiek, tylko realizujący swój program robot. Charakterystyczną cechą takich jast to, że klepią swe brednie do upadłego i bez wzglądu na okoliczności, z daleka omijając dyskusje rzeczowe, czyli na argumenty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Zinczuk Re: Nieznane zdjęcia Lublina IP: *.chello.pl 02.01.09, 16:35 zdjęcie zostało zamieszczone na pewno w drugim wydaniu z roku 1974 strona 74 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zawrotniak Re: Nieznane zdjęcia Lublina 02.01.09, 17:59 Dzięki Kamil, to nawet więcej jak ćwierczwiecze. Niestety książkę Henryka Gawareckiego zniszczył mi pies, więc nie pamiętałem roku wydania. Odpowiedz Link Zgłoś
leniak mam to z 1986 02.01.09, 20:19 i to było drugie wydanie... ... ech te psy SLD... wredne to takie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukacz Re: mam to z 1986 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.09, 16:42 tnij.org/cmuj a to znają Odpowiedz Link Zgłoś