Gość: Filip IP: *.xdsl.centertel.pl 21.03.09, 22:10 Moze ktoś wie gdzie przyjmuje prof.Nowakowski Andrzej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: prof. Andrzej Nowakowski - endokrynolog IP: *.xdsl.centertel.pl 16.04.09, 21:57 Błagam podajcie kontakt do niego - bardzo potrzebuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: prof. Andrzej Nowakowski - endokrynolog IP: *.xdsl.centertel.pl 27.04.09, 23:24 błagam podajcie gdzie on przyjmuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: prof. Andrzej Nowakowski - endokrynolog IP: *.xdsl.centertel.pl 04.05.09, 00:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lublinianka Re: prof. Andrzej Nowakowski - endokrynolog IP: 87.246.214.* 04.05.09, 08:24 Podobno przyjmuje na Chodźki 34 (to takie białe nowe bloki). Tak mi przynajmniej powiedziano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lublinianka Re: prof. Andrzej Nowakowski - endokrynolog IP: 87.246.214.* 04.05.09, 08:42 Niestety znajoma pomyliła endokrynologa prof. Nowakowskiego z ginekologiem Nowakowskim, który przyjmuje w gabinecie na Chodźki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Radom Re: prof. Andrzej Nowakowski - endokrynolog IP: *.13.radom.pilicka.pl 06.05.09, 18:14 przyjmuje na Chodźki 3 m 34 dokładnie te białe bloki tak jak tu ktoś napisał, ale trzeba się wczesniej umówić telefonicznie na wizyte, albo proszę spróbować w poradni na Jaczewskiego życzę powodzenia w kolejce :)i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: prof. Andrzej Nowakowski - endokrynolog IP: *.chello.pl 07.05.09, 20:54 prof. Andrzej Nowakowski przyjmuje na Chodźki 3/34, I piętro tel. 74-11-909 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: prof. Andrzej Nowakowski - endokrynolog IP: *.army.mil.pl 08.10.13, 12:52 Czy ktoś wie od kiedy będzie przyjmował prywatnie prof. Nowakowski bo nie mogę się dzwonić a wiem że od dłuższego czasu nie przyjmuje (chyba że trzeba dzownić konkretnego dnia i o konkretnej godzinie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Re: prof. Andrzej Nowakowski - endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.13, 07:23 Ja wiem, że prof. jest już na emeryturze. Na oddziale nie ma szans go złapać, w sekretariacie nie wiedzą gdzie przyjmuje prywatnie, a może nie chcą powiedzieć. Czy ktoś może potwierdzić Chodźki 3/34? Czy na pewno przyjmuje tam endokrynolog, a nie ginekolog Nowakowski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wdzięczny pacjent Re: prof. Andrzej Nowakowski - endokrynolog IP: *.dynamic.mm.pl 11.02.14, 13:23 Przyjmuje na Chodźki 3/34 w poniedziałki,środy i czwartki tak od około 13. Wiem bo byłem w lutym - i jest to endokrynolog, bardzo dobry zresztą.Na oddziale w szpitalu już nie pracuje.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radzynianka Re: prof. Andrzej Nowakowski - endokrynolog IP: *.centertel.pl 18.06.15, 11:57 Jak się można do prof. Dodzwonić jak nikt nie odbiera stacjonarnego proszę on pomoc bardzo potrzebuje kontaktu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
w_polakowski Re: prof. Andrzej Nowakowski - endokrynolog 03.12.16, 13:35 Nadal aktualne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yasta Re: prof. Andrzej Nowakowski - endokrynolog IP: *.top.net.pl 07.06.17, 18:05 ja pilnie potrzebuje nr tel - nie mam pojecia jak moge sie umowic na prv wizyte. bardzo prosze na yasta1988@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
yukkii Re: prof. Andrzej Nowakowski - endokrynolog 23.08.17, 13:58 Prof, już chyba nie przyjmuje, w każdym razie nie pracuje już w klinice, chyba jest na emeryturze. Ja od niego przeniosłam się do inych lekarzy: Meresta, Szydłowski, NIewiedzioł, wszyscy prywatnie Odpowiedz Link Zgłoś