freon Do tego kogos 23.01.02, 21:00 Jesli drogi ktosiu zdecydujesz sie na ujawnienie, to chwilowo nie opisuj zbyt szczegolowo. Poza tym Paul ma chwilowo pozwolenie na potwierdzenie, ze dobrze wygladam. I lepiej, zeby to bylo potwierdzenie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Do tego kogos IP: *.proxy.aol.com 23.01.02, 21:04 freon napisał(a): > Jesli drogi ktosiu zdecydujesz sie na ujawnienie, to chwilowo nie opisuj zbyt > szczegolowo. > > Poza tym Paul ma chwilowo pozwolenie na potwierdzenie, ze dobrze wygladam. I > lepiej, zeby to bylo potwierdzenie!!!!! Nigdy nie mialem cienia watpliwosci ze wygladasz dobrze. Ale jak konkretnie? Ale ten za przeproszeniem marketing w Polsce jeszcze kuleje ;-). Pozdrawiam. Paul Odpowiedz Link Zgłoś
freon Re: Do tego kogos 23.01.02, 21:07 Paul - towary chodliwe nie wymagaja reklamy:o)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Do tego kogos IP: *.proxy.aol.com 23.01.02, 21:27 freon napisał(a): > Paul - towary chodliwe nie wymagaja reklamy:o)))))))))))))))))))) Rozumie ze na Ciebie jest olbrzymie zapotrzebowanie. Jak sobie z tym radzisz, jakies zapisy, talony ;-)))) Lubie porownania, wiec pomysl sobie, ze np. w Polsce wyprodukowano jakis rewelacyjny CPU, ale nie znam dokladnie specyfikacji. W takim wypadku szukam potwierdzenia informacji "u zrodel" ;-). Wybacz mi moja bezposrednosc. Uszanowanie. Paul Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: Do tego kogos 23.01.02, 22:45 A moze zamiast opisu ten ktos moglby przeslac nam wszystkim zdjecie Freon?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Do tego kogos IP: *.proxy.aol.com 23.01.02, 23:13 eor napisał(a): > A moze zamiast opisu ten ktos moglby przeslac nam wszystkim zdjecie Freon?:)))) Pomysl warty rozpatrzenia ;-). Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mops Re: Do tego kogos IP: 216.194.3.* 24.01.02, 00:14 freon napisał(a): > Paul - towary chodliwe nie wymagaja reklamy:o)))))))))))))))))))) Wybaczcie, ale jak przeczytałam powyższe zdanie to ryknęłam smiechem, tym bardziej, że dotyczyło to osoby. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
freon Ktosiu 24.01.02, 23:05 Kochany Ktosiu, nie sluchaj podszeptow Eora. Nie wysylaj zdjecia, nie zgadzam sie. Eorku, a ja sie zaloze, ze jest ktos kto ma i Twoje zdjecia, moze nawet jakies kompromitujace. Mozemy poprosic o rozeslanie nam tych zdjec:o)) Lepiej sie nie wychylaj:o)))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: Ktosiu 25.01.02, 21:09 Freon! Wycofuje swoja zgloszona wczesniej propozycje rozeslania zdjecia. Ale, wracajac do opisu - zauwazylem, ze Paul przesal nawolywac. Moze sie rozmyslil:)) A i ten ktos sie nie ujawnil...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Ktosiu IP: *.proxy.aol.com 25.01.02, 21:34 eor napisał(a): > Freon! Wycofuje swoja zgloszona wczesniej propozycje rozeslania zdjecia. Ale, > wracajac do opisu - zauwazylem, ze Paul przesal nawolywac. Moze sie > rozmyslil:)) A i ten ktos sie nie ujawnil...... Alez ja dalej niestrudzenie nawoluje!!! Nie chce tylko by moje nawolywanie stalo sie natarczywe, czy nawet glosem potepionym. Mysle o Freon cieplutko, pa, pa... Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Bo Paul... IP: *.extern.kun.nl 25.01.02, 22:28 ...sam sie nie moze zdecydowac - silver czy freon, freon czy silver :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Bo Paul... IP: *.proxy.aol.com 25.01.02, 22:35 Gość portalu: Pola napisał(a): > ...sam sie nie moze zdecydowac - silver czy freon, freon > czy silver :)))))))))) Kurcze, a moze by tak Silver Freon? Ciekaw jestem co by "wyszlo" z takiej krzyzowki;-). Kazdy facet umarl by z rozkoszy i szczescia, jak sie domyslam. Pozdrawiam. Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Bo Paul... IP: *.extern.kun.nl 25.01.02, 22:37 Gość portalu: Paul napisał(a): > Gość portalu: Pola napisał(a): > > > ...sam sie nie moze zdecydowac - silver czy freon, freon > > czy silver :)))))))))) > Kurcze, a moze by tak Silver Freon? Ciekaw jestem co by "wyszlo" z takiej > krzyzowki;-). Kazdy facet umarl by z rozkoszy i szczescia, jak sie domyslam. > Pozdrawiam. > Paul hahaha, nie watpie, ale ja jestem ciekawa co na to kobitki Freon i Silver :)))))))))))) Pozdrawiam Pola Odpowiedz Link Zgłoś
freon Re: Bo Paul... 25.01.02, 22:36 Gdybym miala Paulowi doradzac, to polecilabym Silvera. Ja strasznie wredna baba jestem - walczaca, wymagajaca i nieprzyjemna. Juz sie kilku przekonalo. Nawet niektorzy znajomi nie potrafia mnie zniesc. Paskudny mam charakter. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Bo Paul... IP: *.extern.kun.nl 25.01.02, 22:40 freon napisał(a): > Gdybym miala Paulowi doradzac, to polecilabym Silvera. Ja strasznie wredna baba jestem - walczaca, wymagajaca i nieprzyjemna. Juz sie kilku przekonalo. Nawet > niektorzy znajomi nie potrafia mnie zniesc. Paskudny mam charakter. No to moze dokladniej, freon - o co walczysz, czego wymagasz, bo, ze jestes nieprzyjemna bez powodu - nie uwierze :)))) PS. aha - i dlaczego freon?! (jak moj qmpel, ktory od zawsze ma ksywke freon - w realu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
freon Re: Bo Paul... 25.01.02, 22:46 Nie o co tylko z kim - z bydlakami walcze. No, moze tez o cos - o to, zeby mnie traktowano tak jak chcialabym. Dlaczego Freon? - Podobalo mi sie, to jest. A dlaczego Pola? Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: Bo Paul... 25.01.02, 22:52 Nie jest az taka wredna. Przekomarza sie tylko:)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola A dlaczego Pola? IP: *.extern.kun.nl 25.01.02, 22:54 Bo ladnie i krotko :) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: A dlaczego Pola? 25.01.02, 22:58 Gość portalu: Pola napisał(a): > > Bo ladnie i krotko :) > Szczera prawda. To ja Wam moge jeszcze raz opowiedziec dlaczego Eor.:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: A dlaczego Pola? IP: *.extern.kun.nl 25.01.02, 23:00 > Szczera prawda. To ja Wam moge jeszcze raz opowiedziec dlaczego Eor.:)))))))))) :)))))))))) a to dobre, powiedz, powiedz :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: A dlaczego Pola? 25.01.02, 23:04 A potem opowiem o swoich snach, o zupie pomidorowej, o winie nowozelandzkim i o Kole Gospodyn Wiejskich... a wtedy po raz kolejny uznacie, ze jestem nudny jak leniwiec i wyrzucicie mnie z forum............ Odpowiedz Link Zgłoś
freon Re: A dlaczego Pola? 25.01.02, 23:05 Mam deja vu To ja policze sobie, nie bede mogla spac i bede chciala pozbyc sie facetow.:o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Eor, nie mowilam Ci, ze .... IP: *.extern.kun.nl 25.01.02, 23:10 jestes glowna sila napedowa tego forum, naszym natchnieniem, naszym guru, naszym pasterzem, naszym opiekunem.... beee beeee - Twoja owieczka :)))))) PS. a raczej baranek, jakby nie patrzec :))))) PS2 - tylko nie popadnij w samouwielbienie Odpowiedz Link Zgłoś
freon Re: Eor, nie mowilam Ci, ze .... 25.01.02, 23:11 On nie popada. On juz dawno popadl. Wszystkie baby mu tak mowia.:o))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Prostuje!!! 25.01.02, 23:17 Nie prawda, nie prawda, nie prawda, nie prawda. Wcale nie popadlem. Nikt mi takich milych slow nie mowil i zawstydzilem sie okropnie. Gdybym nie zdawal sobie sprawy z tego, ze Pola mnie podpuszcza, a byc moze nawet chciala mnie zawstydzic tymi komplementami, policzki plonelyby mi zywym ogniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Prostuje!!! IP: *.extern.kun.nl 25.01.02, 23:24 ...ojojoj.... a ja wcale nie podpuszczalam...to sie narobilo!!!!!! POZAR!!!!!!!!!!!! EOR NAM PLONIE!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: Prostuje!!! IP: 192.168.0.* 25.01.02, 23:31 eor napisał(a): > Nie prawda, nie prawda, nie prawda, nie prawda. > > Wcale nie popadlem. Nikt mi takich milych slow nie mowil i zawstydzilem sie > okropnie. Gdybym nie zdawal sobie sprawy z tego, ze Pola mnie podpuszcza, a byc > > moze nawet chciala mnie zawstydzic tymi komplementami, policzki plonelyby mi > zywym ogniem. To i ja do tego kółka się zaliczam Eorku;))) Kiedy zakładasz harem, hi, hi:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
freon Re: Prostuje!!! 25.01.02, 23:39 Juz dawno ma zalozony. Musicie wypelnic podanie, dolaczyc dwa zdjecia i nakleic znaczki skarbowe. Ale nie pozalujecie, o, nie:o)))))))))))))))) (wyobrazam sobie jego mine:o)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Juz nie protestuje. Blagam......... 25.01.02, 23:44 .....prosze, przestancie, bo mi sie strasznie glupio zrobilo. Takie male osiolki, jak ja, strasznie sie wstydza kiedy ktos je tak wodzi za nos i nie potrafia uniesc takiego ciezaru:)))))))))))))))))))) Chcecie, zeby mi grzbiet wklesl???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Juz nie protestuje. Blagam......... IP: *.extern.kun.nl 25.01.02, 23:47 Za ile te znaczki maja byc? jakas ankieta jeezd do wypelnienia? :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
freon Re: Juz nie protestuje. Blagam......... 25.01.02, 23:49 UWAGA!!! Nie dajcie sie zwiesc. Eor kokietuje.:o))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: Juz nie protestuje. Blagam......... 25.01.02, 23:53 Freon!!!!! Prosze Cie. Bo Cie opisze Paulowi:)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
freon Re: Juz nie protestuje. Blagam......... 25.01.02, 23:57 No, dobrze, juz dobrze, Eorku, bo nam sie tak zawstydzisz, ze nie bedziesz chcial z nami wiecej rozmawiac. Lubimy Cie. A ja dodatkowo lubie Cie tak powkurzac troche:o))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: Nic się nie martw ;)))). IP: 192.168.0.* 26.01.02, 00:03 eor napisał(a): > Freon!!!!! > > Prosze Cie. Bo Cie opisze Paulowi:)))))))))))))))))))) Eor!!! Jesteś przegłosowany, nic się nie martw, wszystko w naszych rękach;))) Tylko to mieszkanie szybciutko wyrychtuj;)))) Nie mogę Was dogonić, nim ja się tu dostanę to Wy już jesteście daleko w przodzie tzn w tyle, ha, ha ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
freon Re: Nic się nie martw ;)))). 26.01.02, 00:06 I najlepiej dobuduj jeszcze jedna lazienke dla gosci, bo rano nie bede stac w kolejce. Wystarczy, ze jak sie pojdzie do knajpy, to ogonki kilometrowe.:o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Bo Paul... IP: *.proxy.aol.com 26.01.02, 17:53 freon napisał(a): > Gdybym miala Paulowi doradzac, to polecilabym Silvera. Ja strasznie wredna baba > > jestem - walczaca, wymagajaca i nieprzyjemna. Juz sie kilku przekonalo. Nawet > niektorzy znajomi nie potrafia mnie zniesc. Paskudny mam charakter. Albo bysmy sie pozabijali pierwszego dnia, albo.....zyli bysmy dlugo i szczesliwie....;-))))))))))))))))) Pozdrowionka i milego weekend'u dla wszystkich. Pawelek-Diabelek;-> Odpowiedz Link Zgłoś