Dodaj do ulubionych

CALKIEM NOWY WATEK

22.01.02, 21:58
o niczym.... taki do lezenia na kanapie i gapienia sie w sufit... do bawienia
sie pilotem (albo panelem w aucie przez cala droge:))... do myslenia, ze pralka
juz wyprala... ze budzik trzeba nastawic... wstac z fotela i pojsc siusiu...
wciagnac z podlogi kocyk na lozko... posmarowac chleb maslem, a nie wyzerac z
pudelka... wyrzucic karton po pizzy - lezy juz 3 tygodnie... Dobry do
podrapania sie po plecach... nalania wody do wanny 4 razy bo ciagle stygnie...
poszukania pizamki i nie spania w koncu w najlepszej koszulce... picia
pomidorowej z garnka... otwarcia 8 sloikow z dzemem...
uuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......... to ja moze juz pojde... jak tylko
uda mi sie wstac.....
....dobranoc...
silver
Obserwuj wątek
    • Gość: eor Re: CALKIEM NOWY WATEK IP: *.swipnet.se 22.01.02, 22:01
      A czy to jest dobry watek do wkurzania sie na pogode i jednoczesnego prasowania
      i sluchania muzyki i zamierzania sie na pojscie spac z jednoczenym zdawaniem
      sobie sprawy, ze nie ma na to szans jeszcze przez kilka godzin.
      • silverstone Re: CALKIEM NOWY WATEK 22.01.02, 22:29
        Jest doskonaly :)) tylko dlaczego chadzasz na spacery o 4 nad ranem i to z
        zelazkiem pod pacha???

Gość portalu: eor napisał(a):

> A czy to jest dobry watek do wkurzania sie na pogode i jednoczesnego prasowania
        >
        > i sluchania muzyki i zamierzania sie na pojscie spac z jednoczenym zdawaniem
        > sobie sprawy, ze nie ma na to szans jeszcze przez kilka godzin.

• eor Re: CALKIEM NOWY WATEK 22.01.02, 23:01
          silverstone napisał(a):

> Jest doskonaly :)) tylko dlaczego chadzasz na spacery o 4 nad ranem i to z
          > zelazkiem pod pacha???

Bo to lokalny zwyczaj. Wszyscy okoliczni mieszkancy tak robia:) Podania glosza,
          ze dzieje sie tak na czesc dwoch zbuntowanych Valkirii - Trommy i Brommy, ktore
          nie znosily widoku wymietolonych portek i peleryn i zamiast wojownikow po polach
          zbierac, prasowaly ich stroje.
          • silverstone Re: CALKIEM NOWY WATEK 22.01.02, 23:16
            tak tak slyszalam! a na glowach nosicie te plonace wianki, bo jak jeszcze nie
            bylo nawet tych zelazek na dusze, to kladlo sie swieczke i po portasach rolowalo
            od brzega do brzega! pamietam! I to jest to swieto na czesc pierwszych rolowaczek
            szwedzkich!

> Bo to lokalny zwyczaj. Wszyscy okoliczni mieszkancy tak robia:) Podania glosza,
            >
            > ze dzieje sie tak na czesc dwoch zbuntowanych Valkirii - Trommy i Brommy, ktore
            >
            > nie znosily widoku wymietolonych portek i peleryn i zamiast wojownikow po polac
            > h
            > zbierac, prasowaly ich stroje.

• eor Re: CALKIEM NOWY WATEK 22.01.02, 23:20
              Nie my - tylko oni. A wlasciwie one - bo ta z plonacymi wlosami powinna byc
              dlugowlosa blondyna, chociaz widzialem takze politycznie poprawne Lucje - model
              Lucja- ciemnoskory chlopiec i Lucja na emeryturze.
              • silverstone Re: CALKIEM NOWY WATEK 22.01.02, 23:27
                ja bylabym sliczna Lucja :))) zwlaszcza w srodku lata! bylabym bardziej poprawna
                politycznie niz cala ciemnoskora mniejszosc w Szwecji :))))) a Lucja na
                emeryturze to niby jak???? z gromnica???

eor napisał(a):

> Nie my - tylko oni. A wlasciwie one - bo ta z plonacymi wlosami powinna byc
                > dlugowlosa blondyna, chociaz widzialem takze politycznie poprawne Lucje - model
                >
                > Lucja- ciemnoskory chlopiec i Lucja na emeryturze.

• eor Re: CALKIEM NOWY WATEK 22.01.02, 23:30
                  Jak wygladala Lucja na emeryturze? Kiepsko:))))))))))))))) Starsza Pani w
                  przescieradla i adidasach, z tradycyjnym wiankiem. Tylko spiew jej nie
                  wychodzil:))))
                  • silverstone Re: CALKIEM NOWY WATEK 22.01.02, 23:37
                    o cholercia!! starsza pani z tradycyjnym wiankiem???? ale wy tam macie okazy w
                    tej Szwecji:))))

eor napisał(a):

> Jak wygladala Lucja na emeryturze? Kiepsko:))))))))))))))) Starsza Pani w
                    > przescieradla i adidasach, z tradycyjnym wiankiem. Tylko spiew jej nie
                    > wychodzil:))))

• eor Re: CALKIEM NOWY WATEK 22.01.02, 23:41
                      Gubie sie w tych watkach. O czym tu bylo? Lucja, tak. Wianek. Acha, to tu mialo
                      byc - no comment :))))
                      • silverstone Re: CALKIEM NOWY WATEK 22.01.02, 23:43
                        comme ci comme ca???? ale dlaczego?? gubie sie w tych jezykach!!!

eor napisał(a):

> Gubie sie w tych watkach. O czym tu bylo? Lucja, tak. Wianek. Acha, to tu mialo
                        >
                        > byc - no comment :))))

• eor Re: CALKIEM NOWY WATEK 22.01.02, 23:48
                          No i nie wiem co mam na to odpowiedizec. Powiem: Right on, right on!!!!

A moze zalozymy watek o tradycjach i zwyczajach?
                          • silverstone Re: CALKIEM NOWY WATEK 22.01.02, 23:49
                            zalozmy :))) mozesz to tradycyjnie zrobic Ty:)

eor napisał(a):

> No i nie wiem co mam na to odpowiedizec. Powiem: Right on, right on!!!!
                            >
                            > A moze zalozymy watek o tradycjach i zwyczajach?

• eor Re: CALKIEM NOWY WATEK 22.01.02, 23:55
                              Silver - ja juz zalozylem:)))) Teraz Ty. Ja opowiem potem o Lucji... jeszcze
                              raz:)))))))))))))))))))) Bo nie znam sie zbytnio na zwyczajach i tradycjach.
                            • lucy_z Re: CALKIEM NOWY WATEK 22.01.02, 23:55
                              silverstone napisał(a):

> zalozmy :))) mozesz to tradycyjnie zrobic Ty:)
                              >
                              > eor napisał(a):
                              >
                              > > No i nie wiem co mam na to odpowiedizec. Powiem: Right on, right on!!!!
                              > >
                              > > A moze zalozymy watek o tradycjach i zwyczajach?
                              >

Dobry wieczór:))))) A cóż to za szastanie imieniem podobnym do mojego?????
                              Trochę szacunku ;)))))))
                              • silverstone Re: CALKIEM NOWY WATEK 22.01.02, 23:58
                                wlasnie! co to -Lucja napis na dropsach????:)))))

lucy_z napisał(a):

> silverstone napisał(a):
                                >
                                > > zalozmy :))) mozesz to tradycyjnie zrobic Ty:)
                                > >
                                > > eor napisał(a):
                                > >
                                > > > No i nie wiem co mam na to odpowiedizec. Powiem: Right on, right on!!
                                > !!
                                > > >
                                > > > A moze zalozymy watek o tradycjach i zwyczajach?
                                > >
                                >
                                > Dobry wieczór:))))) A cóż to za szastanie imieniem podobnym do mojego?????
                                > Trochę szacunku ;)))))))

• eor Re: CALKIEM NOWY WATEK 23.01.02, 00:04
                                  Nikt nie szasta - z sympatia sie wypowiadamy przeciez nie... Swieczki,
                                  przescieradlo, spiew, ciasteczka imbirowe i glogg. Mnie sie to dobrze kojarzy.
                                  Ciemno, ale dobrze:)))))))))))))
                                  • silverstone ciasteczka....... 23.01.02, 00:10
                                    imbirowe.... ulubione moje..... hmmmmmmmmmmm........
                                    • eor Re: ciasteczka....... 23.01.02, 00:20
                                      Tez lubie ciasteczka. Pojde juz chyba spac. Dobrej nocy zycze wszystkim. Pa.
                                      • silverstone dobranoc eorku 23.01.02, 00:21
                                        na mnie tez juz czas... do domu musze jechac...
                                        poloz dla mnie jedno ciasteczko na parapecie :))))
                                        buziak
                                        J.

eor napisał(a):

> Tez lubie ciasteczka. Pojde juz chyba spac. Dobrej nocy zycze wszystkim. Pa.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka