empi Re: test na BBcode 16.03.09, 22:05 możemy używać w podstawowym zakresie tagów BBcode np. by uzyskać pogrubienie tekstu pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: test na BBcode 16.03.09, 22:10 Tu podstawy używania BBCode . Proszę bez szaleństw :). Testować mozna na specjalnym forum. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: test na BBcode 16.03.09, 22:16 Forum testowe. Tu proszę ćwiczyć by na forum błysnąć sprawnością. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisia Re: test na BBcode IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.09, 22:23 ekhm, ekhm... madrosci nam trzeba na forum, nie sprawnosci... to tak w kwestii formalmej... klaniam ;-P wisia Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: test na BBcode 16.03.09, 22:28 > ekhm, ekhm... madrosci nam trzeba na forum, nie sprawnosci... to tak > w kwestii formalmej... hm... sprawność intelektualna forum ostatnio wzrosła wraz ze zmęczeniem się niektórych "aktywistów". :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . cóż za miłe podsumowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 12:30 [img] upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/fa/Phrenology1.jpg/300px-Phrenology1.jpg[/img] wypada pogratulować wzrostu Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: cóż za miłe podsumowanie 17.03.09, 12:45 obrazki nie będą działać. Za duże rokokoko byłoby na forum :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.be Re: cóż za miłe podsumowanie 17.03.09, 16:12 Jesli tu nie cwiczymy to o czym mamy pisac w tym temacie ? Uroczyscie zegnamy "aktywistow" ;) Dobrze,ze chociaz zostaly mordki i takie tam rozne... Moge nie tracic nadziei,ze ktos mnie jeszcze obrzuci kwiatami... ;) ♥♥♥♥♥ Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: cóż za miłe podsumowanie 17.03.09, 17:09 Radziłem ćwiczyć na forum testowym gdzie podałem linka. Tu zaś informacja ogólna o możliwości stosowania BBcode. Tyle. :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.be Re: cóż za miłe podsumowanie 17.03.09, 18:02 To byla oczywiscie przekora z mojej strony,po prostu musialam sie pochwalic,ze nie cwiczylam w podanym przez Ciebie brudnopisie,a umiem pisac grubo,krzywo i z podkresleniem :D Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: cóż za miłe podsumowanie 17.03.09, 18:06 [color=red] kolorki by się przydały [/color] :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.be Re: cóż za miłe podsumowanie 17.03.09, 18:38 Nie widze przeszkod........(jak ktos kiedys na Wielkiej Pardubickiej) [color=green] a tu juz pod gorke[/color] Czerwony zostawilam dla dyrekcji,ale inne tez stawiaja opor.... Gdyby nie kluski slaskie oczekujace na turlanie polecialabym do brudnopisu,a tak.... z hukiem padl mit o moim talencie ;( Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: cóż za miłe podsumowanie 17.03.09, 20:24 czad, czad, czad hehehehehe, ale zabawa:) Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: cóż za miłe podsumowanie 17.03.09, 20:26 [size=20]Witaj Ejno![/size] pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: cóż za miłe podsumowanie 17.03.09, 20:28 Czyli wielkości literek nie możemy definiować. Na forum testowym tak. Na forach redakcyjnych brak takich bogactw. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.be czy tylko na czarno? 17.03.09, 21:21 A kto pierwszy blysnie kolorkiem i mnie nauczy? czerwony empi sie nie liczy Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: czy tylko na czarno? 17.03.09, 21:25 Na forach redakcyjnych są ograniczenia, nie działają kolorki, powiększanie literek oraz wstawianie obrazków. Gdyby na wszystko zezwolić dopiero byłaby choinka na forum. :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: czy tylko na czarno? 18.03.09, 16:10 Eeeeeeeee to nie bedzie na kolorowo? A się już napaliłam....:) Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: test na BBcode 27.03.09, 16:03 Czy mogę poprosić o instrukcję, jak pięknie da się tak wklejać obrazki?:) Odpowiedz Link Zgłoś