Gość: bosonoga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 11:02 Czy gdzieś w Lublinie można - odpłatnie - skorzystać z niszczarki do papieru? Bo już mnie ręce bolą od "porządkowania" dokumentów... :)B. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: januszek77 Re: Niszczarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 03:55 Mój pies to robi bezpłatnie i bardzo ochoczo, ale niestety nie wypożyczam go;)) A tak na poważnie jeśli masz tego systematycznie duże ilości to może lepiej kupić nową? Do 100zł na allegro jest bardzo duży wybór. Pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosonoga Re: Niszczarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 17:31 Januszku, jak zwykle niezawodny ;) - mój pies też może by to zrobił, ale co potem? Akcja jest jednorazowa, ale chyba rzeczywiście postaram się o taki sprzęt do pracy. Też pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: januszek77 Re: Niszczarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 20:05 Nie wiem jak Twój, ale mój pies ma kilka dostępnych opcji niszczenia. Wszystko zależy od czasu "obróbki". Od wstępnego rozdrobnienia po całkowitą utylizację połączoną z konsumpcją;)) Trochę gorzej sobie radzi z foliowymi koszulkami A-4. Mało tego, jest przenośny i nie potrzebuje zasilania z gniazdka;) Pozdrawiam serdecznie;) Odpowiedz Link Zgłoś
kolo761 Re: Niszczarka 05.02.14, 14:43 akcja jednorazowa ? wyrzucamy stare wyciągi bankowe, recepty, informacja zapisane na kartkach papieru, czasem wyniki badań ... lepiej kupić mała niszczarka i mieć spokojną głowę. Do gospodarstwa najlepsze rozwiązanie to niszczarki Wallner. Do małego biura pokusiłbym się o niszczarki Kobra. Seria +1 kosztuje poniżej 1000 zł brutto, a maszyna wytrzyma 15-20 lat bezawaryjnej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
kolo761 Re: Niszczarka 20.08.13, 08:15 Gość portalu: bosonoga napisał(a): > Czy gdzieś w Lublinie można - odpłatnie - skorzystać z niszczarki do papieru? > Bo już mnie ręce bolą od "porządkowania" dokumentów... > :)B. a nie lepiej kupić sobie do domu taka małą niszczarkę ? Zerknij na ofertę sklepu Scroll www.niszczarki.org tam maja ciekawą ofertę i wiedzę - na pewno doradzą Ci zakup odpowiedniej niszczarki. Odpowiedz Link Zgłoś