liberal2011 07.06.09, 23:58 Dziekujemy Heniu za POparcie Kolarskiej. Taka "specjalistka" u konkurencji to złoto! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carrera4 Re: Radość Kolarskiej - Bobińskiej przedwczesna? 08.06.09, 01:46 Poparcie Pani Strojnowskiej dla Pani Bobińskiej to był pocałunek śmierci;) Odpowiedz Link Zgłoś
bu.2m Re: Radość Kolarskiej - Bobińskiej przedwczesna? 08.06.09, 07:36 Wygląda na to, że lublinianie nie lubią produktów importowanych. Lena lubelska ... bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diskopolo Re: Radość Kolarskiej - Bobińskiej przedwczesna? IP: *.enterpol.pl 08.06.09, 09:36 pojawia się znikąd, obca, nagle staje się lubelska, paranoja; do tego rozsyłanie zaproszeń na naszej klasie...żenada pani Leno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wodnik Piotrowski nie ma tytułu profesora ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.09, 08:04 Jak w temacie - jest tylko zatrudniony na stanowisku "prof". Gdzie dobre obyczaje w nauce, które piętnują używanie stopni/tytułów w sprawach, które nie są związane z nauką ? Wstyd ! Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Piotrowski nie ma tytułu profesora ! 08.06.09, 08:14 Czepiasz się. Takie rzeczy dotyczą tylko Bartoszewskiego, Kwaśniewskiego oraz innych żydokomuchów, a nie Prawdziwych Polaków Patriotów. Ich takie duperele nie dotyczą.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarkazm_o_poranku Panie Krzemiński! Miarkuj się pan! IP: *.speed-net.pl 08.06.09, 08:20 Miejsce spadochroniarzy (nawet jeśli to pańskie koleżanki lub koledzy) jest w czerwonych beretach, a nie PE. Mam też prośbę do pana Piotrowskiego, czy mógłby przenieść się do Brukseli na stałe? P.S. Zagadka o poranku, 2 kandydatów z KUL będzie reprezentować RP czy Watykan? Ten dylemat ciąży mi od wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arcydiabeł Re: Panie Krzemiński! Miarkuj się pan! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 09:51 Zagadka o poranku, 2 kandydatów z KUL będzie reprezentować RP czy Watykan? Ten > dylemat ciąży mi od wczoraj. Po takich postach daję pod wątpliwość siłę intelektu ludzkiego. Ma propozycję. Ty już lepiej nie myśl bo ewidentnie myślenie ci ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
mg1000 Radość Kolarskiej - Bobińskiej przedwczesna? 08.06.09, 08:32 A ja mysle ze pocalunek smierci dla Lenki to poparcie Palikota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wodnik Re: Tajnos agentos - idź stary komuchu do psychia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.09, 09:14 Spokojnie ! Oddychaj głęboko ! Podaj namiary na swojego psychiatrę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adw. Re: Cieszę się , że Kolarska - Bobińska z PO prze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.09, 09:19 Przecież to właśnie Palikot protestował przeciwko zrzutowi Kolarskiej z Warszawy. To Palikot wygrał, bo Kolarska przegrała :) Odpowiedz Link Zgłoś
levii He he he he 08.06.09, 09:46 He he he he he he he he he he he he he he he he !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g w Radość Kolarskiej - Bobińskiej przedwczesna? IP: *.icpnet.pl 08.06.09, 10:00 Lubelszczyzna nie jest choragiewaka a szkoda mi Marka borowskiego to uczciwy politych moze zrobil by wiecej . Odpowiedz Link Zgłoś
grymas50 Re: Radość Kolarskiej - Bobińskiej przedwczesna? 08.06.09, 15:30 Gość portalu: g w napisał(a): > Lubelszczyzna nie jest choragiewaka a szkoda mi Marka borowskiego to > uczciwy politych moze zrobil by wiecej . //////////'" lubelszczyzna nie chorągiewka". Nie jest też stalą i cementem. Ot, zacofana klasa B. Zrezygnować z Pani Leny to sabotaż. Odpowiedz Link Zgłoś
s_mi Radość Kolarskiej - Bobińskiej przedwczesna? 08.06.09, 12:12 Z TEGO CO SIĘ DOWIEDZIAŁEM PRZED CHWILĄ TO PANI LENA JEDNAK SIĘ DOSTAŁA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krt_czart Nie krzycz! 08.06.09, 12:30 Nie pisz WIELKIMI literami - w Internecie oznacza to, że krzyczysz. Nie nadużywaj także wykrzykników. Jeśli chcesz wyróżnić jakieś słowo lub zdanie, możesz użyć *gwiazdek* lub _podkreślenia_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Ładne ma ubranko IP: *.anicasystem.com.pl 08.06.09, 12:31 pewnie ręcznie wyszywane Odpowiedz Link Zgłoś