Dodaj do ulubionych

Czy ten ktos moze mi opisac Freon-mam pozwolenie;)

IP: *.proxy.aol.com 23.01.02, 20:56
Obserwuj wątek
    • freon Do tego kogos 23.01.02, 21:00
      Jesli drogi ktosiu zdecydujesz sie na ujawnienie, to chwilowo nie opisuj zbyt
      szczegolowo.

Poza tym Paul ma chwilowo pozwolenie na potwierdzenie, ze dobrze wygladam. I
      lepiej, zeby to bylo potwierdzenie!!!!!
      • Gość: Paul Re: Do tego kogos IP: *.proxy.aol.com 23.01.02, 21:04
        freon napisał(a):

> Jesli drogi ktosiu zdecydujesz sie na ujawnienie, to chwilowo nie opisuj zbyt
        > szczegolowo.
        >
        > Poza tym Paul ma chwilowo pozwolenie na potwierdzenie, ze dobrze wygladam. I
        > lepiej, zeby to bylo potwierdzenie!!!!!
        Nigdy nie mialem cienia watpliwosci ze wygladasz dobrze. Ale jak konkretnie?
        Ale ten za przeproszeniem marketing w Polsce jeszcze kuleje ;-). Pozdrawiam.
        Paul

• freon Re: Do tego kogos 23.01.02, 21:07
          Paul - towary chodliwe nie wymagaja reklamy:o))))))))))))))))))))
          • Gość: Paul Re: Do tego kogos IP: *.proxy.aol.com 23.01.02, 21:27
            freon napisał(a):

> Paul - towary chodliwe nie wymagaja reklamy:o))))))))))))))))))))
            Rozumie ze na Ciebie jest olbrzymie zapotrzebowanie. Jak sobie z tym radzisz,
            jakies zapisy, talony ;-)))) Lubie porownania, wiec pomysl sobie, ze np. w
            Polsce wyprodukowano jakis rewelacyjny CPU, ale nie znam dokladnie specyfikacji.
            W takim wypadku szukam potwierdzenia informacji "u zrodel" ;-). Wybacz mi moja
            bezposrednosc. Uszanowanie.
            Paul

• eor Re: Do tego kogos 23.01.02, 22:45
              A moze zamiast opisu ten ktos moglby przeslac nam wszystkim zdjecie Freon?:))))
              • Gość: Paul Re: Do tego kogos IP: *.proxy.aol.com 23.01.02, 23:13
                eor napisał(a):

> A moze zamiast opisu ten ktos moglby przeslac nam wszystkim zdjecie Freon?:))))
                Pomysl warty rozpatrzenia ;-).
                Paul

• Gość: mops Re: Do tego kogos IP: 216.194.3.* 24.01.02, 00:14
            freon napisał(a):

> Paul - towary chodliwe nie wymagaja reklamy:o))))))))))))))))))))

Wybaczcie, ale jak przeczytałam powyższe zdanie to ryknęłam smiechem, tym
            bardziej, że dotyczyło to osoby. Pozdrawiam.
    • freon Ktosiu 24.01.02, 23:05
      Kochany Ktosiu, nie sluchaj podszeptow Eora. Nie wysylaj zdjecia, nie zgadzam
      sie.

Eorku, a ja sie zaloze, ze jest ktos kto ma i Twoje zdjecia, moze nawet jakies
      kompromitujace. Mozemy poprosic o rozeslanie nam tych zdjec:o)) Lepiej sie nie
      wychylaj:o))))))))))))))))))))))))))))
      • eor Re: Ktosiu 25.01.02, 21:09
        Freon! Wycofuje swoja zgloszona wczesniej propozycje rozeslania zdjecia. Ale,
        wracajac do opisu - zauwazylem, ze Paul przesal nawolywac. Moze sie
        rozmyslil:)) A i ten ktos sie nie ujawnil......
        • Gość: Paul Re: Ktosiu IP: *.proxy.aol.com 25.01.02, 21:34
          eor napisał(a):

> Freon! Wycofuje swoja zgloszona wczesniej propozycje rozeslania zdjecia. Ale,
          > wracajac do opisu - zauwazylem, ze Paul przesal nawolywac. Moze sie
          > rozmyslil:)) A i ten ktos sie nie ujawnil......
          Alez ja dalej niestrudzenie nawoluje!!! Nie chce tylko by moje nawolywanie stalo
          sie natarczywe, czy nawet glosem potepionym. Mysle o Freon cieplutko, pa, pa...
          Paul

• Gość: Pola Bo Paul... IP: *.extern.kun.nl 25.01.02, 22:28
            ...sam sie nie moze zdecydowac - silver czy freon, freon
            czy silver :))))))))))
            • Gość: Paul Re: Bo Paul... IP: *.proxy.aol.com 25.01.02, 22:35
              Gość portalu: Pola napisał(a):

> ...sam sie nie moze zdecydowac - silver czy freon, freon
              > czy silver :))))))))))
              Kurcze, a moze by tak Silver Freon? Ciekaw jestem co by "wyszlo" z takiej
              krzyzowki;-). Kazdy facet umarl by z rozkoszy i szczescia, jak sie domyslam.
              Pozdrawiam.
              Paul
              • Gość: Pola Re: Bo Paul... IP: *.extern.kun.nl 25.01.02, 22:37
                Gość portalu: Paul napisał(a):

> Gość portalu: Pola napisał(a):
                >
                > > ...sam sie nie moze zdecydowac - silver czy freon, freon
                > > czy silver :))))))))))
                > Kurcze, a moze by tak Silver Freon? Ciekaw jestem co
                by "wyszlo" z takiej
                > krzyzowki;-). Kazdy facet umarl by z rozkoszy i
                szczescia, jak sie domyslam.
                > Pozdrawiam.
                > Paul

hahaha, nie watpie, ale ja jestem ciekawa co na to
                kobitki Freon i Silver :))))))))))))
                Pozdrawiam
                Pola
            • freon Re: Bo Paul... 25.01.02, 22:36
              Gdybym miala Paulowi doradzac, to polecilabym Silvera. Ja strasznie wredna baba
              jestem - walczaca, wymagajaca i nieprzyjemna. Juz sie kilku przekonalo. Nawet
              niektorzy znajomi nie potrafia mnie zniesc. Paskudny mam charakter.
              • Gość: Pola Re: Bo Paul... IP: *.extern.kun.nl 25.01.02, 22:40
                freon napisał(a):

> Gdybym miala Paulowi doradzac, to polecilabym Silvera.
                Ja strasznie wredna baba jestem - walczaca, wymagajaca i
                nieprzyjemna. Juz sie kilku przekonalo. Nawet
                > niektorzy znajomi nie potrafia mnie zniesc. Paskudny
                mam charakter.

No to moze dokladniej, freon - o co walczysz, czego
                wymagasz, bo, ze jestes nieprzyjemna bez powodu - nie
                uwierze :))))

PS. aha - i dlaczego freon?! (jak moj qmpel, ktory od
                zawsze ma ksywke freon - w realu:))

• freon Re: Bo Paul... 25.01.02, 22:46
                  Nie o co tylko z kim - z bydlakami walcze. No, moze tez o cos - o to, zeby mnie
                  traktowano tak jak chcialabym.

Dlaczego Freon? - Podobalo mi sie, to jest. A dlaczego Pola?
                  • eor Re: Bo Paul... 25.01.02, 22:52
                    Nie jest az taka wredna. Przekomarza sie tylko:))))))))))))))))))))))))
                  • Gość: Pola A dlaczego Pola? IP: *.extern.kun.nl 25.01.02, 22:54

Bo ladnie i krotko :)

• eor Re: A dlaczego Pola? 25.01.02, 22:58
                      Gość portalu: Pola napisał(a):

>
                      > Bo ladnie i krotko :)
                      >

Szczera prawda. To ja Wam moge jeszcze raz opowiedziec dlaczego Eor.:)))))))))))))
                      • Gość: Pola Re: A dlaczego Pola? IP: *.extern.kun.nl 25.01.02, 23:00
                        > Szczera prawda. To ja Wam moge jeszcze raz opowiedziec
                        dlaczego Eor.:))))))))))

:)))))))))) a to dobre, powiedz, powiedz :))))))))

• eor Re: A dlaczego Pola? 25.01.02, 23:04
                          A potem opowiem o swoich snach, o zupie pomidorowej, o winie nowozelandzkim i o
                          Kole Gospodyn Wiejskich... a wtedy po raz kolejny uznacie, ze jestem nudny jak
                          leniwiec i wyrzucicie mnie z forum............
                          • freon Re: A dlaczego Pola? 25.01.02, 23:05
                            Mam deja vu

To ja policze sobie, nie bede mogla spac i bede chciala pozbyc sie facetow.:o)))
                          • Gość: Pola Eor, nie mowilam Ci, ze .... IP: *.extern.kun.nl 25.01.02, 23:10
                            jestes glowna sila napedowa tego forum, naszym
                            natchnieniem, naszym guru, naszym pasterzem, naszym
                            opiekunem....
                            beee beeee - Twoja owieczka :))))))
                            PS. a raczej baranek, jakby nie patrzec :)))))
                            PS2 - tylko nie popadnij w samouwielbienie
                            • freon Re: Eor, nie mowilam Ci, ze .... 25.01.02, 23:11
                              On nie popada. On juz dawno popadl. Wszystkie baby mu tak mowia.:o)))))))))
                              • eor Prostuje!!! 25.01.02, 23:17
                                Nie prawda, nie prawda, nie prawda, nie prawda.

Wcale nie popadlem. Nikt mi takich milych slow nie mowil i zawstydzilem sie
                                okropnie. Gdybym nie zdawal sobie sprawy z tego, ze Pola mnie podpuszcza, a byc
                                moze nawet chciala mnie zawstydzic tymi komplementami, policzki plonelyby mi
                                zywym ogniem.
                                • Gość: Pola Re: Prostuje!!! IP: *.extern.kun.nl 25.01.02, 23:24
                                  ...ojojoj....

a ja wcale nie podpuszczalam...to sie narobilo!!!!!!
                                  POZAR!!!!!!!!!!!! EOR NAM PLONIE!!!!!!!
                                • Gość: lucy_z Re: Prostuje!!! IP: 192.168.0.* 25.01.02, 23:31
                                  eor napisał(a):

> Nie prawda, nie prawda, nie prawda, nie prawda.
                                  >
                                  > Wcale nie popadlem. Nikt mi takich milych slow nie mowil i zawstydzilem sie
                                  > okropnie. Gdybym nie zdawal sobie sprawy z tego, ze Pola mnie podpuszcza, a byc
                                  >
                                  > moze nawet chciala mnie zawstydzic tymi komplementami, policzki plonelyby mi
                                  > zywym ogniem.

To i ja do tego kółka się zaliczam Eorku;))) Kiedy zakładasz harem, hi, hi:))))
                                  • freon Re: Prostuje!!! 25.01.02, 23:39
                                    Juz dawno ma zalozony. Musicie wypelnic podanie, dolaczyc dwa zdjecia i nakleic
                                    znaczki skarbowe. Ale nie pozalujecie, o, nie:o))))))))))))))))

(wyobrazam sobie jego mine:o))))))))))
                                    • eor Juz nie protestuje. Blagam......... 25.01.02, 23:44
                                      .....prosze, przestancie, bo mi sie strasznie glupio zrobilo. Takie male
                                      osiolki, jak ja, strasznie sie wstydza kiedy ktos je tak wodzi za nos i nie
                                      potrafia uniesc takiego ciezaru:)))))))))))))))))))) Chcecie, zeby mi grzbiet
                                      wklesl????
                                      • Gość: Pola Re: Juz nie protestuje. Blagam......... IP: *.extern.kun.nl 25.01.02, 23:47
                                        Za ile te znaczki maja byc?
                                        jakas ankieta jeezd do wypelnienia? :))))))))))
                                      • freon Re: Juz nie protestuje. Blagam......... 25.01.02, 23:49
                                        UWAGA!!!

Nie dajcie sie zwiesc. Eor kokietuje.:o)))))))))))))
                                        • eor Re: Juz nie protestuje. Blagam......... 25.01.02, 23:53
                                          Freon!!!!!

Prosze Cie. Bo Cie opisze Paulowi:))))))))))))))))))))
                                          • freon Re: Juz nie protestuje. Blagam......... 25.01.02, 23:57
                                            No, dobrze, juz dobrze, Eorku, bo nam sie tak zawstydzisz, ze nie bedziesz
                                            chcial z nami wiecej rozmawiac.

Lubimy Cie. A ja dodatkowo lubie Cie tak powkurzac troche:o)))))))))
                                          • Gość: lucy_z Re: Nic się nie martw ;)))). IP: 192.168.0.* 26.01.02, 00:03
                                            eor napisał(a):

> Freon!!!!!
                                            >
                                            > Prosze Cie. Bo Cie opisze Paulowi:))))))))))))))))))))

Eor!!! Jesteś przegłosowany, nic się nie martw, wszystko w naszych rękach;)))
                                            Tylko to mieszkanie szybciutko wyrychtuj;))))

Nie mogę Was dogonić, nim ja się tu dostanę to Wy już jesteście daleko w
                                            przodzie tzn w tyle, ha, ha ;)))
                                            • freon Re: Nic się nie martw ;)))). 26.01.02, 00:06
                                              I najlepiej dobuduj jeszcze jedna lazienke dla gosci, bo rano nie bede stac w
                                              kolejce. Wystarczy, ze jak sie pojdzie do knajpy, to ogonki kilometrowe.:o)))
              • Gość: Paul Re: Bo Paul... IP: *.proxy.aol.com 26.01.02, 17:53
                freon napisał(a):

> Gdybym miala Paulowi doradzac, to polecilabym Silvera. Ja strasznie wredna baba
                >
                > jestem - walczaca, wymagajaca i nieprzyjemna. Juz sie kilku przekonalo. Nawet
                > niektorzy znajomi nie potrafia mnie zniesc. Paskudny mam charakter.
                Albo bysmy sie pozabijali pierwszego dnia, albo.....zyli bysmy dlugo i
                szczesliwie....;-))))))))))))))))) Pozdrowionka i milego weekend'u dla
                wszystkich.
                Pawelek-Diabelek;->

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka