Dodaj do ulubionych

hyperion lublin

20.03.09, 11:35
Witam!
Chciałbym poruszyć temat związany z internetem w znacznej części lublina, od nie tak dawna hyperion lublin przejął kilka spółek i śwadczy nam nasze usługi...chciałbym ostrzec przed tym aby pamiętać kiedy umowa ze wcześniejszą spółką wygasa, ponieważ ja o tym nie pamiętałem i przeszedłem do nowego dostawcy...mam o połowę wolniejszy internet plus opłatę o 10 zł droższą! "promocyjne" ceny są sporo droższe od tych co świadczyła spółka dotcom! to tak jakby bez żadnych ekonomicznych zawiłości elektrownia po przejeciu przez inna spolkę dala mi oświetlenie w domu o połowę słabsze i do tego droższe! będę starał się coś z tym zrobić, kilku moich znajomych już narzeka...
Obserwuj wątek
    • Gość: użytkownik HYPERON Re: hyperion lublin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.09, 07:52
      Witam! Podpisałam umowę z Hyperionem na 2 MG. A co się okazuje?
      Wczoraj sprawdziłam - mam 512!!! Zaraz bedę interweniować.
    • Gość: chart Re: hyperion lublin IP: *.resetnet.pl 18.05.09, 08:58
      Panowie, uważajcie jeszcze na jedno - sieć się regularnie psuje. Można nawet
      wskazać dni i godziny, kiedy zostaje się regularnie odciętym (w moim rejonie są
      to np. soboty popołudniu). Na interwencje w firmie słyszy się wtedy: "no tak,
      nam się tak czasem zdarza"... co oczywiście jest szczytem komputerowego
      profesjonalizmu. Można mieć również zastrzeżenia odnośnie stosowanych zabezpieczeń.
      • Gość: lolek Re: hyperion lublin IP: *.resetnet.pl 18.05.09, 17:27
        Ja ma internet od nich już kilka lat i jestem zadowolony. 2Mbit w obie strony za
        49zł... i co mi więcej trzeba ? Awarie ? - nie pamiętam kiedy była ostatnia.
        Może gdzieś w "kołchozach" z tysiącami rodzin w bloku awarie są częste bo to co
        widziałem z kablówką w takich blokach to masakra. Porozbebeszane skrzynki na
        klatkach zaspawane kratami. Tam to wszystko jest możliwe.
        • Gość: chart Re: hyperion lublin IP: 77.223.210.* 18.05.09, 22:26
          Nie mieszkam w kołchozie, skrzynki są na swoich miejscach, a doproszenie się o
          jakąkolwiek naprawę przy awarii graniczy z cudem. Nie mówiąc o dodzwonieniu się
          do firmy, nawet w dzień powszedni (w weekendy nie działają w ogóle). Na Sławinku
          nie mają niemal konkurencji więc to wykorzystują.
    • levi-levi Re: hyperion lublin 19.05.09, 17:38
      Czy ten polski Hyperion ma może coś wspólnego ze szwedzkim Hyperionem?
    • Gość: dorota Re: hyperion lublin IP: 91.123.162.* 10.06.09, 00:52
      Hyperion to jakaś kosmiczna pomyłka.Wpłaty księgowane min.2 tyg.panie z biura
      obsługi zamiast informować dezinformują,obiecują oddzwaniać w większości
      zgłaszanych spraw i... zapominają "naśmierć".Jakość miernawa,prędkośc za którą
      płacę nigdy nie miała wiele wspólnego z tą którą otrzymuję.Ponadto za wszelką
      cenę mają do zaoferowania baaaardzo zobowiązujące umowy na min.2 lata.Metody
      stosowane przez nich to metody firm świadomych swych mankanmentów i nie
      zamierzających nic zmieniać .Ich walka o klienta polega...jej braku.Myślę,że
      zbyt dużo wzięli sobie na tzw.łeb i zwyczajnie nie dają rady.Nie polecam!Ceny
      wysokie a za nimi niestety nie podąża wysoka jakość oferowanych usług.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka