pepperoni78 06.12.03, 16:36 ...na odkurzanie zebrało?? ;) Porządki przedświąteczne?? PS Empi, Wisiu, wróóóóóóćcie :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Selma2003 Re: Co was tak... IP: *.lublin.mm.pl 06.12.03, 17:50 Takie podsumowania i refleksje przed końcem roku? Hop, hop... wróćcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża malpa Re: Co was tak... IP: *.lublin.mm.pl 06.12.03, 18:45 O , to może jak ktoś jest w amoku to i mi postprząta?? Bo jakoś tak mi sie nie chce.... Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Co was tak... 06.12.03, 19:31 Gość portalu: ryża malpa napisał(a): > O , to może jak ktoś jest w amoku to i mi postprząta?? Bo jakoś tak mi sie nie chce.... tylko, żeby Ciebie nie sprzątnęli;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_fair Re: Co was tak... IP: *.plusgsm.pl 06.12.03, 23:17 Jeszcze parę tych cholernych up'ów naśmieci mię na ekranie to sam się też z tego forum wyniosę, pogubiłem się w tym co nowe, a co z wykopalisk. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stach Re: Co was tak... IP: 62.233.188.* 07.12.03, 00:37 Wykopaliska , rzecz cenna i wartościowa, niech młodzież czyta i uczy się :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stach Re: Co was tak... IP: 62.233.188.* 07.12.03, 00:37 Wykopaliska , rzecz cenna i wartościowa, niech młodzież czyta i uczy się :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ziedrzec Re: Co was tak... 08.12.03, 12:52 chyba ja tu jestem,za przeproszeniem, spiritus movens up-owego zajścia. Rzeczywiście - wzięło na wspominki, poza tym - są wątki, które TRZEBA uratoweać przed ucieczką w elekpstroniczną niepamięć. :-)) I na koniec - Refleksja: czy my jesteśmy już dinozarły??? :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_fair Re: Co was tak... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.03, 13:04 Ależ ja nie mam pretensji, tylko jak już wyciągasz, to lepiej wpisz jakiś aktualny pościk z komentarzem, a nie tylko te up i up. Wtedy jest sens i milej poczytać i powspominać, inaczej do dawnych dyskusji zakończonych radosnym stwierdzeniem "UP!" nikt się nie odnosi i znowu wątki z'up'owane popadają w zapomnienie. Nie przesadzaj z tym dinozaurem, ale na status mamuta albo jakiegoś tygrysa szablozębnego to pewnie zasłużyłeś ;))) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Co was tak... 08.12.03, 13:24 Zbliża się wiosna. Może tak up-niemy wątek o miłości?? Jeśli nie zarchiwizowali do tej pory?? :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
ziedrzec Re: Co was tak... 09.12.03, 15:26 zarchiwiziowali, Pepperku, ale może i lepiej... bo z tego, co pamiętam, dość przykro ten wątek się skączył :-// Odpowiedz Link Zgłoś