silverstone 21.11.03, 14:53 Kiedys to przynajmniej baba z wielkimi nozycami tu ganiala, a teraz??? Tragiedia prosze panstwa, wielka i krwawa tragiedia... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pipa Re: RANY JULEK ALE NUDA!!!! IP: 195.94.206.* 21.11.03, 15:00 jedyna nadzieja na rozrywke w olku. niech zaspiewa i zatanczy Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: RANY JULEK ALE NUDA!!!! 21.11.03, 15:02 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=9219614&a=9219614 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z:Đ Re: RANY JULEK ALE NUDA!!!! IP: *.resetnet.pl 21.11.03, 15:29 O ja ... Empi uległem zapetleniu w tych linkach ... może ktoś ma pomysł jak wyskoczyć z tego zaklętego kregu :D. Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Jest jeszcze gorzej - nie dosc, ze nuda to i... 21.11.03, 15:35 ... od rzeczy :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z:Đ Re: Jest jeszcze gorzej - nie dosc, ze nuda to i. IP: *.resetnet.pl 21.11.03, 15:42 :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sminek Re: Jest jeszcze gorzej - nie dosc, ze nuda to i. IP: 195.245.213.* 27.11.03, 12:41 a może jebać ci się chce Odpowiedz Link Zgłoś
vajder Re: Jest jeszcze gorzej - nie dosc, ze nuda to i. 27.11.03, 23:36 Gość portalu: sminek napisał(a): > a może jebać ci się chce tobie by sie przydalo. Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: RANY JULEK ALE NUDA!!!! 23.11.03, 15:01 Wyciaglam wateczek o nudzie bo znow sie pojawila!!! Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: RANY JULEK ALE NUDA!!!! 25.11.03, 17:03 nie powiem, ze mi sie nudzi... wyjde na dziwaka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z:Đ Re: RANY JULEK ALE NUDA!!!! IP: *.resetnet.pl 25.11.03, 22:04 Sreberko nie biadol jak stara baba tylko rzuc jakis ciekawy pomysł .... hehehe ... dla rozrywki możesz mnie przyatakować za powyższy tekst :d. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: RANY JULEK ALE NUDA!!!! 25.11.03, 22:43 Witaj Silver:))))))))))) Wiesz, baba z nozycami nas porzuciła, buuuu!!!:((( :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z:Đ Re: RANY JULEK ALE NUDA!!!! IP: *.resetnet.pl 25.11.03, 22:46 Hmmm a o co chodziło z tą babą z nożycami? To chyba anegdota zrodzona jeszcze nim pojawiłem sie na tym forum. Może któraś z Pań bedzie łaskawa przybliżyć takiemu ignorantowi jak ja właśnie tą historyjkę? Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: RANY JULEK ALE NUDA!!!! 25.11.03, 23:47 Gość portalu: Z:Đ napisał(a): > Hmmm a o co chodziło z tą babą z nożycami? To chyba anegdota zrodzona jeszcze > nim pojawiłem sie na tym forum. Może któraś z Pań bedzie łaskawa przybliżyć > takiemu ignorantowi jak ja właśnie tą historyjkę? To był dawno temu taki watek!;)Znalazłam w archiwum;) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=554975&a=554975 Odpowiedz Link Zgłoś
vajder Re: RANY JULEK ALE NUDA!!!! 26.11.03, 21:36 silverstone napisała: > nie powiem, ze mi sie nudzi... wyjde na dziwaka :) dziwny to jest ten swiat. a-hoj. :) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Jak "załatwić" nudę? 25.11.03, 22:49 Na początek, sugeruję patelnię. Nie musi być rozgrzana, choć taka z ognia, rozpalona do czerwności, wydaje się być skuteczniejszą. Bierzemy rzeczoną patelnię za trzonek i walimy w łeb nudę. Walimy wielokrotnie dopóki łeb nudy nie rozbryźnie się na najbliższych ścianach... Oczekuję innych, rzeczowych i efektywnych kontrpropozycji. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z:Đ Re: Jak "załatwić" nudę? IP: *.resetnet.pl 25.11.03, 23:07 No nie wiem ... w twojej metodzie drogi Doćku widzę parę wad ... patelnia może się zniszczyć - dlatego proponuje zastąpić ją młotkiem do mięsa. Chyba równie skuteczne narzedzie i co lepsze pozostawi na nudzie bardzo ciekawą fakturę :d. Po drugie jeśli już bijemy to lepiej bardziej z góry na dół - na boki odradzam bo jeszcze ściana się pobrudzi i powód do remontu mieszkania gotowy. Przy wykonaniu czynności dlatego lepszy jest ruch wertykalny (góra-dół, góra-dół). Aha ruch w górę to tak z mniejszym zaangażowaniem, bo sufit może się pobrudzić (i malowanie się kłania). No to do dzieła ... robimy wszsytko wedle zaleceń ... myjemy podłogę i po nudzie nie ma śladu :d. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Jak "załatwić" nudę? 25.11.03, 23:16 Jest jeszcze wersja "cicha", pod warunkiem posiadania pustej, acz pojemnej lodówki, co w obecnych czasach zdarzyć się może stosunkowo często. Wrzucamy do takiej lodówki, np. cukiereczek, dajmy na to - "krówkę". Zanęcamy nudę i zatrzaskujemy w lodówce, jak do niej tylko wlezie już cała, bo łakoma jest z niej bestia. Potem, po schłodzeniu i w związku z tym, zwolnieniu aktywności nudy, przekładamy, nie stawiającej już istotnego oporu - do zamrażarki. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Jeżowy sposób na nudę: 25.11.03, 23:35 Piękny lipcowy dzień. Las, ćwierkanie ptaszków, gdzieniegdzie przebiega sarenka, w tle słychać stukanie dzięcioła. Nagle z głębi lasu wyłania się potężna chmura kurzu, która w szaleńczym pędzie przemierza las. Zwierzęta w popłochu uciekają. Tumult, hałas, nic nie widać. Aż wreszcie chmura zatrzymuje się na leśnej polanie. Kurz powoli opada. Na polance dziesiątki i setki... jeży. Sapią, dyszą, łapią dech. Tylko jeden, ten który prowadził tabun, błogo się uśmiecha i z zachwytem zwraca się do pozostałych: - Kurwa!!! Jak mustangi, nie... Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: RANY JULEK ALE NUDA!!!! 27.11.03, 22:10 Dobre Docku ale ta cholerna nuda nie puscila a mlotkiem to ja wymachiwac nie bede bo sie moge pomylic i sobie w glowe przywalic:) Odpowiedz Link Zgłoś
angolia racja, racja. 27.11.03, 23:09 To by nie było wskazane. Nuda to nie takie hop siup! Tu trzeba wytrawnego stratega. Czy jest na sali strteg?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slotna Re: a IP: *.enzo.pl 03.12.03, 11:42 1. Pluj, łap i na kłębek zwijaj. 2. Rozbierz się i ubrania popilnuj. To dwie najczęściej podawane przez moją mamę metody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angolia Re: a IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.03, 13:29 Gość portalu: Slotna napisał(a): > 1. Pluj, łap i na kłębek zwijaj. Po prostu to uwielbiam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisia Re: a IP: 217.97.175.* 03.12.03, 15:13 eee... lepiej popruj stare swetry i wydziergaj nowy... melanz znowu w modzie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: RANY JULEK ALE NUDA!!!! 03.12.03, 17:56 A ja to znam w wersji "Pluj, lap i po dupie sie drap";) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: RANY JULEK 03.12.03, 23:16 Mam takie wrażenie, że będę tu zdecydowanie i stopniowo coraz mniej obecny. Niestety, zadziałał tzw. "efekt wypierania". Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: RANY JULEK ALE NUDA!!!! 07.12.03, 09:04 Pierdyknę tu zaraz z tych nudów.Wstawajcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś