Dodaj do ulubionych

Prof.Marmurowska- Michałowska

IP: 83.238.57.* 17.01.09, 16:55

Witam,
panią profesor polecono dla mojej mamy, która ma najprawdopodobniej
nerwicę. Czy ktoś z forumowiczów wie, gdzie i kiedy przyjmuje? Może
jakiś nr telefonu do rejestracji... Info o cenie wizyty też mile
widziane :) No i te z opiniami od osób, które leczą się/ leczyły u
pani profesor :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Marysia Re: Prof.Marmurowska- Michałowska IP: 83.238.57.* 24.01.09, 14:26

Up! Nikt nic nie wie?
      • Gość: ania Re: Prof.Marmurowska- Michałowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 18:52
        ja lecze sie u pani profesor to wspaniały lekarz i cudowna kobieta Przez pięć lat szukałam lekarza który by mi pomógł w moim złym samopoczuciu i nic dopiero pani profesor mi pomogła
      • Gość: fkkffkws Re: Prof.Marmurowska- Michałowska IP: *.enterpol.pl 17.02.10, 21:01
        odradzam tego lekarza...to jest okropna kobieta ktora tylko pieniadze widzi a
        pacjent jest dla niej nikim
    • mama_milosza_31 Re: Prof.Marmurowska- Michałowska 26.01.09, 23:30
      Hmmm, byłam pewna, że odpowiadałam juz na pytanie o p. prof.:) Ale nie znalazłam, więc napisze raz jeszcze- przyjmuje prz ul. Kaprysowej 1, tel. 743-19-20. Niestety ceny nie podam, bo byłam pacjentką prawie dwa lata temu. Wg mnie- cierpliwa, umie słuchac i leczyć. Pacjentów ma baaardzo dużo i przyjumje do późna- z tego co pamiętam, trzeba dzwonic do skutku, bo nie ma rejestracji a prof. odbiera telefony między pacjentami.
      • Gość: Marysia Re: Prof.Marmurowska- Michałowska IP: 83.238.57.* 29.01.09, 17:20

Dziekuję, mamo_miłosza ;)
        • Gość: anusia Re: Prof.Marmurowska- Michałowska IP: *.chelm.mm.pl 23.03.09, 19:32
          leczyłam się u Pani Prof. kilka lat z przerwami, mam o niej jak najlepszą
          opinię. jest świetnym fachowcem i bardzo życzliwą osobą. uzupełnię informację
          mojej poprzedniczki, że przyjmuje w poniedziałki i wtorki, jeden z tych dni od
          rana do wieczora, drugi od południa. kiedyś wizyta kosztowała 100 zł, nie wiem
          czy teraz nie podrożała. należy dzwonić a celu umówienia wizyty w godzinach jej
          pracy, czyli dziś lub jutro.
    • katha_ko Re: Prof.Marmurowska- Michałowska 19.05.09, 09:27
      Gość portalu: Marysia napisał(a):

>
      > Witam,
      > panią profesor polecono dla mojej mamy, która ma najprawdopodobniej
      > nerwicę.

To uciekaj od niej z daleka!! Nerwicę się leczy PSYCHOTERAPIĄ, a Pani profesor
      moją nerwicę rozpoznała jako ciężką chorobę psychiczną, zarzuciła mnóstwem
      leków, ech, szkoda gadać :/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka