Dodaj do ulubionych

Czy wciąż myśli

18.08.10, 19:39
Witam. Pewien mężczyzna z mojej przeszłości pomimo upływu czasu wciąż po nocach mi się śni, jakby nie chciał bym o nim zapomniała ... Na co dzień prawie już o nim nie myślę w końcu tyle czasu go już nie widziałam i zaczynam pomału zapominać, jednak co o nim zapomnę to on mi się znowu śni uncertain W każdym śnie jesteśmy ze sobą na wspólnej imprezie ale on mnie nie zauważa lub celowo ignoruje (zupełnie jak na żywo). Słyszałam, że gdy ktoś tak się uporczywie nam śni, to ta osoba o nas myśli. Zdałam moim kartom pytanie - czy on jeszcze myśli o mnie? I wyszło mi tak: 2-ka pucharów, król pucharów i królowa kijów. Zastanawiam się nad tym co mi pokazały karty, czy one oby na pewno dotyczą mnie a nie jego nowej dziewczyny (o ile w ogóle jakąś ma) i czy to ja jestem tą królową buław a on królem pucharów ...? Jednak sądząc po tym, że na początku są 2 puchary, które symbolizują łączące nas kiedyś uczucie i analizując ostatnie 2 karty, można powiedzieć, że on nadal o mnie myśli jak o królowie buław? Proszę o pomoc w zinterpretowaniu tego to dla mnie bardzo ważne bo zastanawiam się czy się do niego odezwać czy jest w ogóle sens
Obserwuj wątek
    • zainteresowany1977 Re: Czy wciąż myśli 18.08.10, 22:24
      Jakiś czas temu mrgodot pisała o tym jak czytać kilka kart w szyku na jednej
      pozycji/pytaniu. 2 pucharów to zauroczenie, nowa znajomość, po niej król
      pucharów czyli uczuciowy i zaangażowany facio a po nim królowa buław, no i w
      związku z tym można by przypuszczać, że on wszedł po Waszym związku/znajomości w
      coś nowego, może nawet niedawno.
      • zainteresowany1977 Re: Czy wciąż myśli 18.08.10, 22:27
        Nie wystąpiła karta wspominek (6 pucharów) lub fantazji i marzeń (7 pucharów).
        Zawsze trzeba pamiętać jakie karty zostały w talii, wtedy unika się naciągania.
      • ksiezyc_w_nowiu Re: Czy wciąż myśli 19.08.10, 06:01

A jest tutaj gdzieś Mrgodot może ona by mi pomogła to zinterpretować? Tarota
        używam sporadycznie tylko w ciężkich chwilach i nie opanowałam jeszcze wiedzy na
        temat pozycji kart i ich znaczenia uncertain A z tego co piszesz, ma to ogromne
        znaczenie i może zupełnie zmienić interpretację kart... Mrgodot pomożesz?
    • jowitaonly Re: Czy wciąż myśli 18.08.10, 23:40
      Ja myśle że to Ty jesteś tą królowa buław ,a król pucharów czeka na
      znak od Ciebie,na Twoja inicjatywę,byc może w przeszłości też o to
      chodziło-na Twój znak-na tych imprezach,na których udawałaś,że Cie
      nie obchodzi.Bardzo romantyczna historia,przeżyłam podobną,ale ja
      dałam znak-dzis jestesmy razem
    • instalar Re: Czy wciąż myśli 21.08.10, 01:16
      moim zdaniem mysli, ale nie wkluczone, ze tu się ktos pojawil...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka