Dodaj do ulubionych

1000 mi stuknelo...!!!

IP: 217.97.175.* 03.12.03, 23:34
Tysiac postow na forum Lublin :-))) Pora na zmiane warty, wiec zegnam sie z
wami, zyczac tego, czego i sobie bym zyczyla:
* udanych postow;
* frapujacych tematow;
* luzu i blues'a (czujecie blues'a?);
* odpsienia tego forum (bardzo spsialo ostatnio:(()
* udanego spotkania swiatecznego:-)))
* niech moc bedzie w wami...

Pozdrawiam,

wisia :-)))
Obserwuj wątek
    • dociek Re: 1000 mi stuknelo...!!! 03.12.03, 23:36
      Ale ta... kawa? Czarna i nie słodzona.
    • rena_gd Re: 1000 mi stuknelo...!!! 03.12.03, 23:57
      Gość portalu: wisia napisała:

> (...) Pora na zmiane warty, wiec zegnam sie z wami (...)

nooo naprawdę jej stuknęło... ale to chyba uleczalne i wróci;))
    • Gość: ryża małpa Re: 1000 mi stuknelo...!!! IP: *.lublin.mm.pl 04.12.03, 06:07
      Jak to żegnam się??? Jak się zegnam??? Po co? Łaj???
    • Gość: Selma2003 Re: 1000 mi stuknelo...!!! IP: *.lublin.mm.pl 04.12.03, 08:10
      Epidemia jakaś czy co? Wisiu, Twój zdrowy rozsądek niejednego pokrzepił tutaj,
      więc nie rób żadnych "szopek" tylko sie melduj!
    • Gość: Z:Đ Re: 1000 mi stuknelo...!!! IP: *.resetnet.pl 04.12.03, 09:48
      Oj Wisia!! Wisia!! Co to ma znaczyć ... to już jakas epidemia. Najpierw Ty
      wyskakujesz z takim oto prezentem a teraz jeszcze empi "strzela" ;) takiego
      ślepaka. Ech no co tu dużo mówić ... ręce opadają.
    • Gość: L. Re: 1000 mi stuknelo...!!! IP: *.lublin.mm.pl 04.12.03, 14:44
      tak nie moze byc, jako wybrana milczaca wiekszoscia starszyzna forumowa maice
      jedynie rpawo zlozyc na nasze rece swoja dymisje ale czy my te dymisje
      przyjmiemy to juz inna sprawa, ja tej dymisji nie przyjmuje do wiadomosci,
      kto jeszcze niech sie wpisze

*a skoro Tobie i Empiemu stuknelo po 1000 to znaczy ze macie razem ponad 3%
      udzialu w tym forum, nie mozecie tak sobie poprostu odejsc, dymisja zostaje
      odrzucona
    • pbd2 Re: 1000 mi stuknelo...!!! 04.12.03, 16:28
      Nie no, tak nie można! Ledwo tu się pojawiłem, a próbuje odejść ktoś ciekawy
      (dzięki przy okazji za trafne uwagi nt. ew. wprowadzenia IV RP), ja też się nie
      zgadzam, chociażem tu żółtodziób forumowy. Ale demokratycznie wyrażam sprzeciw!
    • czarna33 Re: 1000 mi stuknelo...!!! 04.12.03, 17:12
      Ja sie na to nie zgadzam!!Wisia wracaj i to raz dwa...Bo sie bardzo zdenerwuje
      i wogole ten...smutno mi bedzie:(
    • ryza_malpa1 Wisia ..... 04.12.03, 17:24
      ...ja Cie tam znajde i własnoręcznie Ci nastukam!!!!! Bój się!!!!
    • dociek Ponad 1700 mi stuknęło.., a echo coraz słabsze!!! 04.12.03, 18:02
      Odczuwam zbliżoną potrzebę jak wisia i empi... media "gonią w piętkę" polując
      na cień sensacji, komentarze bez jajec i jajników, obywatelskie inicjatywy
      pozostają bez reakcji, a bigos władzuni i kolesi pyrcy się nieustannie na
      prywatnym ognisku prywaty. :-(
      • dociek Re: Ponad 1700 mi stuknęło.., a echo coraz słabsz 04.12.03, 18:18
        Zarzucano mi po wielokroć chamstwo, lewactwo, brutalny antyklerykalizm i
        bezkompromisową antyreligijność oraz komuszą monotematyczność (wszystkiemu
        winni Pruszkowski i zaściankowe zadupie, Miłosza do kosza, Dobry Lublin dla
        wszystkich, itd.) Złagodniałem, "pozwoliłem się ucywilizować", kompletowałem
        lubelski ksiegozbiór dla Naszego Lublina, przytaczano mnie tu kilkakrotnie jako
        przykład dobrego stylu oraz pewnego rodzaju wzorca w utrzymwania poziomu i to
        wszystko okazuje się, że jest, po prostu, totalnie: do dupy!!! Czuję się
        wypierany ogólną, gasnącą, odintelktuaklizuwowywującą [:-D] się atmosferą i
        niektórymi wypowiedziami. Sorry, też mam już ponadto...
        • Gość: :( Re: Ponad 1700 mi stuknęło.., a echo coraz słabsz IP: *.resetnet.pl 04.12.03, 21:17
          Ech niedobrze, wszystko to zdecydowanie nie podoba mi się. Coraz więcej osób
          dla których przebywałem na tym forum odchodzi z niego a inna część z nich
          pojawia się tak sporadycznie ... kochani odejście w cień to nie wyjście.
        • Gość: lucy_fair Re: Ponad 1700 mi stuknęło.., a echo coraz słabsz IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.03, 22:25
          Ależ z Was marudy, aż tak bardzo to forum na psy nie zeszło, psychole byli, są
          i będą. Można się bawić w zakładanie "elytarnego" podforum, gdzie wpisywać się
          mogą tylko wcześniej zaakceptowani forumowicze, ale wbrew pozorom nie jest to
          takie idealne rozwiązanie - robi się nudno, nieświeżo, postów coraz mniej i
          emocji żadnych. Durne posty przynajmniej podnoszą trochę adrenalinę, a i wyżyć
          się nieco można ;) Nie wiem, czemu Wisia chce odejść, ale powody Doćka wcale
          do mnie nie docierają, siedź więc człowieku na 4 literach i produkuj się na
          tym forum, jeszcze parę osób odejdzie i zostaną tu same oszołomy, nieletni
          komuniści i inne wynalazki. Pozdr.
          • mloda_komunistka Re: Ponad 1700 mi stuknęło.., a echo coraz słabsz 04.12.03, 22:52
            "jeszcze parę osób odejdzie i zostaną tu same oszołomy, nieletni
            komuniści i inne wynalazki"
            lucy_fair a co Ci się we mnie nie podoba?
            Twoja Musia-Komusia.
            • Gość: lucy_fair Re: Ponad 1700 mi stuknęło.., a echo coraz słabsz IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.03, 23:19
              Miałem na myśli nie Ciebie, ale męską wersję małoletniego komunisty ;)
              • mloda_komunistka Re: Ponad 1700 mi stuknęło.., a echo coraz słabsz 04.12.03, 23:25
                wiesz co? znowu Cię lubię!!!
                Twoja Musia-Komusia.
                • Gość: lucy_fair Re: Ponad 1700 mi stuknęło.., a echo coraz słabsz IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.03, 23:31
                  O matko! Ratunku!
          • rena_gd mi nic nie stuknelo jeszcze:)) 05.12.03, 10:28
            Gość portalu: lucy_fair napisał:

> (...) zostaną tu same oszołomy, nieletni komuniści i inne wynalazki. Pozdr.

nooo nie wiem czy ja oszolom czy inny wynalazek?? ;)) nie moge sie
            zdecydowac... ale moze lucy_fairek zrobil to juz za mnie;))
    • filipde Re: 1000 mi stuknelo...!!! 05.12.03, 10:29
      No co Ty... wisia...??? Ja sie nie zgadzam...!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka