ksiezyc_w_nowiu
18.08.10, 19:39
Witam. Pewien mężczyzna z mojej przeszłości pomimo upływu czasu wciąż po nocach mi się śni, jakby nie chciał bym o nim zapomniała ... Na co dzień prawie już o nim nie myślę w końcu tyle czasu go już nie widziałam i zaczynam pomału zapominać, jednak co o nim zapomnę to on mi się znowu śni
W każdym śnie jesteśmy ze sobą na wspólnej imprezie ale on mnie nie zauważa lub celowo ignoruje (zupełnie jak na żywo). Słyszałam, że gdy ktoś tak się uporczywie nam śni, to ta osoba o nas myśli. Zdałam moim kartom pytanie - czy on jeszcze myśli o mnie? I wyszło mi tak: 2-ka pucharów, król pucharów i królowa kijów. Zastanawiam się nad tym co mi pokazały karty, czy one oby na pewno dotyczą mnie a nie jego nowej dziewczyny (o ile w ogóle jakąś ma) i czy to ja jestem tą królową buław a on królem pucharów ...? Jednak sądząc po tym, że na początku są 2 puchary, które symbolizują łączące nas kiedyś uczucie i analizując ostatnie 2 karty, można powiedzieć, że on nadal o mnie myśli jak o królowie buław? Proszę o pomoc w zinterpretowaniu tego to dla mnie bardzo ważne bo zastanawiam się czy się do niego odezwać czy jest w ogóle sens